Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızımın cicileri kızlar ama hastaneye gidecekler çantasında bunlar biraz büyüyünce giyilecekler diğerlerini yıkayıp
ütülediğim için çıkarmıyom çantasından :)))))))

Uploaded with ImageShack.us

ayşe teyzesinden kızıma ilk hediyemiz :))))))))))

Uploaded with ImageShack.us[/URL

Sağol canım..Biraz geçti....Sizden ne haber?? Temizlik kokuları buralara kadar geldi:))
nerdeeeeeeeee ...........bugün pek bişey yapmadım cnm ... kociş evdeydi .. biraz dolandık ... sonra film izledik ..

elbiseler çok tatlı maşallah .. çeşit çeşit giydirirsin inş ...
bende bugün LCW den kadife bir şapka aldım kırmızı ...
ayy kız cicileri çok keyifli

Nurcan kizinin ciciler çok güzel çok seker çokta yakisicak. Güzel günlerde giyinsin.

sağolun kızlar daha güzelleri size nasip olsun biraz kırışıklar kıyafetler ama ütülemeden önce çektim fotoları he he :)))))))

Hepsi birbirinden güzel cicişlerin annesii. İyi günlerde giydir inş.

Rabbim bizlerede göstersin inş. o günleri :97:

günaydın kızzlarsss .... kociş bugün biraz geç gitti .. kahvaltı hazırladım ... yedik . öyle çıktı .. keşeke her sabah böyle olsa ne güzel ..

biraz uzanayım kızımla ...iğne ilaç saatimize kadar yatarız ..
görüşürüz gene

bende hep aynısını derim geç gitse yada hep izinli ola ama biraz fazla başımda kaldımıda yeriz birbrimizi millet kaynana dırdırı çeker ben koca dırdırı :))))))) ha ha çok severim keretayı ama benimki çok takıntılı bi adam

Son düzenleme:
nurcan hnm bişey sorucam siz tecrübelisiniz anlaşılan 23 şubat son reglim 11 mart transferim oldu kaç hafta oluyor hamileliğim en son hcg 177 2 gün önce ölçtüm bana cvp yazarsanız sevinirim teşekkürrlerrr

hayırlı olsun canım bebeğin, 4+6 haftalık oluyor yanlış hesaplamadıysam.

sağol cnm ben nasıl hesaplandığıı anlayamadım 2 buçuk haftalık sanıyorum ay çok güldüm yaaa kendime kimse söylemedide yani doktorum değerimle ilgileniyor şuan tehlike atlattımmı acaba kimyasal gebelik diye bişey duydum
çok korkuyorum birde artısı ne okuyor yani 4 artı 6 dedinya one yani çok sağol seninde hayırlı olsun

sağol canım, kimyasal gebelikte değer düşük olursa şüpheleniyorlar canım benim daha önce başıma gelmişti ama seninki yüksek kaçıncı gün değerin 177 çıktı benim 12.gün değerim 91 çıkmıştı. kimyasal gebelikte o normaldi tedavi görmemiştim 31 çıkmıştı seninkinde sorun olduğunu sanmam
hesaplamada son adet tarihinden sayılıyor tam 4 haftalık ve 6 günlük demek gebelik gebelik haftası hesaplama yaz çıkyor son adet harihini yazdığında kaç olduğu çıkıyor ben senin için yazdım 23 şubattı diymi 4+5 çıktı ben bir gün fazla söylemişim.

oh oh ne güzel güne güzel başladınız cnm...
bende sabah kocişle bi uyumuşum sorma kapının ziline uyandık kargoydu Allahtan gelen yoksa çok gülerlerdi halimize saatlerin çekilmesine alışmamız lazım...

selam kızlar:80::80::80:
uykusuz geçen 26 günden sonra eşimden incilerle geldim size
bebeğin mama saati geldiğini farkedince; aşkım sen yahyayı yemledin mi sorusu
bebeğin altını değiştirip değiştirmediğimi merak edince; aşkım sen yahyayı söktün mü
veee son incimizde bugün geldi,aşkım bizim oğlanın imalat hatası var galiba hiç uyumuyor fabrika ayarlarınada geri dönemeyiz ki.....
yani anlayacağınız kociş resmen sapıttı yahya uyumayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…