Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

evet cnm benim tek bebiş.iki embriyo kondu ama biri çok kaliteli değildi...inş güzel bi tedavi geçirirsin cnm sorununuz neydi acaba?bende 23 yaşındayım.

eşimin sperm sayısı çok düşük canım 5 milyon kadar.bende de yumurtlama tembelliği vardı ama iğnelerle hemen cevap verdi tedaviye.fakat sperm sayısının düşüklüğünden dolayı tüp bebek şart dediler.adet olunca baslanacak canım hayırlısı bakalım

bilgem gelmiş .. Denk gelemedim .. Canım inş emeklerininzin karşılığını veriri allah ..

ebrudur allah yardımcın olsun .. Inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırsın ...
Problemlerin arasında en basiti sperm azlığı yumurta azlığı .. Tüp bebekte zaten olanın en iyisini seçiyorlar .. O yüzden vücüdün cevap verecektir ...

gülel güle kullan kıyafetlerini canım ... Ben set almadım ... Setler daha pahalı gibi geldi bana
arabaya takılan ana kucağı aldım şimdilik sadece .. Kırktan sonrada bebek arabası alırız ...

nevracım ne marka aldın linkini kopyalayabilirmisin..mantıklı geldi dediğin..

evet canım bizimde tek ümidimiz inşallah sadece bende vardır kansızlık çünkü eğer bebekte varsa bebeğinkini anlayamıyorlar bebeğinki ancak bebeğin organları hasar görünce anlıyorlar ama nst iyi çıktı dedi gata yalnız doğumu erken yapmıyor gatada özelde anlamadım bu nasıl iş sanki ben bebeğimi küçük kalsın istiyomuşum gibi davranıyolar iki hastanede böle doktor napalım bebekğin gelişimi iyi alamayız diyorlar ama işte napim ya artık rabbime sığınıyorum inşallah bişicik olmaz kızıma ben elimnden gldiğince çaabalayacağım yine çok şükürki az kaldı doğuma pazartesi gata doğum tarihi verecek özel haziran bir diyor bakalım gata ne diyecek
hoş geldin canım e yaz arada girip okuyup kaçma hadi bak demek tedaviyle kalma ,ihtimali var çok güzel inşallah tekrar aramıza bebişinle gelirsin canım

hoşgeldin canım herzaman seninlenin dediği gibi biz hamile kalmış klaamamış her arkadaşımıza duacıyız hepimiz sizingibi sıfırdan uğraşlarla sahip olduk bebeklerimize ve ozmanlarki çektiklerimizi unutmadık sizler için her pozitifte sevinip her negatifte üzülüyoruz bizlerde inşallah iyi haberlerinide yazarsın buralara canım
bu arada 5 milyon iyi bir sayı bendede yumurtlama tembellliği var p.kistik over var oda yumurtalarımı yavaşlatıyormuş ondan gebe kalamıyordum eşiminde sperm sayısı 3 milyonun altındaydı ve ilk seferde tuttu

nurcancım bu çok iyi bir haber :)) darısı bana olsun.insallah sende çok rahat bi doğum geçirirsin.ben tüp bebekten nedense çok umutluyum çok rahatım insallah ilk seferde tutar ve sağlığıyla dünyaya gelir bebeğim.bu başlığı çok sevdim ne güzel herkes hamile,hemde tüp bebek yöntemiyle.sen tüp bebek yaptırmadan ne kadar normal yolla olmasını bekledin canım?bide yasın kaç söylermisin.tüp bebeğin yaşla da alakalı olduğunu soyluyorlar:86:

nevracım ben heralde çok büyütüyorum sorunları.yani ilk basşalarda hiç bebeğim olmayacak gibi geliyordu bu sorunlar yuzunden.tüp bebeğin tutumamasını gerektiren daha önemli ne olabilir ki :)) ama sonradan daha olumlu düşünmeye basladım.hele sizlerle tanısınca daha bi umutluyum artık

canım ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay doğ k. hapı kullandım adet olmayınca çok korktum hamileyim die çünkü mesleğimde en iyi yerlere gelmiş bir bayandım ve 1-2 sene çalışıp istediğim evi arabayı alacak parayı biriktirmeyi istiyordum doktora gittim korkuyla meğersem hamile değilmişim doğ. k. hapı adetimi kesmiş doktor kullnama seni kısır yapar hemen bir bebek yap dedi veeeeee biz başladık çalışmaya aynı zamandada testlere 1 yıl geçti ama gebe kalamamıştım eşimin sipermler 36 nilyondu benim rahimde bişi yok ama polikistik over yüzünden yumurtalar yavaş çalışıyordu ilaç tedavisine başladık 15 gün sonra gebe kaldım ilaçla ama 9 ay sonra bazı şelerden dolayı oğlumu acilen sezeryanla doğurduktan 2 gün sonra kaybettim ve hemen oğlumun vefatından sonra eşim asker benim eşime görev çıktı afganistana nato birliğine gitti 7 ay orda kaldı ben burda eşim orda bebeğimizin üzüntüüsünü birlikte yaşayamayınca eşimin sipermler üzüntüden sanırım birazda kkullandığı ilaçalarında desteğiyle 36 milyondan 6 milyona düşmüştü ve her testimizde daha kötü çıktı en son 3 milyonun altında dedi labaratuvardaki görevli ve doktor tüp bebek yapcaz sana adet olunca gel dedi tabi bu arada oğlum öleli 2.5 yıl olmuştu hamile kalamamıştım nese ben eve gider gitmez adet oldum ve ertesi gün ne olduğunu bile bilmeden tüp bebeğe başladım şükürki ilkinde tuttu rabbim tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin gebe kalanlarada sağ sağlim doğurmayı nasip etsin

günaydın kızlar ben de tüp bebek yolcusuyum 8 inde iğnelerime başladım sorunumuz eşimin sperm sayısı 19 milyon % 15 hareketli morfoloji % 1 yaa ben çok korkuyorum tutmazsa diye inşallah sizler gibi bende bir gün bebişime hazırlıklar yaparım moralim bazen çok bozuluyo ne yapacağım böyle bilmiyorum doktorum da kzıyor bana ama elimde değil ki işte

EBRUDUR yaşımı sormuşsun seni farkettim 28 yaşındayım doktorum ideal olduğunu söledi 25 ile 30 arası çok iyiymiş öle dedi

tahmer canım bence bukadar akma 15 milyon sperm sayısı bence çok iyi seninki normlabile kalır ama bence sitres yapıyorsunuz ondan pisikolojikman kalmıyor

tahmer aramıza hoşgeldin cnm...inş sen ve diğer arkadaş EBRUDUR da hamiş kalırsınızda sizleride listemize ekleriz...sperm sayınız çok güzelmiş cnm inş güzel bi tedavi geçirip sonunda hamiş olduğunu öğrenirsin cnm...

nurcan cnm şimdi ne zaman gideceksin dr kontrolüne kan ile ilgili..

kızlar bu arada gece rüyamda bebişimi gördüm yeni doğmuş evimizdeyiz bebek odasında koltukta yatıyordu gözlerini açıp kapatıyordu pembiş kıyafetleri vardı üzerinde annem kucağına aldı ve aa kızım bu çok terlemiş dedi elimi koydum sırtına su gibi olmuıştu resmen sonrada uyandım sabahta eşime anlattım çok mutlu oldu...kimseye anlatmayacaktım ama duramadım gene hayırlara gitsin...

canım benim panik yapacak bişey yok burdaki kızların ne dertleri wardı bi bilsen hatta hala bazen sot-runlar çıkabiliyo hangimizin garantis varki sonuçta ama en önemlisi umudumuz var olmak zorunda pozitif ol hayırlısıysa olur zaten kızlar ben şimdi kuran okicam isimlerinizi bilmiyorum ama sizin niyetinize kabul olur inşallah sizde dualarınızda beni unutmayın

selam kizlar.
2ci trimesti bugün bitirdik. Fakat bir haftadir benim sancilar basladi göbegim sertlesiyor. Pazartesi gÜnü unuttum doktoruma söylemeyi. Insallah kötü olmaz.

canım pazartesi gataya randevum var ama gata testime temiz demişti özeldeki doktorum ayın birine gün verdi kansızlık var diyende özeldeki doktorum anlamadım bende bakalım pazartesi gatada hocaya ulaşabilirsem ona göstericem bide testimi ya özeldeki para için sallıyo diğer bebeğin anemiden tetiklendiğini biliyo yada gata beni sallıyo başından artık hocaya çıkınca belli olur çıkamazsamda başka bir hastaneye gidicem zaten

Allah kabul etsin canım dualarını
selam kizlar.
2ci trimesti bugün bitirdik. Fakat bir haftadir benim sancilar basladi göbegim sertlesiyor. Pazartesi gÜnü unuttum doktoruma söylemeyi. Insallah kötü olmaz.

canım pazartesiye adar bisorun olcağını sanmam ama sen yinede bi ara doktorunu zaten eğerki doğum sancısı ise artar anlarsın ki sancı gelmedende doğum geldiyse bebeklrin hareketi bariz bi şeklde azalır yada çoook fazlalaşır

ALLAH razı olsun canım ne güzel dualarda olduğunu bilmek yaa inanın hayattan koptum sadece tedavi aklımda hep olacak mı olmayacak mı akşamları eşimle tv bile izlemiyoruz hep hayeller offf ALLAHım hayırlısını versin ne olur dualarınız da unutmayın beni ismim meral canım...

cnm ama bak böyle hep düşünürsen tedaviden soğursun,çok örnekleri var...
normal bi hastalığın varmış ve onun için gidip geliyomuş gibi düşün ilaçlarını falan o yönd kullaniçok kafana takma,bak ben birinci tedavimde olurmu hiç yaa tutmazki nasıl bi tedavi yöntemi bu böyle dedim durdum hiç hevesim yoktu üzüntü içinde geçirdim bütün tedavimi bejkleme sürecimi negatifi aldım oturdum totişimin üstüne.
2.tedavimde ise çok rahattım isteye isteye gidiyodum merkeze dr umla seve seve konuşuyodum o kadar rahattım ki çok iyi hatırlıyorum transfere girerken 2 arkadaşa morel verdiğimi düşn o rahatlıkta yani ama sonunda ne oldu TABİKİ POZİTİF..
yani ne olacakmışız POZİTİF bakacakmışız etrafa ve tedaviye, tedavi sonunda POZİTİF görecekmişiz..
ok

nurcan ayy deli olucam yaa niye hafife alıyolar anlamıyorum...
bilmiyorumki gülüm ya valla ömrümü yedi bu doktorlar biraz araştırdım ama kendimce gebelikte anemiyi sanırım bebeğee erken doğum ve gelişim bozukluğu dışında bi sıkıntı veriyormuş e benim bebişin kilo alımı şuan normal 1.576 gram erken doğumuda riskli dönemleri atlattık sayılır zaten şimdi bile doğsa 8. ayın içinde kızım ki nette et ve yeşillik tüketin diyor markete bi daldım dün akşam nekadar gözüme takılan et varsa aldım k,i ciğeri pek sevmem ama ondan ile aldım :))))))))) tabi en sevmediğim yeşillikler brokoli ve ıspanağıda aldım gebelik anemisi annenin demir eksikliğinden olurmuş demiri bebek alırmış anne demir eksikliği yaşarmış bol bol ıspanak yeşillik ve et yiyin diyor :)))))))))) tabi bebişimin hareketinede dikkat ediyorum onamazsın hemen gidicem tepelerine binecem muayene edin diye

canım bence tv izlerseniz sizin için daha hayırlı bir sonuç olacak diğer yazımdada söledim 15 milyon sipermle senin kendin hamile kalman gerek ama seninki pisikolojik spermle alakalı değil bukadar düşünürsenin tüple bile tutmama ihtimali var biraz oluruna bırakın film felan izleyin kafanızı dağıtın azcık uzak olun bebelk olayından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…