Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

amiiin canım ne güzel hamile hamile dileklerimiz kabul olur inşallah pozitif düşün iyi olsun ben çok inanıyorum bu pozitif düşünce olayına çünkü eşimin üzerinde denedim ben acaip güzel sonuçlar aldım çok huzursuzduk ewde ben pozitif olunca eşimde çok değişti yani manyaklık bendeymiş adamla kavga etmeye ne kadar meraklıymışım diyorum
şimdide bebek için herkes aaaa nasıl bakıcaksın kadın bul şunu yap bunu yap o kadar çok karışıp konuşan oluyo ki anlatamam nasıl büyütüceksin yapamazsın falan ama ben o kadar pozitifimki allahım sabrınıda verir rızkınıda diyorum sürekli gülümsüyorum millet dahada sinir oluyo sanki :)

Selam kizlar dogumlar yaklasiyor.

Biz iyiz bugun doguma hazirlik kursumuz vardi hastanede sonrada evde ddvam edecek
ay negüzel yaaaaaaaaaaa neler var keşke bende yurt ışında yaşasam

ah canım negüzel düşünüyorsun valla bencede rabbim sabrınıda rızkınıda verir eğer benimki riskli gebelik olmasa ben bidaha isterim yapayım şölü ikiz üçüz olsun :=)))))
Allahım güzel gönlüne göre etsin herşeyi canım aslında biz eşimle çok düşkünüz birbiirmize birlikteykende hep güler eğleniriz ama eşim çok sık nöbete kalıo ben çok tek kalıyorum tek kaldıkçada kurupduruyorum millette karışınca işe oooooh tam süper oluyo :))))))))) ha h a

Merhaba kızlar yine ben :)
Nurcan senin 41 ayetel kürsiyi bugün okudum , rabbim kabul etsin..
Kızlar bugün gebelik belirtilerimden dolayı test yaptım 2. çizgi çok silikte olsa görünür gibi oldu :)
Tabi kesin bişey yok, yarın kan tahlili yaptırıcam bana dua edin lütfen ..

Allah razı olsun canım sağol
ay çok sevindim bak gör hamilesin ve bukez yavrun kendiliğinden geldiği için daha güzel olacak herşey kalbi pıt pıt atacak minişiimizim bütün testleride güzel olacak Allahım yarabbim çok büyük inana kalpten diliyorum rabbimden yarın güzel haberlerle gel tkr<rdan aramıza

bilgemm inşallah .. hiç aklımdan çıkmadın .. hep dualarımız seninle ... silik çıktıysa doğrudur bence ...
bize haber ver kan tahlil sonucunu

evet bebişim kocaman çizelge yaptık yani aşağıya aşk olsun teyzesi
her zaman sende benim gibi 22yaşındasın dimi???
kız sen önceleri çok yazmıyodun o yüzden üçüz olduğu gözümden kaçmış bak bi erkek iki kız olduğunuda yeni duydu herkes...Allahım sağ salim doğurmanı nasip etsin cnmmm
çizelgede 3 bebek görnce dikkatimi çektide sordum zaten

bilgemmmm
ne diyosunnn ikici çizgimiiiii
aaaaaa bak çooook sevindim yaa sanki kendim gibi
ayy inş cnm benim inş...
bak Allahım yüzüne güldü cnm arkadaşım..

ya ben yazmasam bile okuyup çıkıyorum vakit buldukça yazarım artık cinsiyetlerini yazmamıştım zaten

Amannn topik şenlendi...İkizimiz vzrdı bide üçüz gelmiş maşallah..

Bilgem sana çok sevindim..Eşlerimizin sorunu benzer sanırım...Benim de meleğim kendiliğnden geldi:nazar:

Nevra çok az kaldı..Senin adına çok heyecanlıyım...

Nurcan , benim bi arkadaşım sırf doktoru tatile çıkmadan doğurabilsin die nerdeyse 2-3 hafta erken aldırcak bebeği..Tabi zamanında gelsinler ama rabbime emanet artık...

canım doktoru küveze girer dememişmi peki bişi olmazmıymış

Selam kizlar dogumlar yaklasiyor.

Biz iyiz bugun doguma hazirlik kursumuz vardi hastanede sonrada evde ddvam edecek

sen fransadaydın dimi canım???
kurs gerçekten çok iyiymiş kendi isteğinle olan bişey mi yoksa her hamileye destek mi öyle de böyle de çok güzel bişey zaten sende nurcandan sonra doğurursun heralde

nevracım hayırlısıyla 38 bitmiş 39 girmişsin son birkaç gün hayırlısıyla, birşey sorucam niye bu kadar bekledi bu hafta niye almak istemedi doktorun 38.hafta sezeryan için çok uygun değil mi?

kızlarrr değerim 139 olmuşşşşşş

yupiiiiiiiiiiii :81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
ohhhh beee çoookkk şükürler olsun
cuma günün hürmetine ne güzel bi hbr bu yaaa çoookkk sevindim cnmm
hadi hamişsin çok şükürler

bak bebiş büyük mücadele veriyo 2 katından bile fazla çıkmış....
şimdi seni çok dikkatli bi 8 ay bekliyo...

saol canım ...sağlıkla hepimiz inş..
gülüm haftanhayılı bebişin sağlıklı olsun öpüyoruz sizi
kızlarrr değerim 139 olmuşşşşşş

oooooooooooh oooooooooooooh negüzel bi gün yarabbim inşşallahsenden aldığımız haberi biemdende alırız Allahım sağ sağlim kucağına lmayı nasip etsin

tekrar hayırlı olsun, güzel rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim.

çok saolun canlarımm 18 mayısa randevu verdi doktorum testi tekrarlama gerek yokmuş çok mutluyum kızlar düşmez artık bu değer değil mi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…