iyiyim canım,sen nasılsın,işleri bitirdin herhalde
bende iyiyim canım,tam bitmedi inşallah bu hafta tamamlarız ufak tefek şeyler kaldı sadece..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım,sen nasılsın,işleri bitirdin herhalde
evet kuşum çarşambaya kadar olmazsan tekrarla bencede..İnşallah geç döllenmedir,haydi hayırlısı..
Peki benim 3,00 çıkmıştı ya o neydi belkide o kimyasal gebelikti..çünkü idrar testide pozitifti. Ay ne sevinmiştim yaa kalbim duracaktı heyecandan,ama sonra büyük bir hüsrandı ayy bir an tekrar yaşadım o duyguyu..
kızlar çoğu kadın gebe kalırmış ama bebek büyümeden onu düşürürmüş bunun farkında bile olmuzmış.bi doktor anlatmıştıı tv de.ozmn handan sende düşürmüşsündürr.
eda kendine dikkat et cnm ayağını kaldır yattt
inş öyle olmuştur canım,varmı kasık ağrın falan?ya da başka bi belirti
canım belirtilerim psikolojik olabilir dedim ama 2.6 değerini görünce geçmesi gerekti..
hala belirtilerim devam ediyorr..
testi tekrarlayacam bakalım ne olacak...
eğer adet olursam da kimyasal gebelik geçirmiş olucamm..
inşşş cnm gebesindirr.zaten yumurtlama gebe kalınacak die bişi yokki.dün dedim ya ablamda adetinden bir gün çnce gebe kalmışşş.inşş gebesindirrrr![]()
iyilik bendende canım eşimi bekliyorum yoldaymış gelir 10 dakikaya
evet canım adetle attın sen maleseff...
aynur abla 20 senelik ebe biz bunları çok yaşıyoruz diyorr...
adet olursan adetle atarsın dedi..
ama adet olmazsan büyük bir ihtimalle yükselir dedi..
bana sordu adet belirtin var mı diyee...
bende anlattım belirtilerimi dedim psikolojik olabilir ama değeri görünce gecmesi lazımdı devam ediyor dedim..
belirtilerin hamilelik belirtisi bence tekrarlamalısın dedi..
adet olacagını sanmıyorum dedi..
su gibi akıntım artmaya başladı anlamadım gitti..
sabah yataktan kalktım sanki çocuklar ufaktan altına kaçırır yaa öyle ıslanmıştı çamaşırım hala kalktıkça geliyor kafam iyice karıştı...
10 dk yaa çıkacaksın yaniii(
kızlar çoğu kadın gebe kalırmış ama bebek büyümeden onu düşürürmüş bunun farkında bile olmuzmış.bi doktor anlatmıştıı tv de.ozmn handan sende düşürmüşsündürr.
eda kendine dikkat et cnm ayağını kaldır yattt
kıslar eşim erken geldi işten,ben çıkıyorum,öptüm hepinizi..
Ayyyy Edaa inşallah inşallah,bayram ederiz vallahi..çarşambaya kadar nasıl bekleriz şimdi :18:
kıslar eşim erken geldi işten,ben çıkıyorum,öptüm hepinizi..
( evet maalesef,kaç gündür çalışıyo görüşemedik doğru düzgün, gelince kalkmazsam bilgisayar başından paparayı yerim :))
bencede o kadar bekleyemeyiz biz :))aslında cuma yaptırmam lazım 1 hafta sonra olması için ama ben o kadar bekleyemem sanırımm...
çarşamba perşembe yaptırırım eşimin durumuna göree..
bizsiz yapamıyolar işte ne yapalım :86:haklısın canımmm...
benimkide evde maç seyrediyorduk maç biter bitmez gelip bakayım dedimm...
bende fazla kalsam atıyor fırçayıı :))
bencede o kadar bekleyemeyiz biz :))
bizsiz yapamıyolar işte ne yapalım :86:
kapı çaldı kızlar eşim geldi çıkıyorum ben yarın görüşürüz
öpüyorum![]()