tabiki bebeğim seninkiler 3 taneler o yüzden senin 35 e ulaşman bile bebeklerin için ço iyi evet kilo hiç önemli değil sağlık sıkıntılaı olmadığı sürecebişicik olmaz küvez çok kötü bişi değil aslında her bebek girse temkin için iyi ama ben daha önceden yaşadığım olaydan dolayı takıyorum kafaya yoksa küvez ille bebek hasta diye konulmuyo gününü tamamlasındiye yada ciğer gelişimini tamamlasın diyede konnulabiliyo sarılıkta olup konmuluyoda yani inşallah hiç gerek kalmaz üçünüde alırsın kucağına sağ sağlim de
Lila senin bebeklerin cinsiyeti belli mi ?
eet canım 1erkek 2kız:)
ay negüzel yaaaaaaaaaaa neler var keşke bende yurt ışında yaşasamSelam kizlar dogumlar yaklasiyor.
Biz iyiz bugun doguma hazirlik kursumuz vardi hastanede sonrada evde ddvam edecek
amiiin canım ne güzel hamile hamile dileklerimiz kabul olur inşallah pozitif düşün iyi olsun ben çok inanıyorum bu pozitif düşünce olayına çünkü eşimin üzerinde denedim ben acaip güzel sonuçlar aldım çok huzursuzduk ewde ben pozitif olunca eşimde çok değişti yani manyaklık bendeymiş adamla kavga etmeye ne kadar meraklıymışım diyorum
şimdide bebek için herkes aaaa nasıl bakıcaksın kadın bul şunu yap bunu yap o kadar çok karışıp konuşan oluyo ki anlatamam nasıl büyütüceksin yapamazsın falan ama ben o kadar pozitifimki allahım sabrınıda verir rızkınıda diyorum sürekli gülümsüyorum millet dahada sinir oluyo sanki :)
Merhaba kızlar yine ben :)
Nurcan senin 41 ayetel kürsiyi bugün okudum , rabbim kabul etsin..
Kızlar bugün gebelik belirtilerimden dolayı test yaptım 2. çizgi çok silikte olsa görünür gibi oldu :)
Tabi kesin bişey yok, yarın kan tahlili yaptırıcam bana dua edin lütfen ..
Kızlar bugün gebelik belirtilerimden dolayı test yaptım 2. çizgi çok silikte olsa görünür gibi oldu :)
kız sen önceleri çok yazmıyodun o yüzden üçüz olduğu gözümden kaçmış bak bi erkek iki kız olduğunuda yeni duydu herkes...Allahım sağ salim doğurmanı nasip etsin cnmmmevet bebişim kocaman çizelge yaptık yani aşağıya aşk olsun teyzesi
her zaman sende benim gibi 22yaşındasın dimi???
kız sen önceleri çok yazmıyodun o yüzden üçüz olduğu gözümden kaçmış bak bi erkek iki kız olduğunuda yeni duydu herkes...Allahım sağ salim doğurmanı nasip etsin cnmmm
çizelgede 3 bebek görnce dikkatimi çektide sordum zaten
bilgemmmm
ne diyosunnn ikici çizgimiiiii
aaaaaa bak çooook sevindim yaa sanki kendim gibi
ayy inş cnm benim inş...
bak Allahım yüzüne güldü cnm arkadaşım..
Amannn topik şenlendi...İkizimiz vzrdı bide üçüz gelmiş maşallah..
Bilgem sana çok sevindim..Eşlerimizin sorunu benzer sanırım...Benim de meleğim kendiliğnden geldi:nazar:
Nevra çok az kaldı..Senin adına çok heyecanlıyım...
Nurcan , benim bi arkadaşım sırf doktoru tatile çıkmadan doğurabilsin die nerdeyse 2-3 hafta erken aldırcak bebeği..Tabi zamanında gelsinler ama rabbime emanet artık...
Selam kizlar dogumlar yaklasiyor.
Biz iyiz bugun doguma hazirlik kursumuz vardi hastanede sonrada evde ddvam edecek
Amannn topik şenlendi...İkizimiz vzrdı bide üçüz gelmiş maşallah..
Bilgem sana çok sevindim..Eşlerimizin sorunu benzer sanırım...Benim de meleğim kendiliğnden geldi:nazar:
Nevra çok az kaldı..Senin adına çok heyecanlıyım...
...
kızlarrr değerim 139 olmuşşşşşş
gülüm haftanhayılı bebişin sağlıklı olsun öpüyoruz sizisaol canım ...sağlıkla hepimiz inş..
yupiiiiiiiiiiii :81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
ohhhh beee çoookkk şükürler olsun
cuma günün hürmetine ne güzel bi hbr bu yaaa çoookkk sevindim cnmm
hadi hamişsin çok şükürler
bak bebiş büyük mücadele veriyo 2 katından bile fazla çıkmış....
şimdi seni çok dikkatli bi 8 ay bekliyo...
tekrar hayırlı olsun, güzel rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim.
gülüm haftanhayılı bebişin sağlıklı olsun öpüyoruz sizi
oooooooooooh oooooooooooooh negüzel bi gün yarabbim inşşallahsenden aldığımız haberi biemdende alırız Allahım sağ sağlim kucağına lmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?