Nurcan ve nevra hareketleri ne zaman hissetmeye başladınız?? Arada bende damar atması gibi bişey oluyo..Acaba o hareket mi?? Bu arada Nurcan cım steteskop alsana bi tane..Ben geçen hastaneye gittim..Eşim için ..Daha önce arkadaımdan duymuştum bi deniyim dedim..Steteskopla kalp atışı net bi şekilde duyuluyo..Bizde bi tane vardi ama bozuk heralde kendi kalbimi bile duyamıyorum..yenisini alıcam:)) Valla biz hassasız napalım...Çeken bilir yaşadıklarımızı..Normal hamileler gibi olamayız dimi??
ben polikistik overim eşimde de sperm sayısı düşük geçen ay doktor gittik normal ilaç tedavi ve klomen verdi o ay yumurtlarım gelişti.adet olmadan idrarda gebelik testlerinden yaptırdık ama inanamazsınız her yaptığım pozitif çıkıyor. mutluluktan uçuyoruz 10 dk içinde arka arkaya 2,3 yapıyoruz o kadar (ama ben her zaman allah dua ediyordum yarabbim bir gün bu idrarda gebelik te pozitif göster bana diye )oldu bir umutla koştuk hastaneye mmutluluktan uçuyoruz 45 dk sonra sonuç çıktı kocaman sıfır 00000 bir sonuç alamadık ve 20 ocak ta adet oldum. ama daha önce doktor bize aşılama yada tüp bebek dediler ama biz aşılama yı kabul etmedik .20 ocak ta adet olduğumda eşimle anlaştık ve tüp bebeğe karar verdik . doktorumuz bize international hospital görevli Prof.DR İsmail Çepniye gönderdi. ilk başta ön görüşmeye gittik ama ondan önce dedik ki bir de bahçeciye kliniğe de gidelim dedik gittik ön görüşme ye diye gittik ücret yok dediler bize 200.00 muayene ücrtini ödettirler zaten bir ümitle gidiyorsunuz o kadar güzel yğladılar balladılar ödedik ücreti dediler ilk başta aşılama bizi kandırdıalr gönderdiler ama a aşılama 1000.00 sadece işlem ücreti ondan sonra biz gittik ismail beye bizden hiç bir ücret almadıkları gibi o kadar güzel yardımcı oldular ki aynı ana baba ne fazla ne eksik . daha sonra ilaç tedavisini uygulamaya başladık .30.01.2011 tarihinde yumurtlarım toplandı daha sonra biz evimize gittik 1 gün sonra embriyologlar bizi aradı 23 adet yumurta toplandığın belirttiler daha sonra 18 tanesinin döllendiğini bilgi verdiler ondan bir gün sonra arayıp transfer gününü söyleyeceğiz dediler ve aradılar dediler yumurtlarınız çok iyi en kaliteli 8 adet embriyonuz mevcut dediler ve 5 güne yani blastosist aşamasına geldiği zaman transfer yapılacığı bilgisi verildi bavulumuza aldık 4 şubat istanbula gittik. çok şükür transfer im yapıldı ve emizie gittik 16 şubatta beta hcg yaptırın dediler .ama bundan sonra ayın 11.02.2011 aynı adet şeklinde kanamaya başladım dedim olmadı ağladım sızladım yok dedim olmadı tutmadı ama dedim ki bir de idrarda bakalım ondan sonra ama geçen ay aynı şeyleri yaşadığım için baktık her idrar testi poziitif çıkıyor ama biz inanmıyoruz çünkü bunları yaşadık ve adetim daha sonra ayın 16 sını beklemen kan tahlilini yaptırdım ama hiç beklenmedik bir durum buı sefer poziitif adet tarihime 5 gün kala sonuç 305. sevinç mutluluk her şey biarada ne diyim mutluluk mutluluk allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın ben bu durumu sizinle paylaşmak istedim hiç umudumuz yok ken yeşerdi biz çok mutluyuz artık allahım can verip yaşarsa kucağımıza almayı nasip ederse bundan başka bir şey istetemiyiz buna şükür allah herkese versin ama gerçekten transfer ve toplama işlemlerinde ekip gittiğiniz kurum çok öenmli ben ilk başta İsmail çepniye ve international hospital tüm çalışanlarını teşekkür ederim . onların sayesinde her şey inancımızı onlara borçluyuz.
kızlar ben yarın karşıya ailemin yanına geçicem babannem yoğun bakımdaymış yarın akşam eşim gelince çıkıcaz evden listeyle kim ilgilene bilir birkaçgün girmeyebilirim durumu kötüymüş doktor bklemeyin demiş
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----iisim-----
1-) nurcan306Haydarpaşa gata 25. Hafta Kız Yağmur nisa
2-) espoir_frFransada tüp bebek yaptı 18.hafta 1kız/1erkek
3-) firstnimbusMaya tüp bebek ankara 35.hafta Erkek Yahya alp
4-) nevraaBahçeci tüp bebek 28.hafta Kız Nevra
5-) byn_zeynepAvrupa şafak hastanesinde 14.hafta Erkek
6-) herzaman_seninleMemorial okmeydanı şubesi 14.hafta
7-) ah_kalbimAnkara tüp bebek merkezinde 35.hafta Kız
sabriya Yesilkoy international hastanesi 17.hafta kız Ecrın asmın
9-) gulumgulumAnatolia tüp bebek merkezinde 7.hafta
10-) ceyddaBursa acıbadem hastanesinde 18.hafta Kız Ceyda
11-) dilek23_41Medicıne hospıtal asyada 12.hafta
12-) gozdemmmmmmDoğal gebelik 15.hafta
13-) neyzen_xAntolia 8.hafta
14-) pares83çamlıca medıcana 8.hafta
15-) prizeprizeAnkara genart 7.hafta
16-) minikmucizemözel ankara tüp bebek 22.hafta Kız
17-) hilye35Ege üniversitesi 17. Hafta
1edut Kocaeli üniv. Tıp fakul. 6. Hafta
19-) leydim84Yesilkoy international hastanesi 13.hafta
20-) htcyldzUmut tüp bebek
21-) niluMaya tüp bebek 10.hafta
22-) lila3146Eurofertil tüp bebek 9.hafta
23-) dilserseri25.hafta Kız
24-) şirinetuğbaAnkara güven hastanesi 8.hafta
25-) suannacatsDoğal gebelik 11.hafta
26-) handesb09Koza tüp bebek bursa 10.hafta
27-) zeynepelaBursa acıbadem 12.hafta
2nesrinbay Beylikdüzü medicana 9.hafta
29-) judith_mcumut tüp bebek 12.hafta
30-) kumtanemOkmeydan memorial 5.hafta
Haticesu 1 martta doğum
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim
allah sifasini versin
Günaydin kizlar. Iyi haftalar hepinize.
Nurcancim geçmis olsun allah sifa versin.
çok geçmiş olsun ..Allah şi,fa versin ....kızlar ben yarın karşıya ailemin yanına geçicem babannem yoğun bakımdaymış yarın akşam eşim gelince çıkıcaz evden listeyle kim ilgilene bilir birkaçgün girmeyebilirim durumu kötüymüş doktor bklemeyin demiş
sanada iyi haftalar cnmGünaydin kizlar. Iyi haftalar hepinize.
Nurcancim geçmis olsun allah sifa versin.
kizlar sizlere bisi danismak istiyorum simdi benim tam adet gunum belli degil 4 veya 5 gun oynuyor kontrola gittim ve 16 arti 4 gozukuyor ama benim testimde 16 hafta gozukuyor ve bebegimin boyu 16 cm acaba simdi 17 arti dortmuyum cunku gecen hafta gitmistim
kızlar ben dün yine öğlen kanama geçirdim...hemen hastaneye gittik bebek iyi serum iğne döndük geldik...bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış o yüzden kanama olabiliyomuş bebek büyüdükçe yukarı çıkacakmış inş...istirahatteyim...
nurcancım ben ilgilenirdim ama her an giremiyorum cnm kusura bakma bu arada Allah babaanneneşifa versin...
kızlar banada dua edin bebeğim tehlikeye girmesin...
Canım benim çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et sırt üstü yat dinlen RABBİ bebişini korusun.kızlar nezamandan berı gıremiyorum...6 subattan bu yana 3 gun ara ıle kanamalar yasadım bardaktan bosalır gıbı hep hastanelerdeydım...tam 10 litre serum yedım...cok sukur bebegım cok ıyı....ama benım omrümden ömür gıttı....benım rahımde damarlasma varmıs baskı oldukca kılcaldamar kanama yapıyormus...
Canım çok geçmiş olsun RABBİM şifasını versin.kızlar ben yarın karşıya ailemin yanına geçicem babannem yoğun bakımdaymış yarın akşam eşim gelince çıkıcaz evden listeyle kim ilgilene bilir birkaçgün girmeyebilirim durumu kötüymüş doktor bklemeyin demiş
kızlar ben dün yine öğlen kanama geçirdim...hemen hastaneye gittik bebek iyi serum iğne döndük geldik...bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış o yüzden kanama olabiliyomuş bebek büyüdükçe yukarı çıkacakmış inş...istirahatteyim...
nurcancım ben ilgilenirdim ama her an giremiyorum cnm kusura bakma bu arada Allah babaanneneşifa versin...
sağol canım geçmiş olsun sanada yat dinlen bak kalkma şimdilik hiç zaten sonra kesilir o kanamalar ozzamana kadar sürekli yat evde yemek felan uğraşma fazlakızlar ben dün yine öğlen kanama geçirdim...hemen hastaneye gittik bebek iyi serum iğne döndük geldik...bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış o yüzden kanama olabiliyomuş bebek büyüdükçe yukarı çıkacakmış inş...istirahatteyim...
sağol canım aminçok geçmiş olsun ..Allah şi,fa versin ....
ben girdikçe haftasını hatırlatan arkadaşlarda düzenleme yaparım listede ... sen merak etme
sanada iyi haftalar cnm
transfer tarihinde 14 gün geriye gel ... Sat tarihi olarak onu düşün
Canım benim çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et sırt üstü yat dinlen RABBİ bebişini korusun.
Canım çok geçmiş olsun RABBİM şifasını versin.
Canım sana öbür topiktende yazdım kendine çok dikkat et RABBİM bebişini korusun.Kanaman kesilene kadar sakın iş güç yapma sürekli yat dinlen.
arkadaşlar merhaba benim 11.haftam yarın bitiyor güncellerseniz sevinirim bide ikili test de ukltrason alttan mı üsttenmi bakılıor teşk.
ya ben nevradan duymuşutum canım aldım steteskop ama satan yerdeki kızda eczanede doktorlarda öle steteskopla dinlenseydi nst diye bişeye gerek duymazdık kafanıza göre bişiler uydurmayın dedi o duyduğunuz tık tıklar dedi vücudunuzdaki herhangi birşey bile olabiridedi ki büyük ihtimalle kendi kalbinizin sesini duyuyosunuzdur dedi ki ben hareketleri çok karıştırdım benim 2. gebelik olmasına rağmen 12. haftalarda hissediyodum bi kesildi haftalarca hissetmedim sonra bidaha başladı genekesildi sonra bdaha yani çok düzensizdi o yüzden doktor oğlumdaki gibi hasgtalık olabileceğini düşünüyo ki olumun hareketleri çok güzeldi hastalığı son hafta kaptı ki hastalıksa çoğu doktor doğumunu anlamamış ondan bebek hastalanmış erken doğummuş diyor öle çocuk anne karnında 9 aylıkken 1 haftada hastalanıp bukadar zarar görmez hastaalansa ble ileşir doğumdan sonrra sadece kanını dğiştirmek yeter diyo bilmiyom bir sürü doktora gidiyom yinede rabbim nasip etmezse yapacak bişi yok
arkadaşlar merhaba benim 11.haftam yarın bitiyor güncellerseniz sevinirim bide ikili test de ukltrason alttan mı üsttenmi bakılıor teşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?