Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

3 ayi atlattin desene.
Senin yumurtalar ne zaman toplanmisti.

canı ben 3 eylülde adet oldum 4 eylülde inelere başladım 17 eylülde yumurta toplandı 20 eylül dede transferim oldu :)))))))))))))))))))3 ayı bitirdik ama işte benim diğer oğlumdan kötü bi anım olduğu için kucağıma alana kadar huzur yok bana :)))))))))))))

Hepimiz ayniyiz canim.
Ne zaman kucagimiza saglikli aliriz o zaman rahat ederiz.

anladım cnm .. ekimde adet görmediğinden dolayı karışmış günlerin ... Allah tamamına erdirsin ... 3 gün önce 5 gün geç ...boşverrr .. ultrasondada çıkıyor zaten ... Sağlıkla kucağına al inş .. Önemli olan bu

Evet canim sonuçta tüp bebekle oldu transfer zamani belli hersey belli.

Dilek tebrik ederim. Bende senin gibi allahin izniyle ikiz annesi olucam.
Bana 2 embriyo transfer edilmisti ikisi tuttu.
Seninki gerçek ikiz mi ayni torba ikizi mi ?

canım saol benımde ıkı tane trasfer olmustu ıkısıde tutmus 7.haftası bıttı ıste..bu arada nasıl gıdıyo hamılelıgın ben cok halsızım yemek yemeye korkuyorum ıstahım yok bulantım olcak sanırım

dilek ve espofir tebrik ederim adınıza çok mutlu oldum. inş bebeğimi görmek banada nasip olur daah 1 hafta var randevuma inş herşey yolunda gider.. sanırım bebğimi görmeden inanamayacağım..

canım hayırlı olsun ınsallh sag salım gorcen bebısını bende gorene kadar ınanamıyordum sımdı benımle olduklarını bılıyorum ona gore davranıyorım allah hepımızı tamamına erdırsın ınsallh opuyorum

Simdilik iyi gidiyor.
Benim halen karnimda kasiklarimda agrilar var.
Benimde yemeklerden sonra midem bulaniyor ama kusmuyorum. çabuk yoruluyorum birde ben çalisiyorum. Bunada sükür.
Ben 8 hafta + 2 gün oldu.
Senin transferin ne zaman oldu.

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................14. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 30.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 25.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 17.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17_) dilek23_41 ............................ 6.Hafta................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))

canım aynı belırtıler bendede var bebısler saglıklı olsunlarda onemlı dııl..senın kac tane transfer olmustu..salı gunu muayenem vardı doktor 7 haftalık dedı benım hesabıma gore 6+5 doktora gore bugun 7+3 sanırım pek anlamadım..benım transferım 13 kasımdı 5.gun embrıyosuydu senın transfer ne zaman olmustu canım.opuyorum allah kolaylık versın hayırlı cumalar...

Evet canim agrilar Önemli degil sadece ben endiselleniyorum bazen.
Yeterki meleklerimiz iyi olsun.
Banada 2 tane transfer edildi.
13 ekim yumurtalarim toplandi 15 ekim transfer edildi.
Doktora gôre 10 + 2 ama ben 13 ekim'den itibaren hesap ediyorum. Ve 8 + 2 bana göre.
Sanada allah kolaylik versin.
Hepimize hayirli cümalar.

herkese hayırlı cumalar ... bebişleriniz iyimi bakalım.... bazı arkadaşlar kasıklarda ağrıdan söz etmiş ...11. haftaya kadar devam eder ağrılar .. 7.haftaya kadar tutunma ..11. haftaya kadarda bebek iyice yerine yerleşirkenki ağrılar ...bende de hep oldu ...sırtüstü yatarak hafifliyor bilginiz olsun

Sagol nevraacim sanada hayirli cümalar.
Gece uyudugum zaman agrilar kesiliyor ama bazende bir tutuyor uykudan uyaniyorum.
Doktorda dedi ilk 3 ay çekersin agrilari.
Birde bende halen siskinlik var yumurtalarim toplandigi gÜnden kalan siskinlik.
Bol bol yürÜ diyor doktor kabuz olmamaya dikatt ediyorum.

geçmiş olsun canım ... geçer merak etme ... sul gıdalar almaya çalış .. bol bol su iç ... şişkinlik için ben ananas yemiştim

saol canım da benım bu aralar pek agrım kalmadı bırının kalbıde zayıf atıyodu zaten korktum sımdı ınsallh yolundadır hersey.bu arada bıde kasıktan cok sırt agrım olyo nese allah hepımıze kolaylık versın opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…