cnm ama bak böyle hep düşünürsen tedaviden soğursun,çok örnekleri var...
normal bi hastalığın varmış ve onun için gidip geliyomuş gibi düşün ilaçlarını falan o yönd kullaniçok kafana takma,bak ben birinci tedavimde olurmu hiç yaa tutmazki nasıl bi tedavi yöntemi bu böyle dedim durdum hiç hevesim yoktu üzüntü içinde geçirdim bütün tedavimi bejkleme sürecimi negatifi aldım oturdum totişimin üstüne.
2.tedavimde ise çok rahattım isteye isteye gidiyodum merkeze dr umla seve seve konuşuyodum o kadar rahattım ki çok iyi hatırlıyorum transfere girerken 2 arkadaşa morel verdiğimi düşn o rahatlıkta yani ama sonunda ne oldu TABİKİ POZİTİF..
yani ne olacakmışız POZİTİF bakacakmışız etrafa ve tedaviye, tedavi sonunda POZİTİF görecekmişiz..
ok
bilmiyorumki gülüm ya valla ömrümü yedi bu doktorlar biraz araştırdım ama kendimce gebelikte anemiyi sanırım bebeğee erken doğum ve gelişim bozukluğu dışında bi sıkıntı veriyormuş e benim bebişin kilo alımı şuan normal 1.576 gram erken doğumuda riskli dönemleri atlattık sayılır zaten şimdi bile doğsa 8. ayın içinde kızım ki nette et ve yeşillik tüketin diyor markete bi daldım dün akşam nekadar gözüme takılan et varsa aldım k,i ciğeri pek sevmem ama ondan ile aldım :))))))))) tabi en sevmediğim yeşillikler brokoli ve ıspanağıda aldım gebelik anemisi annenin demir eksikliğinden olurmuş demiri bebek alırmış anne demir eksikliği yaşarmış bol bol ıspanak yeşillik ve et yiyin diyor :)))))))))) tabi bebişimin hareketinede dikkat ediyorum onamazsın hemen gidicem tepelerine binecem muayene edin diye
canım bence tv izlerseniz sizin için daha hayırlı bir sonuç olacak diğer yazımdada söledim 15 milyon sipermle senin kendin hamile kalman gerek ama seninki pisikolojik spermle alakalı değil bukadar düşünürsenin tüple bile tutmama ihtimali var biraz oluruna bırakın film felan izleyin kafanızı dağıtın azcık uzak olun bebelk olayından
linki yok ama ... civil bebe mağazaları var yaa .. oradan aldım bennevracım ne marka aldın linkini kopyalayabilirmisin..mantıklı geldi dediğin..
rüyan sabah niyetine .. maşallah...
kızlar bu arada gece rüyamda bebişimi gördüm yeni doğmuş evimizdeyiz bebek odasında koltukta yatıyordu gözlerini açıp kapatıyordu pembiş kıyafetleri vardı üzerinde annem kucağına aldı ve aa kızım bu çok terlemiş dedi elimi koydum sırtına su gibi olmuıştu resmen sonrada uyandım sabahta eşime anlattım çok mutlu oldu...kimseye anlatmayacaktım ama duramadım gene hayırlara gitsin...
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------31. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------26.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 35.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----21.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 24.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---22.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 18.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------19.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
doğum yapacaklar
derviş &meriç
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim
canım pazartesiye adar bisorun olcağını sanmam ama sen yinede bi ara doktorunu zaten eğerki doğum sancısı ise artar anlarsın ki sancı gelmedende doğum geldiyse bebeklrin hareketi bariz bi şeklde azalır yada çoook fazlalaşır
cnm hadi gözün aydın son 3 aylık döneme girdin,sancılarını es geçme nede olsa ikiz bebiş var sende dr unu ara söyle..
hıh böle tabi sorunununz ciddi değil emin olcanım daha kötü durumda olan çok arkadaş gördüm burda hatta hemen herkezin durumu senden kötü burdaki kadınların çoğunun eşlerinin siperm oranı daha az ve üstüne çoğunun kendisindede sorun vardır emin ol senin durumun süper dediğimiz gibi sırlını bu konudan bebeği düşünmeyin eminim yavrunuz size gelecektir canım en kısa zamandacanım bizim sperm sayısı 19 milyon % 15 i canlı ama morfoloji % 2 bendede bi problem yok dün kontrolüm vardı doktorum başlangıç için güzel dedi tamam dediklerinizi yapacağım biraz sıyrılacağım bu konudan kasıklarımda ağrı var ama olsun akşama eşime güzel yemekler yapmaya başlayarak işe başlıyorum saolun canlar....
Nurcancim benim randevu bu pazartesiydi unuttum doktora bahsetmeden. Diger randevum 27 nisan 2 hafta sonra. Simdilik idare eder insallah fazlalasmaz.
Sagol canim. 2 ay daha dayansin bebislerim.
hııııııııııım canım istersen ara doktorunu ama doğum sancısı olsa anlarsın dediğimgibi artar ağrın 3-4 dakkada bir bıçak saplanır gibi olur kasıklarına ki dediğim gibi sancın olmadan doğum geldiysede bebeklerin hareketleri çok bağriz değişir sen hareketleri takip et fazla bi azalma yada birden aşırı çoğalma farkedersen git bi muayene ol
ya düşünüyorum aslında sorunumuz çok kötü değil bazen çok pozitif oluyorum ama içten içede tutacağına inanıyorum inşallah olur saol canım buarada cvp yazdığın için...
canımbebişler biyerde toplanınca o sertleşme olur mesela benim gündüz tam göğsümün altında oluyor dik oturmak zorunda kalıyorum sanki azımdan çıkacak gibi sonra akşam leyin aşşağıya iniyor büyük ihtimalle senin yaramazlarda yukaıda toplaşıp oyun oynuyodur gündüzleri artık daha büyük oldukları iöin farkesiyosun onları aslında öncedende aynı hareketeleri yapıyolardı ama ufaktılar ozaman sana rahatsızlık vermiyordu şimdi büyükler bi yere toplanıp durdularmı o kısımda ağırlık oluyo telaşlanma o konuda ama ağrın varsa o başka sertleşme sırADAN bir durum hatta bence çok güzl bir durum demekki bebişin gayet güzel geziniyor gobişte :))))) nerde rahatsa orda keyif çatıro he h egöbegim sertlesiyor gün boyunca oluyor uyuyana kadar. Peki ne olabilir göbegim tas gibi oluyor bir kas saniye sürüyor sonra geçiyor. Sendede oluyor mu ?
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]canımbebişler biyerde toplanınca o sertleşme olur mesela benim gündüz tam göğsümün altında oluyor dik oturmak zorunda kalıyorum sanki azımdan çıkacak gibi sonra akşam leyin aşşağıya iniyor büyük ihtimalle senin yaramazlarda yukaıda toplaşıp oyun oynuyodur gündüzleri artık daha büyük oldukları iöin farkesiyosun onları aslında öncedende aynı hareketeleri yapıyolardı ama ufaktılar ozaman sana rahatsızlık vermiyordu şimdi büyükler bi yere toplanıp durdularmı o kısımda ağırlık oluyo telaşlanma o konuda ama ağrın varsa o başka sertleşme sırADAN bir durum hatta bence çok güzl bir durum demekki bebişin gayet güzel geziniyor gobişte :))))) nerde rahatsa orda keyif çatıro he h e
edut cnm ne gzel anlatmışsın yaşadıklarımızı çok duygulandım okurken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?