Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben de sizleri cok ozledim canm nehir hanm gundzleri uyumuyodu gelemiyodum ama artik duzene girdi biraz. sen napiosn efeck nasl kac gnluk oldu

2 aylık olduk bizde. gündüzleri dükkandayız mecburen. evimin işleri falan da kalıyo. onun dışında herşey güzel gidiyo. bebiş agu agu yapınca bütün yorgunluk kayboluyo. özellikle sabah uyanınca çok tatlı oluyo yiyesim geliyo:9:

2 aylık olduk bizde. gündüzleri dükkandayız mecburen. evimin işleri falan da kalıyo. onun dışında herşey güzel gidiyo. bebiş agu agu yapınca bütün yorgunluk kayboluyo. özellikle sabah uyanınca çok tatlı oluyo yiyesim geliyo:9:

oo masallah..asilarini oldu mu?cok zor 2.ay asilari cok canlari yanio ama sukur ateslenmedi nehir..gelisimi nasil kilo alimi falan kocaman olmustur anne karnindaki gibi hizliysa:)

kızlar merhaba size kötü bir haberim var dün düşük yaptım malesef bebeğimi kaybettim Rabbim 2 kez oldu bu acıyı yaşattı bana artık yoruldum :43:

oo masallah..asilarini oldu mu?cok zor 2.ay asilari cok canlari yanio ama sukur ateslenmedi nehir..gelisimi nasil kilo alimi falan kocaman olmustur anne karnindaki gibi hizliysa:)

2. ay aşılarımızı ayın 16 sında olacağız çok korkuyorum ama elden ne gelir. onun sağlığı için katlanıcaz. gelişimi özellikle boy olarak çok iyi. çok tombul bi bebek değil ama maşallah boyu çok uzun. gerçi 1 ay oldu kiloyu boyu öğreneli asıl durum 2. ay kontrollerinde belli olacak. bende nehir bebeği soracaktım ama sanırım çıkmışsın. eşimin işi vardı bende acil çıkmak zorunda kaldım.

kızlar merhaba size kötü bir haberim var dün düşük yaptım malesef bebeğimi kaybettim Rabbim 2 kez oldu bu acıyı yaşattı bana artık yoruldum :43:

:14: çok üzüldüm canım. allah sabır versin. ama ümidini yitirme benim kayınvalidemde bir sürü düşükten sonra tam ümidini yitirmişken almış ablamızı kucağına. rabbim herşeyin hayırlısını versin.

:14: çok üzüldüm canım. allah sabır versin. ama ümidini yitirme benim kayınvalidemde bir sürü düşükten sonra tam ümidini yitirmişken almış ablamızı kucağına. rabbim herşeyin hayırlısını versin.

amin canımmm aminnnn bebiş nasıl sen nasılsın büyüdümü efecikk

Evlilik, sabahleyin üstünüz açık uyandığınızda, "yorganı hep üstüne çekiyor" diye kızmak değil, "iyi, gece üşümeden uyuyabilmiş" diye sevinebilmektir. Eşinizin de "eyvah, o üşümüş" diye üzülebilmesidir.

Evlilik, birlikte oyun oynamaktır. Ama birbirine oyun oynamak değil.
Evlilik, dostlar gittiğinde elinizde kalan yegan...e şeydir. Evlenince dostlar zaten giderler.
Aşksız evlilik, evliliksiz aşkı doğurur.
Evlilik, en şiddetli tartışmaları bile bir buse ile bitirebilmeyi başarmaktır. Bazı başka buseler de en şiddetli tartışmalara yol açabilir.
Evlilikte sağır bir koca ile kör bir kadın mükemmel çift oluşturur.
Evlilik çılgınca birşeydir. Aklınız başınızda değilken evlenirsiniz, evlendiğinizde aklınız başınıza gelir, ama yine de bu çılgınlığı sürdürmeye devam edersiniz.
Evlilik erkeklerin özgürlükleri, kadınların da mutlulukları üzerine oynadıkları bir kumardır.
Evlilik, eşlerin kendi kendilerine "ben, eşimin hayatına eşlik görevimin dışında ne tür bir anlam katıyorum?" diye sormalarıdır. Siz "Ben, eşimin hayatına ne tür sorunlar katıyorum ve bunları nasıl en aza indiririm?" sorusuyla da başlayabilirsiniz.
Evlilik saksı çiçeğine benzer, sürekli sevgi gösterip sulamazsanız ölür. Taraflardan sadece biri sürekli sulayacak olursa, çiçek sağ kalır, ama sulayan taraf bıktığı anda çiçek ölür. Her iki tarafın da ilişkiye dengeli bir biçimde bakması, yeşertmesi gerekir. Bir çiçeği çok fazla sularsanız da köklerini çürütürsünüz!:98::98:

masterchefi izliyon mu sultanım?
kaynanam ona fastır fustur şefler diyodu bende öle diyom şimdiçok hoşuma gitti:9:

selam kızlar..dün doktora gittim..yazamadım hemen size çünkü eşim evdeyken kalkmama izin vermiyor :31: bebeği gördüm tekrar..doktor tekrar kanama olmamasının iyi olduğunu söyledi..yorulma falan ded..beslenme ile ilgili şeyler söyledi..kan değerim bir bayana göre çok iyiymiş :1: işte öyle.. kötü bir şey yok şimdilik,inşallahta olmaz..öptüm hepinizi:16:

canım çok sevindimm...
sağlıkla kucagına da almak nasip olur inş :nazar:

merhba sekerlr nasilsiniz biz iiz cok sukur. nehir hanim 2.5 aylik olmk uzere cok hizli buyuyo artik gaz sorunu yok gibi uykulari da iyi masallah. surekli konusmamizi istiyo agular diyo:)) hepinize nasip olsun bu guzellikler ins. cok ozledm hepinizi. handancim askolsn beni ozlemediniz mi demssn olur mu oyle sey. sevgi gelmedi ne zamandir umarim iyilerdir. denizcm efecik cok tatli masallah nasil gidio annelik? sultancim edosum tugbacim mutlu kiz oznurcum nazcm sizler nasilsiniz? cigdemcik ise baslamis sanirim onu da cok ozledm..hey gidi gunler..

banucum senin ve nehirciğin iyi olmasına çok sevindimm...
gaz sorununuzda bitmiş uyuyormuşta ohh ne güzel haberler bunlarr...
ben çok iyiyimmm..en kısa zaman da eski günlerdeki sohbet edeceğimiz günleri bekliyorum..
öpüyorum seni ve bebişi..

edam herkese bişiler yasıyo şu an sıra bana da gelecek mi acaba heyecanla bekliyorum:18:

Back
X