nurcan arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olur babaanneniz
sağolun arkaddaşlar teşekkürlerCanım bana alttan baktı..Enseyi daha doğru ölçmek istemiş..
Canım o kanamalar insanı çok ama çok yıpratır bilirim..İnşallah kısa zamanda geçer...
Canım nasipten ötesi boş..İnşallah sağ sağlim alırız yavrularımızı kucağımıza..Listeyi sormuşsun ama ben çalışıyorum malum pek giremiyorum..Babaannenede acil şifalar..Bende 4 gün önce kaybettim babaannemi
arkadaşlar dün keseyi gördük çok şükür kalp atışlarınıda duyduk bu arada bebeğim 6+5 oldu 2 hafta sonra tekrar gitcez acaba yine alttanmı yapılıyo muayene bilen varmı
arkadaşlar merhaba benim 11.haftam yarın bitiyor güncellerseniz sevinirim bide ikili test de ukltrason alttan mı üsttenmi bakılıor teşk.
arkadaşlar dün keseyi gördük çok şükür kalp atışlarınıda duyduk bu arada bebeğim 6+5 oldu 2 hafta sonra tekrar gitcez acaba yine alttanmı yapılıyo muayene bilen varmı
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----iisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata 25. Hafta Kız Yağmur nisa
2-) espoir_fr Fransada tüp bebek yaptı 18.hafta 1kız/1erkek
3-) firstnimbus Maya tüp bebek ankara 35.hafta Erkek Yahya alp
4-) nevraa Bahçeci tüp bebek 28.hafta Kız Nevra
5-) byn_zeynep Avrupa şafak hastanesinde 14.hafta Erkek
6-) herzaman_seninle Memorial okmeydanı şubesi 14.hafta
7-) ah_kalbim Ankara tüp bebek merkezinde 35.hafta Kız
sabriya Yesilkoy international hastanesi 17.hafta kız Ecrın asmın
9-) gulumgulum Anatolia tüp bebek merkezinde 7.hafta
10-) ceydda Bursa acıbadem hastanesinde 18.hafta Kız Ceyda
11-) dilek23_41 Medicıne hospıtal asyada 12.hafta
12-) gozdemmmmmm Doğal gebelik 15.hafta
13-) neyzen_x Antolia 8.hafta
14-) pares83 çamlıca medıcana 8.hafta
15-) prizeprize Ankara genart 12.hafta
16-) minikmucizem özel ankara tüp bebek 22.hafta Kız
17-) hilye35 Ege üniversitesi 17. Hafta
1edut Kocaeli üniv. Tıp fakul. 6. Hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international hastanesi 13.hafta
20-) htcyldz Umut tüp bebek 7. hafta
21-) nilu Maya tüp bebek 10.hafta
22-) lila3146 Eurofertil tüp bebek 9.hafta
23-) dilserseri 25.hafta Kız
24-) şirinetuğba Ankara güven hastanesi 8.hafta
25-) suannacats Doğal gebelik 11.hafta
26-) handesb09 Koza tüp bebek bursa 10.hafta
27-) zeynepela Bursa acıbadem 12.hafta
2nesrinbay Beylikdüzü medicana 9.hafta
29-) judith_mc umut tüp bebek 12.hafta
30-) kumtanem Okmeydan memorial 5.hafta
Haticesu 1 martta doğum
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim
Merhaba arkadaslar.
Gozdem basiniz sagolsun kalanlariniza sabir ve uzun ömürler diliyorum.
Kizlar benim kafam birsey takiliyor ben ikiz hamileyim hep ayni yerde bebegi hissediyorum. Ama kendime soruyorum ikizlerden birimi hep hareketli yada ikisimi çok tuhaf bir duygu iki tane olunca pit pitlar genelde hep ayni yerden hissediyorum kafama takildi:18:
sağol canımnucan geçmiş olsun
gözdemmm başınız sağ olsun allah kalanlara sabır versin
prizeprize iki test için ölçümü doktor alttan baktı ölçüm yapamayınca göbekten baktı canım benim her ikiside oldu hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsın inşallah.
herzaman seninle geçmiş olsun nasılsın inşallah geçmiştir kanaman Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Merhaba arkadaslar.
Gozdem basiniz sagolsun kalanlariniza sabir ve uzun ömürler diliyorum.
Kizlar benim kafam birsey takiliyor ben ikiz hamileyim hep ayni yerde bebegi hissediyorum. Ama kendime soruyorum ikizlerden birimi hep hareketli yada ikisimi çok tuhaf bir duygu iki tane olunca pit pitlar genelde hep ayni yerden hissediyorum kafama takildi:18:
GÖZDEMMM başın sağolsun canım RABBİM geride kalanlara ömür versin.Sen nasılsın canım bebiş nasıl?
nucan geçmiş olsun
gözdemmm başınız sağ olsun allah kalanlara sabır versin
Sağol ,canım...
merhaba hoşgeldin ...
bilmiyorumki hiç anlamam ikiz lerde nasıl oluyor bilmiyorum ...
bi baksana ikiz anneleri topiği vardır KK da onlara bi danış istersen ...
gözdem başınsağolsun cnm Allah sabır versin
Sağol canım..
Sağol canım..Senin Babaannen Nasıl oldu?gözdemcim dün yazmamışım sanırım fazla duramıyorum başın sağolsun canım
sağol canım
canım şuan küçükler genelde zaten bi süre tek tarafta kalıolar ama yakında iyice hissedersin bide ikizler yan yana durmuyo karında benim bildiğim önlü arkalı dururlar genelde yani hangisinin hareket ettiğini oan bilemezsin hiç merek etme canım gayet sağlıklıdırlar yakında haftan ilerleyince dahada iyi anlarsın
gözün aydınben 16. haftada ilk kez göbekten kontrolum oldu ondan önce hep alttan muayene oldum tedavimi yapan doktorda ama başka doktora başladık 14. haftada karından oldu kontrol tabi artık büyümüştü daha rahat görülebilmesi için alttan oluyor muayene eğer 7. haftada karnından muayene olsaydın belki kalp atışını duyamazdın.
canım hayırlısı olsun benim üstten muayne edildi göbişten yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?