Zaten yapmaya gücüm yok.
Aksam geliyorum yemegi yiyip oturuyorum
Sagolsun hep esim yapiyor.
Zaten yapmaya gücüm yok.
Aksam geliyorum yemegi yiyip oturuyorum
Sagolsun hep esim yapiyor.
:)))))))))))))))) iyi ozaman güzel inşallah dururlar ozaman ya zaten 9 hafta oldu bişi kalmadı 3-3.5 aylık olduktan sonra daha kolay
Evet canim çok iyi oluyor.
Ben bugÜn 8 haftami bitirdim. Sen kaçinci haftadasin.
benim şuan 13+4 oldu
3 ayi atlattin desene.
Senin yumurtalar ne zaman toplanmisti.
canı ben 3 eylülde adet oldum 4 eylülde inelere başladım 17 eylülde yumurta toplandı 20 eylül dede transferim oldu :)))))))))))))))))))3 ayı bitirdik ama işte benim diğer oğlumdan kötü bi anım olduğu için kucağıma alana kadar huzur yok bana :)))))))))))))
Hepimiz ayniyiz canim.
Ne zaman kucagimiza saglikli aliriz o zaman rahat ederiz.
anladım cnm .. ekimde adet görmediğinden dolayı karışmış günlerin ... Allah tamamına erdirsin ... 3 gün önce 5 gün geç ...boşverrr .. ultrasondada çıkıyor zaten ... Sağlıkla kucağına al inş .. Önemli olan buHayir canim ben ekim'de adet görmedim.
Benim tedavi uzun protokol'du bayada uzun sürdü.
Dedigim son adet tarihim 13 eylül.
13 ekim yumoslar toplaniyor 2 günde döllenip transfer edildi.
Ve ben doktorlarin dedigine göre su an 9 hafta + 5 gün.
Dilek arkadasin dedigi dogru 3 doktorda aynisini söylüyor aslinda ben yumurta toplama isleminden sayiyorum.
Hatta bende :)
anladım cnm .. ekimde adet görmediğinden dolayı karışmış günlerin ... Allah tamamına erdirsin ... 3 gün önce 5 gün geç ...boşverrr .. ultrasondada çıkıyor zaten ... Sağlıkla kucağına al inş .. Önemli olan bu
Dilek tebrik ederim. Bende senin gibi allahin izniyle ikiz annesi olucam.
Bana 2 embriyo transfer edilmisti ikisi tuttu.
Seninki gerçek ikiz mi ayni torba ikizi mi ?
dilek ve espofir tebrik ederim adınıza çok mutlu oldum. inş bebeğimi görmek banada nasip olur daah 1 hafta var randevuma inş herşey yolunda gider.. sanırım bebğimi görmeden inanamayacağım..
canım saol benımde ıkı tane trasfer olmustu ıkısıde tutmus 7.haftası bıttı ıste..bu arada nasıl gıdıyo hamılelıgın ben cok halsızım yemek yemeye korkuyorum ıstahım yok bulantım olcak sanırım
Simdilik iyi gidiyor.
Benim halen karnimda kasiklarimda agrilar var.
Benimde yemeklerden sonra midem bulaniyor ama kusmuyorum. çabuk yoruluyorum birde ben çalisiyorum. Bunada sükür.
Ben 8 hafta + 2 gün oldu.
Senin transferin ne zaman oldu.
canım aynı belırtıler bendede var bebısler saglıklı olsunlarda onemlı dııl..senın kac tane transfer olmustu..salı gunu muayenem vardı doktor 7 haftalık dedı benım hesabıma gore 6+5 doktora gore bugun 7+3 sanırım pek anlamadım..benım transferım 13 kasımdı 5.gun embrıyosuydu senın transfer ne zaman olmustu canım.opuyorum allah kolaylık versın hayırlı cumalar...
herkese hayırlı cumalar ... bebişleriniz iyimi bakalım.... bazı arkadaşlar kasıklarda ağrıdan söz etmiş ...11. haftaya kadar devam eder ağrılar .. 7.haftaya kadar tutunma ..11. haftaya kadarda bebek iyice yerine yerleşirkenki ağrılar ...bende de hep oldu ...sırtüstü yatarak hafifliyor bilginiz olsun
Sagol nevraacim sanada hayirli cümalar.
Gece uyudugum zaman agrilar kesiliyor ama bazende bir tutuyor uykudan uyaniyorum.
Doktorda dedi ilk 3 ay çekersin agrilari.
Birde bende halen siskinlik var yumurtalarim toplandigi gÜnden kalan siskinlik.
Bol bol yürÜ diyor doktor kabuz olmamaya dikatt ediyorum.
herkese hayırlı cumalar ... bebişleriniz iyimi bakalım.... bazı arkadaşlar kasıklarda ağrıdan söz etmiş ...11. haftaya kadar devam eder ağrılar .. 7.haftaya kadar tutunma ..11. haftaya kadarda bebek iyice yerine yerleşirkenki ağrılar ...bende de hep oldu ...sırtüstü yatarak hafifliyor bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?