Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet kuşum çarşambaya kadar olmazsan tekrarla bencede..İnşallah geç döllenmedir,haydi hayırlısı..
Peki benim 3,00 çıkmıştı ya o neydi belkide o kimyasal gebelikti..çünkü idrar testide pozitifti. Ay ne sevinmiştim yaa kalbim duracaktı heyecandan,ama sonra büyük bir hüsrandı ayy bir an tekrar yaşadım o duyguyu..

evet canım adetle attın sen maleseff...
aynur abla 20 senelik ebe biz bunları çok yaşıyoruz diyorr...
adet olursan adetle atarsın dedi..
ama adet olmazsan büyük bir ihtimalle yükselir dedi..
bana sordu adet belirtin var mı diyee...
bende anlattım belirtilerimi dedim psikolojik olabilir ama değeri görünce gecmesi lazımdı devam ediyor dedim..
belirtilerin hamilelik belirtisi bence tekrarlamalısın dedi..
adet olacagını sanmıyorum dedi..
su gibi akıntım artmaya başladı anlamadım gitti..
sabah yataktan kalktım sanki çocuklar ufaktan altına kaçırır yaa öyle ıslanmıştı çamaşırım hala kalktıkça geliyor kafam iyice karıştı...

kızlar çoğu kadın gebe kalırmış ama bebek büyümeden onu düşürürmüş bunun farkında bile olmuzmış.bi doktor anlatmıştıı tv de.ozmn handan sende düşürmüşsündürr.
eda kendine dikkat et cnm ayağını kaldır yattt

keşke öğrenmenin bir yolu olsa, en azından hamile kalabiliyorum diye sevinirdim :9:

inş öyle olmuştur canım,varmı kasık ağrın falan?ya da başka bi belirti

canım belirtilerim psikolojik olabilir dedim ama 2.6 değerini görünce geçmesi gerekti..
hala belirtilerim devam ediyorr..
testi tekrarlayacam bakalım ne olacak...
eğer adet olursam da kimyasal gebelik geçirmiş olucamm..

inşşş cnm gebesindirr.zaten yumurtlama gebe kalınacak die bişi yokki.dün dedim ya ablamda adetinden bir gün çnce gebe kalmışşş.inşş gebesindirrrr:emir_bebek:

canım değerim yükselirse bende ablanın durumunu yaşamış olucam..
bakalım artık hayırlısı...

evet canım adetle attın sen maleseff...
aynur abla 20 senelik ebe biz bunları çok yaşıyoruz diyorr...
adet olursan adetle atarsın dedi..
ama adet olmazsan büyük bir ihtimalle yükselir dedi..
bana sordu adet belirtin var mı diyee...
bende anlattım belirtilerimi dedim psikolojik olabilir ama değeri görünce gecmesi lazımdı devam ediyor dedim..
belirtilerin hamilelik belirtisi bence tekrarlamalısın dedi..
adet olacagını sanmıyorum dedi..
su gibi akıntım artmaya başladı anlamadım gitti..
sabah yataktan kalktım sanki çocuklar ufaktan altına kaçırır yaa öyle ıslanmıştı çamaşırım hala kalktıkça geliyor kafam iyice karıştı...

Ayyyy Edaa inşallah inşallah,bayram ederiz vallahi..çarşambaya kadar nasıl bekleriz şimdi :18:

kızlar çoğu kadın gebe kalırmış ama bebek büyümeden onu düşürürmüş bunun farkında bile olmuzmış.bi doktor anlatmıştıı tv de.ozmn handan sende düşürmüşsündürr.
eda kendine dikkat et cnm ayağını kaldır yattt

aynur ablada öyle dedi..
daha öncede yaşamıştımd edim test yaptırdım 0.08 çıkmıştı dedim..
aynur ablada şuan olmasa yine bu sayılarda çıkması lazım dedi..
1.2 den sonrası şüpheli değermişşş...
2.6 normal değil mutlaka tekrarla dedi..
aspirin alıcaktım ilaç alma dedi..

Ayyyy Edaa inşallah inşallah,bayram ederiz vallahi..çarşambaya kadar nasıl bekleriz şimdi :18:

aslında cuma yaptırmam lazım 1 hafta sonra olması için ama ben o kadar bekleyemem sanırımm...
çarşamba perşembe yaptırırım eşimin durumuna göree..

:(( evet maalesef,kaç gündür çalışıyo görüşemedik doğru düzgün, gelince kalkmazsam bilgisayar başından paparayı yerim :))

haklısın canımmm...
benimkide evde maç seyrediyorduk maç biter bitmez gelip bakayım dedimm...
bende fazla kalsam atıyor fırçayıı :))

aslında cuma yaptırmam lazım 1 hafta sonra olması için ama ben o kadar bekleyemem sanırımm...
çarşamba perşembe yaptırırım eşimin durumuna göree..
bencede o kadar bekleyemeyiz biz :))
haklısın canımmm...
benimkide evde maç seyrediyorduk maç biter bitmez gelip bakayım dedimm...
bende fazla kalsam atıyor fırçayıı :))
bizsiz yapamıyolar işte ne yapalım :86:

cnm kaynım bizde yaa bilg. o aldı onun için aniden çıkmak zorunda kaldım.eşimm beni sinir edioo.bu böle sürmez interneti iptal ettiricem dioo.ben kk da rahat ediom yaa herife batıo resmennn:47:

Back
X