Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayy ne komik kocan var cnm yaa maşallah nereden bulur bu lafları acaba...
cnm hiç uyumuyomu yahya ya bi sıkıntısımı yoksa acıkma uyanmalarımı
eğer acıkma ise ne :81:güzel maşallah diyelim ona:81:
26 gün oldu demek
hadi sen 40 ını bekle o zaman belki düzelir inş..
bugün kızlar gelmez oldu topiğe bomboş bak senin bebeğin olması üzerine sen bile geldin utansın diğerlerii

di mi ama sabahın 6 sından beri uytmaya çalışıyorum.ilk dalışında bende hemen topiğimize daldım,baktım kimseler yok....
yahyacık malesef mama ile besleniyor ve düzenli mama saatleri var ve arkasından ortalama bir saat süren gaz çıkarma savası.sonra yarım saat geçmeden yine mama saati geliyor zaten.gazımız olmasa arada güzelce uyuyacak bizi de uyutacak ve böyle saçmalamayacağız ama şimdilik bu imkansız görünüyor:44::44::44:

ahh cnm yahyacık emmedi demek zor oluyodur tabi,olsun sağ olsunlarda napalım yapacak bişi yok...gazda çok zormuş başa gelince çekilcek cnm mecbur...Allah kolaylıklar versin..yardım eden kimse varmı sana

ahh cnm yahyacık emmedi demek zor oluyodur tabi,olsun sağ olsunlarda napalım yapacak bişi yok...gazda çok zormuş başa gelince çekilcek cnm mecbur...Allah kolaylıklar versin..yardım eden kimse varmı sana

yok canım benim tam tersi yahya çok iştahlı ama benim sütüm gelmedi malesef ne yediysem ne içtiysem birtürlü olmadı
öyle bir hızla çekiyorki biberonu haliyle epeyde hava yutuyor sonra çıkar çıkarabilirsen oluşan gazı...
inşallah sizin meleklerinizde böyle sorunlar hiç olmaz canım.annem vardı ama oda cumartesi gitti evine.artık yanlızız oğluşumla

cnm gaz yapmayan biberonlar varmış diye duymuştum bi incele istersen...inş faydası olur...

Allah kolaylık versin ..öpüyorum kuzuyu . eşin uykusuzluktan .. karıştırmış ..iyicene .. bakalım bizimkiler nasıl olacak

iyiyiz canımcım ... Sen nasılsın bebişler nasıl???
Bende daha iyiyim canım şükür kanamalarım artık iyice azaldı.Bebişlerde iyidir inşallah yarın bizm burad ünlü ultrasoncu var ona gideceğim gerçi doktorum bebişler iyi dedi ama benim aklım kalmasın diye birde ona gidiyim dedim inşallah her şey yolunda giderde güzel haberlerle gelirim.
Canım RABBİM yardımcın olsun senin birtane bakalım ben iki taneyle ne yapacağım heralde onlar ağlayınca bende oturur ağlarım.Maşallah prens beyde büyümüş RABBİM nazarlardan saklasın.

nilucum inş kanamaların azaldığı gibi artık kesilirde sende güzel bi nefes alırsın..
evet cnm senin işin 2 bebişle zor olacak ama elbet yardım eden olur sana mutlaka...

inşallah canım ... azaldığına göre .. biter inş kanamalarında .. ikiz bebeklerde hep sıkıntı oluyormuş ...
güzel haberlerini bekliyoruz

canım ben mesajını görmedim gündüz ama arkadaş açıklamış sağolsun bebişin hayırlı olsun
günaydın kızlar;
nurcancım kızının kıyafetleri çok güzel Allah kullanmayı kısmet etsin.
amin canım sağol rabbim cümlemize nasip etsin
canım kalp atışını görme sırası 1-2 haftaya kalp atışını görürsen ve gelişimi iyiyse gebeliğin devam eder tabiki kötü süprizler harzaman olağan ama Allahımn koruusn diyip kalp atışını duyunca yola başlıyoruz zaen kimyasal gebelk olsa doktorun sölerdi test yapardı sanırım
Güzel anne adayları nasılsınız?
iyiyiz canım seninde kanamalar azalmış he hadi gözün aydın yavruşların emini iyiler canım
ha ha aynı benim adam gibi nerden bulurlar böle şeleri anlamam

bugün hayatımın en zor gününü yaşıyorum galiba.hiç bir şeye bu kadar üzüldüğümü ve ağladığımı da hatırlamıyorum.bugün 3 lü tarama sonucum belli oldu ve sonuç kötü.doktorum aradı öğleden sonra.sonucun biraz riskli olduğunu 1/205 oranda çıktığını söyledi..ve 1-2 güne kadar amniyosentez yapılacak.halbuki 2 li testim çok iyiydi.1 /10000 çıkmıştı ikili test.doktor bu durumun illaki bir terslik olduğunu ifade etmediğini ama amniyosentezle %100 sonuç alacağımızı rahat olmamı söyledi.ben şimdi nasıl rahat olayım.napcam ben kızlar.yarın bile amniyosentez olsam 3 haftayı buluyormuş sonucun çıkması.Allahım bana sabır versin.

cnm üzülme bitanem bak amniosentesi yaptıran ve sonucun güzel çıktığı bi sürü kişi tanıyorum
kalbini temiz tut ve bol bol dua et cnm ama üzme kendini ve bebişini ne olur...bak ağustos anneleri topiğinde bi arkadaştada risk çıktı amniosentez testi yaptırdı ve sonucu çok güzel çıktı
ne olur üzme kendini senin için dua edeceğim...
iyi geceler hu huuu !!!!!

iyi geceler cnm nasılsın...

görmedim seni .. yeni girmişsin heralde cnm ...
yaşın kaç? sigara içiyormusun ?
bunlarda risk faktörü sayılıyor ..
yalnız 2li testi daha çok dikkate alıyorlar doktorlar ...

bizim topikte riskli çıkıpta amniyo sentez yaptıran .. o kadar çok kişi olduki .. olağan bir durum değil biliyorum.. asla önemseme demiyorum amaaa.... hepsinin amniyo sonuçları temiz çıktı ...

inş .seninde iyi sonnucunu alırız .. üzme kendini ... işlem sırasında da kasma kendini ..
kendine dikkat et .. dua et ..(bizde edelim hepimiz) sabırlı ol ...

iyi geceler .. iyiyim cnm sen nasılsın .. topikte kimse yoktu .. hu huuu dedim topladım herkesi :)))

nurcanda online ama başka yerlerde geziyor heralde

iyiydim judith arkadaşa üzüldüm ...
bende bebişin odasıyla ilgili biraz harekete geçeyim dedim tv masası vardı orada küçük misafir odasının parçası onun içindede genç kızken aylık dergilerimle doluydu orayı topladım ayıkladım ee hep nurcanmı çalışacak bebişinin odasıyla
nurcan gündüz hiç yoktu akşam geldi bebişinin odasını temizlemiş...o genelde bebiş için neler yaptık topiğinin demirbaşı ama söyledim burayada uğrayacak...sende ne var ne yk...

topla valla hatta gereksiz ne varsa at... bizimde çalışma ve ütü odamızdı .. ata ata bir hal oldum .. yoksa yer açılmıyor ... tıkış tıkışda ben sevmiyorum ..atıyorum
ne olsun canım ..akşama kadar evin içinde .. bir netteyim .. bir elimde de bez .. birşeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ...
perşembe doktora gideceğim ..1 ayı geçti .. merak ediyorum kuzumu .. ne kadar oldu .. nst ye gireceğim heralde artık ... bakalım kısmet

çoğunu atıyorum zaten poşet poeşt hazırladım atılacakları...benimde ütü odamdı ama şimdi düşünüyorum ütü masasını süpürgemi nereye sokacağım diye...
ayy perşembemi ne güzel inş güzel sonuçlarla gelirsin cnm..
banada dr ilk defa 2.5 hafta sonra ayrıntılı için gel dedi 1 haftayı zor bitirsim ayy ne zormuş her hafta gidememek,eşimede bu konuda baskı yapamıyorum hadi gidelim kontrole diye oda 2.5 hafta sonra birden bebeği görünce şok olmak itiyo çok büyümüş olsun bu gittiğimizde diyo,her hafta görüyoz değişik gelmiyo diyo mecbur 1.5hafta daha bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…