Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sanırım minik uyudu sende geldin nazım he
nasıl gidiyo

evet canım bugün hayretler içindeyim valla bir uyudu uyanıyor kalkcak heralde diyorum nasıl ağlıyor uyumak için tekrar uyuyor inşlhh geceyi gündüzü karıştırmamıştır aslında evde bir sürü iş var ama hiç yapasım yok valla kendimi dinlendriyorum pc başında canım sen nasılsıın

Allah kabul etsin canım tüm okunan duaları ....
özele gidiyorum dedin yaaa ... nereye gidiyorsun nurcan .. hangi hastane???

ayy olmaz olurmu benimde öyle .. yemek borusu delinecek gibi oluyor ... gece tutuyor .. tatlı ve hamurişi ve kızartma beter ediyor ..
kepekli büskivi - karbonatlı falım sakız - su - havuç ... ayran
bunları dene ...
ben gaviscon ilaçta alıyorum ama sen kullanmıyorsun biliyorum
zaten son haftalarda bunlarda çok bi işe yaramıyor ... ancak afedersin midemdekileri çıkartırsam geçiyor

cnm tabiki sizi benim dr um oğuz glere yönlendiricez...
valla kızımın incileri çok güzel benimde var ana kız takacaz foto çekecez yollayacaz sizlere
ee bura umudumsunun topiği başka nere
ay anlarım benim ikisininde varmış he hecici cici takınırsınız cimcimeyle :)))) fotolarda yollarmış ay ogünleri görmeyi nasip etsin rabbim :))))))
kız başka yok diğer topiklere öle ayda ılda bi bişi yazıyom ama bu 2 topiğe hep giriyom :)))))))))

canım benim salında ben lafımı esirgemeyen biriyim hatta kimsenin yanınada ağlamazdım ama gücüm kalmamış artık 3 yıldır ayakta durmaya ıkılmamaya çalışıyorum ama artık bu son sonsızlık olayı beni perişan etti inan erimde durmayan ben sürekli yatıp uyumak istiyorum yemek yemek su içmek bile bana çok yorucu geliyor rabbim inşallah hepimize sağ salim yavrumuzu nasip eder aslında arkadaşımda kötü niyetle sormadı ama ben kestirip attıkca konuu o daha çok şu doktor ne diyo bu doktor nediyo diye durumu öğrenmeye çalıştı ama ben artık düşünmekten yükümü taşıyamaz oldum grçi şimdi başaka bir arkadaşımla derrtleştim çok rahatladım valla kafam azcık hafifledi sanki

ay kızını çok beğendim gülün sen harbiden kimselere gösterme nazar değer o cimcimeye inan çok güzel valla resimden bile içime sokasım sarasım geldi

Amin canım
canım benim oturduğum yerde özel bahat halk hastanesi var orda fuat bey diye bir doktor var zaten hastanenin hissdarı yan,i yarı ortağı burdada çok ünlü bi doktor ama bana hastane çok basit geliyor
ay ben kızartma ağızıma süremiyorum o hamur işi olaki yiyim ölüyorum herzaman biliyo kaç gündür canım böğrek istiyodu hazır aldım sölemesi ayım birazcık yedim ama ölüyorum dün geceden beri çıkarsamda rahatlayamıyorum süt içiyom ayran içiyom bisküvide yiyom kepekli fayda yok dur bide havucu deniyim

]nazımcım bebiş nasıl .. ne kadarlık oldu .. inş. uykuları ve huyları biraz düzene girmiştir .... maşallah kuzumuza ..

ay hadi rabbim bukez sağlıklıca yavruna kavuşmayı nasip etsin bidaha gram üzüntü göstermesin canım yaaaaa ay çok sevindim tedavi olmana ay hadi inşallah sonucunlada sevindirirsin bizi

çok sağol canım benim hayırlısı sanırım diğer yaşanılanların etkisi olsa gerek birşey hissetmiyorum ama 1 tane erkek tutmuş diye düşünüyorumda :)

4lü ne zman yapıldı canım ya bu bebeğin organlarına baktıları test 3lü mü oluyo 4lü mü???

NAZIM bize hiç yardımcı olmuyosun ne alalım ne çok lazım oluyo ne çok gereksiz oluyo günde kaç defa kıyafet değişiyosunuz kaç defa altını değiştiriyosun???

kızlar bazı şeyler çok gereksiz gibi görünüpte aslında çok işe yarayabiliyo mesela emzirme yastığı hem emzirebiliyosun hem yastık niyetine kullanıyo bebek hemde sırtına destek oluyo oturmaya başladığında onun gibi haksız mıyım???

bu yoksa güneşli deki batı bahatmı ne o hastene mi??
g.o..p dada varmı ki ...
amann o hastaneye güvenme ..valla bak biliyorum bahat hastanelerini .. hiç içacıcı gelmemişti bana orası ... kimkime dumduma biryer ....
annem ameliyat olmuştu orda .. anlatmayayım şimdi .. uzun sürer ...
bu tip hastaneler para tuzağı , insan avcısı

çok sağol canım benim hayırlısı sanırım diğer yaşanılanların etkisi olsa gerek birşey hissetmiyorum ama 1 tane erkek tutmuş diye düşünüyorumda :)

ah tutsunda birtane tutsun bişi sissetme boşver bende bişi hissetmiyodum biliyon testtede hep negatif gördüm boşver ddüşünme eskiyi canım gelcek senin bebiş merak etme

bilmiyom bu bahatlardan çok varmış sanırım benim gittiğim karadeniz mahallesinde metris ceza evinin yakınnda canım evim ordaya oraya gidiyom Allah için benimde içime sinmedi yani doğumu orda yapmaya cesaretim yok

Son düzenleme:
kizlar cuma aksamindan beri hastanedeyim sancidan dolayi pazartesi doktorda hersey yolundaydi rahim kapali uzunlugu 3cm. simdi ise 2cm oldu sukur ki rahim kapali. dualarinizi eksik etmeyin sagolun

kizlar cuma aksamindan beri hastanedeyim sancidan dolayi pazartesi doktorda hersey yolundaydi rahim kapali uzunlugu 3cm. simdi ise 2cm oldu sukur ki rahim kapali. dualarinizi eksik etmeyin sagolun

canım rahmin kapalı olması iyi bebekler daha bekleyecek annesi sen korkma dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…