• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sultanın günü geçio dimiii halaaaaa:52:

ben şimdi annemlerde kalıyorum eve geçince napıcaksam internet yokkkk:((( uzun zamandan sonra sizlerle konuşuyodum ne güzel

ben şimdi annemlerde kalıyorum eve geçince napıcaksam internet yokkkk:((( uzun zamandan sonra sizlerle konuşuyodum ne güzel
Allah analı babalı büyütsün işlhh cnm bebeğini:)
ayy ewet tubiş işlhh bebeği onunladır:))

sen erken kalkıyosun galibaa walla bn spor olmasa 11 e kdr uyuyodum ama artık erken kalkıyom:)

6 olmadan kalkıyorum bütün işimi bitiriyorum..
sonrada yapacak iş kalmıyor zaman geçmiyorr...

kızlar bende transferden önc etemizlik yapayım dedimmm.4de tekrar doktora gidicemmmm

iyi yapmışsın cnm ama çok yorma kendini..
yorgun vucüda transfer yapılmasın...
vucüdun rahat olsun ki sende rahat ol..

hadi yaaaaaaa ciddi misin??
buna çok üzüldüm şimdi :59:

bende:14::14::14: eskiden iş yerinden giriyodum sürekli sizlerle konuşuyodum orda interneti yasakladılar sizlerle doğru düzgün konuşamadım şimdi annemlerde giriyorum alıştım ne güzel eve geçince zor olacakkk

ben artık eşim giderken kalkmıom bile.adama akşamdan kahvaltı hazırlıom yiyip gidioooo:90::90::90:

bende:14::14::14: eskiden iş yerinden giriyodum sürekli sizlerle konuşuyodum orda interneti yasakladılar sizlerle doğru düzgün konuşamadım şimdi annemlerde giriyorum alıştım ne güzel eve geçince zor olacakkk

cnm sağlık olsun.bizde annenlere gidince konuşuruzz.yeterki irtibatımız kopmasınnn.

ay ben bugünlerde ne kadar pozitif bakıom olaylara.handan ve çiğdem görse bu halimi gözleri dolarrrrr:90:

anaaaam nie okdr erken kalkıyonkii bnm eşim 7 de çıkıyo bn arkasından hmn yatıyom walla 9a kdr:)

benimde eşim 6.30 da gidiyor..onu yolcu ettikten sonra yatamıyorum..
uykum bölününce dalmam zor oluyor :1:

sevgininde evde yok o yüzden giremiyor..
ayy keşke bağlatsanızda irtibatu koparmasak..

ara ara da olsa yaz bize haberdar et mutlakaa...

Back
X