Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Canım gözünaydın senin adına çok sevindim RABBİM sağ salim kucaklarımıza almayıda nasip etsin hepimiz zorlu yolardan geçiyoruz en ufak şeyde panik oluyoruz ama biz kolay anne olmuyoruz RABBİM herkesin gönlüne göre versin.

teşekkürler zor inşallah allahım herkese yaşatsın

canım gözün aydın allahım lkucağına almayı nasip etsin

teşekkürler zor inşallah allahım herkese yaşatsın

ahhh ahhh.. durumumuz aynıymış bendede pko var eşimdede sperm eksikliği vardı.. 2kere aşılama denedik olmadı. sonra malum tüp bebek doğumuma 1 ay kaldı allahın izni ile.. canım benimde ilk 5 ay ara ara hep kanamalarım oldu.. sıkma canını dikkat et yeter.
allah kucağına almayı nasip etsin..

senle aynı haftadayız sanırım. doktorun gün belirledimi..? ultrason un gösterdiği tarih ne?
canım normalde 21 mart tahmini doğum tarihim ama kordonla ilgili bir problemimiz var o yüzden sanırım önümüzdeki on gün içinde sezeryan olacağım.daha da çok baskı olmasın kordona diye...

inşallah canım.
inşallah senin bebeğin normal doğum tarihini bekler

canım 36 haftadan sonrası önemli değil erken aldırsan bebeği bence bekletmek bu hafta aldırmaktan daha riskli yanlış anlama ama benide sırf doktorlarinatla beklettiği için oğlum hastalandı şimdide kızımı erken alcaklar ama olan oldu geçmiş değişmiyo bencefazla bekleme yada başka doktorlarada sor36 hafta bi bebek için çok ideal bence heleki seninki erkek bizimkilere nazaran kilosu daha iyi olur erkek bebek daha hızlı gelişiyor

Hayırlısıyla inşallah canım doğumunu nasıl yapıcaksın sezeryan mı normal mi?
ceyda sezeryanla doğum yapmak zorundayım durumumdan dolayı ama benim bir tercih hakkım olsaydı kesinlikle normal doğumu seçerdim.
evet nurcancığım şu 36. haftaya girdiğim gün bende çok rahatlamış olacağım.herşey nasip şu dünyada ama bizde tedbiri elden bırakmıyoruz.prof.dr.recep has bebek 3 kilo olduğunda alınsın demişti.sanırım dr.um da ona dinleyecek.gün aşırı nst yapıyoruz tabiki kordonun en ufak baskısında kiloyuda beklemeyeceğiz canım

haklısın senin seçime şansın olmamış hayırlısıyla sağlıkla kucağını al bebeğini inşallah. genelde doktorlar tüp bebek diyince sezeryanla olur diyorlarda sormak istedim gerçi benim doktorum sana kalmış bir sorun olmazsa normal doğumu tavsiye ederim dedi ama genelde tercih edilmiyor tüp bebekte diyede ekledi.

iyi gün aşırı nst yapıyolarsa en azından bi sıkıntıda kalp atışından belli olur canım Allahım hayırrlısı ile kucağına almayı nasşp etsin

Gözün aydin allah tamamini erdirsin.

kızlar başım çok ağrıyor dün gece çok fena oldum çok kötü. kan basıncı arttıüından oluyormuş ama geçmek bilmedi bir haftadır var ama dün azdı...

çok geçmiş olsun canım benimde iki kere öyle kanamam oldu bende çok korkmuştum.o günden sonra her hafta proluton depot isimli igne yaptırıyorum düşük olmasın diye çok şükür o günden sonra bi dahada olmadı inş. seninde bir daha olmaz kendine iyi bak.bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…