Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

yer bulunuyor .. biz hepsini koridora çıkardık .. asla yer bulamayacağım bir sürü şey vardı ... yarısını attım yarısına da yer buldum :)))

1.5 hafta ..10 gün az kalmış aslında ama gelde bekleyene sor dimi :)))

canım çok ciddiye alma bence boşuna kendini üzme bu testlerde hata payı çok oluyo tabiki sen üzüleceksin hangimizin başına gelse üzülürüz ama arkadaşımın çocuğunun özürlü olmam ihtimali % 50 idi yani yarı yarıya şansı vardı 2 test iyi çıkınca 3 lüyü yaptırmadı bile ebeği topaçgibi maaşallah bi özrüde yok yine başka bi arkadaşımında yanı şekilde bebeği aldır dediler değerler kötü dediler oda doğurdu bebek sağlam kuzenimede aynısını dediler gelinimizde doğurdu amniyosentez yaptırmadı hiç geçenlerde maaşallah bi oğlu oldu tek sıkıntısı gazı :))))))) bebişini üzme ikili test ve ense kalınlığı sorunu yoksa bişiciği yoktur bence testini başka bi labratuvarda tekrar yaptır hatta
nurcanda online ama başka yerlerde geziyor heralde
ay canım bi arkadaşımız siteye giremiyo nerdeyse 1 aydır bende sitenin sahibine msj atma yollarını arıyodum bide kızım artık hareketlerini belli ettiği için odamıza oğunlaşıyoruz badana yaptık temizlik yaptık heryeri en ince ayrıntısına kadar temizledim bebiş gelceği zaman bide kardeşlerim gelir heryeri temizlerler oooooooooohhhhhhh yani ondan giremiyorum gündüz çok işim oluyo bide ben oturan biri deilimdir bi orda bi burdayımdır bebiş yüzünden biyere çıkmıyodum bişi olcak diye şimdi yavaş yavaş başladım gezmeye sadece bugün 4 kez markete gittim :))))))))

geldim hayatım duydum beni çağırdınız :))))

ay maşallah yavrunaaa.. inşallah hep böyle olsun annesi

badana yaptığınızı biliyorum ..temizlikte bitmiş ohhh ... . güle güle kirlensin ... ne renk boyattın?

Son düzenleme:
ay bende cuma gidicem kız inşallah benide nst ye bağlarlar :)))))))))
bu arada benimde ıvır zıvır odamdı o oda tayinci olduğum için herşeyinde kutusu orda dururdu kutular yatakodasına ütüde öle ama yatak odamda adım atcak yer kalmadı ev anca 3 oda zaten :))))))))
bugün bende birsürü dergi attım eşim bekarken bir yığın fener bahçe dergisi almış attırmıyodu dünde laf arasında dedim kızının odasında oyuncaklarını koycak yeryok dolabınüstünde dergilerin var dedim aaaaaaaaaaaaa adam kaç yıl sonra at onları dedi bende sabah hemen koydum sokağa vazgeçer felan neme lazım :))))))))))) ha ha kızı değerli adamın oğlumda attırmamıştı :)))))

canım be 2 haftadada büyümüyo sen çok acele ediyon senin zamanın da biz ayda bi gidiyoduk 50-20 grm anca alıyodu şimdide 1 aydır görmüyom nevra gibi en son 830 grmdı:))))

bebişimin odası güzel olsunda herşeye yer bulunur doğru diyosun,şimdi odayı içten mantolama yaptıracağız bizde işe oradan başlıyoruz...10 gün evet zor geçecek ama çok şükür hareketlerini hissettirdiği için bebişim o 10 günüde deviririz diye düşünüyorum..

biliyorum cnm orada uğraş verdiğini,hani sen bukonuda daha bilgilisindir diye seni çağırdım gel hemen diye anladın dimi cnm...maşallah senin kız demek hareketlendi çok şükür...

ay maşallah yavrunaaa.. inşallah hep böyle olsun annesi

badana yaptığınızı biliyorum ..temizlikte bitmiş ohhh ... . güle güle kirlensin ... ne renk boyattın?

canım beyaz biz evi değiştiremiyoruz ev sahibimiz karışıyo bitek bordür yapacam onuda evden ıkarken söküp tekrar boyatıp gidicem ters bi adam hapistende yeni çıkmış gelmiş habire kavga ediyorum pek muhattap oluncak biri değil yani o yüzden beyazolarak kaldı

att kız.. ne varsa at ... ben o kadar attım .. her temizlikte hala atıyorum ... ne kadar az eşyan varsa okadar az işin oluyor valla:))))
gerçi benim kocişte atmayı sever .. ondan anlaşırız o konuda

maşallah .. seninki 1200 falandır şimdi nurcan .. benim o haftalarda o kadardı ...eee sen nezaman gideceksin ??? benimkide inşallah 2 kilo olmuştur teyzeleri .. .

ayy inanamıyorum ev sahibi boya renginedemi karışıyo

ne konuda anlayamadım kız jeton köşeli biraz :))))))))
evet sıpam şu sıra gene başladı bi öle bi böle benim kız kararsız sıpa :)))))))
bu arada mantolama ne canım yaaaaaa

ay benim herifte h, sevmiyo çöpünü bile saklar kaçırır köşebucak benden atacam diye ha h a:)))))))) ama atarım bende :))))) işin kötü tarafı benim evde kaynanamın ıvırzıvır süsleri çok benden önce o kalıyomuş kışları burda bir yığın eşyası var hepsinide birkerede atamıyom onunkilerin onunda oğlu gibi malı değerlidir bıt bıt eder düşün taaaaaaaaaaaaaaaa kayınpederimin sünnetinden kalma bi bardak varmış onu bile saklar :)))))))))) ha h a

cuma gidicem hastaneye canım ayın biri cuma sanırım ayyyyyyyy inşallah olmuştur okadar yaaaaaaa :))))))

ya her hafta her hafta büyüdüğünü anlamıyoduk bu sefer biraz anlayalım diye geç gideceğz..haftada 50gr alıyo bakalım bu gittiğimde ne kada olmuş olacak en son 211gr dı...

benim kocişte atıcıdır bende çok iyi anlaşıyorum valla...inş sizde bu gidişlerinizde güzel büyümüştü minnoşlar

manyağın birine çatmışsınız ..

ayy inanamıyorum ev sahibi boya renginedemi karışıyo

ev sahibin ayık gezmiyosa ayyaşın tekiyse karışıyo ha ha ya bu hapisteydi biz hiiiiiiiiiç görmüyoduk bi komşumuz vardı onlara veriyoduk kirayı akrabasıydı onun teslim ediyodu hiç ev sahibi tanımadık zammı fellanda o komşuyla konuşurduk bu sene çıkmış hapisten deli haftasonu oluyo bazen maaş günü para yatıramıoz bankaya ertesi gün taaaa anlkaradan geliyo neden yatırmadınız diye halbuk,i daha 1 ay yatırmadığımız olmamıştır maaş günü cumartesiye gelirse nasıl gidim hesabına para yatırayım adam anlamıyo ama saf :)))))))))

hadi inşallah iyi kilo almıştır :))))))))))))

ne konuda anlayamadım kız jeton köşeli biraz :))))))))
evet sıpam şu sıra gene başladı bi öle bi böle benim kız kararsız sıpa :)))))))
bu arada mantolama ne canım yaaaaaa

diğer topikte bi arkadaşının topiğe girmesi için yaptıklarını diyorum cnm...
bu arada mantolama binaların dışına yapılıyo ya sıcağı soğuğu içeriye iletmiyo hani o, bizim binanın 2 dışı yapılı diğer tarafları yapılı değil bebeğin odasıda yapılmayan tarafta kalıyo ve oradaki duvar nemlenme yapıyo yapmasın diye sadece odanın içinden bi duvara mantolama yapılacak duvar nemlenmesin ve sıcak soğuk içeri iletilmemiş olacak,ben duvar kağıdı yapacam ya nemlenme olursa duvarda yapılamaz dduvar kağıdı onun için yani...
bu arada benim annemde babamın sünnetinden kalma 1 tek tabağı saklıyo ama tabakta tabak hani porseln deseni süper bişi annemede babaannem vermiş annem saklar onu ama kullanmaz.

hııııııııııııı ok anladım canım :)))))))))
sen strafor diyosun tamam ama bence bian önce straforu yaptır biraz bekle arkadaşımda evine yaptırdı ustaa nemlenmez dedi ama nemlendi yinede kağıdd hemen yapıştırtma bence
ay benim kaynana kullanıyo hayatım sorun orda zaten hani hatıra diye saklasa kenarda bana zararı olmaz ama elime alıyom elim titriyo bişi olcak diye taaaaaaaaaaaa eşim bebekken kıbrıstan yemek takımı almış eşimde çok sever o takımı insanlık hali düştü elimden 1 kasesi kırıldı eşim bi üzüldü bi üzzüldü ay noldumu şaşırdım :))))))))) ozamanda yeni gelindim şiimdi üzülsede umursamıyom oda alıştı benim hiç bişiyi evde saklamamama ama o kase kırıldığında 2 gün suratı 10 kRIŞTI ha ha şşimdi hiçbi parçası yok tabi :)))))))))

bu arada sizin tabak porselanmi hani bi özelliği var dersin bizimki bildiğin bardak :))))))))))))) sadece camı kalın :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…