ben polikistik overim eşimde de sperm sayısı düşük geçen ay doktor gittik normal ilaç tedavi ve klomen verdi o ay yumurtlarım gelişti.adet olmadan idrarda gebelik testlerinden yaptırdık ama inanamazsınız her yaptığım pozitif çıkıyor. mutluluktan uçuyoruz 10 dk içinde arka arkaya 2,3 yapıyoruz o kadar (ama ben her zaman allah dua ediyordum yarabbim bir gün bu idrarda gebelik te pozitif göster bana diye )oldu bir umutla koştuk hastaneye mmutluluktan uçuyoruz 45 dk sonra sonuç çıktı kocaman sıfır 00000 bir sonuç alamadık ve 20 ocak ta adet oldum. ama daha önce doktor bize aşılama yada tüp bebek dediler ama biz aşılama yı kabul etmedik .20 ocak ta adet olduğumda eşimle anlaştık ve tüp bebeğe karar verdik . doktorumuz bize international hospital görevli Prof.DR İsmail Çepniye gönderdi. ilk başta ön görüşmeye gittik ama ondan önce dedik ki bir de bahçeciye kliniğe de gidelim dedik gittik ön görüşme ye diye gittik ücret yok dediler bize 200.00 muayene ücrtini ödettirler zaten bir ümitle gidiyorsunuz o kadar güzel yğladılar balladılar ödedik ücreti dediler ilk başta aşılama bizi kandırdıalr gönderdiler ama a aşılama 1000.00 sadece işlem ücreti ondan sonra biz gittik ismail beye bizden hiç bir ücret almadıkları gibi o kadar güzel yardımcı oldular ki aynı ana baba ne fazla ne eksik . daha sonra ilaç tedavisini uygulamaya başladık .30.01.2011 tarihinde yumurtlarım toplandı daha sonra biz evimize gittik 1 gün sonra embriyologlar bizi aradı 23 adet yumurta toplandığın belirttiler daha sonra 18 tanesinin döllendiğini bilgi verdiler ondan bir gün sonra arayıp transfer gününü söyleyeceğiz dediler ve aradılar dediler yumurtlarınız çok iyi en kaliteli 8 adet embriyonuz mevcut dediler ve 5 güne yani blastosist aşamasına geldiği zaman transfer yapılacığı bilgisi verildi bavulumuza aldık 4 şubat istanbula gittik. çok şükür transfer im yapıldı ve emizie gittik 16 şubatta beta hcg yaptırın dediler .ama bundan sonra ayın 11.02.2011 aynı adet şeklinde kanamaya başladım dedim olmadı ağladım sızladım yok dedim olmadı tutmadı ama dedim ki bir de idrarda bakalım ondan sonra ama geçen ay aynı şeyleri yaşadığım için baktık her idrar testi poziitif çıkıyor ama biz inanmıyoruz çünkü bunları yaşadık ve adetim daha sonra ayın 16 sını beklemen kan tahlilini yaptırdım ama hiç beklenmedik bir durum buı sefer poziitif adet tarihime 5 gün kala sonuç 305. sevinç mutluluk her şey biarada ne diyim mutluluk mutluluk allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın ben bu durumu sizinle paylaşmak istedim hiç umudumuz yok ken yeşerdi biz çok mutluyuz artık allahım can verip yaşarsa kucağımıza almayı nasip ederse bundan başka bir şey istetemiyiz buna şükür allah herkese versin ama gerçekten transfer ve toplama işlemlerinde ekip gittiğiniz kurum çok öenmli ben ilk başta İsmail çepniye ve international hospital tüm çalışanlarını teşekkür ederim . onların sayesinde her şey inancımızı onlara borçluyuz.
Canım gözünaydın senin adına çok sevindim RABBİM sağ salim kucaklarımıza almayıda nasip etsin hepimiz zorlu yolardan geçiyoruz en ufak şeyde panik oluyoruz ama biz kolay anne olmuyoruz RABBİM herkesin gönlüne göre versin.
ben polikistik overim eşimde de sperm sayısı düşük geçen ay doktor gittik normal ilaç tedavi ve klomen verdi o ay yumurtlarım gelişti.adet olmadan idrarda gebelik testlerinden yaptırdık ama inanamazsınız her yaptığım pozitif çıkıyor. mutluluktan uçuyoruz 10 dk içinde arka arkaya 2,3 yapıyoruz o kadar (ama ben her zaman allah dua ediyordum yarabbim bir gün bu idrarda gebelik te pozitif göster bana diye )oldu bir umutla koştuk hastaneye mmutluluktan uçuyoruz 45 dk sonra sonuç çıktı kocaman sıfır 00000 bir sonuç alamadık ve 20 ocak ta adet oldum. ama daha önce doktor bize aşılama yada tüp bebek dediler ama biz aşılama yı kabul etmedik .20 ocak ta adet olduğumda eşimle anlaştık ve tüp bebeğe karar verdik . doktorumuz bize international hospital görevli Prof.DR İsmail Çepniye gönderdi. ilk başta ön görüşmeye gittik ama ondan önce dedik ki bir de bahçeciye kliniğe de gidelim dedik gittik ön görüşme ye diye gittik ücret yok dediler bize 200.00 muayene ücrtini ödettirler zaten bir ümitle gidiyorsunuz o kadar güzel yğladılar balladılar ödedik ücreti dediler ilk başta aşılama bizi kandırdıalr gönderdiler ama a aşılama 1000.00 sadece işlem ücreti ondan sonra biz gittik ismail beye bizden hiç bir ücret almadıkları gibi o kadar güzel yardımcı oldular ki aynı ana baba ne fazla ne eksik . daha sonra ilaç tedavisini uygulamaya başladık .30.01.2011 tarihinde yumurtlarım toplandı daha sonra biz evimize gittik 1 gün sonra embriyologlar bizi aradı 23 adet yumurta toplandığın belirttiler daha sonra 18 tanesinin döllendiğini bilgi verdiler ondan bir gün sonra arayıp transfer gününü söyleyeceğiz dediler ve aradılar dediler yumurtlarınız çok iyi en kaliteli 8 adet embriyonuz mevcut dediler ve 5 güne yani blastosist aşamasına geldiği zaman transfer yapılacığı bilgisi verildi bavulumuza aldık 4 şubat istanbula gittik. çok şükür transfer im yapıldı ve emizie gittik 16 şubatta beta hcg yaptırın dediler .ama bundan sonra ayın 11.02.2011 aynı adet şeklinde kanamaya başladım dedim olmadı ağladım sızladım yok dedim olmadı tutmadı ama dedim ki bir de idrarda bakalım ondan sonra ama geçen ay aynı şeyleri yaşadığım için baktık her idrar testi poziitif çıkıyor ama biz inanmıyoruz çünkü bunları yaşadık ve adetim daha sonra ayın 16 sını beklemen kan tahlilini yaptırdım ama hiç beklenmedik bir durum buı sefer poziitif adet tarihime 5 gün kala sonuç 305. sevinç mutluluk her şey biarada ne diyim mutluluk mutluluk allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın ben bu durumu sizinle paylaşmak istedim hiç umudumuz yok ken yeşerdi biz çok mutluyuz artık allahım can verip yaşarsa kucağımıza almayı nasip ederse bundan başka bir şey istetemiyiz buna şükür allah herkese versin ama gerçekten transfer ve toplama işlemlerinde ekip gittiğiniz kurum çok öenmli ben ilk başta İsmail çepniye ve international hospital tüm çalışanlarını teşekkür ederim . onların sayesinde her şey inancımızı onlara borçluyuz.
teşekkürler zor inşallah allahım herkese yaşatsın
:18::18::18::18::18::18:
bu listedeki iinci kişi ben olacağım galiba değil mi canım
t
canım normalde 21 mart tahmini doğum tarihim ama kordonla ilgili bir problemimiz var o yüzden sanırım önümüzdeki on gün içinde sezeryan olacağım.daha da çok baskı olmasın kordona diye...senle aynı haftadayız sanırım. doktorun gün belirledimi..? ultrason un gösterdiği tarih ne?
canım normalde 21 mart tahmini doğum tarihim ama kordonla ilgili bir problemimiz var o yüzden sanırım önümüzdeki on gün içinde sezeryan olacağım.daha da çok baskı olmasın kordona diye...
inşallah canım.hmm benimde 21 mart:80: ibşlh bir problem çıkmaz kordondan sağsalim doğurursun inşlhh
inşallah canım.
inşallah senin bebeğin normal doğum tarihini bekler
:18::18::18::18::18::18:
bu listedeki iinci kişi ben olacağım galiba değil mi canım
t
canım 36 haftadan sonrası önemli değil erken aldırsan bebeği bence bekletmek bu hafta aldırmaktan daha riskli yanlış anlama ama benide sırf doktorlarinatla beklettiği için oğlum hastalandı şimdide kızımı erken alcaklar ama olan oldu geçmiş değişmiyo bencefazla bekleme yada başka doktorlarada sor36 hafta bi bebek için çok ideal bence heleki seninki erkek bizimkilere nazaran kilosu daha iyi olur erkek bebek daha hızlı gelişiyor
ceyda sezeryanla doğum yapmak zorundayım durumumdan dolayı ama benim bir tercih hakkım olsaydı kesinlikle normal doğumu seçerdim.Hayırlısıyla inşallah canım doğumunu nasıl yapıcaksın sezeryan mı normal mi?
ceyda sezeryanla doğum yapmak zorundayım durumumdan dolayı ama benim bir tercih hakkım olsaydı kesinlikle normal doğumu seçerdim.
evet nurcancığım şu 36. haftaya girdiğim gün bende çok rahatlamış olacağım.herşey nasip şu dünyada ama bizde tedbiri elden bırakmıyoruz.prof.dr.recep has bebek 3 kilo olduğunda alınsın demişti.sanırım dr.um da ona dinleyecek.gün aşırı nst yapıyoruz tabiki kordonun en ufak baskısında kiloyuda beklemeyeceğiz canım
kızlaar slm.
akşam gece 1de aşırı kanamam başladı tv karşısında yatıyodum bişiler aktı gitti akıntıdır dedim ve lavaboya gittim ooo olanlar olmuş klozete oturduğumda sürekli akıyodu normal reglimde bile böyle bişi yaşamamıştım günlük ped bile taşmış düşünün yani kıpkırmızı öyle korktum kii hemen dr a koştuk nöb dr muayene etti bebek yaşıyo sorun yok dedi ama rahatlamak ne mümkün..hemen odaya aldılar serum taktılar kocaman, arkasından iğne serum bitince kanama takibi yaptılar azalmıştı,küçük bi tane daha taktılar oda sabaha kadar kolumdaydı dr sabah geldi bol istirahat dedi ve ben içim rahat olmadığı için tekrar bebeği görmek istedim dr tamam dedi bebeğim kıpır kıpırdı sağ elinin parmaklarını gösterdi bize ve arkasından eve geldik geliş o geliş sürekli yataktayım az öncede kendi dr umu aradık ve oda 1 hafta etkili bi iğne yazdı onu aldırıp vuruldum yatıyorum kızlar yarında annemi çağırdım o gelecek..
çok üzüldüm geceden beri ömrümden ömür gitti hayırlısı ne ise o olsun
beni dualarınıza eklerseniz sevinirim kendinize dikkat edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?