nevra uğramadı bugün topiğeee
kız nerelerdesin...
hımm ok o zman nevracım seni göremeyince merak ettim...bende bugn kocişle bebek arabası bakmaya gideceğim sonrada arkadaşa gideceğim sıkıldım evde...
çok güzelllşimdiden güle güle kullan cnm
bizde evdeyiz ... canım çok gezmek istiyor ama .. son eksik diyerek ala ala paralar suyunu çekti .
sğl cnm bi ön bilgi diye bakacam bakalım.sen aldınmı bu arada bebek arabası,ben düşünmyordum hani doğumdan 3 5 ay sonra alırım diyodum ama ana kucağı istiyodum tek ama onlarında bebek arabalarınla takımlarını görünce çok beğendim...beğendiğim bi model var bugün onu incelemeye gideceğim...
dediğin gibi cnm sen son zamanlarındasın artık onu al bunu al şu hoşuma gitti bu çok güzel derken paralar bitiyo....
sğl cnm bi ön bilgi diye bakacam bakalım.sen aldınmı bu arada bebek arabası,ben düşünmyordum hani doğumdan 3 5 ay sonra alırım diyodum ama ana kucağı istiyodum tek ama onlarında bebek arabalarınla takımlarını görünce çok beğendim...beğendiğim bi model var bugün onu incelemeye gideceğim...
dediğin gibi cnm sen son zamanlarındasın artık onu al bunu al şu hoşuma gitti bu çok güzel derken paralar bitiyo....
nurcancım cnmm inş yarın kontrolün güzel geçer ve dr un nts ye bağlamaya yanaşır artıkın...
canım hepsiburadadan nerdeyse karar vermiştim ama çift yönlü olması çok önemli diye araştırdığımda üzüldüm Hepsiburada.com : Aria Oh Completo | Anne / Bebek / Çocuk bu adresteki hem italyan markası hem de çok indirimdeydi çok kaliteli çok uygun ancak çift yönlü değil o yüzden tereddütte kaldım orda bir kaç model daha varkızlar geldim ...
malesef bebek arabası için gittiğim mağaza kapalı idi bişi göremeden geldim...
nevra cnm bende almayacaktımda işte anakucağınla takımları görünce cezbedildim resmen..yoksa sadece ana kucağıyla idare edip sonra alacaktım bebek arabası...zeynepela cnm benim beğendiğim anakucağı oto kultuğu bebek arabası set halinde..sen nasıl bakıyosun beğendiğin modellerin fotolarını paylaşsana bizimle..
kızlaaaaaar yarın gataya gidiyorum bana dua edin nst yede bağlasınlar heyet mayısın ortasında almayıda kabul etsin bebişimi zorluk çıkmasın
ben daha hiç bakmadım aslında ben direk araba istiyorum anakucağı felan istemiyorum zaten 40 çıkar çıkmaz memlekete tatile gitmek istiyoruz orda hergün sabah akşam sahilde yada denizde oluyoruz o yüzden araba benim için ilkler arasında ama daha hiiiiiiç bakmadım bile he he
kızlaaaaaar yarın gataya gidiyorum bana dua edin nst yede bağlasınlar heyet mayısın ortasında almayıda kabul etsin bebişimi zorluk çıkmasın
canım nerden buldun bunu çok tatlı bişey sırıtarak okudum hepsini nevra sana tarih vermediler mi daha iyice yaklaşmış ya bide kızlar benimle aynı haftayı geçirmiş olanlara soruyorum gün içinde bi an bütün elim ayağım dökülüyo 1 1.5 saat kendime gelemiyorum şekerim mi düşüyo acaba bide direk mideme vuruyo (16 haftalıklar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?