maaşallah canım hiç önemli değil sağlıklı olsunda kız erkek hepsi bizim bitanemiz :))))))))herkese hayırlı cumalar rabbım tum dualarımızı kabul eder ınsallh...nurcancım bız 16+2 olduk cok sukur cınsıyetı henuz tam bellı dııl once erkege benzıyo dendı sımdı kıza dendı gercı 2 hafta onceydı randevum kucuktu daha yanı haftaya ınsallh ogrencez muhım degıl gercı saglıklı olsun yeter..bı arkadasımızda dogum yapmıs allah analı babalı buyutsun ınsallh darısı hepımızın basına dua ıle...
hogeldin aramıza canım eklerim listeye snidebeni da listeye ekler misiniz?? umut tüp bebek merkezi, 12 hafta...
ben hergün okuyorum yazılanları ve arada bir de yazıyorum birşeyler..kızlar karna gelen ufak darbeler zarar verir mi? bugün bir arkadaşım aniden yürürken arkasını döndü ve çantası karnıma çarptı..ben hemen kendimi geri çektim ama ufak bir çarpma oldu..sabahtan beri onun tedirginliğini yaşıyorum.birşey olur mu sizce..doktor randevuma da 10 gün var daha..birşey olsa anlardım ama değil mi???
evet canım sıradaki sensin ama hayırsız çıkmayın abr verin doğurduk diye bakın nazım bize negüzel haber verdi hepimizi ümitlendirdi heveslendirdi sendende en azından haber bekliyorum sürekli zaten giremezsin bebiş ilgi bekler :)))))))))):18::18::18::18::18::18:
bu listedeki iinci kişi ben olacağım galiba değil mi canım
t
kızlar 3 kere kontrole gittim ilkinde keseyi gördüm ikincide ikiz olduğunu öğrendim 3.ye başka doktora gittim mide bulantımla baş edemiyodum serum ilaç bişeyler versin diye hemde bakim minnoşlar napıyo dedim doktor baktı baktı baktı baktı aaa burda bi minnoş daha var demesin mi 3. kontrolde üçüz yani tabi benim bulantılar 3 e katlandı doktorum 2tane koymuş meğer biri zayıfmış diğerinin tutunmasına destek olsun diye oda tutunmuş biride tek yumurta ikizi psikoloji falan kalmadı ya ikizler ya tek olan gidecek açım susuzluktan ölüyorum çok kusuyorum napcam ben???
elbette canımmmm
bende hiç düşünmüyordum bu gönlerin gelebileceğini ama şimdi heran bekliyoruz heyecanla
seni bu sayfada gördükçe o kadarmutlu oluyorum kibiliyorsun beraber çıkmıştık yola.şimdi senin bebişin benimkinden biraz daha ufak ama seninle sonuçta.çokkk mutluyum senin için
maaşallah canım hiç önemli değil sağlıklı olsunda kız erkek hepsi bizim bitanemiz :))))))))
hogeldin aramıza canım eklerim listeye snide
ufak tefek darbelerden bişi olmaz canım nevrada sölemiş zaten dediği gibi bişi olsa ne olurdu düşerdi düşsede kanaman olurdu zaten yani bişi yok zatn çanta nekadar hızlıı gelebilirki dönmeyle hiiiiiiiiiiç bişicik olmaz içini ferah n tut
evet canım sıradaki sensin ama hayırsız çıkmayın abr verin doğurduk diye bakın nazım bize negüzel haber verdi hepimizi ümitlendirdi heveslendirdi sendende en azından haber bekliyorum sürekli zaten giremezsin bebiş ilgi bekler :))))))))))
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum Allahım banada ikiz üçüz felan versin bidahakinde yaaaaaaaa :)))))))))) ama önce kızımı sağ sağlim versin
canım ben anlamadım şimdi birtanesidden vazmı geçmen lazım ki öle ise ikisinden vazgeçeceğine bence tek olandan vazgeç gerçi hertürlü zor ama nekadarı kurtulursa okadar iyi ama yokmuymuş üçününde gelişme ihtimali ya başka doktorada gitsen
nurcan canım ben bugün gidecektim kuruma ama yine ani fikir değişikliğim oldu tüp bebek tedavisine başlıyoruz tekrar gelişen tedavide sorun olmadığı için aynı tedavi sürecini yine uygulayacağız ve doktorum eşimede sağlam etki bir ilaç önerdi onu kullanıcak sabah akşam spermlerin en altında görünmeyen sorunu çözüyormuş bunun için tavsiye etti ve çok pahalı bir ilaç değil bununda takviyesiyle birlikte sorunsuz bir gebelik beni beklicek inşallah :) bu arada kendimi hiç yıprattım aksine herşeyden kendime ders çıkarttım sabırlıyımdır ne yaşarsam yaşayayım sadece zaman dilimlerine tahammülüm yoktur :)
iyileştin mi diye soran arkadaşlar olmuş tamamen geçmişi okuyamadım kızlar valla hiç korkmayın
sezeryan abartıldığı kadar hiç değil ben baya bir kötüye hazırlamıştım kendimi sonra hepsi bumuymuş dedim genel anestezi aldım 1 saat içinde herşey bitmişti odamdaydım ve kızım karşımda beni bekliyordu onu görünce zaten hiç acı falan kalmıyor inşlhhh sağ salim hepiniz kucaklarınız aalırsınız ben hala inanamıyorum emzirrirken ağlıyorum onu seyrediyorum sürekli mütkiş bir duyguymuş profilime albüm ekleyim fotosunu koyayım dedim ama beceremedim
kızlaar slm.
akşam gece 1de aşırı kanamam başladı tv karşısında yatıyodum bişiler aktı gitti akıntıdır dedim ve lavaboya gittim ooo olanlar olmuş klozete oturduğumda sürekli akıyodu normal reglimde bile böyle bişi yaşamamıştım günlük ped bile taşmış düşünün yani kıpkırmızı öyle korktum kii hemen dr a koştuk nöb dr muayene etti bebek yaşıyo sorun yok dedi ama rahatlamak ne mümkün..hemen odaya aldılar serum taktılar kocaman, arkasından iğne serum bitince kanama takibi yaptılar azalmıştı,küçük bi tane daha taktılar oda sabaha kadar kolumdaydı dr sabah geldi bol istirahat dedi ve ben içim rahat olmadığı için tekrar bebeği görmek istedim dr tamam dedi bebeğim kıpır kıpırdı sağ elinin parmaklarını gösterdi bize ve arkasından eve geldik geliş o geliş sürekli yataktayım az öncede kendi dr umu aradık ve oda 1 hafta etkili bi iğne yazdı onu aldırıp vuruldum yatıyorum kızlar yarında annemi çağırdım o gelecek..
çok üzüldüm geceden beri ömrümden ömür gitti hayırlısı ne ise o olsun
beni dualarınıza eklerseniz sevinirim kendinize dikkat edin...
canım ben kendi isteğimle vazgeçiyorum
iyi günler nurcan teyzesi bizde 10.haftamızdayız şimdilik herşey yolunda hayırlısıyla böyle devam eder inş.herkese saglıklı hamişli günler
Canım merak etme bişey olmaz.RABBİM sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin.beni da listeye ekler misiniz?? umut tüp bebek merkezi, 12 hafta...
ben hergün okuyorum yazılanları ve arada bir de yazıyorum birşeyler..kızlar karna gelen ufak darbeler zarar verir mi? bugün bir arkadaşım aniden yürürken arkasını döndü ve çantası karnıma çarptı..ben hemen kendimi geri çektim ama ufak bir çarpma oldu..sabahtan beri onun tedirginliğini yaşıyorum.birşey olur mu sizce..doktor randevuma da 10 gün var daha..birşey olsa anlardım ama değil mi???
Canım benim ya RABBİM yardımcın olsun mide bulantısı kötü benimde çok kötüydü ama şimdi daha iyiyim tuzlu mısır ,elma ve ayva iyi geliyo birde doktorum bana ilaç verdi dramamine 8 saat arayla günde 3 tane içebilirisn dedi ama ben midem bulandıkça içiyorum bende çok yemek yiyemiyorum içim dışım tost oldu benimde bebişleri kucağımıza aldığımızda bugünleri unutacağız.kızlar 3 kere kontrole gittim ilkinde keseyi gördüm ikincide ikiz olduğunu öğrendim 3.ye başka doktora gittim mide bulantımla baş edemiyodum serum ilaç bişeyler versin diye hemde bakim minnoşlar napıyo dedim doktor baktı baktı baktı baktı aaa burda bi minnoş daha var demesin mi 3. kontrolde üçüz yani tabi benim bulantılar 3 e katlandı doktorum 2tane koymuş meğer biri zayıfmış diğerinin tutunmasına destek olsun diye oda tutunmuş biride tek yumurta ikizi psikoloji falan kalmadı ya ikizler ya tek olan gidecek açım susuzluktan ölüyorum çok kusuyorum napcam ben???
Canım hoşgeldin ne güzel sen meleğini kucağına aldın RABBİM bizede yaştsın o duyguları bebişi benim yerime kokla senide öpüyorum canım.kızlar ben geldimmmm nasılsınız valla kızım hiç durmuyor
vakit bulamıyorum aklım sizde nasıl gidiyor durumlar sıkıntı yoktur inşallah kimsede
Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun RABBİM yardımcın olsun inşsllsh burdan güzel haberlerini alacağız .nurcan canım ben bugün gidecektim kuruma ama yine ani fikir değişikliğim oldu tüp bebek tedavisine başlıyoruz tekrar gelişen tedavide sorun olmadığı için aynı tedavi sürecini yine uygulayacağız ve doktorum eşimede sağlam etki bir ilaç önerdi onu kullanıcak sabah akşam spermlerin en altında görünmeyen sorunu çözüyormuş bunun için tavsiye etti ve çok pahalı bir ilaç değil bununda takviyesiyle birlikte sorunsuz bir gebelik beni beklicek inşallah :) bu arada kendimi hiç yıprattım aksine herşeyden kendime ders çıkarttım sabırlıyımdır ne yaşarsam yaşayayım sadece zaman dilimlerine tahammülüm yoktur :)
Canım benim geçmiş olsun kendine dikkat et benimde kanamalarım 7. hafta başlamıştı halada ara ara devam ediyo hafta 1 doktordayız bizde kese dışında kanama olduğu için doktorum panik yapmana gerek yok dedi ama elimizde olmuyo canım kanaman kesilene kadar sırt üstü yat sürekli dinlen canım sakın iş güç yapma birde üzülme pozitif düşün pozitif olsun canım sakın aklından kötü şeyler geçirme RABBİM hepimizin yardımcısı olsun canım meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.kızlaar slm.
akşam gece 1de aşırı kanamam başladı tv karşısında yatıyodum bişiler aktı gitti akıntıdır dedim ve lavaboya gittim ooo olanlar olmuş klozete oturduğumda sürekli akıyodu normal reglimde bile böyle bişi yaşamamıştım günlük ped bile taşmış düşünün yani kıpkırmızı öyle korktum kii hemen dr a koştuk nöb dr muayene etti bebek yaşıyo sorun yok dedi ama rahatlamak ne mümkün..hemen odaya aldılar serum taktılar kocaman, arkasından iğne serum bitince kanama takibi yaptılar azalmıştı,küçük bi tane daha taktılar oda sabaha kadar kolumdaydı dr sabah geldi bol istirahat dedi ve ben içim rahat olmadığı için tekrar bebeği görmek istedim dr tamam dedi bebeğim kıpır kıpırdı sağ elinin parmaklarını gösterdi bize ve arkasından eve geldik geliş o geliş sürekli yataktayım az öncede kendi dr umu aradık ve oda 1 hafta etkili bi iğne yazdı onu aldırıp vuruldum yatıyorum kızlar yarında annemi çağırdım o gelecek..
çok üzüldüm geceden beri ömrümden ömür gitti hayırlısı ne ise o olsun
beni dualarınıza eklerseniz sevinirim kendinize dikkat edin...
Arkadaşlar salı günü transferim yapıldı.transfer öncesi embriyoloğun verdiği bilgi şu şekilde. blastosist seviyesinde olan embriyolar dondurma esnasında kapanırmış.çözdürme işlemi olduğunda açılması gerekiyormuş. bana verilen embriyoda tamamen açılma olmamış ancak transfer edilebilcek durumda şansımızı denicez dedi.sizce bu tutma şansını etkilermi.fikri olan varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?