Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben kısaca durumumu bildireyim o zaman
21 hafta 4 günlük olduk bugün
kız bebek ve tek
özel ankara tüp bebek merkezi
sağol canım hemen düzeltiyorum
[/B]

Sağol canım benim destek olduğun için bişey yapamıyorum zaten annem yanımda her şeyi annem yapıyor.Kendine iyi bak canım.

önemli değil haayatım annenin yanında olmasıda çok füzel destek olur sana

Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 24. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 18.Hafta 1KIZ/1ERKEK
3-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 35.Hafta ERKEK YAHYA ALP
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 27.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 14.Hafta
7-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 35.Hafta KIZ
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 17.Hafta KIZ
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 18.Hafta KIZ CEYDA
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem Özel Ankara Tüp Bebek 22.Hafta KIZ
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 edut Kocaeli Üniv. Tıp Fakul. 6. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
20-) htcyldz Umut Tüp Bebek
21-) nilu maya tüp bebek 10.Hafta
22-) lila3146 Eurofertil Tüp Bebek 9.Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
25-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) zeynepela Bursa Acıbadem 12.hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) kumtanem okmeydan memorial 5.hafta
30-) haticesu 1 martta doğum

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE]

Son düzenleme:
Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 25. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 18.Hafta 1KIZ/1ERKEK
3-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 35.Hafta ERKEK YAHYA ALP
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 28.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 14.Hafta
7-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 35.Hafta KIZ
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 17.Hafta KIZ
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 18.Hafta KIZ CEYDA
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem Özel Ankara Tüp Bebek 22.Hafta KIZ
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 edut Kocaeli Üniv. Tıp Fakul. 6. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
20-) htcyldz Umut Tüp Bebek
21-) nilu maya tüp bebek 10.Hafta
22-) lila3146 Eurofertil Tüp Bebek 9.Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
25-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) zeynepela Bursa Acıbadem 12.hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) kumtanem okmeydan memorial 5.hafta
30-) haticesu 1 martta doğum

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00

Nurcan canım nasılsın baya olmuş artık gelicek kızımız bende sabah 9 da kuruma gidicem evlatlık almak için dosya açılacak canım ama heyecan yok 5 tane bebek kaybedince heyecanda tükeniyormuş ama ama ama çok istiyorum zor olsada çok iyi düşünüp karar verdim

ah canım hep aklımdaydın hatta msj attım ama srni üzmekte istemedim canım rabbim hayırlısını versin belki senin için en hayırlısı budur gerçi yaşadığın şeyin nasıl bişi olduğunu en iyi ben anlarım heralde biliyorsun bende 9 ay karnımda taşıdım 2 güne sığdı canı yavrumun rabbim herşeyin yinede beterinden korusun ben hep derim ben bukadar küçük bi yavrunun acısını atamıyorum evladını büyüten analar ne yapsin
dediğimgibi belki senin içinde bu hayırlıydı kucağına alıp kokusunu almak daha acı olur eminim şükür bende koklamadım yavrumu nekadar anın olursa okadar zor bak şimdide bu yavrumun mücadelesini veriyorum doktorum suratıma hastalana bilir ama ne tehşisi ne tedavisi var diyo hergün acaba yaşıyomu diye güne başlıyorum haladaha hareketleri hissetmiyorum doktorlar normal hareket ettiğini söylüyor biraz tembel o doğru ama doktorlar benim 2. gebeliğim olduğu için çotan hissemem gerektiğini pisikolojimin normal olmadığını söylüyor doğursamda iyibi anne olamamak fikri hiç aklımdan gitmiyor ama çabalıcam buna eminim ve sende çabala pes etme senin doğurmamış olman onu başkasının evladı yapmaz eğerki iyice düşündüyse bece çok mantıklı yaptığın şey bende olsam aynısını yapardım yeterki bana ihtiyacı olan bir yavrum olsun bana anne desin gerisi boş yeri geliyor kendi doğurduğu bile insanı saymıyor belkide bu aldığın evlat için sen dünyanın en değerli varlığı olursun artık geçmişi unut beş evladında sana ve eşine cennete girene kadar şefaatçi olacaklar sizsiz o kapıdan girmeyecekler ama bırakalım huzur içinde beklesinler o günü bende hergün ağları ama sonra endime böyle söyler ve oğlumun huzur içinde olması için hergün yeniden unuturum onu sende hiç bir zaman tamamen unutmayacaksın ama hayata unutmuş gibi yap sen çok değerli bir annesin buna emin ol inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin için

Günaydın kızlar bu aralar burası baya sessiz sedasız, ben ve bebeğim iyiyiz akşam dizi izlerken meyve yedim ve güzel kızımın hoşuna gitti kuvvetli bir tekmesini hissettim daha önece hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim bebeğimi Allah şükür bizden bu kadar sizler nasılsınız.

ne güzel yaa ben de hissetmek istiyorum :) bakalım gelecek mi o günler

herkese hayırlı cumalar rabbım tum dualarımızı kabul eder ınsallh...nurcancım bız 16+2 olduk cok sukur cınsıyetı henuz tam bellı dııl once erkege benzıyo dendı sımdı kıza dendı gercı 2 hafta onceydı randevum kucuktu daha yanı haftaya ınsallh ogrencez muhım degıl gercı saglıklı olsun yeter..bı arkadasımızda dogum yapmıs allah analı babalı buyutsun ınsallh darısı hepımızın basına dua ıle...

beni da listeye ekler misiniz?? umut tüp bebek merkezi, 12 hafta...
ben hergün okuyorum yazılanları ve arada bir de yazıyorum birşeyler..kızlar karna gelen ufak darbeler zarar verir mi? bugün bir arkadaşım aniden yürürken arkasını döndü ve çantası karnıma çarptı..ben hemen kendimi geri çektim ama ufak bir çarpma oldu..sabahtan beri onun tedirginliğini yaşıyorum.birşey olur mu sizce..doktor randevuma da 10 gün var daha..birşey olsa anlardım ama değil mi???

hadi maaşallah valla son hız gidiyoz nevracım allahım bizede kucağımıza almayı nasip eder inşallah yavrumuzu
inşallah canımmmm

hayırlı olsunnn
12. Haftadasın artık ..birşey olmamıştır ...olsaydı kanaman gelirdi...
Embiryo iken anlamazsın ... Ama seninki bebek artık ...
Için rahat etsin istrersen git doktora genede

kızlar 3 kere kontrole gittim ilkinde keseyi gördüm ikincide ikiz olduğunu öğrendim 3.ye başka doktora gittim mide bulantımla baş edemiyodum serum ilaç bişeyler versin diye hemde bakim minnoşlar napıyo dedim doktor baktı baktı baktı baktı aaa burda bi minnoş daha var demesin mi 3. kontrolde üçüz yani tabi benim bulantılar 3 e katlandı doktorum 2tane koymuş meğer biri zayıfmış diğerinin tutunmasına destek olsun diye oda tutunmuş biride tek yumurta ikizi psikoloji falan kalmadı ya ikizler ya tek olan gidecek açım susuzluktan ölüyorum çok kusuyorum napcam ben???

Canım o kaç kat içerde.. Rabbim onları zırh gibi korumaya almıştır..Bende geçen gün asansör beklerken 4 yaşlarında bi çocuk kapıyı açar açmaz karnıma yumruk attı..Annesi sinemaya götürmedi die sinirlenmişmiş..Bütün gün tedirgin oldum..Artık Allaha emanet..Sakındıkça çöp batıyo..Şu başıma gelen kaç kişinin başına gelir:))

Az kaldı canım..Seni düşündükçe ben bile panik oluyorum..Bizde görebilecek miyiz o günleri??
elbette canımmmm
bende hiç düşünmüyordum bu gönlerin gelebileceğini ama şimdi heran bekliyoruz heyecanla
seni bu sayfada gördükçe o kadarmutlu oluyorum ki biliyorsun beraber çıkmıştık yola.şimdi senin bebişin benimkinden biraz daha ufak ama seninle sonuçta.çokkk mutluyum senin için

Arkadaşlar salı günü transferim yapıldı.transfer öncesi embriyoloğun verdiği bilgi şu şekilde. blastosist seviyesinde olan embriyolar dondurma esnasında kapanırmış.çözdürme işlemi olduğunda açılması gerekiyormuş. bana verilen embriyoda tamamen açılma olmamış ancak transfer edilebilcek durumda şansımızı denicez dedi.sizce bu tutma şansını etkilermi.fikri olan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…