Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhabaaaaa![]()
bebişime kavuştum çok şükür kızlarr
iyiyiz evimizdeyiz..birbirimize alışmaya çalışıyoruz![]()
slm kızlar.
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti![]()
canım güzel haber diye okuyunca bir an bende çok heyecanlandım;ama sonunu okuyunca bir o kadar üzüldüm..acılarını,duygularını anlamaya çalışıyorum,çok haklısın da..ama şöyle düşün çok zor ihtimal diye bakıyordun sonuçta hamile kalmana,çok mücadele ettin..sonu kötü bitmiş olsada en azından hamile kalabiliyorsun demekki..inş rabbim sana sıkıca tutunacak bi mücize daha yerleştirir göbücüğüne..İçine rahatlatmaya çalış(çok zor biliyorum),yılma ...çook öpüyorum seni
Tubacım, nasıl üzüldüm anlatamam
rabbim seni en kısa ve doğru zamanda minik meleğine kavuştursun dilerim. hep dualarımdasın.
ama şunu sakın unutma, böyle sağlıksız bir gebeliğin ardından bir sağlıklı gebelik oluşması ihtimali çok fazla.
ben de ocak ayında bir kimyasal gebelik yaşamış ve mart ayında da oğluma hamile kalmıştım.
vücut kendini hazırlıyor derler.
umudunu bırakma sakın, öpüyorum seni çok
slm kızlar.
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti![]()
kızlar nerelerdesiniz,nasılsınız?????
öznurcum, utku çok hareketlendi.
çok keyifli bir kuzu oldu :) uğrayamıyorum hiç.
sen nasılsın? uğur böceğim nasıl?
herşey yolundadır inşallah.
Merhaba.Acaba diyorum bu topik bana da uğurlu gelir hamile kalırmıyım?Pozitif düşünmeye o kadar ihtiyacım varki.Hatta rumuzumu sinirküpü olarak değiştirmeyi düşünüyorum![]()