Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

selamlar.. kaç gündür gidemedim.. geçmişi pek okuyamadım ama iyisinizdir inşlh.. bende dün doktora gittim.. tekrar nst çektirdik bi problem maşlah... doktorum 8 martta düşünüyorum doğumu dedi.. ben 1 ay var diye düşünürken birden 2 hafta kaldığını söyledi. dün eve gelene kadar şoktaydım az kalmış :):):):

kızlar nasılsınız..
gözdem kim öldü okuyamadım ama başınız sağolsun cnm...
nurcancım Allah şifa versin babaannene...
bende iyi sayılırım kızlar en son pazar kanamam oldu hala kahverengi deva ediyo ne zaman kesilcek diye bekliyorum ,dün dr a gittim tekrar bebek iyidi şükür...
hepiniz kendinize dikkat edin...

Canım ne güzel ya meleğini kucağına almaya az kalmış RABBİM korusun sizi.

kızlar nasılsınız bebişler nasıl gidiyor :) sizlere tavsiyede bulunmaya geldim paranızı kazanmanız adına ben pierre cardin temsilcisiyim ve inanılmaz karlı bir iş yapıyorum şuan sizlerde eğer düşünürseniz bu karlardan bebeklerinizin ihtiyaclarını abartısız sölüyorum karşılayabilirsiniz ben şuan 3 tüp bebek yaptırcam ve ilaçlarımın parasını bu kazançtan sağlıyorum ki sizlerde ilaçların fiyatlarını biliyosunuz öle gezilmesine gerek yok belirlediğin zaman çevreni onlar sana geliyor ürünler harika düşünen olursa pm16serdar@hotmail.com ya da özelden msj atarsınız ve kafanızı o kadar rahatlıyor ki üyelik ücretsiz 50 tl sipariş yeterli en az kapıda ve kredi kartı imkanı var düşünmenizi tavsiye ediyorum öpüldünüz hepiniz en kocamanından kızlar dikkat edin kendinize

Canım babaannem öldü..Kanamanın azalmasına sevindim..İnşallah kalmazda rahatlarsın..

Az kalmış canım..Allah bi avazda kurtarsın derler..Darısı da bizlerin başına...

hazırlıkların tamamdır inşallah ... Allah yardımcımn olsun canım .. Sağlıklı doğumlar
nurca biz 36 haftalık olduk
ben düzelteyim ..nurcan bir müddet yok

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----iisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata 25. Hafta Kız Yağmur nisa
2-) espoir_fr Fransada tüp bebek yaptı 19.hafta 1kız/1erkek
3-) firstnimbus Maya tüp bebek ankara 35.hafta Erkek Yahya alp
4-) nevraa Bahçeci tüp bebek 28.hafta Kız Nevra
5-) byn_zeynep Avrupa şafak hastanesinde 14.hafta Erkek
6-) herzaman_seninle Memorial okmeydanı şubesi 14.hafta
7-) ah_kalbim Ankara tüp bebek merkezinde 36.hafta Kız
sabriya Yesilkoy international hastanesi 17.hafta kız Ecrın asmın
9-) gulumgulum Anatolia tüp bebek merkezinde 7.hafta
10-) ceydda Bursa acıbadem hastanesinde 18.hafta Kız Ceyda
11-) dilek23_41 Medicıne hospıtal asyada 12.hafta
12-) gozdemmmmmm Doğal gebelik 15.hafta
13-) neyzen_x Antolia 8.hafta
14-) pares83 çamlıca medıcana 8.hafta
15-) prizeprize Ankara genart 12.hafta
16-) minikmucizem özel ankara tüp bebek 22.hafta Kız
17-) hilye35 Ege üniversitesi 17. Hafta
1 edut Kocaeli üniv. Tıp fakul. 6. Hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international hastanesi 13.hafta
20-) htcyldz Umut tüp bebek 7. hafta
21-) nilu Maya tüp bebek 10.hafta
22-) lila3146 Eurofertil tüp bebek 9.hafta
23-) dilserseri 25.hafta Kız
24-) şirinetuğba Ankara güven hastanesi 8.hafta
25-) suannacats Doğal gebelik 11.hafta
26-) handesb09 Koza tüp bebek bursa 10.hafta
27-) zeynepela Bursa acıbadem 12.hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü medicana 9.hafta
29-) judith_mc umut tüp bebek 12.hafta
30-) kumtanem Okmeydan memorial 5.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

sağol canım
sevindim kahve rengi olmasına ama hemen kesilmesini bekleme bide kanaman yada lekelenmen bebeğini öldürmez hiç korkma düşük yapmadığın sürece dinlenirsen bişi olmaz bir ayadaha en az sıkman gerek dişini ondan sonra birazdaha güçlü olacak kızıımız daha sıkı tutunacak inşallah herşe ozaman daha kolay olur unutma iş yok

kızlar bir süre listeyle nevracım ilgilenecek ben günde bir kere girersem girerim belli olmaz belki giremem bile herzaman
kendinize iyi bakın

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----iisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------26. Hafta-------- Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr Fransada tüp bebek ---------19.hafta--------- 1kız/1erkek
3-) firstnimbus Maya tüp bebek ankara----35.hafta---------Erkek ---------Yahya alp
4-) nevraa Bahçeci tüp bebek--------------- 29.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep Avrupa şafak hast----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle Memorial okmeydanı--14.hafta
7-) ah_kalbim Ankara tüp bebek merk.------- 36.hafta-------- Kız
sabriya Yesilkoy international hast.--------17.hafta--------- kız--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum Anatolia tüp bebek -----------7.hafta
10-) ceydda Bursa acıbadem hasta.----------- 18.hafta--------- Kız ----------Ceyda
11-) dilek23_41 Medicıne hospıtal asyada -----12.hafta
12-) gozdemmmmmm Doğal gebelik----------- 15.hafta
13-) neyzen_x Antolia----------------------------- 8.hafta
14-) pares83 çamlıca medıcana ------------------8.hafta
15-) prizeprize Ankara genart-------------------- 12.hafta
16-) minikmucizem özel ankara tüp bebek ------22.hafta------- Kız
17-) hilye35 Ege üniversitesi--------------------- 17. Hafta
1 edut Kocaeli üniv. Tıp fakul. ----------------6. Hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international hastanesi- 13.hafta
20-) htcyldz Umut tüp bebek ----------------------7. hafta
21-) nilu Maya tüp bebek------------------------- 10.hafta
22-) lila3146 Eurofertil tüp bebek ----------------9.hafta
23-) dilserseri -------------------------------------25.hafta------------ Kız
24-) şirinetuğba Ankara güven hastanesi --------8.hafta
25-) suannacats Doğal gebelik -------------------11.hafta
26-) handesb09 Koza tüp bebek bursa-----------10.hafta
27-) zeynepela Bursa acıbadem -----------------12.hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü medicana------------- 9.hafta
29-) judith_mc umut tüp bebek ------------------12.hafta
30-) kumtanem Okmeydan memorial------------ 5.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız, ben iki gündür pek iyi değildim dün işe bile gelemedim başım ağrıyor:84: hiç bu kadar kötü başımın ağrımamıştı ilaçta alamadığımız için sabırla geçmesine beklemekten başka birşey yapamadım daha erken dönemlerde hamileliğin baş ağrısı yapıcağını okumuştum ama bu aralar çok sık ağrı nöbetlerim oluyor sizlerdede oluyor mu?

Canım merhaba, benim önceki tüp bebek denemelerimden bendede yan etkisi migren oldu benimde migrenim bu aralar çok tutuyo ilaç olark parol içebilirsin bana doktorum bu ilacı verdi zaten başkada ağrı kesici vermiyorlar ağrının başlıyacağını hissettiğin an 2 tane iç dedi birde başım ağrıyınca ben patates ve turp sarıyorum ağrısını alsın diye .Geçmiş olsun canım.

Merhaba arkadaslar.

Nurcancim benim kontrollerde 2 haftada bir haftaya detayli ultrasonum var iyi gçer insallah.

Ceydda bende devamli oluyor bas agrilari bende çekiyorum ancak uyunca geçiyor bütün gün çekiyorum (((

geçmiş olsun ... minoset içebiliyor hamileler 3 ayı doldurduktan sonra ...
doktoruna bir danış istersen

Canım merhaba, sen nasılsın babaannen nasıl oldu canım?

ben iyiyim şükür dün şeker yüklemem de yapıldı gatayla babannemin yattığı hastane karşılıklı iki hastane arasında mekik dokudum çok yoruldum ama testim iyi çıktı
babannem aynı makinaya bağli doktor makinadan ayıramıyor şuanlık bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…