sanırım minik uyudu sende geldin nazım he
nasıl gidiyo
Allah razı olsun eşinden sağolsun
eşin ordamı çalışıyodu senin ben okmeydanında çalışıyo sanıyorum memorialde
valla canım bakim gata ne dicek özeldekine içim sinmiyo zaten artık eşinden rica ederiz bizi anlayacak bi doktora yönlendirrirsiniz :)
he he ya aldı elimden topiğimi görüyonmu benide dışlıyo bide arkAMDAN BEN HABER BEKLEMEDEN DÜZELTİRİM DİYO
kız aslında sürekli girdiğim 2 topic var biri bu biride umudumsun diye bir arkadaşımın topiği ama orda çok değer verdiğim birkaç arkadaşım var herzaman seninle bilir bırakılacak insanlar değiller çok iyiler hepsi
birlikte dua okuyoruz bide ondan başkayerdeyim :))))))))))
canım ben özelede gidiiyorum zaten gatayada özelede syds 2 kez gidiyordum şimddi haftada bir gidilicem ama özeldeki doktorumada güvenmiyorum bide özelgittiğim hastanenin doğum için yeterli olduğuna inanmıyorum nedense korkuyorum bebeğim kuveze felaan girerse yeterli olurmu doktorlar diye çok korkuyorum birde nevracım bbenim fena midem yanıyo ya sende varmı
ay anlarım benim ikisininde varmış he hecici cici takınırsınız cimcimeyle :)))) fotolarda yollarmış ay ogünleri görmeyi nasip etsin rabbim :))))))cnm tabiki sizi benim dr um oğuz glere yönlendiricez...
valla kızımın incileri çok güzel benimde var ana kız takacaz foto çekecez yollayacaz sizlere
ee bura umudumsunun topiği başka nere
hmmmm çok ayıp arkadaşım sen üzülünce bebişinde üzülüyo biliyorsun öyle densizleri sustur yok yapamam diyorsan boşver dinleme kendini üzme lütfen hiçbir şey sizden daha önemli değil şu an dikkat et kendine moraline moralini bozacak ortamlardan kişilerden uzak dur az kaldı kızına kavuşmana inşllhhh sağ salim kızın kollarına gelecek buna inan canm güzel gören güzel düşünür güzel düşüenen hayatından lezzet alır unutma herşey güzel olacak allahın izniyle
kızımı beğenmişşsssin teşşekkkür eederiz teyzesi
darısı başınıza inşlhhhh
Allah kabul etsin canım tüm okunan duaları ....
özele gidiyorum dedin yaaa ... nereye gidiyorsun nurcan .. hangi hastane???
ayy olmaz olurmu benimde öyle .. yemek borusu delinecek gibi oluyor ... gece tutuyor .. tatlı ve hamurişi ve kızartma beter ediyor ..
kepekli büskivi - karbonatlı falım sakız - su - havuç ... ayran
bunları dene ...
ben gaviscon ilaçta alıyorum ama sen kullanmıyorsun biliyorum
zaten son haftalarda bunlarda çok bi işe yaramıyor ... ancak afedersin midemdekileri çıkartırsam geçiyor
nurcan nasılsın canım
Ah canım şükür iyi diyelim ityi olalım hep aklımdaydın naptın tedavini canım çok merak ettim seni
bugün transfer olalı 5 gün oldu canım :)
ay hadi rabbim bukez sağlıklıca yavruna kavuşmayı nasip etsin bidaha gram üzüntü göstermesin canım yaaaaa ay çok sevindim tedavi olmana ay hadi inşallah sonucunlada sevindirirsin bizi
söylediklerini aklıma yazdım cnm..hurmayı bende çok severim hurmanın rahime çok faydası varmış....
cnm ben 3lü testi yaptırmadım 2li testim iyi çıktığı için dr um gerek yok dedi 4lü yaptırdık vakti gelince...çok şkür ondada bi sorun çıkmadı..3lü testin 2liden pek bi farkıda yokmuş
Amin canım
canım benim oturduğum yerde özel bahat halk hastanesi var orda fuat bey diye bir doktor var zaten hastanenin hissdarı yan,i yarı ortağı burdada çok ünlü bi doktor ama bana hastane çok basit geliyor
ay ben kızartma ağızıma süremiyorum o hamur işi olaki yiyim ölüyorum herzaman biliyo kaç gündür canım böğrek istiyodu hazır aldım sölemesi ayım birazcık yedim ama ölüyorum dün geceden beri çıkarsamda rahatlayamıyorum süt içiyom ayran içiyom bisküvide yiyom kepekli fayda yok dur bide havucu deniyim
çok sağol canım benim hayırlısı sanırım diğer yaşanılanların etkisi olsa gerek birşey hissetmiyorum ama 1 tane erkek tutmuş diye düşünüyorumda :)
bu yoksa güneşli deki batı bahatmı ne o hastene mi??
g.o..p dada varmı ki ...
amann o hastaneye güvenme ..valla bak biliyorum bahat hastanelerini .. hiç içacıcı gelmemişti bana orası ... kimkime dumduma biryer ....
annem ameliyat olmuştu orda .. anlatmayayım şimdi .. uzun sürer ...
bu tip hastaneler para tuzağı , insan avcısı
kizlar cuma aksamindan beri hastanedeyim sancidan dolayi pazartesi doktorda hersey yolundaydi rahim kapali uzunlugu 3cm. simdi ise 2cm oldu sukur ki rahim kapali. dualarinizi eksik etmeyin sagolun
kizlar cuma aksamindan beri hastanedeyim sancidan dolayi pazartesi doktorda hersey yolundaydi rahim kapali uzunlugu 3cm. simdi ise 2cm oldu sukur ki rahim kapali. dualarinizi eksik etmeyin sagolun
canım rahmin kapalı olması iyi bebekler daha bekleyecek annesi sen korkma dualarımız seninle
ah canım benim korkma sancıyı durdururlar rabbim sizi korusun
sagolun kizlar hic iyi degilim cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?