Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

[

Evet canim erken basladi 2 bebek olunca demekki böyle erken basliyor.
Sonrada dedigin gibi bebeklerden uyuyamayacagiz. Yeter ki sorunsuz saglikli kucagimiza alalim uyumiyalim :))))

Nevracim az kaldi dogum ne zaman doktor gün verdi.

tam gün olarak randevü vermedi ... 38 bitsin dedi ... 38+4 gibi falan .. tahminen 9-10 mayıs oluyor ... ,önceden bir süprüz olmazsa ...

o dediğin kasılmalar ; karnının taş gibi olması .. hafif adet ağrısıyla beraber ... bendede oluyor .. ama benim 3 -4 haftadır falan var ..yeni yeni çoğalmaya başladı
doğum öncesi kasılmalarmış bunlar ... 8. ayda başlıyor - 9. ayda daha çok oluyor ..
sende biraz erken başlamış .. ikiz olduğundandır ... ama düzenli nstye girdiğin için takip ediliyordur ...
onun için az biraz erken doğumun dışında problem olacağını sanmıyorum sende ...

Son düzenleme:

Nevracim aynen öyle göbegim sertlesiyor tas gibi oluyor bir kaç saniye sürüp tekrar normal haline dönüyo hafifte adet sancisi oluyor. Dogumcu kadin demisti dogum sancisi diye pazartesi unuttum doktoruma bahsetmeye. Diger randevum 27 nisan fakat her sali eve dogumcu kadin geliyor nst'ye baglamak için.
Aslinda korkuyorum ne yapicam azaltmak için çaresi yok mu ?

hehe ben nurcanmıyım illa söylenince yapayım
nurcan dedimde aklıma geldi acaba minik kızı bugün oynadımı tekmeledimi...
cnm bi arkadaşı düzeltiyodum listeyi bulurken bi iki kişinin hafta atladığı aklıma geldi bende 1 gün önceden değişiyim dedim...

Günaydin kizlar. Bugün bende erkenciyim sabah wc için uyandim bir daha uyuyamadim birde benim nefesim daraliyor geceleri ((( tekrar uyuyamadim kalktim
ah canım benim senin işin zor sende herşey erken başladı ama merak etme doğumunu bukadar erken yaptırmazlar ine ile ertelreler
kızlar selam
nasılsınız? ben uykusuz geceler sonunda sersem gibiyim:120::129: ama herşeye değer, sağlıkla sizlerin de iyi haberlerini bekliyorum..Nevra ne zaman doğum?
meraba canımm hoş geldin
boşver uykusuzluk nekii biz ne uykusuz geceler yaşadık bu bebişlere kavuşmak için
nurcan küsme şekerim senin için bir daha koyayım herkes görsün istemiyorum arkadaşlık teklifi gönderiyorum kabul et sadece irtibattakilere açık yapayım
canım gördüm kızını ya maşallah maşallah rabbim bütün kötülükleri uzaktutsun ondan bir bebek bukadarmı güzel olur yaaaaaaaa
valla Allah sabır ve güç versin canım
sağol nevracım seninde haftan hayırlı olsun gülüm :)))))))

canım senin sancıda varsa bence yaaş yavaş doğuma hazırlan sen çantanı hazır tut gerçi dsediim gibi bukadar erken doğurtmazlar sanmıyorum en azından ine ile 1-1.5 ay daha durdurrurlar ama sen temkinli ol

şunada bak listeyi aldı bide beğenmiyo bizi cadı seni işi bitti benle tabi
canım kızım bugün pek oynamadı bi arkadaş yanımdaydı biraz bebk konusu açtı çok fazla soru sorunca dayanamadım ağladım çok sıktım kendimi ama tutamadım ağlayıncada tansiyonummu düştü üzüntden ne halsiz kaldım yattım aşşağı uyuydum oynadıysada bilmiyorum yani :))))))
internettede bi doktora kan değerleriimi yollamıştım oda şuan çok kötü değil ama doğumunu yaptıracak doktorun diğer bebeğine olanları dikkate alıp ona göre doğumunu yaptırmaıs ve doğum tarihinide ona göre ayarlaması gerekir diye cevap yazmış onada sıkıldım sanırım senin hastaneye gelirim 9 mayısgibi aldırırım alırlarsa anlaşırsak eğer bakalım bi gata ile son kozumu paylaşayım :b

Son düzenleme:

buyur gel cnm eşim bile dedi gelsin doğumda yardımcı oluruz diye...
arkadaşın öyle şeyler anlatmaya başlayınca niye susturmadın sen zaten zor dönemdesin şuan Allah Allah...
dr un cvbını aynen aktar dr una bakalım belki fikri değişir artık ya

kayınvalidemlerim umre ziyaretinde benim kız nasiplendiki bi görün..
babaannesi bebeğime
2 zıbın almış
1 alt üst takım
1 tane 9 parçalı hastane çıkışı
birde 110a 140a batın battaniye kalınmı kalın tam kışlık...
vee birde inci takımı getirmiş gümüşçüye yada kuyumcuya verip bebek için uç taktırıcam kolyeve bileklik yaptırıcam...benim kızın takıları bile olmaya başladım annesine çekmiş süslü olacak..

amin canım ikizleri normalde çok bekletmiyolar en geç 36haftaya kadar dayanmalarını istiyolarmış sende zaten heralde tam 1ay önce istiyosun inşallah dayanırsın canım üçüzlerde de 33 ve 35 hafta arasında alıyolarmış keşke dahada fazla dayansa ama doktor o bile mucize olur keşke dursalar ne kadar dursa o kadar kar demişti sağlıklı olsunlarda... son ayların ağırlığını düşünemiyorum kilo fazla almadım ama göbeğim belirginleşiyo sonradan nolur bilemem tabi. kimseye söylemiyorum üçüz olduğunu tek biliyolar ona rağmen karnın küçük diyolar ama bi ağırlaştım sanki kilo olarak diilde hareketlerim falan yavaşladı yürümen değişti diyolar bilmiyorumki senin haftana geldiğimde nolcak acaba???

bende öyle olunca . hemen elimde ne varsa bırakıyorum.. uzanıyorum .. müsait değilse bulunduğum yer ; oturuyorum ... burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyorum ...
kısa zamanda geçiyor ..
nurcannnn ...... sen gez başka topiklerde ... elden gitti topiğin :)))

güle güle kullansın kuzun ... ben geleyim doğunca da onun incili boynunu ; kollarını yiyeyimm ..

sağl cnm...
seninde az kaldı nasıl gidiyo sonhaftalar..

canım güle güle giydir bak mübarek yerden geliyo kıyafetler banada geldi hiç yıkama dediler sadece ütüledim bide hatta hastaneden çıktıklarında giydirmek istiyorum ilk kıyafetleri olsun dedik bence sende öyle yap hastane çıkışı almış mesela onu kullanabilirsin zemzemle hurmada ayır zemzem içirir bizimkiler sizi biliyorumda bide hurmayı çok az emdirirler hurmanın hiç bi zararı yok zaten az çok biliyosundur bu arada sen bana daha yakınsın 3lü testi ne zman yaptırdın???

moral çok önemli ... üzülmüşsün sen bugün kıyamam ... bebişin ondan durgundur .. arkadaşında anlayışsızmış yaneee.. oynar kızın akşam merak etme ...
başka hastaneye göstermek mantıklı..hassas bir durum çünkü..nereye gerekiyorsa oraya göster .. sadece gataya takılı kalma ..

söylediklerini aklıma yazdım cnm..hurmayı bende çok severim hurmanın rahime çok faydası varmış....
cnm ben 3lü testi yaptırmadım 2li testim iyi çıktığı için dr um gerek yok dedi 4lü yaptırdık vakti gelince...çok şkür ondada bi sorun çıkmadı..3lü testin 2liden pek bi farkıda yokmuş

sağl cnm...
seninde az kaldı nasıl gidiyo sonhaftalar..

gündüzleri iyi sayılır.. genede ağırlaştım tabii ... ben kiiiii evimi süpüremedim .kardeşim yaptı dün .
hakikaten 9. aya kimse ağır iş bırakmasın ... ne 7. aya benziyor ; nede 8. aya benziyor ...
geceler biraz zor geçiyor .. nefes alma biraz zorlaşıyor..mide küçülüyor iyicene ..
gene de şükür ...

ahh cnm Allahım yardımcın olsun zordur valla...

Allah razı olsun eşinden sağolsun
eşin ordamı çalışıyodu senin ben okmeydanında çalışıyo sanıyorum memorialde
valla canım bakim gata ne dicek özeldekine içim sinmiyo zaten artık eşinden rica ederiz bizi anlayacak bi doktora yönlendirrirsiniz :)
oh oh valla bak sen cimcimeye be daha doğmadan ümreden incisi bile gelmiş benimbile daha yeni oldu he h e :)))))))))) yerim ben onuyaa rabbim takıp takıştırmayıda nasip etsin :)))))))))
he he ya aldı elimden topiğimi görüyonmu benide dışlıyo bide arkAMDAN BEN HABER BEKLEMEDEN DÜZELTİRİM DİYO
kız aslında sürekli girdiğim 2 topic var biri bu biride umudumsun diye bir arkadaşımın topiği ama orda çok değer verdiğim birkaç arkadaşım var herzaman seninle bilir bırakılacak insanlar değiller çok iyiler hepsi
birlikte dua okuyoruz bide ondan başkayerdeyim :))))))))))

canım ben özelede gidiiyorum zaten gatayada özelede syds 2 kez gidiyordum şimddi haftada bir gidilicem ama özeldeki doktorumada güvenmiyorum bide özelgittiğim hastanenin doğum için yeterli olduğuna inanmıyorum nedense korkuyorum bebeğim kuveze felaan girerse yeterli olurmu doktorlar diye çok korkuyorum birde nevracım bbenim fena midem yanıyo ya sende varmı

cnm tabiki sizi benim dr um oğuz glere yönlendiricez...
valla kızımın incileri çok güzel benimde var ana kız takacaz foto çekecez yollayacaz sizlere
ee bura umudumsunun topiği başka nere

hmmmm çok ayıp arkadaşım sen üzülünce bebişinde üzülüyo biliyorsun öyle densizleri sustur yok yapamam diyorsan boşver dinleme kendini üzme lütfen hiçbir şey sizden daha önemli değil şu an dikkat et kendine moraline moralini bozacak ortamlardan kişilerden uzak dur az kaldı kızına kavuşmana inşllhhh sağ salim kızın kollarına gelecek buna inan canm güzel gören güzel düşünür güzel düşüenen hayatından lezzet alır unutma herşey güzel olacak allahın izniyle
kızımı beğenmişşsssin teşşekkkür eederiz teyzesi
darısı başınıza inşlhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…