sağol canım hemen düzeltiyorumben kısaca durumumu bildireyim o zaman
21 hafta 4 günlük olduk bugün
kız bebek ve tek
özel ankara tüp bebek merkezi
[/B]
Sağol canım benim destek olduğun için bişey yapamıyorum zaten annem yanımda her şeyi annem yapıyor.Kendine iyi bak canım.
iyi akşamlar annecikler .. gene topikte in cin top oynuyor...
nurcancım bizde 28. haftamıza girdikkk
Nurcan canım nasılsın baya olmuş artık gelicek kızımız bende sabah 9 da kuruma gidicem evlatlık almak için dosya açılacak canım ama heyecan yok 5 tane bebek kaybedince heyecanda tükeniyormuşama ama ama çok istiyorum zor olsada çok iyi düşünüp karar verdim
Günaydın kızlar bu aralar burası baya sessiz sedasız, ben ve bebeğim iyiyiz akşam dizi izlerken meyve yedim ve güzel kızımın hoşuna gitti kuvvetli bir tekmesini hissettimdaha önece hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim bebeğimi Allah şükür bizden bu kadar sizler nasılsınız.
ne güzel yaa ben de hissetmek istiyorum :) bakalım gelecek mi o günler
inşallah canımmmmhadi maaşallah valla son hız gidiyoz nevracım allahım bizede kucağımıza almayı nasip eder inşallah yavrumuzu
beni da listeye ekler misiniz?? Umut tüp bebek merkezi, 12 hafta...
Ben hergün okuyorum yazılanları ve arada bir de yazıyorum birşeyler..kızlar karna gelen ufak darbeler zarar verir mi? Bugün bir arkadaşım aniden yürürken arkasını döndü ve çantası karnıma çarptı..ben hemen kendimi geri çektim ama ufak bir çarpma oldu..sabahtan beri onun tedirginliğini yaşıyorum.birşey olur mu sizce..doktor randevuma da 10 gün var daha..birşey olsa anlardım ama değil mi???
:18::18::18::18::18::18:DOĞUM LİSTESİ
ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
beni da listeye ekler misiniz?? umut tüp bebek merkezi, 12 hafta...
ben hergün okuyorum yazılanları ve arada bir de yazıyorum birşeyler..kızlar karna gelen ufak darbeler zarar verir mi? bugün bir arkadaşım aniden yürürken arkasını döndü ve çantası karnıma çarptı..ben hemen kendimi geri çektim ama ufak bir çarpma oldu..sabahtan beri onun tedirginliğini yaşıyorum.birşey olur mu sizce..doktor randevuma da 10 gün var daha..birşey olsa anlardım ama değil mi???
:18::18::18::18::18::18:
bu listedeki iinci kişi ben olacağım galiba değil mi canım
t
elbette canımmmmAz kaldı canım..Seni düşündükçe ben bile panik oluyorum..Bizde görebilecek miyiz o günleri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?