selam kızlar:80::80::80:
uykusuz geçen 26 günden sonra eşimden incilerle geldim size
bebeğin mama saati geldiğini farkedince; aşkım sen yahyayı yemledin mi sorusu
bebeğin altını değiştirip değiştirmediğimi merak edince; aşkım sen yahyayı söktün mü
veee son incimizde bugün geldi,aşkım bizim oğlanın imalat hatası var galiba hiç uyumuyor fabrika ayarlarınada geri dönemeyiz ki.....
yani anlayacağınız kociş resmen sapıttı yahya uyumayınca
di mi ama sabahın 6 sından beri uytmaya çalışıyorum.ilk dalışında bende hemen topiğimize daldım,baktım kimseler yok....
ayy ne komik kocan var cnm yaa maşallah nereden bulur bu lafları acaba...
cnm hiç uyumuyomu yahya yabi sıkıntısımı yoksa acıkma uyanmalarımı
eğer acıkma ise ne :81:güzel maşallah diyelim ona:81:
26 gün oldu demek
hadi sen 40 ını bekle o zaman belki düzelir inş..
bugün kızlar gelmez oldu topiğe bomboş bak senin bebeğin olması üzerine sen bile geldin utansın diğerlerii
di mi ama sabahın 6 sından beri uytmaya çalışıyorum.ilk dalışında bende hemen topiğimize daldım,baktım kimseler yok....
yahyacık malesef mama ile besleniyor ve düzenli mama saatleri var ve arkasından ortalama bir saat süren gaz çıkarma savası.sonra yarım saat geçmeden yine mama saati geliyor zaten.gazımız olmasa arada güzelce uyuyacak bizi de uyutacak ve böyle saçmalamayacağız ama şimdilik bu imkansız görünüyor:44::44::44:
ahh cnm yahyacık emmedi demek zor oluyodur tabi,olsun sağ olsunlarda napalım yapacak bişi yok...gazda çok zormuş başa gelince çekilcek cnm mecbur...Allah kolaylıklar versin..yardım eden kimse varmı sana
yok canım benim tam tersi yahya çok iştahlı ama benim sütüm gelmedi malesef ne yediysem ne içtiysem birtürlü olmadı
öyle bir hızla çekiyorki biberonu haliyle epeyde hava yutuyor sonra çıkar çıkarabilirsen oluşan gazı...
inşallah sizin meleklerinizde böyle sorunlar hiç olmaz canım.annem vardı ama oda cumartesi gitti evine.artık yanlızız oğluşumla
bebeğin altını değiştirip değiştirmediğimi merak edince; aşkım sen yahyayı söktün mü
veee son incimizde bugün geldi,aşkım bizim oğlanın imalat hatası var galiba hiç uyumuyor fabrika ayarlarınada geri dönemeyiz ki.....
Bende daha iyiyim canım şükür kanamalarım artık iyice azaldı.Bebişlerde iyidir inşallah yarın bizm burad ünlü ultrasoncu var ona gideceğim gerçi doktorum bebişler iyi dedi ama benim aklım kalmasın diye birde ona gidiyim dedim inşallah her şey yolunda giderde güzel haberlerle gelirim.iyiyiz canımcım ... Sen nasılsın bebişler nasıl???
Bende daha iyiyim canım şükür kanamalarım artık iyice azaldı.Bebişlerde iyidir inşallah yarın bizm burad ünlü ultrasoncu var ona gideceğim gerçi doktorum bebişler iyi dedi ama benim aklım kalmasın diye birde ona gidiyim dedim inşallah her şey yolunda giderde güzel haberlerle gelirim.
Canım RABBİM yardımcın olsun senin birtane bakalım ben iki taneyle ne yapacağım heralde onlar ağlayınca bende oturur ağlarım.Maşallah prens beyde büyümüş RABBİM nazarlardan saklasın.
Bende daha iyiyim canım şükür kanamalarım artık iyice azaldı.Bebişlerde iyidir inşallah yarın bizm burad ünlü ultrasoncu var ona gideceğim gerçi doktorum bebişler iyi dedi ama benim aklım kalmasın diye birde ona gidiyim dedim inşallah her şey yolunda giderde güzel haberlerle gelirim.
Canım RABBİM yardımcın olsun senin birtane bakalım ben iki taneyle ne yapacağım heralde onlar ağlayınca bende oturur ağlarım.Maşallah prens beyde büyümüş RABBİM nazarlardan saklasın.
canım ben mesajını görmedim gündüz ama arkadaş açıklamış sağolsun bebişin hayırlı olsunnurcan hnm bişey sorucam siz tecrübelisiniz anlaşılan 23 şubat son reglim 11 mart transferim oldu kaç hafta oluyor hamileliğim en son hcg 177 2 gün önce ölçtüm bana cvp yazarsanız sevinirim teşekkürrlerrr
amin canım sağol rabbim cümlemize nasip etsingünaydın kızlar;
nurcancım kızının kıyafetleri çok güzel Allah kullanmayı kısmet etsin.
canım kalp atışını görme sırası 1-2 haftaya kalp atışını görürsen ve gelişimi iyiyse gebeliğin devam eder tabiki kötü süprizler harzaman olağan ama Allahımn koruusn diyip kalp atışını duyunca yola başlıyoruz zaen kimyasal gebelk olsa doktorun sölerdi test yapardı sanırımsağol cnm ben nasıl hesaplandığıı anlayamadım 2 buçuk haftalık sanıyorum ay çok güldüm yaaa kendime kimse söylemedide yani doktorum değerimle ilgileniyor şuan tehlike atlattımmı acaba kimyasal gebelik diye bişey duydum
çok korkuyorum birde artısı ne okuyor yani 4 artı 6 dedinya one yani çok sağol seninde hayırlı olsun
iyiyiz canım seninde kanamalar azalmış he hadi gözün aydın yavruşların emini iyiler canımGüzel anne adayları nasılsınız?
ha ha aynı benim adam gibi nerden bulurlar böle şeleri anlamamselam kızlar:80::80::80:
ayy ne komik kocan var cnm yaa maşallah nereden bulur bu lafları acaba...
cnm hiç uyumuyomu yahya yabi sıkıntısımı yoksa acıkma uyanmalarımı
eğer acıkma ise ne :81:güzel maşallah diyelim ona:81:
26 gün oldu demek
hadi sen 40 ını bekle o zaman belki düzelir inş..
bugün kızlar gelmez oldu topiğe bomboş bak senin bebeğin olması üzerine sen bile geldin utansın diğerlerii
cnm üzülme bitanem bak amniosentesi yaptıran ve sonucun güzel çıktığı bi sürü kişi tanıyorumbugün hayatımın en zor gününü yaşıyorum galiba.hiç bir şeye bu kadar üzüldüğümü ve ağladığımı da hatırlamıyorum.bugün 3 lü tarama sonucum belli oldu ve sonuç kötü.doktorum aradı öğleden sonra.sonucun biraz riskli olduğunu 1/205 oranda çıktığını söyledi..ve 1-2 güne kadar amniyosentez yapılacak.halbuki 2 li testim çok iyiydi.1 /10000 çıkmıştı ikili test.doktor bu durumun illaki bir terslik olduğunu ifade etmediğini ama amniyosentezle %100 sonuç alacağımızı rahat olmamı söyledi.ben şimdi nasıl rahat olayım.napcam ben kızlar.yarın bile amniyosentez olsam 3 haftayı buluyormuş sonucun çıkması.Allahım bana sabır versin.
iyi geceler hu huuu !!!!!
bugün hayatımın en zor gününü yaşıyorum galiba.hiç bir şeye bu kadar üzüldüğümü ve ağladığımı da hatırlamıyorum.bugün 3 lü tarama sonucum belli oldu ve sonuç kötü.doktorum aradı öğleden sonra.sonucun biraz riskli olduğunu 1/205 oranda çıktığını söyledi..ve 1-2 güne kadar amniyosentez yapılacak.halbuki 2 li testim çok iyiydi.1 /10000 çıkmıştı ikili test.doktor bu durumun illaki bir terslik olduğunu ifade etmediğini ama amniyosentezle %100 sonuç alacağımızı rahat olmamı söyledi.ben şimdi nasıl rahat olayım.napcam ben kızlar.yarın bile amniyosentez olsam 3 haftayı buluyormuş sonucun çıkması.Allahım bana sabır versin.
iyi geceler cnm nasılsın...
iyi geceler .. iyiyim cnm sen nasılsın .. topikte kimse yoktu .. hu huuu dedim topladım herkesi :)))
nurcanda online ama başka yerlerde geziyor heralde
iyiydim judith arkadaşa üzüldüm ...
bende bebişin odasıyla ilgili biraz harekete geçeyim dedim tv masası vardı orada küçük misafir odasının parçası onun içindede genç kızken aylık dergilerimle doluydu orayı topladım ayıkladım ee hep nurcanmı çalışacak bebişinin odasıyla
nurcan gündüz hiç yoktu akşam geldi bebişinin odasını temizlemiş...o genelde bebiş için neler yaptık topiğinin demirbaşı ama söyledim burayada uğrayacak...sende ne var ne yk...
topla valla hatta gereksiz ne varsa at... bizimde çalışma ve ütü odamızdı .. ata ata bir hal oldum .. yoksa yer açılmıyor ... tıkış tıkışda ben sevmiyorum ..atıyorum
ne olsun canım ..akşama kadar evin içinde .. bir netteyim .. bir elimde de bez .. birşeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ...
perşembe doktora gideceğim ..1 ayı geçti .. merak ediyorum kuzumu .. ne kadar oldu .. nst ye gireceğim heralde artık ... bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?