melaba kıslaaaar
banucuk nerelerdeydik seni çok özledik.
ben de sizleri cok ozledim canm nehir hanm gundzleri uyumuyodu gelemiyodum ama artik duzene girdi biraz. sen napiosn efeck nasl kac gnluk oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melaba kıslaaaar
banucuk nerelerdeydik seni çok özledik.
ben de sizleri cok ozledim canm nehir hanm gundzleri uyumuyodu gelemiyodum ama artik duzene girdi biraz. sen napiosn efeck nasl kac gnluk oldu
2 aylık olduk bizde. gündüzleri dükkandayız mecburen. evimin işleri falan da kalıyo. onun dışında herşey güzel gidiyo. bebiş agu agu yapınca bütün yorgunluk kayboluyo. özellikle sabah uyanınca çok tatlı oluyo yiyesim geliyo![]()
oo masallah..asilarini oldu mu?cok zor 2.ay asilari cok canlari yanio ama sukur ateslenmedi nehir..gelisimi nasil kilo alimi falan kocaman olmustur anne karnindaki gibi hizliysa:)
kızlar merhaba size kötü bir haberim var dün düşük yaptım malesef bebeğimi kaybettim Rabbim 2 kez oldu bu acıyı yaşattı bana artık yoruldum![]()
çok üzüldüm canım. allah sabır versin. ama ümidini yitirme benim kayınvalidemde bir sürü düşükten sonra tam ümidini yitirmişken almış ablamızı kucağına. rabbim herşeyin hayırlısını versin.
kızlar merhaba size kötü bir haberim var dün düşük yaptım malesef bebeğimi kaybettim Rabbim 2 kez oldu bu acıyı yaşattı bana artık yoruldum![]()
gııııızzz sultaaaan:79:
canım beniimmm çok üzüldüm ...
rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün...![]()
selam kızlar..dün doktora gittim..yazamadım hemen size çünkü eşim evdeyken kalkmama izin vermiyorbebeği gördüm tekrar..doktor tekrar kanama olmamasının iyi olduğunu söyledi..yorulma falan ded..beslenme ile ilgili şeyler söyledi..kan değerim bir bayana göre çok iyiymiş
işte öyle.. kötü bir şey yok şimdilik,inşallahta olmaz..öptüm hepinizi
![]()
gördün mü diğer tarafa yazdığım mesajı![]()
anam gene kaybolmuş bizim kız
:97::97:
merhba sekerlr nasilsiniz biz iiz cok sukur. nehir hanim 2.5 aylik olmk uzere cok hizli buyuyo artik gaz sorunu yok gibi uykulari da iyi masallah. surekli konusmamizi istiyo agular diyo:)) hepinize nasip olsun bu guzellikler ins. cok ozledm hepinizi. handancim askolsn beni ozlemediniz mi demssn olur mu oyle sey. sevgi gelmedi ne zamandir umarim iyilerdir. denizcm efecik cok tatli masallah nasil gidio annelik? sultancim edosum tugbacim mutlu kiz oznurcum nazcm sizler nasilsiniz? cigdemcik ise baslamis sanirim onu da cok ozledm..hey gidi gunler..