eşimin sperm sayısı çok düşük canım 5 milyon kadar.bende de yumurtlama tembelliği vardı ama iğnelerle hemen cevap verdi tedaviye.fakat sperm sayısının düşüklüğünden dolayı tüp bebek şart dediler.adet olunca baslanacak canım hayırlısı bakalım
topiğin kızları nasılsınız bugün bakalım...
Biz sabah kocişle 10 kalktık büyükanneye kahvaltıya gittik oradanda foruma geçtin kociş geçen bana süpriz gebe mağazasından bi üst almış annemlerin büyük söyleyişleri üzerine bi üst bedeniyle değişmeye gittik,bebek arabası araştırması içindeyim ya şu sıra oradanda joker mağazasına girdik ben cybex topaz travel set beğenmiştim netten ama ondan o mağazada yoktu,satıcı kız b,ze bebeconfortun bi modelini gösterdi bebeconfırt elea diye bi marka ayrıca baston bebek arabasıda oluyo anakucağı bebek arabasına da takılıyo takılmasına ama çok pahalı gibi geldi,ben hani normal bi renk olsun sağlam kalırsa 2.bebiş erkek olursa ikisinde kullansın dedim kızda 10 sene kullanan müşterilerimiz var dedi cebedildim ama çok pahalı gerçekten...arkama bile bakmadan geldim ama aklım kaldı.dönüştede bi hamile alt eşortmanı aldım döndm...benden hbrler böyle..
bilgem gelmiş .. Denk gelemedim .. Canım inş emeklerininzin karşılığını veriri allah ..
ebrudur allah yardımcın olsun .. Inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırsın ...
Problemlerin arasında en basiti sperm azlığı yumurta azlığı .. Tüp bebekte zaten olanın en iyisini seçiyorlar .. O yüzden vücüdün cevap verecektir ...
gülel güle kullan kıyafetlerini canım ... Ben set almadım ... Setler daha pahalı gibi geldi bana
arabaya takılan ana kucağı aldım şimdilik sadece .. Kırktan sonrada bebek arabası alırız ...
evet canım bizimde tek ümidimiz inşallah sadece bende vardır kansızlık çünkü eğer bebekte varsa bebeğinkini anlayamıyorlar bebeğinki ancak bebeğin organları hasar görünce anlıyorlar ama nst iyi çıktı dedi gata yalnız doğumu erken yapmıyor gatada özelde anlamadım bu nasıl iş sanki ben bebeğimi küçük kalsın istiyomuşum gibi davranıyolar iki hastanede böle doktor napalım bebekğin gelişimi iyi alamayız diyorlar ama işte napim ya artık rabbime sığınıyorum inşallah bişicik olmaz kızıma ben elimnden gldiğince çaabalayacağım yine çok şükürki az kaldı doğuma pazartesi gata doğum tarihi verecek özel haziran bir diyor bakalım gata ne diyecekcanım sakın endişelenme .. inşallah bu sefer herşey iyi olacak ... ya gene bebekte kansızlık olsaydı ... ona çare daha zor ... baka sana kan nakli yapacaklarmış imkanı varmış ...
ben duymuştum kan verilenleri gebelikte olabiliyor böyle durumlar ...
bence sana kan versinler .. bebeğe sana sıkı takip ... 36. haftaya geldimiydi .. daha bekletmesinler ... durumu iyiyse alsınlar ...
hayırlısı olsun inşallah canım
maşallah ufaklıklara .... aman iyi canım rahim ağzı kapalı ise ......
ayakkabılarını güle güle kullan canım benim
hoş geldin canım e yaz arada girip okuyup kaçma hadi bak demek tedaviyle kalma ,ihtimali var çok güzel inşallah tekrar aramıza bebişinle gelirsin canımMerhaba kızlar .. nasılsınız?
Yazmıyorum ama sık sık takip ediyorum bu topiği..
Maşallah bebişleriniz kocaman olmuşlar ..
İnşşş sağlıcakla doğmalarıda nasip olur..
Kendize iyi bakın , bebişlerede tabi..
Benim durumumu soracak olursanız , eşim ilaç tedavisine başladı yaklaşık 6 ay kadar devam edecek ondan sonra doğal gebelik olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz..
Değerler yükseldiği için doğal gebelikte olur diye bekliyoruz ama kısmet ..Olsunda tüp bebekle olsun hiç önemli değil..
Rabbim daha fazla bekletmesin..
merhaba arkadaşlar.topiğiniz ne güzel daha öncede görmüştüm ama ilk kez okuyorum bastan baslayarak baya okudum.bende bu ay tüp bebek yaptıracağım.allah hamilelerin duasını kabul edermiş.sizler bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın,tüp bebekle hamile kalmak isteyen benim gibi çok arkadasım var diğer topiclerde.ne olur sizde bize dua edin.insallah benimki de olumlu sonuçlanır ve bende buraya yazabilirim :) bebeğim olmasını çok istiyorum
eşimin sperm sayısı çok düşük canım 5 milyon kadar.bende de yumurtlama tembelliği vardı ama iğnelerle hemen cevap verdi tedaviye.fakat sperm sayısının düşüklüğünden dolayı tüp bebek şart dediler.adet olunca baslanacak canım hayırlısı bakalım
nurcancım bu çok iyi bir haber :)) darısı bana olsun.insallah sende çok rahat bi doğum geçirirsin.ben tüp bebekten nedense çok umutluyum çok rahatım insallah ilk seferde tutar ve sağlığıyla dünyaya gelir bebeğim.bu başlığı çok sevdim ne güzel herkes hamile,hemde tüp bebek yöntemiyle.sen tüp bebek yaptırmadan ne kadar normal yolla olmasını bekledin canım?bide yasın kaç söylermisin.tüp bebeğin yaşla da alakalı olduğunu soyluyorlar:86:
günaydın kızlar ben de tüp bebek yolcusuyum 8 inde iğnelerime başladım sorunumuz eşimin sperm sayısı 19 milyon % 15 hareketli morfoloji % 1 yaa ben çok korkuyorum tutmazsa diye inşallah sizler gibi bende bir gün bebişime hazırlıklar yaparım moralim bazen çok bozuluyo ne yapacağım böyle bilmiyorum doktorum da kzıyor bana ama elimde değil ki işte
günaydın kızlar ben de tüp bebek yolcusuyum 8 inde iğnelerime başladım sorunumuz eşimin sperm sayısı 19 milyon % 15 hareketli morfoloji % 1 yaa ben çok korkuyorum tutmazsa diye inşallah sizler gibi bende bir gün bebişime hazırlıklar yaparım moralim bazen çok bozuluyo ne yapacağım böyle bilmiyorum doktorum da kzıyor bana ama elimde değil ki işte
selam kizlar.
2ci trimesti bugün bitirdik. Fakat bir haftadir benim sancilar basladi göbegim sertlesiyor. Pazartesi gÜnü unuttum doktoruma söylemeyi. Insallah kötü olmaz.
canım pazartesi gataya randevum var ama gata testime temiz demişti özeldeki doktorum ayın birine gün verdi kansızlık var diyende özeldeki doktorum anlamadım bende bakalım pazartesi gatada hocaya ulaşabilirsem ona göstericem bide testimi ya özeldeki para için sallıyo diğer bebeğin anemiden tetiklendiğini biliyo yada gata beni sallıyo başından artık hocaya çıkınca belli olur çıkamazsamda başka bir hastaneye gidicem zatentahmer aramıza hoşgeldin cnm...inş sen ve diğer arkadaş EBRUDUR da hamiş kalırsınızda sizleride listemize ekleriz...sperm sayınız çok güzelmiş cnm inş güzel bi tedavi geçirip sonunda hamiş olduğunu öğrenirsin cnm...
nurcan cnm şimdi ne zaman gideceksin dr kontrolüne kan ile ilgili..
kızlar bu arada gece rüyamda bebişimi gördüm yeni doğmuş evimizdeyiz bebek odasında koltukta yatıyordu gözlerini açıp kapatıyordu pembiş kıyafetleri vardı üzerinde annem kucağına aldı ve aa kızım bu çok terlemiş dedi elimi koydum sırtına su gibi olmuıştu resmen sonrada uyandım sabahta eşime anlattım çok mutlu oldu...kimseye anlatmayacaktım ama duramadım gene hayırlara gitsin...
Allah kabul etsin canım dualarınıcanım benim panik yapacak bişey yok burdaki kızların ne dertleri wardı bi bilsen hatta hala bazen sot-runlar çıkabiliyo hangimizin garantis varki sonuçta ama en önemlisi umudumuz var olmak zorunda pozitif ol hayırlısıysa olur zaten kızlar ben şimdi kuran okicam isimlerinizi bilmiyorum ama sizin niyetinize kabul olur inşallah sizde dualarınızda beni unutmayın
selam kizlar.
2ci trimesti bugün bitirdik. Fakat bir haftadir benim sancilar basladi göbegim sertlesiyor. Pazartesi gÜnü unuttum doktoruma söylemeyi. Insallah kötü olmaz.
canım benim panik yapacak bişey yok burdaki kızların ne dertleri wardı bi bilsen hatta hala bazen sot-runlar çıkabiliyo hangimizin garantis varki sonuçta ama en önemlisi umudumuz var olmak zorunda pozitif ol hayırlısıysa olur zaten kızlar ben şimdi kuran okicam isimlerinizi bilmiyorum ama sizin niyetinize kabul olur inşallah sizde dualarınızda beni unutmayın
ALLAH razı olsun canım ne güzel dualarda olduğunu bilmek yaa inanın hayattan koptum sadece tedavi aklımda hep olacak mı olmayacak mı akşamları eşimle tv bile izlemiyoruz hep hayeller offf ALLAHım hayırlısını versin ne olur dualarınız da unutmayın beni ismim meral canım...
bilmiyorumki gülüm ya valla ömrümü yedi bu doktorlar biraz araştırdım ama kendimce gebelikte anemiyi sanırım bebeğee erken doğum ve gelişim bozukluğu dışında bi sıkıntı veriyormuş e benim bebişin kilo alımı şuan normal 1.576 gram erken doğumuda riskli dönemleri atlattık sayılır zaten şimdi bile doğsa 8. ayın içinde kızım ki nette et ve yeşillik tüketin diyor markete bi daldım dün akşam nekadar gözüme takılan et varsa aldım k,i ciğeri pek sevmem ama ondan ile aldım :))))))))) tabi en sevmediğim yeşillikler brokoli ve ıspanağıda aldım gebelik anemisi annenin demir eksikliğinden olurmuş demiri bebek alırmış anne demir eksikliği yaşarmış bol bol ıspanak yeşillik ve et yiyin diyor :)))))))))) tabi bebişimin hareketinede dikkat ediyorum onamazsın hemen gidicem tepelerine binecem muayene edin diyenurcan ayy deli olucam yaa niye hafife alıyolar anlamıyorum...
ALLAH razı olsun canım ne güzel dualarda olduğunu bilmek yaa inanın hayattan koptum sadece tedavi aklımda hep olacak mı olmayacak mı akşamları eşimle tv bile izlemiyoruz hep hayeller offf ALLAHım hayırlısını versin ne olur dualarınız da unutmayın beni ismim meral canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?