Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ya düşünüyorum aslında sorunumuz çok kötü değil bazen çok pozitif oluyorum ama içten içede tutacağına inanıyorum inşallah olur saol canım buarada cvp yazdığın için...

canım bizim sperm sayısı 19 milyon % 15 i canlı ama morfoloji % 2 bendede bi problem yok dün kontrolüm vardı doktorum başlangıç için güzel dedi tamam dediklerinizi yapacağım biraz sıyrılacağım bu konudan kasıklarımda ağrı var ama olsun akşama eşime güzel yemekler yapmaya başlayarak işe başlıyorum saolun canlar....

nevracım ne marka aldın linkini kopyalayabilirmisin..mantıklı geldi dediğin..
linki yok ama ... civil bebe mağazaları var yaa .. oradan aldım ben
rüyan sabah niyetine .. maşallah

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

14 haftamız erkek teyzesi...öperiz ellerinizden

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

14 haftamız erkek teyzesi...öperiz ellerinizden[/QUOTE]

edut cnm 14.haftan bitmiş 15e başlamışsın
hemen düzeltiyorum..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------32. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------27.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 36.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----22.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 24.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---24.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----19.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 18.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------21.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------16.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 [/QUOTE]

Nurcancim benim randevu bu pazartesiydi unuttum doktora bahsetmeden. Diger randevum 27 nisan 2 hafta sonra. Simdilik idare eder insallah fazlalasmaz.

cnm hadi gözün aydın son 3 aylık döneme girdin,sancılarını es geçme nede olsa ikiz bebiş var sende dr unu ara söyle..

Sagol canim. 2 ay daha dayansin bebislerim.

hıh böle tabi sorunununz ciddi değil emin olcanım daha kötü durumda olan çok arkadaş gördüm burda hatta hemen herkezin durumu senden kötü burdaki kadınların çoğunun eşlerinin siperm oranı daha az ve üstüne çoğunun kendisindede sorun vardır emin ol senin durumun süper dediğimiz gibi sırlını bu konudan bebeği düşünmeyin eminim yavrunuz size gelecektir canım en kısa zamanda
Nurcancim benim randevu bu pazartesiydi unuttum doktora bahsetmeden. Diger randevum 27 nisan 2 hafta sonra. Simdilik idare eder insallah fazlalasmaz.

Sagol canim. 2 ay daha dayansin bebislerim.

hııııııııııım canım istersen ara doktorunu ama doğum sancısı olsa anlarsın dediğimgibi artar ağrın 3-4 dakkada bir bıçak saplanır gibi olur kasıklarına ki dediğim gibi sancın olmadan doğum geldiysede bebeklerin hareketleri çok bağriz değişir sen hareketleri takip et fazla bi azalma yada birden aşırı çoğalma farkedersen git bi muayene ol

göbegim sertlesiyor gün boyunca oluyor uyuyana kadar. Peki ne olabilir göbegim tas gibi oluyor bir kas saniye sürüyor sonra geçiyor. Sendede oluyor mu ?

ya düşünüyorum aslında sorunumuz çok kötü değil bazen çok pozitif oluyorum ama içten içede tutacağına inanıyorum inşallah olur saol canım buarada cvp yazdığın için...

bak canım benim...bizim bebeklerimiz çok özel..anneleri onlar için kendilerine iğne yapacak, herkezten saklaya saklaya doktora gidecek, bir sürü bir sürü yumurtalyıp yumurtalarını büyütecek kadar çok istenen bebek onlar...babalrı içinse belikide daha zor...toplum baskısı yüzünden önce kabullenemeselerde bebekleri için o soğuk odada tek başlarına spem verecek...ama neden çünkü o bebekleri çok özel kılacak kadar istedikleri için....benim embrolarım transfere kadar hastaanede kaldığında bebeklerim orda kaldı diye ağladım ben...düşünsene normal hamile kalan biri belkide tesadüfen kalıyor ama sen bebeğin için emek emek gün harcıyorsun...tesadüfü bebek değil...böyle düşün ben kendime ilk iğnemi yaptığım günden beri bebeğim içn bizim için dedim...hiç acım olmadı...normal gebeler hamileliğinin 5. haftasında acaba derken biz emryo yerleştirildiği andan hatta yumurtalarmız toplandığı andan itibaren acaba diyoruz...onlar döllendiği günü bilmezken biz saatini biliyoruz...biz bebeklerimiz iin çok dua ediyoruz...evet zor ama emin ol burda kolay...o kadar çok hislerini anlayan insan varki şaşarsın...sakın ne kendini ne kocanı asla asla üzme...her şeyin hayırlı bir zamanı var ve biz sadece çabalarımızla Allaha vesile olması için çabalıyoruz..en azından yola başladın şükür ki...

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

hemen düzeltiyorum..[/QUOTE]

sağol canım

göbegim sertlesiyor gün boyunca oluyor uyuyana kadar. Peki ne olabilir göbegim tas gibi oluyor bir kas saniye sürüyor sonra geçiyor. Sendede oluyor mu ?
canımbebişler biyerde toplanınca o sertleşme olur mesela benim gündüz tam göğsümün altında oluyor dik oturmak zorunda kalıyorum sanki azımdan çıkacak gibi sonra akşam leyin aşşağıya iniyor büyük ihtimalle senin yaramazlarda yukaıda toplaşıp oyun oynuyodur gündüzleri artık daha büyük oldukları iöin farkesiyosun onları aslında öncedende aynı hareketeleri yapıyolardı ama ufaktılar ozaman sana rahatsızlık vermiyordu şimdi büyükler bi yere toplanıp durdularmı o kısımda ağırlık oluyo telaşlanma o konuda ama ağrın varsa o başka sertleşme sırADAN bir durum hatta bence çok güzl bir durum demekki bebişin gayet güzel geziniyor gobişte :))))) nerde rahatsa orda keyif çatıro he h e
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

sağol canım[/QUOTE]

canım oğluşun oluyomuş maaşallah nadir erkeklerimizden biri dah topiğimizde Allajım sağ sağlim dopurmayı nasip etsin

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

sağol canım[/QUOTE]

canım oğluşun oluyomuş maaşallah nadir erkeklerimizden biri dah topiğimizde Allajım sağ sağlim dopurmayı nasip etsin[/QUOTE]

sağlıklı olsunda hepsi kız erkek bize farkedermi bacım...demin o yazıyı yazarken çok ağlaım...hamdolsun şükürler olsun...Alllah kimseyi aratmasın...

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

sağol canım[/QUOTE]

canım oğluşun oluyomuş maaşallah nadir erkeklerimizden biri dah topiğimizde Allajım sağ sağlim dopurmayı nasip etsin[/QUOTE]

sağlıklı olsunda hepsi kız erkek bize farkedermi bacım...demin o yazıyı yazarken çok ağlaım...hamdolsun şükürler olsun...Alllah kimseyi aratmasın...[/QUOTE]

tabiki farketmez hayatım biz ne zorluklarla ulaştık onlara dediğin gibi saatini bile biliyoruz saatini bırak hücrelerini kalitelerini biliyoruz onlar bizim değerlilerimiz cinsiyetleri hiç umurumuzda değil :))))
üzülme canım tabiki zorgünler yaşadık hatırlayınca ağlıyoruz tutamıyoruz kendimizi ama unutmaki gobişinde bi yaramaz var artık senüzülürsen oda üzülür annesi için

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

sağol canım[/QUOTE]

sağlıklı olsunda hepsi kız erkek bize farkedermi bacım...demin o yazıyı yazarken çok ağlaım...hamdolsun şükürler olsun...Alllah kimseyi aratmasın...[/QUOTE]

tabiki farketmez hayatım biz ne zorluklarla ulaştık onlara dediğin gibi saatini bile biliyoruz saatini bırak hücrelerini kalitelerini biliyoruz onlar bizim değerlilerimiz cinsiyetleri hiç umurumuzda değil :))))
üzülme canım tabiki zorgünler yaşadık hatırlayınca ağlıyoruz tutamıyoruz kendimizi ama unutmaki gobişinde bi yaramaz var artık senüzülürsen oda üzülür annesi için[/QUOTE]

bu gece azcık hassatım yazarken ağladım...kendini bilmeyen bir arkadaşım bebeğimin tüp olduğunu öğrendi ve bana tuhaf davranmaya başladı...aman neyse..dediğin giib bizimleler ve Allahım nasip ederse de onlar hep analarının kuzuları sağlıklı sühhatli kısmetli kaderli bizimle olsunlar...aminnn

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

sağol canım[/QUOTE]

üzülme canım tabiki zorgünler yaşadık hatırlayınca ağlıyoruz tutamıyoruz kendimizi ama unutmaki gobişinde bi yaramaz var artık senüzülürsen oda üzülür annesi için[/QUOTE]

bu gece azcık hassatım yazarken ağladım...kendini bilmeyen bir arkadaşım bebeğimin tüp olduğunu öğrendi ve bana tuhaf davranmaya başladı...aman neyse..dediğin giib bizimleler ve Allahım nasip ederse de onlar hep analarının kuzuları sağlıklı sühhatli kısmetli kaderli bizimle olsunlar...aminnn[/QUOTE]

ah canım boş ver takma ya öle dengesiz zaten senin arkadaşın olmayı haketmiyodur töbe estafirullah sanki kötü bi iş yaptın damı tavır değiştiriyo aman bırak senin arkadaşa ihti yacın yok sonunda bebişin sana geliyor o sana arkadaş olur senin dostluğunu haketmeyen kendi yoluna gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…