Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba kuşum :16: bir selam da benden sana o zaman :29:
öp gelincik kızımı gıdısından.

biz iyiyiz arkadaşlar, 7. dişimizi çıkardık, 9.5 ayı geride bıraktık.
emekliyoruz, sıralıyoruz, dede, baba falan diyoruz ama daha anneye sıra gelmedi :9:
hergün, her an dua ediyorum, allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, kimseyi bunun yokluğuyla sınamasın.
tez zamanda bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerine kavuşsun inşallah..

bebişime kavuştum çok şükür kızlarr :nazar:

iyiyiz evimizdeyiz..birbirimize alışmaya çalışıyoruz :16:

selam kızlar.. Eymen o kadar hareketlendiki artık ne kendime nede internete eskisi kadar vakit ayıramıyorum..umarım hepiniz iyisinizdir.. biz iyiyiz ama eymenin zaten tam çıkmamış olan 2 dişinden biri iltihaplandı ve uzun süredir onunla uğraşıyorum :31: hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :16::16:

:43::43:slm kızlar.

size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti:43::43::43:

size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti:43::43::43:

canım güzel haber diye okuyunca bir an bende çok heyecanlandım;ama sonunu okuyunca bir o kadar üzüldüm..acılarını,duygularını anlamaya çalışıyorum,çok haklısın da..ama şöyle düşün çok zor ihtimal diye bakıyordun sonuçta hamile kalmana,çok mücadele ettin..sonu kötü bitmiş olsada en azından hamile kalabiliyorsun demekki..inş rabbim sana sıkıca tutunacak bi mücize daha yerleştirir göbücüğüne..İçine rahatlatmaya çalış(çok zor biliyorum),yılma ...çook öpüyorum seni

canım güzel haber diye okuyunca bir an bende çok heyecanlandım;ama sonunu okuyunca bir o kadar üzüldüm..acılarını,duygularını anlamaya çalışıyorum,çok haklısın da..ama şöyle düşün çok zor ihtimal diye bakıyordun sonuçta hamile kalmana,çok mücadele ettin..sonu kötü bitmiş olsada en azından hamile kalabiliyorsun demekki..inş rabbim sana sıkıca tutunacak bi mücize daha yerleştirir göbücüğüne..İçine rahatlatmaya çalış(çok zor biliyorum),yılma ...çook öpüyorum seni

tek tselim bunu bile aldırmaya kıyamadım ya 6 7 aylık olsaydıı şeli şemali oluşsaydıı nasıl aldırırdım nasıl doğururdum tek teselim küçükken olmasıı.ama bile çok zormuşşş:43:
eşim 22 ben 25 ekim doğumluyum nikah tarihimiz 23 ekim kürtaj olduğum tarihte 24 ekim hiç unutamayacağım bi gün:43:

Tubacım, nasıl üzüldüm anlatamam :(
rabbim seni en kısa ve doğru zamanda minik meleğine kavuştursun dilerim. hep dualarımdasın.
ama şunu sakın unutma, böyle sağlıksız bir gebeliğin ardından bir sağlıklı gebelik oluşması ihtimali çok fazla.
ben de ocak ayında bir kimyasal gebelik yaşamış ve mart ayında da oğluma hamile kalmıştım.
vücut kendini hazırlıyor derler.
umudunu bırakma sakın, öpüyorum seni çok

Tubacım, nasıl üzüldüm anlatamam :(
rabbim seni en kısa ve doğru zamanda minik meleğine kavuştursun dilerim. hep dualarımdasın.
ama şunu sakın unutma, böyle sağlıksız bir gebeliğin ardından bir sağlıklı gebelik oluşması ihtimali çok fazla.
ben de ocak ayında bir kimyasal gebelik yaşamış ve mart ayında da oğluma hamile kalmıştım.
vücut kendini hazırlıyor derler.
umudunu bırakma sakın, öpüyorum seni çok

çok saol çiğdemcim dualarınızı eksik etmeyin

canım tekrar çok geçmiş olsunn..

umarım toparlanmışsındır..kendine dikkat et..

Merhaba.Acaba diyorum bu topik bana da uğurlu gelir hamile kalırmıyım?Pozitif düşünmeye o kadar ihtiyacım varki.Hatta rumuzumu sinirküpü olarak değiştirmeyi düşünüyorum :50::50:

öznurcum, utku çok hareketlendi.
çok keyifli bir kuzu oldu :) uğrayamıyorum hiç.

sen nasılsın? uğur böceğim nasıl?
herşey yolundadır inşallah.

o hareketlenen kuzucuk nasıl olur iyi bilirim canım benim..kolay gelsin:)

bizde herşey yolunda gidiyor gibi...Anlatacak çok şey var aslında ama anlatacak kimseyi bulamıyorum bu aralar..Hamilelik döneminde ne güzel hergün burda sıkıntılarımızı ,sevinçlerimizi birbirimize anlatıp rahatlıyorduk..eski günlere özlem var yani:))Herkes (haklı olarak )kendi hayatını sürüyor tabi..Hepinizi çook özledim,hatırlatayım dedim..SEvgilerrr çok öptüm

ne zaman "amaann olmazsa da canım sağolsun" dedim tam o ay hamile kaldım. insanın düşünceleri doğrudan etkilyor bu durumu. pozitif düşünce teorisi kesinlikle doğru kızlar :13:

Back
X