- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.961
belirti olarak turşu aşerdim yedim hep iştahım açıldı.Bel çevrem genişledi.Adet günü de göğüs acım başladı birde adetten 2 gün önce yerleşme kanaması oldu.Gerisi gelmeyince bekleyip test yaptım.Peki adetin 4gün geciktiği zaman belirtilerin var mıydı? Her insan farklıdır ama gene de insan merak ediyor. Akıntı, göğüsler kabızlık. Benim de 3gün gecikti ve normal gebelik testi yaptım negatif.
Canım daha önce kimyasal gebelik mi geçirdin. Bu hamilelikte ne yaptın da tutunmayı kolaylaştırdıB
Silik çıktı 4. Gün.Artık hamile kalmada sıkıntı olmadığını ileriki zamanlarda problem oldugunu anlayınca hcg testi yaptırmaktan vazgeçtim.Eşimin zoruyla 4 gün geçince yaptım.Kan da aldırmadan 10. Gün doktora gittim.
1 kürtaj 1 kimyasal gebelik geçirdim.Rahmin toparlanmasını bekledim.O kadar Can'ım.Başka birşey yapmadım.Yumurtlama takibiyle takip ettim hepsiniCanım daha önce kimyasal gebelik mi geçirdin. Bu hamilelikte ne yaptın da tutunmayı kolaylaştırdı
1 kürtaj 1 kimyasal gebelik geçirdim.Rahmin toparlanmasını bekledim.O kadar Can'ım.Başka birşey yapmadım.Yumurtlama takibiyle takip ettim hepsini
Canim ben hastanede test yaptirdim 0.2ckti iki gun once bugun tekrar test yaptim daha koyu cikti sence ne yapayim resmi yukleyemiyorum bu seferde kabul etmediBen 34 35 günde oluyordum 34.günde olmuşum ilk ay
Merhaba arkadaşlar teste bakarmisinz ikinci bı cizgi var gbi sanki yarın adet gunum
Yarın adet günüm bilemedim bendeCanım umutlandırmak istemem ama var sanki kaç gün gecikti adetin
Kırpman lazım testi sonra yüklenir daha kolay :)Canim ben hastanede test yaptirdim 0.2ckti iki gun once bugun tekrar test yaptim daha koyu cikti sence ne yapayim resmi yukleyemiyorum bu seferde kabul etmedi
Evde tekrarlayarak emin olmanı öneririm.Hafif bir pembelik görüyorsunsur t çizgisinde kesin vardır.Çünkü yeniyken telde gözükmeyebiliyor o pembelik.Merhaba arkadaşlar teste bakarmisinz ikinci bı cizgi var gbi sanki yarın adet gunum
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama yarın adet günüm sabah ilk idrarimla yapsam koyulasirmj sizce bu kesin sonucmudur yanılma payı olabilirmiEvde tekrarlayarak emin olmanı öneririm.Hafif bir pembelik görüyorsunsur t çizgisinde kesin vardır.Çünkü yeniyken telde gözükmeyebiliyor o pembelik.
Koyulaşıyor Can'ım bak sana 2 gün arayla olan resmimi göstereyim.Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama yarın adet günüm sabah ilk idrarimla yapsam koyulasirmj sizce bu kesin sonucmudur yanılma payı olabilirmi
İnşallah öyledirKoyulaşıyor Can'ım bak sana 2 gün arayla olan resmimi göstereyim.
Çok teşekkür ederim inşallah yanılmaz testBende gördüm canım bi iki gün geçsin öyle tekrarla bence hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canm ben cooook silik gördüm gibi ama inşallah vardırPeki bunda varmı arkadaşlar bugün adet gunum
Kafayı yicem benmi göremiyorum diyorum yoksa kafayı mı yiyorum anlamadımCanm ben cooook silik gördüm gibi ama inşallah vardır
canım cok zorladım kendimi öyle gördüm ama önemli olan tekrarlayınca koyulascakmı,benim gecen ay cok bariz vardı ama koyulasmadı hamile degildim sen yinede bekle bakalımKafayı yicem benmi göremiyorum diyorum yoksa kafayı mı yiyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?