Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

maaşallah canım hiç önemli değil sağlıklı olsunda kız erkek hepsi bizim bitanemiz :))))))))
hogeldin aramıza canım eklerim listeye snide
ufak tefek darbelerden bişi olmaz canım nevrada sölemiş zaten dediği gibi bişi olsa ne olurdu düşerdi düşsede kanaman olurdu zaten yani bişi yok zatn çanta nekadar hızlıı gelebilirki dönmeyle hiiiiiiiiiiç bişicik olmaz içini ferah n tut
:18::18::18::18::18::18:
bu listedeki iinci kişi ben olacağım galiba değil mi canım
t
evet canım sıradaki sensin ama hayırsız çıkmayın abr verin doğurduk diye bakın nazım bize negüzel haber verdi hepimizi ümitlendirdi heveslendirdi sendende en azından haber bekliyorum sürekli zaten giremezsin bebiş ilgi bekler :))))))))))

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum Allahım banada ikiz üçüz felan versin bidahakinde yaaaaaaaa :)))))))))) ama önce kızımı sağ sağlim versin

canım ben anlamadım şimdi birtanesidden vazmı geçmen lazım ki öle ise ikisinden vazgeçeceğine bence tek olandan vazgeç gerçi hertürlü zor ama nekadarı kurtulursa okadar iyi ama yokmuymuş üçününde gelişme ihtimali ya başka doktorada gitsen

Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 25. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 18.Hafta 1KIZ/1ERKEK
3-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 35.Hafta ERKEK YAHYA ALP
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 28.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 14.Hafta
7-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 35.Hafta KIZ
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 17.Hafta KIZ
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 18.Hafta KIZ CEYDA
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem Özel Ankara Tüp Bebek 22.Hafta KIZ
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 edut Kocaeli Üniv. Tıp Fakul. 6. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
20-) htcyldz Umut Tüp Bebek
21-) nilu maya tüp bebek 10.Hafta
22-) lila3146 Eurofertil Tüp Bebek 9.Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
25-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) zeynepela Bursa Acıbadem 12.hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) judith_mc Umut Tüp Bebek 12.Hafta
30-) kumtanem okmeydan memorial 5.hafta

haticesu 1 martta doğum

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00

kızlar ben geldimmmm nasılsınız valla kızım hiç durmuyor
vakit bulamıyorum aklım sizde nasıl gidiyor durumlar sıkıntı yoktur inşallah kimsede

nurcan canım ben bugün gidecektim kuruma ama yine ani fikir değişikliğim oldu tüp bebek tedavisine başlıyoruz tekrar gelişen tedavide sorun olmadığı için aynı tedavi sürecini yine uygulayacağız ve doktorum eşimede sağlam etki bir ilaç önerdi onu kullanıcak sabah akşam spermlerin en altında görünmeyen sorunu çözüyormuş bunun için tavsiye etti ve çok pahalı bir ilaç değil bununda takviyesiyle birlikte sorunsuz bir gebelik beni beklicek inşallah :) bu arada kendimi hiç yıprattım aksine herşeyden kendime ders çıkarttım sabırlıyımdır ne yaşarsam yaşayayım sadece zaman dilimlerine tahammülüm yoktur :)

iyileştin mi diye soran arkadaşlar olmuş tamamen geçmişi okuyamadım kızlar valla hiç korkmayın
sezeryan abartıldığı kadar hiç değil ben baya bir kötüye hazırlamıştım kendimi sonra hepsi bumuymuş dedim genel anestezi aldım 1 saat içinde herşey bitmişti odamdaydım ve kızım karşımda beni bekliyordu onu görünce zaten hiç acı falan kalmıyor inşlhhh sağ salim hepiniz kucaklarınız aalırsınız ben hala inanamıyorum emzirrirken ağlıyorum onu seyrediyorum sürekli mütkiş bir duyguymuş profilime albüm ekleyim fotosunu koyayım dedim ama beceremedim

Canım sende benim için çok özelsin..İlk tedavi anlarımızda yanımızdaydın..Aynı gün başlamıştıl.Kısmet böyleymiş..Hayırlısı hakkımızda ..inşallah alalım da bebeklerimizi sağlıcakla kucaklaımıza..Senin ki abi olacak inşallah..Doğum hakkında aydınlatırsın beni artık:))

kızlar çok teşekkürler cevaplarınız için..burada birşeyler paylaşınca gerçekten sıkıntılar hafifliyor..çünkü hamilenin derdinden hamile anlıyor..yeri geliyor eşim bile sorduğum soruları birşey olmaz deyip geçiştiriyor..rahat olmaya hiçbirşeyi kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor..ilk hamileliğim ve çok zor geldim çünkü bugünlere..Allahım bozmasın inşallah..

iyi günler nurcan teyzesi bizde 10.haftamızdayız şimdilik herşey yolunda hayırlısıyla böyle devam eder inş.herkese saglıklı hamişli günler

kızlaar slm.
akşam gece 1de aşırı kanamam başladı tv karşısında yatıyodum bişiler aktı gitti akıntıdır dedim ve lavaboya gittim ooo olanlar olmuş klozete oturduğumda sürekli akıyodu normal reglimde bile böyle bişi yaşamamıştım günlük ped bile taşmış düşünün yani kıpkırmızı öyle korktum kii hemen dr a koştuk nöb dr muayene etti bebek yaşıyo sorun yok dedi ama rahatlamak ne mümkün..hemen odaya aldılar serum taktılar kocaman, arkasından iğne serum bitince kanama takibi yaptılar azalmıştı,küçük bi tane daha taktılar oda sabaha kadar kolumdaydı dr sabah geldi bol istirahat dedi ve ben içim rahat olmadığı için tekrar bebeği görmek istedim dr tamam dedi bebeğim kıpır kıpırdı sağ elinin parmaklarını gösterdi bize ve arkasından eve geldik geliş o geliş sürekli yataktayım az öncede kendi dr umu aradık ve oda 1 hafta etkili bi iğne yazdı onu aldırıp vuruldum yatıyorum kızlar yarında annemi çağırdım o gelecek..
çok üzüldüm geceden beri ömrümden ömür gitti hayırlısı ne ise o olsun
beni dualarınıza eklerseniz sevinirim kendinize dikkat edin...

canım ben kendi isteğimle vazgeçiyorum

ah hadi inşallah duacınım canım bak beslenmene çok dikkat et senin eminin bebişin tutacak ve bukez asla bırakmıcak rabbim yardımcın olsun zamanda geçiyor ama oolsun napalım geç olsunda sonunda kavuşalım be gülüm inşallah güzel haberlerini ver canım bana

ah canım o kuzuyu görünce ağrı acımı kalırki rabbim analı babalı büyütsün şimdi ben bile ağladım inşallah bizlerede nasip olur

canım sanırım ciddi bi düşük tehlikesi atlattın yani belirtisini yaşadın şimdi artık sakın hiçbirşeyi hafife alma sırt üstü yat yemeğini bile yatağında tepside felanye oturma fazla ine sana baya desekçi olacaktır bebeğinin tutunmasında ama artık 4. ayı bitirenekadar sakın arabaya binip gezeyim yürüyim felan yapma sürekli dinlen artık seninki yat geçer olayını geçti anlattığın kanamaya göre birde banyonu sıcak suyla yapma doktor ilaç verdiyse ki büyük ihtimal vermştitr sakın aksatma

Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 25. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 18.Hafta 1KIZ/1ERKEK
3-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 35.Hafta ERKEK YAHYA ALP
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 28.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 14.Hafta
7-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 35.Hafta KIZ
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 17.Hafta KIZ
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 18.Hafta KIZ CEYDA
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem Özel Ankara Tüp Bebek 22.Hafta KIZ
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 edut Kocaeli Üniv. Tıp Fakul. 6. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
20-) htcyldz Umut Tüp Bebek
21-) nilu maya tüp bebek 10.Hafta
22-) lila3146 Eurofertil Tüp Bebek 9.Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
25-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 10.Hafta
27-) zeynepela Bursa Acıbadem 12.hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) judith_mc Umut Tüp Bebek 12.Hafta
30-) kumtanem okmeydan memorial 5.hafta

haticesu 1 martta doğum

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

ben polikistik overim eşimde de sperm sayısı düşük geçen ay doktor gittik normal ilaç tedavi ve klomen verdi o ay yumurtlarım gelişti.adet olmadan idrarda gebelik testlerinden yaptırdık ama inanamazsınız her yaptığım pozitif çıkıyor. mutluluktan uçuyoruz 10 dk içinde arka arkaya 2,3 yapıyoruz o kadar (ama ben her zaman allah dua ediyordum yarabbim bir gün bu idrarda gebelik te pozitif göster bana diye )oldu bir umutla koştuk hastaneye mmutluluktan uçuyoruz 45 dk sonra sonuç çıktı kocaman sıfır 00000 bir sonuç alamadık ve 20 ocak ta adet oldum. ama daha önce doktor bize aşılama yada tüp bebek dediler ama biz aşılama yı kabul etmedik .20 ocak ta adet olduğumda eşimle anlaştık ve tüp bebeğe karar verdik . doktorumuz bize international hospital görevli Prof.DR İsmail Çepniye gönderdi. ilk başta ön görüşmeye gittik ama ondan önce dedik ki bir de bahçeciye kliniğe de gidelim dedik gittik ön görüşme ye diye gittik ücret yok dediler bize 200.00 muayene ücrtini ödettirler zaten bir ümitle gidiyorsunuz o kadar güzel yğladılar balladılar ödedik ücreti dediler ilk başta aşılama bizi kandırdıalr gönderdiler ama a aşılama 1000.00 sadece işlem ücreti ondan sonra biz gittik ismail beye bizden hiç bir ücret almadıkları gibi o kadar güzel yardımcı oldular ki aynı ana baba ne fazla ne eksik . daha sonra ilaç tedavisini uygulamaya başladık .30.01.2011 tarihinde yumurtlarım toplandı daha sonra biz evimize gittik 1 gün sonra embriyologlar bizi aradı 23 adet yumurta toplandığın belirttiler daha sonra 18 tanesinin döllendiğini bilgi verdiler ondan bir gün sonra arayıp transfer gününü söyleyeceğiz dediler ve aradılar dediler yumurtlarınız çok iyi en kaliteli 8 adet embriyonuz mevcut dediler ve 5 güne yani blastosist aşamasına geldiği zaman transfer yapılacığı bilgisi verildi bavulumuza aldık 4 şubat istanbula gittik. çok şükür transfer im yapıldı ve emizie gittik 16 şubatta beta hcg yaptırın dediler .ama bundan sonra ayın 11.02.2011 aynı adet şeklinde kanamaya başladım dedim olmadı ağladım sızladım yok dedim olmadı tutmadı ama dedim ki bir de idrarda bakalım ondan sonra ama geçen ay aynı şeyleri yaşadığım için baktık her idrar testi poziitif çıkıyor ama biz inanmıyoruz çünkü bunları yaşadık ve adetim daha sonra ayın 16 sını beklemen kan tahlilini yaptırdım ama hiç beklenmedik bir durum buı sefer poziitif adet tarihime 5 gün kala sonuç 305. sevinç mutluluk her şey biarada ne diyim mutluluk mutluluk allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın ben bu durumu sizinle paylaşmak istedim hiç umudumuz yok ken yeşerdi biz çok mutluyuz artık allahım can verip yaşarsa kucağımıza almayı nasip ederse bundan başka bir şey istetemiyiz buna şükür allah herkese versin ama gerçekten transfer ve toplama işlemlerinde ekip gittiğiniz kurum çok öenmli ben ilk başta İsmail çepniye ve international hospital tüm çalışanlarını teşekkür ederim . onların sayesinde her şey inancımızı onlara borçluyuz.

Canım merak etme bişey olmaz.RABBİM sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin. Canım benim ya RABBİM yardımcın olsun mide bulantısı kötü benimde çok kötüydü ama şimdi daha iyiyim tuzlu mısır ,elma ve ayva iyi geliyo birde doktorum bana ilaç verdi dramamine 8 saat arayla günde 3 tane içebilirisn dedi ama ben midem bulandıkça içiyorum bende çok yemek yiyemiyorum içim dışım tost oldu benimde bebişleri kucağımıza aldığımızda bugünleri unutacağız.
kızlar ben geldimmmm nasılsınız valla kızım hiç durmuyor
vakit bulamıyorum aklım sizde nasıl gidiyor durumlar sıkıntı yoktur inşallah kimsede
Canım hoşgeldin ne güzel sen meleğini kucağına aldın RABBİM bizede yaştsın o duyguları bebişi benim yerime kokla senide öpüyorum canım. Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun RABBİM yardımcın olsun inşsllsh burdan güzel haberlerini alacağız . Canım benim geçmiş olsun kendine dikkat et benimde kanamalarım 7. hafta başlamıştı halada ara ara devam ediyo hafta 1 doktordayız bizde kese dışında kanama olduğu için doktorum panik yapmana gerek yok dedi ama elimizde olmuyo canım kanaman kesilene kadar sırt üstü yat sürekli dinlen canım sakın iş güç yapma birde üzülme pozitif düşün pozitif olsun canım sakın aklından kötü şeyler geçirme RABBİM hepimizin yardımcısı olsun canım meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım RABBİM yardımcın olsun bende dondurulmuşlarımla denedim ama bu konu hakkında bilgim yok inşallah burdan güzel haberlerini alırız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…