Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ne dersınız sızce yarın dr. gıdeyımmı yumurtalara baktırmaya ne kadar olmuslar dıye yarın adetın 14. gunu benım normalde yumurtlama 16.gunde falan oluyo?

hmmm ama benimde kasıklarım ağrımıyo snin ağrıyomuş benimde bulanıyo işte eşitlendik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya kızlar bide bu ara çok fazla akıntım oluyo hiç bukadar olmamıştı normalmi acaba??? kimsenin bilgisi yokmuuuuu

ya kızlar bide bu ara çok fazla akıntım oluyo hiç bukadar olmamıştı normalmi acaba??? kimsenin bilgisi yokmuuuuu

canım akıntı normal regl gecıkmendee beyaz peynır tarzındamı akıntın yoksa kahve rengımı leke gıbımı nasıl :uhm:

canım benım oncekı hamılleıklerımde adet zamanı akıntım artıyodu sankı ıdrarımı kacırmısım gıbı kırlenırdı camasırım.

beyaz canım günlük 2 kere çamaşırımı değişiyorum

hımm iye işaret bu guzel ılerde kahveye doner lekenmen canım ınşlh bunlar bebıs belırtısıdır busecımde once oyleydı sımdı kahveye dondu akıntısı oda beklemede suan ınşlh hadııı:CüvCüv:

inşallah canım benim inşallah gerçi saat 3 te anlıycaz bakalım

evet bence git bir baksın ama başka doktora,seninkine gıcığım ben

sorma bende bazen kızıyorum 2.dusugumde benı anestesısız kurtaja almıstı hayatımdakı en acı gundu canımdan canın kopartmıslardı sankı ya bak hatırladım hem uzuldum hem kızdım dr.
aslında benım gercek kendı dr.um profesor de her zaman bulamıyosun bu yedek doktorumdu.

Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama benim bu doktoru pek gözüm tutmadı,ha nerden anladın dicen ama öyle hissettim işte,hem başından atması hemde bak anestezisiz yapmış kürtajı yuh .Sen bence ya o profesor olanı kovala yada başka bir doktor bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…