kızlar benide ekleyin 5 yıl bekledik vuslata az kaldı minik kızım 1 martta geliyor ALLAHIN izniyle zeynep kamilde tedavi gördüm 37 haftadayım
oyy maaşallah en güzel haber inşallah sağlıcakla kucağına alırsınEvet canim randevümuz pazartesi aksamiydi. Rabbim bir kiz bir erkek nasip etti insallah kucagimiza saglikli almayi nasip eder.
ayy kız belli bile olmadıki daha cinsiyet ne isminden bahsediyon hem ben hemen karar veremem heralde isim konusunda son ana kadar gider diye düşünüyorum aklımdan geçenler var ama....Kızlar bebişlerinizin adını koymadınızmı hiçbiriniz söleyinde yazalım isimlerini
oyy maaşallah en güzel haber inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
kızlar benim de 2li temiz çıktı benim için bu haftalar çok önemli umarım bebeğimin suyu da sağlığı da iyi olur haftaya doktora gideceğiz bakalım hayırlısı
kızlar benim de 2li temiz çıktı benim için bu haftalar çok önemli umarım bebeğimin suyu da sağlığı da iyi olur haftaya doktora gideceğiz bakalım hayırlısı
Kızlar bebişlerinizin adını koymadınızmı hiçbiriniz söleyinde yazalım isimlerini
Canım hemen panik yapma hareketlerine ve yediklerine dikkat et belki yeni yaptırdığın kan tahlilinde değer katlanır.İyi düşün iyi olsun.RABBİM yardımcın olsun inşallah burdan güzel haberlerini alacağız.ama deger kanda 2 ye katlanmamış..nolcakk şimdii
Canım çok sevindim ne güzel RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Bakalım ben beişlerin cinsiyetini ne zaman öğreneceğim.Canım sana bişey soracağım doktorun sana 2'li yada 3'lü tarama testi için birşey söyledimi çünkü benim bildiğim pek ikizlere yapmıyorlarmış çünkü kan sonuçları karışıyomuş bu konu hakkında bilgin varsa cevap yazarmısın.Evet canim randevümuz pazartesi aksamiydi. Rabbim bir kiz bir erkek nasip etti insallah kucagimiza saglikli almayi nasip eder.
Nurcan teyzesi biz 10 haftalık olduk.Ama daha isim düşünmedik ben 7 aylık olana kadar hiç bişey almıycam birde isim koymamaya karar verdim çünkü kanamalarım varya sanki her an kötü bişey olacakmış gibi panik içindeyim işte.Kızlar bebişlerinizin adını koymadınızmı hiçbiriniz söleyinde yazalım isimlerini
Rabbim sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin canım az kalmış senin ne güzel meleğini kucağına alacaksın.kızlar benide ekleyin 5 yıl bekledik vuslata az kaldı minik kızım 1 martta geliyor ALLAHIN izniyle zeynep kamilde tedavi gördüm 37 haftadayım
Canım hemen panik yapma hareketlerine ve yediklerine dikkat et belki yeni yaptırdığın kan tahlilinde değer katlanır.İyi düşün iyi olsun.RABBİM yardımcın olsun inşallah burdan güzel haberlerini alacağız.
Canım çok sevindim ne güzel RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Bakalım ben beişlerin cinsiyetini ne zaman öğreneceğim.Canım sana bişey soracağım doktorun sana 2'li yada 3'lü tarama testi için birşey söyledimi çünkü benim bildiğim pek ikizlere yapmıyorlarmış çünkü kan sonuçları karışıyomuş bu konu hakkında bilgin varsa cevap yazarmısın.
Sagol canim darisi sana seninkilerde ikizmis :))))
Ben 2,5 aylikken ense ölçümü yapildi doktorum iyi dedi kan tahliline gerek yok çünki ikizlerde yaniltici olabilir dedi pek belli olmuyormus. Ondan sonra hiç bir test yapilmadi.
Birde ben fransa'da yasiyorum belki türkiye'de farkli olabilir.
Canım hemen panik yapma hareketlerine ve yediklerine dikkat et belki yeni yaptırdığın kan tahlilinde değer katlanır.İyi düşün iyi olsun.RABBİM yardımcın olsun inşallah burdan güzel haberlerini alacağız.
Canım çok sevindim ne güzel RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Bakalım ben beişlerin cinsiyetini ne zaman öğreneceğim.Canım sana bişey soracağım doktorun sana 2'li yada 3'lü tarama testi için birşey söyledimi çünkü benim bildiğim pek ikizlere yapmıyorlarmış çünkü kan sonuçları karışıyomuş bu konu hakkında bilgin varsa cevap yazarmısın.
Sagol canim darisi sana seninkilerde ikizmis :))))
Ben 2,5 aylikken ense ölçümü yapildi doktorum iyi dedi kan tahliline gerek yok çünki ikizlerde yaniltici olabilir dedi pek belli olmuyormus. Ondan sonra hiç bir test yapilmadi.
Birde ben fransa'da yasiyorum belki türkiye'de farkli olabilir.
Yok canım burdada farklı değil ama hangi topikte okuduğumu hatırlamıyorumda bazı ikiz annelerine yapmışlar bu testi. Bende Ankara'da yaşıyorum burda bir ultrasoncu var bütün hamişleri ona gönderiyorlar bende ona gitmeyi düşünüyorum canım.
ayy kız belli bile olmadıki daha cinsiyet ne isminden bahsediyon hem ben hemen karar veremem heralde isim konusunda son ana kadar gider diye düşünüyorum aklımdan geçenler var ama....
oh oh çok şükür temiz çıkmış bak sıkıntı yaptığına deymedi ve bu haftalarda geçecek ve korkuların bitecek cnm arkadaşım...
tamam kız seninkini bekleriz artık :)))))))nurciş kız bende 14.haftaya girdim hayırlısıyla beni güncellermisin...
Sagol canim insallah hepimiz saglikli aliriz bebislerimizik kucagimiza.
Seninde testin temiz çikti insallah hep böyle devam eder.
Nurcanim isim konusunda henüz bilmiyoruz son ana kadarda bilmicez sanki
ismiyle yaşasın inşallah canım senin kızının güzel ismini yazmıştım listeyeBenimki nevra zaten :))))
Nurcan teyzesi biz 10 haftalık olduk.Ama daha isim düşünmedik ben 7 aylık olana kadar hiç bişey almıycam birde isim koymamaya karar verdim çünkü kanamalarım varya sanki her an kötü bişey olacakmış gibi panik içindeyim işte.
Rabbim sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin canım az kalmış senin ne güzel meleğini kucağına alacaksın.
İnşallah canım burdan güzel haberlerini alacağız panik yapma RABBİM yardımcın olsun.
Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306Haydarpaşa GATA 24. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_frFransada Tüp Bebek yaptı 18.Hafta 1KIZ/1ERKEK
3-) firstNimbusMaya Tüp Bebek Ankara 35.Hafta ERKEK YAHYA ALP
4-) NEVRAABahçeci Tüp Bebek 27.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynepAvrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninleMemorial Okmeydanı şubesi 14.Hafta
7-) Ah_kalBiMankara tüp bebek merkezinde 35.Hafta KIZ
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 17.Hafta KIZ
9-) gulumgulumAnatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceyddaBursa Acıbadem Hastanesinde 18.Hafta KIZ CEYDA
11-) dilek23_41Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmmdoğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_xANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprizeAnkara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem9.Hafta
17-) hilye35Ege Üniversitesi 17. Hafta
1edut Kocaeli Üniv. Tıp Fakul. 6. hafta
19-) leydim84Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
20-) htcyldzUmut Tüp Bebek
21-) nilumaya tüp bebek 10.Hafta
22-) lila3146Eurofertil Tüp Bebek 9.Hafta
23-) dilserseri25.Hafta KIZ
24-) şirinetuğbaAnkara Güven Hastanesi 8.Hafta
25-) suannacatsdoğal gebelik 11.Hafta
26-) handesb09Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) zeynepelaBursa Acıbadem 12.hafta
2nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) kumtanemokmeydan memorial 5.hafta
30-) haticesu 1 martta doğum
Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim
tabi canım son haftara yaparsın herşeyi alırsın önemli olan onlar sağlıklı olsun heryer dükkan dolu dğdummu bile alınır hiç düünme ama kafanada kötü şeler sokma benimde diğer gebeliğimde kanamam olu çok Allahın izni ile bişicik olmaz sen 3 ayı bitirmeye bak fazla iş güçle uğraşma yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?