kızlar aniden çıkmak zorunda kaldım evin içi dandini kız ayağımda üstümüzü bile değişmemiştik zıııırrrrrrrrrr zil çaldı uzaktan bir tanıdık bebek görmeye gelmiş habersiz nasılsa bebek var evdesinizdir diye rezil olduk valla
neyse habersiz gelmeseydi o da neyapalım demiiii
isim konusu da ayrı bir dert insan başkasına söylerken sıralıyor şu da güzel bu da güzel diyee ama kendine gelince bulamıyorsun bir türlü hayırlısı canm sağlıkla doğsunlar isimlerinide bulursun daha öpyrum sizlerri canlar hoşcakalın
eeeeee daha pazartesi muayene olmuşun salıda nst olucan acele etme canım ozaman boşuna okadar kısa sürede bşi olmaz doktorun anlardı kasılmaları ulltrasondanda olsa bi sıkıntı olsa anlardı benceinsallah dedigin gibi önemsizdir. bugün doktor yok yarin bir arayim olmazsa. Birdahaki randevum 27 nisan ondan önce görmez beni. Pazartesi gittigimde hersey yolunda iyi dedi. Zaten sali günü dogumcu kadin geliyor eve nst'ye bagliyor dogum sancisi oldugunda çikiyor cihazda.
oh oh hoşgeldin cici anne ama ben sana küsüm prensesin resmini koymuşsun geöen ben göremeden kaldırdınnurcan nasılsın canm 32 hafta olmuş maşşalllah nasıl durumlar deoğum ne zaman olacak kızlar nasıl geçmişi çok okuyamıyorum malum kızım uyanmadan bir bakım dedim doğuran varmııı
ay inşallah peş peşe sağlıklıca doğuralım canım benim :))))))))Hosgeldin nazim nasilsin prenses nasil ?
Simdilik doguran yok sirada NEVRA var sonra NURCAN galiba bende nurcan'dan sonra dogurum insallah :)))
he he yaaaaaaaaa okadar istedik sonunun böle olcağı belliydi şimdi kızımıza niye cadı diyosun bakim hıııııııııııııııııı :))))))))))))))) aman sağ sağlim sağlıklı olsunda boşver ağlasın zırlasın uyutmasın :))))))))hoşbuldum canmmmm iyiyim çok şükür prenses mi cadı mı bilmem valla ayağımda sallanıyor şimdi hanımefendi ayağım durduğu gibi açıyor gözlerinii acıktım mutfağa gidemiyorum uyanacak diye
az kaldıı inşlhh meleklerinize kavuşmaya snn de biri kız biri erkekmiş ne güzel isimler belli oldumu
merhaba kızlar ... fazla giremiyyorum bu aralar .. kardeşim bizde kalıyor bebişte var ...
günler nasıl geçiyor anlamıyoruz .. sabahken akşam olmuş oluyor :)))
neyse geçmişi pek okuyamadım .... . öpüyorum herkesi :)))
herzaman snl. benden bi tane 32 hafta bitişi sana he h e:))))))))) çizersin listede bizi :)))))))))
ohh maşallah cnm çok az kaldı hayırlısı ile..
gnaydın güzel anneler ve güzel anne adayları...
günaydın hayatım hiç uyumadın heralde he he
Günaydin kizlar. Bugün bende erkenciyim sabah wc için uyandim bir daha uyuyamadim birde benim nefesim daraliyor geceleri((( tekrar uyuyamadim kalktim
ahh cnm ya zordur valla ikiz olması daha zor,inş bunlarda geçecek meral etme,az sık dişini..
Günaydin kizlar. Bugün bende erkenciyim sabah wc için uyandim bir daha uyuyamadim birde benim nefesim daraliyor geceleri((( tekrar uyuyamadim kalktim
günaydınnnn .... teşekkür ederiz efemmm .. haftamızı değiştirmişsin ...gnaydın güzel anneler ve güzel anne adayları...
senin sıkıntılar erken başlamış ...Günaydin kizlar. Bugün bende erkenciyim sabah wc için uyandim bir daha uyuyamadim birde benim nefesim daraliyor geceleri((( tekrar uyuyamadim kalktim
kızlar selam
nasılsınız? ben uykusuz geceler sonunda sersem gibiyim:120::129: ama herşeye değer, sağlıkla sizlerin de iyi haberlerini bekliyorum..Nevra ne zaman doğum?
espoir korkutuyosun beniben napıcam acaba benimkiler daha da mı erken başlarki bende sertleşme hissediyorum ama sanki onlar genişliyomuş gibi esniyolarmış gibi acayip yani aynı anda her yerde hissedebiliyorum sanki çok acaip ya millet 1tanesiyle rahat edemiyo ben 16 haftalığım şimdiden başladı zaten uyuyamıyorum geceleri çok kalkıyorum dönerken falan velhasıl sorunlar erken başladı sonu güzel bitsin inşallah
nurcancım haftan hayırlı olsun canımmm ..
senin sıkıntılar erken başlamış ...
benimde geceler zor geçiyor ... .. gece yatıp sabah kalktığım günleri çoktann unuttum ...
az kaldı artık ... sonrada bebişten uyuyamayacağız ; inşallah ... bunlar tatlı uykusuzluklar
Evet canim erken basladi 2 bebek olunca demekki böyle erken basliyor.
Sonrada dedigin gibi bebeklerden uyuyamayacagiz. Yeter ki sorunsuz saglikli kucagimiza alalim uyumiyalim :))))
Nevracim az kaldi dogum ne zaman doktor gün verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?