Sağol canım..Ben okulla uğraşıyorum Yorgun oluyorum biraz..Bebekte iidir inşallah..Doktorum 14 Martta çağırdı üçlü test için..Ama ben dayanamayacağım heralde.. Senin minnoşların nasıl??Kanaman geçti mi?
bugün geçtik ama bi değişiklik yok canım makineye bağlı nefes alıyor normal şekilde alamıyormuş yoğunbakımdanucan geçmiş olsun
gözdemmm başınız sağ olsun allah kalanlara sabır versin
Sağol ,canım...
Sağol canım..
Sağol canım..Senin Babaannen Nasıl oldu?
canım öle bi beş dakka girdim ama genelde nette değilim belki günde bir kere girebilirsem girerim belki hiç giremem ailemin evnde kalıyorum hastanede kalamıcağım için bebkten dolayı ordan girdim bi 5 dakka kendi evime nezaman döneceğim belli değilnurcan sen bugün için yokum diyordun ..babaannene gidecektin* ?
Insallah dedigin gibidir canim. Pit pitlari gün boyunca hissediyorum görüyorum ama kimin oldugunu bilmek zor birde beni endisellendiren hep ayni yerde oldugu için kendimce hep ayni bebek yapiyor diye düsündüm :)))))
öle canım öle onlar bi biri bi öbürü öne arkaya yer değiştiriyorlardır aslında ikizinde tek çocuktan farkıyok seninki sadece birazdaha ağır olur bizimkinden birde dahaçok hareket olur sonuçta ikisinde ayrı ayrı oynuyo bak benim kız daha bu ay adam akllı biraz biraz oynamaya başladı bence hiç kendini üzme böle şeleide kafana takma ikiside birbirinden iyidir onnların sadece biri herzaman diğerinden az kiloda olur o garanti ilk döllenen hep bikaç graam önde gelişir buda seni korkutmasın benim arkadaşımın doğum yapacağı hafta nalaşıldı ikiz olduğu zayıf olan arkada kalmış orda büyümüş tombik olandan gözükmüyomuş ayrıntılı ultrasonada girmemişti 6. ayda doğum yapacak doktor dedi bu bebeğin bitane eli fazla sonra ayrıntılı ultrasında felan iyice inceledi dedi bu bitane değilki 2 tane dedi meğer iki oluşu varmış o arkadakalan ufaklık hala diğerinden zayıf mesela yaklaşı 6 yaşındalar ama zayıfolan tambi canavar hatta ve hatta hiiiiiiiiç benzemiyolar bile biri esmer kap kara annesi gibi ufak olanda sapsarı basaı karadenizli onlara benziyo :)))))))))) çok uzattım korkma yani 20 haftayı doldur onlar daha büyüünce rhareketleri daha çok anlaşılcak şimdi çoğunu anlamıyosun sonuçta çok küçük
Sağol canım..Ben okulla uğraşıyorum Yorgun oluyorum biraz..Bebekte iidir inşallah..Doktorum 14 Martta çağırdı üçlü test için..Ama ben dayanamayacağım heralde.. Senin minnoşların nasıl??Kanaman geçti mi?
öle canım öle onlar bi biri bi öbürü öne arkaya yer değiştiriyorlardır aslında ikizinde tek çocuktan farkıyok seninki sadece birazdaha ağır olur bizimkinden birde dahaçok hareket olur sonuçta ikisinde ayrı ayrı oynuyo bak benim kız daha bu ay adam akllı biraz biraz oynamaya başladı bence hiç kendini üzme böle şeleide kafana takma ikiside birbirinden iyidir onnların sadece biri herzaman diğerinden az kiloda olur o garanti ilk döllenen hep bikaç graam önde gelişir buda seni korkutmasın benim arkadaşımın doğum yapacağı hafta nalaşıldı ikiz olduğu zayıf olan arkada kalmış orda büyümüş tombik olandan gözükmüyomuş ayrıntılı ultrasonada girmemişti 6. ayda doğum yapacak doktor dedi bu bebeğin bitane eli fazla sonra ayrıntılı ultrasında felan iyice inceledi dedi bu bitane değilki 2 tane dedi meğer iki oluşu varmış o arkadakalan ufaklık hala diğerinden zayıf mesela yaklaşı 6 yaşındalar ama zayıfolan tambi canavar hatta ve hatta hiiiiiiiiç benzemiyolar bile biri esmer kap kara annesi gibi ufak olanda sapsarı basaı karadenizli onlara benziyo :)))))))))) çok uzattım korkma yani 20 haftayı doldur onlar daha büyüünce rhareketleri daha çok anlaşılcak şimdi çoğunu anlamıyosun sonuçta çok küçük
iki tane olunca böyle sorular geliyor aklima
tesekkür ederim aydinlatin için içim rahatladi benim minoslara :)))))))
Masallah hareketler yerinde
Saglikli olsunlar en önemlisi.
Bugün 19 hafta olduk teyzesi
selamlar.. kaç gündür gidemedim.. geçmişi pek okuyamadım ama iyisinizdir inşlh.. bende dün doktora gittim.. tekrar nst çektirdik bi problem maşlah... doktorum 8 martta düşünüyorum doğumu dedi.. ben 1 ay var diye düşünürken birden 2 hafta kaldığını söyledi. dün eve gelene kadar şoktaydım az kalmış :):):):
kızlar nasılsınız..
gözdem kim öldü okuyamadım ama başınız sağolsun cnm...
nurcancım Allah şifa versin babaannene...
bende iyi sayılırım kızlar en son pazar kanamam oldu hala kahverengi deva ediyo ne zaman kesilcek diye bekliyorum ,dün dr a gittim tekrar bebek iyidi şükür...
hepiniz kendinize dikkat edin...
selamlar.. kaç gündür gidemedim.. geçmişi pek okuyamadım ama iyisinizdir inşlh.. bende dün doktora gittim.. tekrar nst çektirdik bi problem maşlah... doktorum 8 martta düşünüyorum doğumu dedi.. ben 1 ay var diye düşünürken birden 2 hafta kaldığını söyledi. dün eve gelene kadar şoktaydım az kalmış :):):):
hazırlıkların tamamdır inşallah ... Allah yardımcımn olsun canım .. Sağlıklı doğumlarselamlar.. kaç gündür gidemedim.. geçmişi pek okuyamadım ama iyisinizdir inşlh.. bende dün doktora gittim.. tekrar nst çektirdik bi problem maşlah... doktorum 8 martta düşünüyorum doğumu dedi.. ben 1 ay var diye düşünürken birden 2 hafta kaldığını söyledi. dün eve gelene kadar şoktaydım az kalmış :):):):
ben düzelteyim ..nurcan bir müddet yoknurca biz 36 haftalık olduk
maşallah ..düzeltiyorumiki tane olunca böyle sorular geliyor aklima
sağol canımkızlar nasılsınız..
gözdem kim öldü okuyamadım ama başınız sağolsun cnm...
nurcancım Allah şifa versin babaannene...
bende iyi sayılırım kızlar en son pazar kanamam oldu hala kahverengi deva ediyo ne zaman kesilcek diye bekliyorum ,dün dr a gittim tekrar bebek iyidi şükür...
hepiniz kendinize dikkat edin...
amin inşallah iyi olsunlar biz korkuyoz telaşlanıyoz aama muayenede gördümmü bi su derpiliyo geçiyo sonra yeniden :)))))))) bu arada benim kontrolleri artık 2 haftaya düşürdüler ayda birdi şimdi 2 haftadda bir gidicem kızlar bugün şeker yüklememde yapıldı şükür temiz çıktıiki tane olunca böyle sorular geliyor aklima
canım rabbim sağ sağlim sana ağışlasın analı babalı büyütsün
kızlar bir süre listeyle nevracım ilgilenecek ben günde bir kere girersem girerim belli olmaz belki giremem bile herzaman
kendinize iyi bakın
kızlar merhaba nasılsınız, ben iki gündür pek iyi değildim dün işe bile gelemedim başım ağrıyor:84: hiç bu kadar kötü başımın ağrımamıştı ilaçta alamadığımız için sabırla geçmesine beklemekten başka birşey yapamadım daha erken dönemlerde hamileliğin baş ağrısı yapıcağını okumuştum ama bu aralar çok sık ağrı nöbetlerim oluyor sizlerdede oluyor mu?
kızlar merhaba nasılsınız, ben iki gündür pek iyi değildim dün işe bile gelemedim başım ağrıyor:84: hiç bu kadar kötü başımın ağrımamıştı ilaçta alamadığımız için sabırla geçmesine beklemekten başka birşey yapamadım daha erken dönemlerde hamileliğin baş ağrısı yapıcağını okumuştum ama bu aralar çok sık ağrı nöbetlerim oluyor sizlerdede oluyor mu?
Canım merhaba, sen nasılsın babaannen nasıl oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?