Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ya ben nevradan duymuşutum canım aldım steteskop ama satan yerdeki kızda eczanede doktorlarda öle steteskopla dinlenseydi nst diye bişeye gerek duymazdık kafanıza göre bişiler uydurmayın dedi o duyduğunuz tık tıklar dedi vücudunuzdaki herhangi birşey bile olabiridedi ki büyük ihtimalle kendi kalbinizin sesini duyuyosunuzdur dedi ki ben hareketleri çok karıştırdım benim 2. gebelik olmasına rağmen 12. haftalarda hissediyodum bi kesildi haftalarca hissetmedim sonra bidaha başladı genekesildi sonra bdaha yani çok düzensizdi o yüzden doktor oğlumdaki gibi hasgtalık olabileceğini düşünüyo ki olumun hareketleri çok güzeldi hastalığı son hafta kaptı ki hastalıksa çoğu doktor doğumunu anlamamış ondan bebek hastalanmış erken doğummuş diyor öle çocuk anne karnında 9 aylıkken 1 haftada hastalanıp bukadar zarar görmez hastaalansa ble ileşir doğumdan sonrra sadece kanını dğiştirmek yeter diyo bilmiyom bir sürü doktora gidiyom yinede rabbim nasip etmezse yapacak bişi yok

kızlar ben yarın karşıya ailemin yanına geçicem babannem yoğun bakımdaymış yarın akşam eşim gelince çıkıcaz evden listeyle kim ilgilene bilir birkaçgün girmeyebilirim durumu kötüymüş doktor bklemeyin demiş

arkadasim ilk once tebrikler allah tamamini erdirsin .. doktorumuz ayni ismail bey mucize gibi bir adam .. ilk once allah a hamd olsun sonra ismail beyden allah razi olsun demek lazim benide mucizemle bulusturdu ins devami gelir

kizlar sizlere bisi danismak istiyorum simdi benim tam adet gunum belli degil 4 veya 5 gun oynuyor kontrola gittim ve 16 arti 4 gozukuyor ama benim testimde 16 hafta gozukuyor ve bebegimin boyu 16 cm acaba simdi 17 arti dortmuyum cunku gecen hafta gitmistim

bebegımın adını ekledımm

kızlar ben dün yine öğlen kanama geçirdim...hemen hastaneye gittik bebek iyi serum iğne döndük geldik...bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış o yüzden kanama olabiliyomuş bebek büyüdükçe yukarı çıkacakmış inş...istirahatteyim...
nurcancım ben ilgilenirdim ama her an giremiyorum cnm kusura bakma bu arada Allah babaanneneşifa versin...
kızlar banada dua edin bebeğim tehlikeye girmesin...

çok geçmiş olsun ..Allah şi,fa versin ....
ben girdikçe haftasını hatırlatan arkadaşlarda düzenleme yaparım listede ... sen merak etme
Günaydin kizlar. Iyi haftalar hepinize.

Nurcancim geçmis olsun allah sifa versin.
sanada iyi haftalar cnm

transfer tarihinde 14 gün geriye gel ... Sat tarihi olarak onu düşün

geçmiş olsun canım ...
bebek , 19-20 haftadan sonra yukarı çıkıyor... enaz 4-5 hafta daha çok dikkatli ol

Canım benim çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et sırt üstü yat dinlen RABBİ bebişini korusun. Canım çok geçmiş olsun RABBİM şifasını versin.
Canım sana öbür topiktende yazdım kendine çok dikkat et RABBİM bebişini korusun.Kanaman kesilene kadar sakın iş güç yapma sürekli yat dinlen.

sağol canım geçmiş olsun sanada yat dinlen bak kalkma şimdilik hiç zaten sonra kesilir o kanamalar ozzamana kadar sürekli yat evde yemek felan uğraşma fazla
sağol canım amin
iyi olur ilgilenirsen teşekkürler

sağol canım amin

canım geçmiş olsun nurcan bilir bende çok kanama geçirdim çok şükür iyi yemek bile yapmadım yattım evde yürüdüm yeterki kendini yorma

arkadaşlar merhaba benim 11.haftam yarın bitiyor güncellerseniz sevinirim bide ikili test de ukltrason alttan mı üsttenmi bakılıor teşk.

arkadaşlar merhaba benim 11.haftam yarın bitiyor güncellerseniz sevinirim bide ikili test de ukltrason alttan mı üsttenmi bakılıor teşk.

Canım bana alttan baktı..Enseyi daha doğru ölçmek istemiş..

Canım o kanamalar insanı çok ama çok yıpratır bilirim..İnşallah kısa zamanda geçer...

Canım nasipten ötesi boş..İnşallah sağ sağlim alırız yavrularımızı kucağımıza..Listeyi sormuşsun ama ben çalışıyorum malum pek giremiyorum..Babaannenede acil şifalar..Bende 4 gün önce kaybettim babaannemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…