:
35. haftadayım şu an .
.37 dolunca sezeryan demişti son gittiğimde geçen hafta , 38. hafta dolunca yapalım dedi ...
her gittiğimde nst ye bağlı olarak 1 hafta oynuyor ...
ama tahminen .. 5 mayıs ile 11 mayıs arası bir tarihte olur ... önceden bir süpriz yapmazsa kızım tabiii
halsizliğin için ... öncelikle tansiyon takibi yaptır ... ayrıca kan şekerin düşüyor
olabilir ... ya da demir eksizliğin vardır kansızlık olabilir ...
bu üçünden biridir sanırım ....
bende öyle düşünüyorum bakalım cuma kontrol war az kalmış doğumuna yorumlarına alışmıştık sen gidince epey bi boşluk olur topikte
ben ara ara iyi oldukça ; bebek uyudukça girmeye çalışırım .. özlerim sizleri .. yeterki topikle bağlantılarınız kesilmesin ...
herkes birbirine destek oldukça kendimizi yalnız hissetmiyoruz burada ...
cnm topiğimiz sensiz olmazki zaten.haftada 1 2 de olsa gel bekleriz...deneyimlerini paylaşırsın bizle,bebişle neler oluyo bitiyo hbr verirsiz bize...merak etme bizler hep burada olacağız...
cnm yaa,peki hamilelikte kan nakil edilmesinde bi sorun yokmuymuş...inşallah canım hayırlı zeynepcim nevracım sağolun ddualarınız için
nevracım hadi bişi kalmadı valla tabiki topiğide bırakma kızını anlat bizleere
bu arada ben heyete giremedim heyet perşembeleriymiş ama perşembe dosyam gidecek heyete pazartesi yine hastaneye gideceğim ozaman doğum tArihini sölicekler tabi eeğer bir sıkıntı olmazsa kızımın kilosu gelişimi iyi ama diğer bebeğimin kanı bitmişti karnımda bu yüzden iç organları iflas etmişrti ve onu doğumdan 2 gün sonra kaybetmiştim biliyorsunuz şimdiede benim kendi kanım bitiyormuş doktorlar çok azaldığını böle olursa kan nakil edilecğini bebğin hareketini günde hiç hissetmezsem hemen gitmemi sölediler yani çokta iyi haberlerle gelemedim rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
merhaba kizlar bizimde bugün doktor kontrolumuz vardi. Simdilik hersey yolunda rahim uzunlugu iyi rahim kapali bebekler iyiler allaha sükür. Insallah sonuna kadar böyle devam eder.
Disariya çikmisken adaciya gittim birde kendime düz tabanli babet aldim rahat giyebilmek için.
Yarin sabah seker yüklemesi yapilacak ve rutin kan idral tahlili.
Nurcancim seninde bugün doktor kontrolün vardi. Insallah sag salim alirsin prensesi kucagina. Peki bu kan sorunu nedenmis ?
cnm hadi gözün aydın...babetlerinide güle güle kullan...
gireceğim tabikii ... gene her konuda sohbet ederiz.. paylaşırız .. bu kadar sık girip çok kalamasamda arada girerim
AMİN CANIM İNŞALLAH SENİDE KONTTROLÜN İYİGEÇMİŞ NEGÜZEL ALLAH BOZMASINmerhaba kizlar bizimde bugün doktor kontrolumuz vardi. Simdilik hersey yolunda rahim uzunlugu iyi rahim kapali bebekler iyiler allaha sükür. Insallah sonuna kadar böyle devam eder.
Disariya çikmisken adaciya gittim birde kendime düz tabanli babet aldim rahat giyebilmek için.
Nurcancim seninde bugün doktor kontrolün vardi. Insallah sag salim alirsin prensesi kucagina. Peki bu kan sorunu nedenmis ?
cnm yaa,peki hamilelikte kan nakil edilmesinde bi sorun yokmuymuş...
ilk defa böyle bişi duydum...
ayy üzüldüm bak şimdi yaaa...eee ne zaman kan nakili yapılacak peki..sende normalde kansızlık varmıydı cnm...
cnm hadi gözün aydın...babetlerinide güle güle kullan...
amin canım ama bu defa herşey daha farklı ve güzel olucak rabbim yardımcın olsun en azından bilinçlisin ve önlem alınıyorinşallah canım hayırlı zeynepcim nevracım sağolun ddualarınız için
bu arada ben heyete giremedim heyet perşembeleriymiş ama perşembe dosyam gidecek heyete pazartesi yine hastaneye gideceğim ozaman doğum tArihini sölicekler tabi eeğer bir sıkıntı olmazsa kızımın kilosu gelişimi iyi ama diğer bebeğimin kanı bitmişti karnımda bu yüzden iç organları iflas etmişrti ve onu doğumdan 2 gün sonra kaybetmiştim biliyorsunuz şimdiede benim kendi kanım bitiyormuş doktorlar çok azaldığını böle olursa kan nakil edilecğini bebğin hareketini günde hiç hissetmezsem hemen gitmemi sölediler yani çokta iyi haberlerle gelemedim rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
AMİN CANIM İNŞALLAH SENİDE KONTTROLÜN İYİGEÇMİŞ NEGÜZEL ALLAH BOZMASIN
cAnım doktorlarda ilkdefa görüyolar sebepsiz birşey normalde aksine kan bağışı bile yağapacak kadar kanım fazla ki bağışta yaprrım ama hamilelikte nedeni bilinmeyen bişi oluyor oğlumunda gelişim harikaydı ama bi doğdu kan yok kan olmayınca her organ çürümüş ama şimdi daha bilgiliyim şükür inşallah bişi olmıcak rabbim hepimizin yavrusunu korusun
amin canım ama bu defa herşey daha farklı ve güzel olucak rabbim yardımcın olsun en azından bilinçlisin ve önlem alınıyor
iyi haberlerini bekliyoruz canım rabbim seni de yavrunu da korusun hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza amin
canım sakın endişelenme .. inşallah bu sefer herşey iyi olacak ... ya gene bebekte kansızlık olsaydı ... ona çare daha zor ... baka sana kan nakli yapacaklarmış imkanı varmış ...inşallah canım hayırlı zeynepcim nevracım sağolun ddualarınız için
maşallah ufaklıklara .... aman iyi canım rahim ağzı kapalı ise ......merhaba kizlar bizimde bugün doktor kontrolumuz vardi. Simdilik hersey yolunda rahim uzunlugu iyi rahim kapali bebekler iyiler allaha sükür. Insallah sonuna kadar böyle devam eder.
?
Merhaba kızlar .. nasılsınız?
Yazmıyorum ama sık sık takip ediyorum bu topiği..
Maşallah bebişleriniz kocaman olmuşlar ..
İnşşş sağlıcakla doğmalarıda nasip olur..
Kendize iyi bakın , bebişlerede tabi..
Benim durumumu soracak olursanız , eşim ilaç tedavisine başladı yaklaşık 6 ay kadar devam edecek ondan sonra doğal gebelik olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz..
Değerler yükseldiği için doğal gebelikte olur diye bekliyoruz ama kısmet ..Olsunda tüp bebekle olsun hiç önemli değil..
Rabbim daha fazla bekletmesin..
merhaba arkadaşlar.topiğiniz ne güzel daha öncede görmüştüm ama ilk kez okuyorum bastan baslayarak baya okudum.bende bu ay tüp bebek yaptıracağım.allah hamilelerin duasını kabul edermiş.sizler bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın,tüp bebekle hamile kalmak isteyen benim gibi çok arkadasım var diğer topiclerde.ne olur sizde bize dua edin.insallah benimki de olumlu sonuçlanır ve bende buraya yazabilirim :) bebeğim olmasını çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?