Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayy bilmiom bakalım ne olacak...insanlık hali kız kullanırken kırılabilir ama senin koca pek değer veriyo demek değer vermek güzel ama aşırısı zor sonuçta onun elindede kırılabilir..

firstnmbus tam çıkarken seni gördüm... sana da selam verip çıkayım cnm
ufaklık uyutmadı galiba .. uykusuz bir gece daha ...
çok öpüyorum ufaklığı (uzaktan olduğu için rahat rahat öpeyim )

iyi geceler

ayy bilmiom bakalım ne olacak...insanlık hali kız kullanırken kırılabilir ama senin koca pek değer veriyo demek değer vermek güzel ama aşırısı zor sonuçta onun elindede kırılabilir..
şimdi yapamıyo okadar tınlamıyorum çünkü ha h a

ay uyku tutmadı yaaaaaaaa offfffffffff kızlar 83 kilo olmuşum :b doktorun 74 ile gebe kaldın diyo toplam 9 kilo oooooooooofff ooooooooooooooofffffffff daha nekadar alırım acaba ikiayda okadarda dikkat ediyorum (((((((((

iyi geceler cnm

bakın kim geldi taze anne firstnimbus
dün gece girdim bugün ancak yazıyorum kızlar:)) bebişle biryere girdin mi çoğu zaman devamını getiremiyorsun açtığım gibi kalıyor çoğu zaman((

dün gece girdim bugün ancak yazıyorum kızlar:)) bebişle biryere girdin mi çoğu zaman devamını getiremiyorsun açtığım gibi kalıyor çoğu zaman((

olsun canım .. bizde öyle olacağız büyük iht,mal ... bebeişler iyi olsun yeterki .. 1. planda onlar var ..
kardeşimden biliyorum .. o da yeni doğum yaptı ...uyudu diye face i açıyor ... yarım saatte 2 kelime konuşuyoruz ... bebişte radar var diyorum .. kız kendi keyfine bişey yapacağı zaman . gözlerini açıp vızıldanıyor :))))))

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için kızlar.bugün biraz daha pozitifim.dün haberi ilk duyduğumda baya bir şoka girmiştim.öğüre öğüre ağladım.eşim de çok üzüldü ama benim yanımda güçlü durmaya çalıştı.bana kızımız bize şaka yaptı.herşey güzel olacak diyor.ben de kızımızla konuşuyorum..artık kıpır kıpır hissediyorum onu.dün doktor bir arkadaşımla konuştu 2 tane çocuğu var 3 ve 1 yaşında.onlar üçlüyü yaptırmamışlar bile ikili iyi çıkınca.bizim de ikilimiz çok iyiydi.amniyosentez bakalım ne zaman yapılacak.aramadılar daha.telefon bekliyorum..

ne güzel bak erkenden hissediyorsun bebişi ...
zaten doktorlar hep söyler .. hareketli bebek sağlıklı bebektir diye ...

Kızlar merhaba nasılsınız şükür doktor kontrolüm iyi geçti.Bebişlerde iyiymiş benim sıpalar 1 hafta önden gidiyorlarmış burada teyzeleri benimkilerin ikiside erkekmiş evde 3 erkekle ne yapacağız:))))

Son düzenleme:
merhaba kizlar dün aksam iyi kaynatmissiniz. Dün benim esimin istirat gûnüydü onunlar beraberdim evde.
Bugün dogumcu kadin geldi eve nst'ye bagladi bebislerimin kalp atislari, hareketleri yerinde masallah

Judith canim merak etme insallah temiz çikacak sonuçlarin.

Kizlar benim evde 2 oda 1 salon. 2ci oda misafi yatagi var ütû masasi cehizim .... hepsini bosaltmamiz lazim daha vakit var mayis'tan önce düsûmüyorum.

Merhaba Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza
12. haftadayız cuma günü kontrole gittim kıpır kıpır elini kolunu bacağını oynatan bir bebeğim var.
2 başarısız aşılama ve 1 tüp bebek ten sonra kendiliğinden geldi ilk bebebğim bize sürpriz yaptı.
cuma günü ense kalınlığı 0,6, 2li test yaptırdık, sonuç 2116 da 1 risk çıktı. doktorum amniosentez size bırakıyorum dedi.
ben yaptırmayı düşünmüyorum 1/200 düşük riski var, hem Allah korusun sonuç olumsuz çkarsa okadar bekledim bebeğimi canına kıyamam. yaptıran arkadaşlarımda sonuç çok güzel amniosentez yaptırma diyorlar.
sizlerin fikri nedir????
RABBİM sağlıklı, özürsüz, kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin.

doktor kontrollun iyi geçti insallah hep bÖyle devam eder. Tebrik ederim 2 oglun olacakmis sag salim kucagina almak nasip olur insallah.

laledevri gözûn aydin. Allah tamamini erdirsin.

şimdiden somra 3 4 kilo alsan eder 12 13 bnce çok iyi daha ne istiyosun..
cnm her daim güçlü olmaya çalış,bak bebişte kıpraşıyomuş ne güzel
testinin sonucu güzel çıkacak emin ol...
bende 3lü yaptırmadım 2li iyi çıkınca..

kız daha önce 1 kız 1 erkek dememişlermiydi
demek ikiside erkekmiş maşallah..

maşallah ...
oğlanlar hayırlı olsun . ...sende 1 çocuk da hamı var?? 3 oğlan yazmışsın

niye erkenden nstye giriyorsunkiii .. ikiz diyemi??
bencede bahar temizliğinde.. o oodayıda halledersin ... gereksizleri kaldırırsın .. kuzucuklara yer açılsın

geçen sali basladik haftada bir kere geliyor her sali.
ikiz oldugu için önlem amaçli.

olsun hayatım sen yahya paşa il ilgilen
canım bak bende dün yazdım sana benim arkadaşımın %50 özürlü %50 sağlam ihtimali vardı çünkü hamile ladığını bilmiyordu ikiz bebekleri ölmüştü benim oğlumla bereaber ondna beri çok yüksek dozda sakinletirici kullanıyordu hatta doktorlar sürekli aldır diyordu ikili test temiz çıınca üçlüyü hiiiiiiiiç yaptırmadılar kuzenimde öle ikisinnde bebişleri sağlıklı bak ben sana amniyo sentez yaptırma derim canım amniyo sentez rikli ben kabul etmedim banada bebek hastamı diye yapalım dediler ama bebeği kaybetme riskivar dediler bende kabul etmedim kızın oynuyosa hiç riske atma oynayacak kadar büyümüş maaşallah erkenden demekki sağlıklı hem hasta deese aldırabilicekmisin şuan hisediyorsun ya test yapılırda sağlıklı çıkarsa ama bebeğin bu teste dayanamazsa vicdanın l verecekmi bunları çok iyi düşün canım tabi testi yaptırım bebişe bişi olamama ihtamile var ama riskte var unutma bence değmez o esti yaptırmana bence bebişin bu haftada hareket ediyosa gayet iyidir dünde dediğim gibi ikili test ve ense kalınlığı iyi çıktıysa bişicik yoktur
hadi oğluşların a maaşallah
canım bneim iyi demek yaramazlar :)))))))))) maaşallah
arkadaşım banada önerildi ama benim amniyo sentez değil benim ilk bebeğim doğumumu beklerken birden hastalandı ve bir hafta içinde bütün organları iflas etti belki kızımdada hastalık çıkabilirdiye bebeğimden kan almayı önerdiler ama oda amniyo sentez gibi amniyosentezde su alıyolar bende bebeişe ineyle ulaşıp bebişten kan alacaklardı ama doktor ben tavsiye etmem dedi bu çocuk % 99 özürlü yada hasta derim kendimce yaparım ama % 50 lik 60lık ihtimaller için asla yapmayı istemem çünkü bebeğin düşme olasılığı çok yüzsek dedi ki ben zaten bebeğimi zo buldum bitanesini elimle gömdüm bunuda gömrerim ama aldırmam dedim rabbimden gelene bişi diyemem ama rabbimden gelen sağlıkklıda olailir neden ihtimaller yüzünden yavrumdan olim rabbim hepimize sağlıklı yavrular versin ama ben göze alamadım sizde alında almayında diyemem net olarak ama ben bugünde deseler hatta %1 sağlam ihtimali var deseler onabile razıyım

ah kuşum nasıl verrim sonra okadar kiloyu ben aylarca fıtness yapıp düşmüştüm 86 dan 73e ((((( ama nese bebişim sağlıklıca gelsinde napim

kız nurcan doğum sırasıyda yarısı gidecek zaten hatta yarısından bile fazlası,sonrada zaten uğraşmaktan verirsin geri kalanı
afedersinde hamilelikte kaç kilo almayı düşünüodun
hamilelik sırasında 12 15 kilo çok normal...

Kızlar hepinize teşekkür ederim RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.

Nevracım sende 3 erkekmi diye sormuşsun 3.kociş canım ondan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…