Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

anlaşılan bu durum bizlerinde başına gelecek,hazırlıklı olmamız lazım desene...:26:

eeeeee daha pazartesi muayene olmuşun salıda nst olucan acele etme canım ozaman boşuna okadar kısa sürede bşi olmaz doktorun anlardı kasılmaları ulltrasondanda olsa bi sıkıntı olsa anlardı bence
nurcan nasılsın canm 32 hafta olmuş maşşalllah nasıl durumlar deoğum ne zaman olacak kızlar nasıl geçmişi çok okuyamıyorum malum kızım uyanmadan bir bakım dedim doğuran varmııı
oh oh hoşgeldin cici anne ama ben sana küsüm prensesin resmini koymuşsun geöen ben göremeden kaldırdın (((((((((
cenım bizimde 32 oldu ama geçmiyo günler ölücem sanki kızıma kavuşmak için çok heycanlıyım ve çok korkuyorum
Hosgeldin nazim nasilsin prenses nasil ?
Simdilik doguran yok sirada NEVRA var sonra NURCAN galiba bende nurcan'dan sonra dogurum insallah :)))
ay inşallah peş peşe sağlıklıca doğuralım canım benim :))))))))
he he yaaaaaaaaa okadar istedik sonunun böle olcağı belliydi şimdi kızımıza niye cadı diyosun bakim hıııııııııııııııııı :))))))))))))))) aman sağ sağlim sağlıklı olsunda boşver ağlasın zırlasın uyutmasın :))))))))

gülüm yokluğun baya fark ediliyor ama olsun senin günlerin çabuk ve güzel geçiyorsa boşver girme pc ye negüzel hızlıca geçsin günlerde kızımıza hemencecik kavuşsağ sağlim

herzaman seninle ben dün sana msj yazdımya hasaneni sordum sen transfer olduğun hastaneyi yazmışın dün bidaha yazdım ama görmedin heralde şuan muyene olduğun hastaneyi ve doktorunu sordum canım ben

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------33. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------27.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 36.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----22.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 24.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---24.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----19.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 18.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------21.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------16.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 [/QUOTE][/QUOTE]

Günaydin kizlar. Bugün bende erkenciyim sabah wc için uyandim bir daha uyuyamadim birde benim nefesim daraliyor geceleri ((( tekrar uyuyamadim kalktim

kızlar selam
nasılsınız? ben uykusuz geceler sonunda sersem gibiyim:120::129: ama herşeye değer, sağlıkla sizlerin de iyi haberlerini bekliyorum..Nevra ne zaman doğum?

nurcan küsme şekerim senin için bir daha koyayım herkes görsün istemiyorum arkadaşlık teklifi gönderiyorum kabul et sadece irtibattakilere açık yapayım

Günaydin kizlar. Bugün bende erkenciyim sabah wc için uyandim bir daha uyuyamadim birde benim nefesim daraliyor geceleri ((( tekrar uyuyamadim kalktim

espoir korkutuyosun beni ben napıcam acaba benimkiler daha da mı erken başlarki bende sertleşme hissediyorum ama sanki onlar genişliyomuş gibi esniyolarmış gibi acayip yani aynı anda her yerde hissedebiliyorum sanki çok acaip ya millet 1tanesiyle rahat edemiyo ben 16 haftalığım şimdiden başladı zaten uyuyamıyorum geceleri çok kalkıyorum dönerken falan velhasıl sorunlar erken başladı sonu güzel bitsin inşallah

nurcancım haftan hayırlı olsun canımmm ..

gnaydın güzel anneler ve güzel anne adayları...
günaydınnnn .... teşekkür ederiz efemmm .. haftamızı değiştirmişsin ...
senin sıkıntılar erken başlamış ...
benimde geceler zor geçiyor ... .. gece yatıp sabah kalktığım günleri çoktann unuttum ...
az kaldı artık ... sonrada bebişten uyuyamayacağız ; inşallah ... bunlar tatlı uykusuzluklar
kızlar selam
nasılsınız? ben uykusuz geceler sonunda sersem gibiyim:120::129: ama herşeye değer, sağlıkla sizlerin de iyi haberlerini bekliyorum..Nevra ne zaman doğum?

oyy kıyamam ... canım 3 ay bitsin .. bu derece sıkıntın olmayacak inş.. bebişibide sen,de püyoruz annesi kızımla ...
36. haftaya girdik bugün .. Allah nasip ederse 38 bitince dedi doktorumuz ...
yarın da muayenemiz var bakalım hayırlısı

lila canim korkma kisiden kisiye degise biliyor. Aslinda daha ôncede hissetmistim bu sertlesmeyi fakat gunde bir defaydi ve önemsemedim ama simdi gün boyunca gece bili oldugu için ve ben son 3 aylara girdigim için takmaya basladim. Insallah önemli degil. Benim dogumum normalde 13 temmuz benim amacim 13 haziran'a gitmek sorunsuz sonra gerisi kolay.
Benim normalde nefes darligi var simdide ilkbaha polen derken geceleri daraliyor nefesim. Onun disinda ben bir aydir dogru düzgûn uyuyamiyorum geceleri wc'ye kalktigim için birde her tarafim agriyor göbegim büyüdü dönemiyorum anlican son aylar sikintilar daha yogun oluyor.
Hayirlisiyla bebeklerimizi alalim kucagimiza sag salim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…