nerdeeeeeeeee ...........bugün pek bişey yapmadım cnm ... kociş evdeydi .. biraz dolandık ... sonra film izledik ..Sağol canım..Biraz geçti....Sizden ne haber?? Temizlik kokuları buralara kadar geldi:))
kızımın cicileri kızlar ama hastaneye gidecekler çantasında bunlar biraz büyüyünce giyilecekler diğerlerini yıkayıp
ütülediğim için çıkarmıyom çantasından :)))))))
Uploaded with ImageShack.us
ayşe teyzesinden kızıma ilk hediyemiz :))))))))))
Uploaded with ImageShack.us[/URL
Nurcan kizinin ciciler çok güzel çok seker çokta yakisicak. Güzel günlerde giyinsin.
nerdeeeeeeeee ...........bugün pek bişey yapmadım cnm ... kociş evdeydi .. biraz dolandık ... sonra film izledik ..
elbiseler çok tatlı maşallah .. çeşit çeşit giydirirsin inş ...
bende bugün LCW den kadife bir şapka aldım kırmızı ...
ayy kız cicileriçok keyifli
Güle güle kullansınlar inşallahhhhhhhhhh.............
Hepsi birbirinden güzel cicişlerin annesii. İyi günlerde giydir inş.
Rabbim bizlerede göstersin inş. o günleri :97:
günaydın kızzlarsss .... kociş bugün biraz geç gitti .. kahvaltı hazırladım ... yedik . öyle çıktı .. keşeke her sabah böyle olsa ne güzel ..
biraz uzanayım kızımla ...iğne ilaç saatimize kadar yatarız ..
görüşürüz gene
nurcan hnm bişey sorucam siz tecrübelisiniz anlaşılan 23 şubat son reglim 11 mart transferim oldu kaç hafta oluyor hamileliğim en son hcg 177 2 gün önce ölçtüm bana cvp yazarsanız sevinirim teşekkürrlerrr
merhaba evet tup bebekle normaldogum yaptim 3120 gr bebegim dunyaya geldi gerci simdi 15 kilo
sağol cnm ben nasıl hesaplandığıı anlayamadım 2 buçuk haftalık sanıyorum ay çok güldüm yaaa kendime kimse söylemedide yani doktorum değerimle ilgileniyor şuan tehlike atlattımmı acaba kimyasal gebelik diye bişey duydum
çok korkuyorum birde artısı ne okuyor yani 4 artı 6 dedinya one yani çok sağol seninde hayırlı olsun
oh oh ne güzel güne güzel başladınız cnm...günaydın kızzlarsss .... kociş bugün biraz geç gitti .. kahvaltı hazırladım ... yedik . öyle çıktı .. keşeke her sabah böyle olsa ne güzel ..
biraz uzanayım kızımla ...iğne ilaç saatimize kadar yatarız ..
görüşürüz gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?