Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben şimdi annemlerde kalıyorum eve geçince napıcaksam internet yokkkk:((( uzun zamandan sonra sizlerle konuşuyodum ne güzel

hadi yaaaaaaa ciddi misin??
buna çok üzüldüm şimdi :59:

bende:14::14::14: eskiden iş yerinden giriyodum sürekli sizlerle konuşuyodum orda interneti yasakladılar sizlerle doğru düzgün konuşamadım şimdi annemlerde giriyorum alıştım ne güzel eve geçince zor olacakkk

ben artık eşim giderken kalkmıom bile.adama akşamdan kahvaltı hazırlıom yiyip gidioooo:90::90::90:

bende:14::14::14: eskiden iş yerinden giriyodum sürekli sizlerle konuşuyodum orda interneti yasakladılar sizlerle doğru düzgün konuşamadım şimdi annemlerde giriyorum alıştım ne güzel eve geçince zor olacakkk

cnm sağlık olsun.bizde annenlere gidince konuşuruzz.yeterki irtibatımız kopmasınnn.

ay ben bugünlerde ne kadar pozitif bakıom olaylara.handan ve çiğdem görse bu halimi gözleri dolarrrrr:90:

sevgininde evde yok o yüzden giremiyor..
ayy keşke bağlatsanızda irtibatu koparmasak..

ara ara da olsa yaz bize haberdar et mutlakaa...

Back
X