kızlar simdi 10 martta adet oldum..20 martta yumurta toplandı. 25 martta transfer oldu..
e sımdı ben kac haftalık hamıle sayılıyommmm
inanamazsın tabi,dur bakalım arkasında daha neler var onu kalp atışı duymaları organlarının gelişmeleri testler falan.hiç merak etme sen herşey yolunda ilerler...benım sebebı bılınmeyen grup.. yasım 27. ılk denememız memorıal okmeydanında yaptık.
ben keseyı gormeden halaa ınanamıyorum ya. saka gıbı gelıyo. ya gercektende şeyım hava alıyomus gıbı gelıyo :)) komık gelıyodur sıze ama boyle işteee
he he bana tedavi için ilaç yazacaklar kadının birine ineleri anlatıyo hemşire eşime dedimki ay yazık kadın nasıl vursun ineyi kendine şeker hastası heralde bu genç yaşta Allah şifa versin diyorum ben asla yapamam azık ya diyourm eşimde valla nasıl vuruyolar kendilerine ine hiç anlamam diyo uzaktan izleyip sonra sıra bana geldi adımı söledi hemşire ana aynı ineyi bana gösterdi başladı anlatmaya aptal oldum meğer o ine inisülin değil gonal f miş((((((( ben inemi vururcağım zaman annem 5 kardeşim yiğenlerim eşim teyzam kuzenlerim hepsi ine saatimde başımda toplanıp izliyolardı sanki bebeği biz üretiyoz orda he h eçok komikti :)))))))) millet işini gücünü bırakıp geliyodu ine saatimde eve :b
10 marttan hesaplıyosun internette hesaplayıcılar var canım
bak canım benim...bizim bebeklerimiz çok özel..anneleri onlar için kendilerine iğne yapacak, herkezten saklaya saklaya doktora gidecek, bir sürü bir sürü yumurtalyıp yumurtalarını büyütecek kadar çok istenen bebek onlar...babalrı içinse belikide daha zor...toplum baskısı yüzünden önce kabullenemeselerde bebekleri için o soğuk odada tek başlarına spem verecek...ama neden çünkü o bebekleri çok özel kılacak kadar istedikleri için....benim embrolarım transfere kadar hastaanede kaldığında bebeklerim orda kaldı diye ağladım ben...düşünsene normal hamile kalan biri belkide tesadüfen kalıyor ama sen bebeğin için emek emek gün harcıyorsun...tesadüfü bebek değil...böyle düşün ben kendime ilk iğnemi yaptığım günden beri bebeğim içn bizim için dedim...hiç acım olmadı...normal gebeler hamileliğinin 5. haftasında acaba derken biz emryo yerleştirildiği andan hatta yumurtalarmız toplandığı andan itibaren acaba diyoruz...onlar döllendiği günü bilmezken biz saatini biliyoruz...biz bebeklerimiz iin çok dua ediyoruz...evet zor ama emin ol burda kolay...o kadar çok hislerini anlayan insan varki şaşarsın...sakın ne kendini ne kocanı asla asla üzme...her şeyin hayırlı bir zamanı var ve biz sadece çabalarımızla Allaha vesile olması için çabalıyoruz..en azından yola başladın şükür ki...
günaydın kızlar. sabah kalktım ve hemen yanınıza geldim edut beni ağlattı çok güzel anlatmışsın inanın iğnelerden falan hiç canım yanmıyo hepsine razıyım hayırlıca olsun yeter ki evet etrafımızda bizi anlayan hiç kimse yok eşimle öyle kenetlendik ki kısaca hikayemizi anlatayım biz 6 yıllık evliyiz biz hep doktorlarla uğraştık ilk önce benm vajinismus olduğumu öğrendik onu çözmek 15 ay sürdü sonra eşim varikosel ameliyatı oldu bu arada 3 yıl bitti tabi ve benim normal yoldan gebeliğim oldu ama 6 haftalıkken bıraktı beni kimyasal gebelik dendi sonra biz tüp bebeğe kara verdik şubat ayında yaptıracaktık ama babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim ve erteledim şu anda babam kemoterapi görüyo ameliyatını oldu kanser kalmadı vucudunda çok şükür ve ben hemen başladım tedaviye çünki ilk torunu olacak babamın görsün istiyorum böyle işte kızlar ilk defa ağlayarak bunları sizlere anlattım iyiki varsınız
ay canım çıkmak zorunda kaldım :)))))))))))))))) he he güldürmüşüm sizi karı koca negüzel hep gülün inşallah valla benim öle herşey eteresan bende erkek kardeşim ben biraz kiloluyumya başıma gelirdi ine yaparken kuzenimle ebirlikte bu tüp bebekye çok olur bunlar birertane panda yavrusuda bize ver felan diye dalga geçiyolardı benle ben diyorumya eper ben kendi evimde kalsam kesin tutmazdı benim ailemin yanında hiiiiiiiiiiiç düşünmedim tüp bebeği bitek sabahları ilk kalktığımda ben karga bişi yemeden kalktığım için normalde herkez uyurdu tek olurdum ozaman ağlardım ehep bide gece yatarken yastığa başımı koyunca onun dışında sabahtan geceye kadar evdekilerin yapmadığı şaklabanlık olmazdı kuzenime kız isicez ine vuruluyorum saatim geldi teyzem tuttu gelinin annesine kıza bi oda gösterde rahat rahat ine vursun diyo sonra transferim oldu kuzenimin yüzüğü takılacak millete diyoki sakın kargaşada çarpmayın buna aman koltukta sıkıştırmayın yanında sigara içmeyin böle görcen seferberlik ilan ettiler resmen bende diyodum desemki görmemişin bi torunu olmuş ama bir yığın torununuz var diyodum bana ilk defa aygaz olcak diyolardı busefer :binanamazsın tabi,dur bakalım arkasında daha neler var onu kalp atışı duymaları organlarının gelişmeleri testler falan.hiç merak etme sen herşey yolunda ilerler...
geceni bi saati insan bu kadar güldürülrm deli...
inan eşime bile anlattı oda kahkaha attı
yazık kadına haa şeker hastası nasıl vuracak kendi kendine iğneyizavallı haaaaa
katıldım resmen yazamıyorum..
senin iğnelri vurman curcunaymış kız
ben arkadaşımın lavabosunda gizli gizli kaç kere vurdum kendime iğneleri,arkadaşım ne çok kaldın rahatsızmısın dediğin de eee evet falan oluyodum kısık sesle..
ama çok güldm yaa sana..
:)))))))))))))))))))))4 hafta 6 gun cıkıyoooo ay baya olmus ayolll :)))
günaydın kızlar. sabah kalktım ve hemen yanınıza geldim edut beni ağlattı çok güzel anlatmışsın inanın iğnelerden falan hiç canım yanmıyo hepsine razıyım hayırlıca olsun yeter ki evet etrafımızda bizi anlayan hiç kimse yok eşimle öyle kenetlendik ki kısaca hikayemizi anlatayım biz 6 yıllık evliyiz biz hep doktorlarla uğraştık ilk önce benm vajinismus olduğumu öğrendik onu çözmek 15 ay sürdü sonra eşim varikosel ameliyatı oldu bu arada 3 yıl bitti tabi ve benim normal yoldan gebeliğim oldu ama 6 haftalıkken bıraktı beni kimyasal gebelik dendi sonra biz tüp bebeğe kara verdik şubat ayında yaptıracaktık ama babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim ve erteledim şu anda babam kemoterapi görüyo ameliyatını oldu kanser kalmadı vucudunda çok şükür ve ben hemen başladım tedaviye çünki ilk torunu olacak babamın görsün istiyorum böyle işte kızlar ilk defa ağlayarak bunları sizlere anlattım iyiki varsınız
insanın en yakını eşi kuzum...bu tedavini bence çok kişiylede paylaşma...ikinizin özeli olsun..Allah korusun olurda vakti gelmediyse başkalarının üzüntülerini teselli etmek zorunda kalma...Allah babana sağlık versin İnşallah 1 değil 5. torununu görür:))) sende kafanı rahatlat kocanla sürekli bu konuyu düşünüp hayal felan kurmayın...bırakın hayat size ne getirecek ne götürecek seçsin....siz yeterki birlikte olun....ne zaman istersen buralardayız...bende o yazıyı yazarken gece çok ağladım...o yüzden bir sürü hatam olmuş...tek değilsin hepimiz çok endişeli çok gerginzamanlar geçirdik, çok ağladık ama çok komik tabu olan dertlerimizi tüp bebek merkezindeki yanımızda 5 dk oturan kadınla konuştuk...ah be bacım halada geçmedi endişelerim....her gün bu gün benlemi acaba meleğim diyorum...dua edelim birbirimize...
ay canım çıkmak zorunda kaldım :)))))))))))))))) he he güldürmüşüm sizi karı koca negüzel hep gülün inşallah valla benim öle herşey eteresan bende erkek kardeşim ben biraz kiloluyumya başıma gelirdi ine yaparken kuzenimle ebirlikte bu tüp bebekye çok olur bunlar birertane panda yavrusuda bize ver felan diye dalga geçiyolardı benle ben diyorumya eper ben kendi evimde kalsam kesin tutmazdı benim ailemin yanında hiiiiiiiiiiiç düşünmedim tüp bebeği bitek sabahları ilk kalktığımda ben karga bişi yemeden kalktığım için normalde herkez uyurdu tek olurdum ozaman ağlardım ehep bide gece yatarken yastığa başımı koyunca onun dışında sabahtan geceye kadar evdekilerin yapmadığı şaklabanlık olmazdı kuzenime kız isicez ine vuruluyorum saatim geldi teyzem tuttu gelinin annesine kıza bi oda gösterde rahat rahat ine vursun diyo sonra transferim oldu kuzenimin yüzüğü takılacak millete diyoki sakın kargaşada çarpmayın buna aman koltukta sıkıştırmayın yanında sigara içmeyin böle görcen seferberlik ilan ettiler resmen bende diyodum desemki görmemişin bi torunu olmuş ama bir yığın torununuz var diyodum bana ilk defa aygaz olcak diyolardı busefer :b
:)))))))))))))))))))))
aaaaaaaaaahhhhhhhh canım ahhhhhhhhhhhhhh neleri aslında normalde paylaşamazken burda paylaşıyoruz bak ben burda hep oğlumdan bahsediyorum ama evde eşimle bile bu konuyu konuşmam yasak eşim izin vermiyor ama ben içimden atamyorum arasırada olsa konuşucak insana ihtiyacım oluyor burd a okadar iyi dostler edindimki herşeyimi anlatıyorum
hadi yolun açık olun hakkında hayırlısı artık inşallah bebişinle müjdelendirirsin bizi canım hepimizin dualrınada sen katıldın rabbim yardımcın olsun :)))))))))))))çok saolun kızlar zaten annemler kayınvalidemler ve bi kaç yakın arkadaş biliyo işin açıkcası kimsede umrumda değil ama artık kendimi üzmeyeceğim bebeğimi bekliyorum tedavime pozitif bakıp oluruna bırakacağım dün akşam eşim geldi işte sen yat neden ayaktasın falan dediğinde ben ona bu gün eskisi gibi sıradan bir gün dedim evet ağrılarım var ama yatmak istemiyorum beni nazlama dedim :)) yani dediğiniz gibi tv izledik oturduk hiç konuşmadık bebek olayını inşallah size güzel haberler veririm kızlar sizler artık benim dualarımdasınız inşallah bebişleriniz de sizde hep huzurlu sağlıklı olun görüşürüz canlarrr...
Günaydin kizlar.
Nurcan benim kafam karisti. Eve gelen dogumcu kadin demistiki göbegin sertlesirse dogum sanci demisti. Bir görsen gün boyunca sertlesiyor gece bile. Bir kereye mahsus degil gün boyunca. Bebekler mi sanci mi ? Bende anlamadim gitti insallah kötü birsey degil.
canım onun dediği sertleşme benim bildiğim sancıyla gelen sertleşme ama seninki sanırım çok aşırı oluyor anlatmana göre ya ikiz olduklarından olabilir ama bence kendinide bebişleride riske atma bi git doktora canım aslında bişi olduğunu sanmıyorum bebekler yüksek ihtimal sığamıyolar yer açıyolar kendilerine büytüyolar artık daha hızlı kilo alıyolar ama bizim bebişler oluruna bırakılacak bebişler değil heleki seninkiler ikiz birde sn mutlaka konuş doktoruna git
nurcan nasılsın canm 32 hafta olmuş maşşalllah nasıl durumlar deoğum ne zaman olacak kızlar nasıl geçmişi çok okuyamıyorum malum kızım uyanmadan bir bakım dedim doğuran varmııı
Hosgeldin nazim nasilsin prenses nasil ?
Simdilik doguran yok sirada NEVRA var sonra NURCAN galiba bende nurcan'dan sonra dogurum insallah :)))
hoşbuldum canmmmm iyiyim çok şükür prenses mi cadı mı bilmem valla ayağımda sallanıyor şimdi hanımefendi ayağım durduğu gibi açıyor gözlerinii acıktım mutfağa gidemiyorum uyanacak diye
az kaldıı inşlhh meleklerinize kavuşmaya snn de biri kız biri erkekmiş ne güzel isimler belli oldumu
bizler hepimiz etrafımıza anlatamadığımız şeyleri burada yazıp rahatlıyoruz cnm...
hele ben etrafımda bir bilen yok neler yaşadık o ilk negatifi nasıl üzerimden silktim attım bi Allah bide eşim biliyo,çok sağolsun eşim büyük destekçim benim eski halime dönmeme için elinden ne geliyosa yaptı hiç aklımızın ucunda yokken bodruma tatile götürdü götrdü ama ikimizde biliyodum aklımızın köşesinde olduğunu...am açok şkür ikincide pozitifi görmemiz herşeyi sildi süpürdü
en yakın arkadaşına derdini anlatamamak sen neden bu sıra böylesin dediğinde açıklayamamak ne kadar kötü bişidi..
sende çok zor gnler geçirmişin cnm Allah babana sağlık sıhhat bol torun nasip etsin inş...
merhaba kızlar ... fazla giremiyyorum bu aralar .. kardeşim bizde kalıyor bebişte var ...
günler nasıl geçiyor anlamıyoruz .. sabahken akşam olmuş oluyor :)))
neyse geçmişi pek okuyamadım .... . öpüyorum herkesi :)))
:)))))) insallah en kisa zamanda uykusu düzene girer senin için zordur simdi. Bakalim bizimkiler ne olucak. Evet benimki bir kiz bir erkek isimleri belli degil bir ara baya bakiyorduk artik biraktik bir türlü karar veremiyoruz bu gidisle isimsiz kalacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?