kız nurcan doğum sırasıyda yarısı gidecek zaten hatta yarısından bile fazlası,sonrada zaten uğraşmaktan verirsin geri kalanı
afedersinde hamilelikte kaç kilo almayı düşünüodun
hamilelik sırasında 12 15 kilo çok normal...
benim kilolar aldi basini gdiiyorlar. Göbegim haftadan haftaya büyüyor.
haklısın cnm hergünde sebze yenmezki yani kızartmada yiyecen hamur işidecanım benim en fazla 10 pilanım ama doktoruma kalsaydı en fazla 5-6 yani benim kilo vermem bebişimin alması ben kiloluyum diye rajim vermişti abna sebze ağırlıklı yersen kilo almazsın bebeğininde gelişimine bi zararı olmaz diyolar sebze ve süt yoğurt felan asla hamur işi kızartma tatlı çerez baharat bunları yasakladı ama seviyorum napim hepte sebze yenmiyoki(((((((napim bağırırır çağırır yollar en fazla eve
:))))))))))) ha ha senin ikiz ya ondandır hayatım bide erkek bebek hızlı kilo alır
:))))))))))) ha ha senin ikiz ya ondandır hayatım bide erkek bebek hızlı kilo alır
haklısın cnm hergünde sebze yenmezki yani kızartmada yiyecen hamur işide
ben bide sana diyorum ama kendimi düşünüyorum soslu kızartmayı çok severim yazında çok yapılır nasıl tutacam kendimi bilmiyorumbenim doğum ağustosa geliyo bol bol yaz yemekleri ama en güzeli yaz meyveleri ohhh elimi yaladım sizde öyle yapın
espoir cnm senin ikiz tabi bizim 2 katımız göbeğin olacak...
Son kontrolde kizim kardesinden 20g kiloluydu :))))))
kızın önce döllenmiştir ondandır o yoksa erkek bebek hep kızdan hızlı kilo alr senin önce kız döllenmiştir canım :)))))))
ayyyyyyyyyyyyy ben varya bayılırım domates soslu bier kızartmasına oooooooof ooooooooooof kaç zamandır azıma sürmedim sonra çiğ köfteye hiç dayanamıyom 2 günde bi yiyom ama doktor kızıyo kilo alınca napim misafirliğe gidiyom millet götürüyo poğaçaları börekleri ben yalanıyom kendi kendime diyom doktora canım çeker öle bişi yok bana koca karı masalı anlatma diyo aşermediye bişi yok ilgiyi üstünüze çekmeye çalışıyosunuz tamam canın çöeker ama bebeğe bişi olmaz canın çektidiye diyor((
yakalar canım sen merak etme :)))))))))olabilir :)))))) ilerleyen zamanlarda belki oglum yakalar kardesinin kilosunu :))))
sussss yaaa bak yine yalattırıyo elimi bana şuna bak yaaa
dediklerinde çok haklısın cnm boşver ye yaz ama az ye tabi...
kizlar ben dikkat etmiyorum ne bulursam onu yiyorum :))))))) esimden bile fazla yiyorum artik :))))) nurcan sen face'de gÖrdûn resimlerimi zayif sayilirdim hamile olmadan önce simdi ellimde degil yedikçe yiyorum :))))))
sen zayıfsın canım ben öle değilim sen beni görmüşündür öncede şişmandım ama sen verirsin senin 2 tane zor olucak bakması benim arkadaşımın ikizleri var biri çok uslu ama diğeri 5 kişiye bedel kız bi ine bi iplik kaldı hergün hoca okula çağırıyo kadını bıktım senin oğlundan diye :))))))))) senin hiç bişi kalmaz ama benim vücutta kiloya meyilli zaten veremiorum kızımda eğer kanımdaki gibi mıymıntı olursa grm uğraştırmaz beni yani benim kilolar kalı r:))))))))
sen verirsin ye sen 3 kişi besliyon bi kendin 2 yavrun kolaymı
Kızlar hepinize teşekkür ederim RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.
Nevracım sende 3 erkekmi diye sormuşsun 3.kociş canım ondan bahsediyorum.
ayyyyyyyyyyyyy ben varya bayılırım domates soslu bier kızartmasına oooooooof ooooooooooof kaç zamandır azıma sürmedim sonra çiğ köfteye hiç dayanamıyom 2 günde bi yiyom ama doktor kızıyo kilo alınca napim misafirliğe gidiyom millet götürüyo poğaçaları börekleri ben yalanıyom kendi kendime diyom doktora canım çeker öle bişi yok bana koca karı masalı anlatma diyo aşermediye bişi yok ilgiyi üstünüze çekmeye çalışıyosunuz tamam canın çöeker ama bebeğe bişi olmaz canın çektidiye diyor((
çiğ köfte etli yeme nurcan .. toksoplazma falan tehlikesi var
ha ha maaalesef canım ikizlerden biri hep uslu oluor diğeride tam aksine azgın oluyor daha hiiç 2 side uslu olan ikiz görmedim genelde kilosu az olan yani geriden gelen kardeş fırlama oluyoyedigim kadar insallah bebeklerime yarar yiyip kilo alipta onlar almazsa üzülürüm ama simdilik iyiler sükür. Birde herkes diyor ki sadece göbegin bûyük hep göbekten aldin diyorlar vücudun diyer bölgeler sismedi bacaklar popom ayni. Dedigin gibi nurcan benim için daha zor olucak 2 tane birden kostur kostur zayiflarim :)))))) arkadasina kolay gelsin insallah benimkiler uslu olurlar yoksa ben kafayi yerim :))))
çiğ köfte etli yeme nurcan .. toksoplazma falan tehlikesi var
benim esim çig köfte uzmani :))))) bende bayilirim geçen yapti benimkini etsiz yapip sonra eti ilave etti. Toksoplazma'ya dikkat ediyoruz.
afiyet olsun canımbenim esim çig köfte uzmani :))))) bende bayilirim geçen yapti benimkini etsiz yapip sonra eti ilave etti. Toksoplazma'ya dikkat ediyoruz.
bende doldurmuştum bana gelmediyok canım zatan ben tiksintiliyimdir asla etli çiğ köfte yemem ki salam sucuk tarzı şeleri bile asla illet gibi kahvaltı sofrasına koyupta yiyemem çiğ ete karşı ve kokular akarşı çok rahatsızlık duyan bi insanım sağol düşündüğün için bu arada bana milupadan paket geldi krem şampuan göğüs pedi felan var içinde eşantiyon dergi sidi felanda var emzirmeyi felan anlatıyor teşekkür ederim sölediğin için :)))))))
YYaşadığınız yerde komagene etsiz çiğ köfte yokmu? bulgur ve cevizden yaapılıyor. müthişş bir çiğ köfte hastasıyımmm.
ama acı dokunurmu diye düşünmüyor değilim bazen. Dokunurmu?:44:
sağol canım, kimyasal gebelikte değer düşük olursa şüpheleniyorlar canım benim daha önce başıma gelmişti ama seninki yüksek kaçıncı gün değerin 177 çıktı benim 12.gün değerim 91 çıkmıştı. kimyasal gebelikte o normaldi tedavi görmemiştim 31 çıkmıştı seninkinde sorun olduğunu sanmam
hesaplamada son adet tarihinden sayılıyor tam 4 haftalık ve 6 günlük demek gebelik gebelik haftası hesaplama yaz çıkyor son adet harihini yazdığında kaç olduğu çıkıyor ben senin için yazdım 23 şubattı diymi 4+5 çıktı ben bir gün fazla söylemişim.
canım bende etsiz yiyorum ama benim doktorum acıyı yasakladı zaten baharatıda iştah açıyor ve gebelikte bağsura sebep oluyor yani dikkat etYYaşadığınız yerde komagene etsiz çiğ köfte yokmu? bulgur ve cevizden yaapılıyor. müthişş bir çiğ köfte hastasıyımmm.
ama acı dokunurmu diye düşünmüyor değilim bazen. Dokunurmu?:44:
canım sen demiştin banada doldurdum kitapları hemencecik okudum bile çok hoşuma gidiyo kızım için bişileri öğrenmek oğlumda çok cahildim eğer şimdiki bilgimin yarısı olsa belki daha iyi bi anne olabilirdim :))))))))))) vLL sYENDE BU KİTAPLARADA DİĞER KİTAPLARADA SAHİP OLDUM SÜREKLİ KENDİMDE ALIYORUM NETTENDE OKUYORUM BİŞİLER :))))afiyet olsun canım
bende doldurmuştum bana gelmedi(
doktora sormuştum ben .. acının bebeğe zararı yok demişti bana
Transferin 15 . günü 177 değerimdi ozaman normalmi ayrıca cvp verdiğiniz için çok sağolun hepinize yarın değerimi tekrar ölçtürücem haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?