Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

şekerini iyi çıkmasına sevindim .. babaannenin hastalığı nedir bilmiyorum ama ; bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum cnm .. Allah şifa versin

merhaba kızlar nasılsınız doğumlar yaklaşmya başlamış 1 mart da 8 martda hadi hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşlhhh biz kızımla uğraşıyoruz malesef sütüm yeterli olmadığı için zayıflamış kuzucum mama takviyesine başladık hiç istememiştim mama vermek ama o kadar çok ağlıyor ki dayanamadık artık dr. da verin deyince başladık mamaya ama şimdi daha iyi oldu kuzucum karnı doyunca ağlamayı bıraktı kızlar bir görseniz doğumdan sonra odaya çıkarmışlar ben tabi ameliyathande ayılıp da odaya gelinceye kadar yıkmış hastaneyi nasıl aranıyor meme istiyor allahın mucizesi işte doğar doğmaz nerden biliyorlar anlayamıyor insan profilime kızımın albümünü ekledim bakmak isterseniz silicem sonra sadece sizin için birkaç gün kalsın istedim valla kızlar annelik müthüş bir şey bişey olacak diye çok korkuyor insan nazar değmesin diye okuyup üflüyoruz sürekliii sizde maşşşlah demeyi unutmayın olurmu

nurcancım babaannene uzuldum allah acıl sıfalar versın ınsallh...nevracım bu aralar sen ılgılenıyosun sanırım lısteyle ben pek net gıremıyorum aslında bole arada ıste..bızde 17 haftalık olduk cınsıyetımız erkek hayırlısı olur ınsallh lısteye eklersın opuyorum..

şekerini iyi çıkmasına sevindim .. babaannenin hastalığı nedir bilmiyorum ama ; bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum cnm .. Allah şifa versin

sağol canım ya astım krizi geçirmiş ilacıı kullanmayı unutmuş yaşlılık tabi bir iki kullanmayınca kriz geçirmiş şimdi yooğun bakımda normal nefes alamıyo makinaya bağli alıyo canım sağol tekrar

Maşallah canımMamadan sonra toparlar biraz...

canım pekmez felan ye bide ılık su ile göğsunu yıka sütün için iyi gelir kilo alcam diye kendini sıkma hep şekerli sıvılar al hoşaf felan iç ay canım rabbim hepimize nasip etsinya dur kızının resimlerine bakim

sağol canım..............

Kızlar benimde başım çok kötü..Okulda da kötü bi gün geçirdim..Benim nazlı kızlarımdan biri düştü..Çenesi yarıldı..Çok kanadı kıyamam..Çok korktu..Benim bile içim cız ediyo hala..Başım geçmez heralde...(

ayyyyyyyyyyy nazım canım o resimleri tutma fazla bugün bakar arkadaşlar zaten yarın sil nazar değer valla hiç yeni doğmuş bebek gibi değil maaşallah sanki aylık bebek saçlarıda toka taksan yeri Allahım hertürlü gözden korusun rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı ömürler versin

yıkanıyorum sürekli canım kilo felan düşündüğüm de yok zaten gitti kilolar şu an 6 kilo kadı bu uykusuzlukla o da gider herlade :)))

aminnn canım darısı başınıza olsun inşlhhh
eee hayatım mide yanmasından 10 şişe rennie içtim o kadar yanmaya saçımız olsun artık
alakası yok diyorlardı ama ben inanıyorum artıkım)))

kızım uyanmadan ben yemeğimi yiyeyim sonra uygun olursam gelirim yine kendiize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar öpyorum

ozaman olmıcak sütün yazıkya olsun ama maaşallahı var kızının üzülme az maz hiç olmamasından iyi olanını emzirirsin napıcan ay kaç şişe içtin bilmem ama maaşallah saçlarına
maaşallah gözlerde boncuk boncuk :))))

bız 14 haftalık olduk teyzelerı

erkemi maşallah ... hayırlı olsun .. listede düzeltelim cnm haftanıda

Nazım cım maşallah kuzuna ... Allah nazarlardan korusun

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----iisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------26. Hafta-------- Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr Fransada tüp bebek ---------19.hafta--------- 1kız/1erkek
3-) firstnimbus Maya tüp bebek ankara----35.hafta---------Erkek ---------Yahya alp
4-) nevraa Bahçeci tüp bebek--------------- 29.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep Avrupa şafak hast----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle Memorial okmeydanı--14.hafta
7-) ah_kalbim Ankara tüp bebek merk.------- 36.hafta-------- Kız
sabriya Yesilkoy international hast.--------17.hafta--------- kız--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum Anatolia tüp bebek -----------7.hafta
10-) ceydda Bursa acıbadem hasta.----------- 18.hafta--------- Kız ----------Ceyda
11-) dilek23_41 Medicıne hospıtal asyada -----17.hafta ----------erkek
12-) gozdemmmmmm Doğal gebelik----------- 15.hafta
13-) neyzen_x Antolia----------------------------- 8.hafta
14-) pares83 çamlıca medıcana ------------------14.hafta
15-) prizeprize Ankara genart-------------------- 12.hafta
16-) minikmucizem özel ankara tüp bebek ------22.hafta------- Kız
17-) hilye35 Ege üniversitesi--------------------- 17. Hafta
1 edut Kocaeli üniv. Tıp fakul. ----------------6. Hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international hastanesi- 13.hafta
20-) htcyldz Umut tüp bebek ----------------------7. hafta
21-) nilu Maya tüp bebek------------------------- 10.hafta
22-) lila3146 Eurofertil tüp bebek ----------------9.hafta
23-) dilserseri -------------------------------------25.hafta------------ Kız
24-) şirinetuğba Ankara güven hastanesi --------8.hafta
25-) suannacats Doğal gebelik -------------------11.hafta
26-) handesb09 Koza tüp bebek bursa-----------10.hafta
27-) zeynepela Bursa acıbadem -----------------12.hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü medicana------------- 9.hafta
29-) judith_mc umut tüp bebek ------------------12.hafta
30-) kumtanem Okmeydan memorial------------ 5.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

cnm hiç merak etme 1 haftada geçti benimki kalıcı değil o baş ağrısı...
nazımın kızının fotolarına bende bakıcam şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…