[/quote][/quote]aaa kız delimisin sen yazacak tabi en güzelinden hemde
sen yarın yükseliyo diye hbr ver bize yeterki
:))))))))))))))))))))))))))hehe izaya gel şöyle..
merak etme annende anlar seni
hadi sevin yükseliyodur o geliyo bize bi miniş daha :))))))merhaba canlar dün giremedim eşim ve yanımda kalan arkadaşım izin vermiyorlar nasılsınız bebişler nasıl inşallah iyisinizdir geçmişi okuyamadım kızlar size şey demeye geldim eşimin ısrarı üzerine bu gün yine idrar testi yaptık değer yükseldiyse daha koyu çıkar diyeee veee ilk 3 dakikada çıktı yani değerim yükseliyordur değil mi kızlarrrr...
inşallah canım inşsllsh en kısa zamanda topiğimize gelmek kısmet olurumarım birgün benide yazarsınız buralara...
mrhb kızlar bende yenı halıeyım 1 aylıkk:=))) çok sukurrrrr
hayırlı olsun ..sağlıklı günlerde yatsın inşgünaydın kızlar nasılsınız; biz akşam kızımın odasının siparişini verdik ben izne ayrıldığımda gelicek,
3 kapılı gardolap ve büyüyen karyola sabit yatak takımından cibinliğine herşeyini seçtik siparişler verildi ilk ve büyük bir alış veriş oldu Allah hepimize aldıklarımızı kullanmayı kısmet etsin.
saol canım ..inş Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinnevracım buarada nasılsın artık gün sayıyorsundur allahım tez zamanda sağlıklı bir şekilde kurtulmayı ikinizede nasip etsin
canım benim .. çok uzun duramıyorum zaten nette .. sancılar kasılmalar sıklaştı bu aralar ...cnm mrb...
sen iyi olda az az girsende olur malum son gnlerin artık
ayy ben bile senin için gün sayıyorum
Allahım yardımcın olsun inş.
:
nurcan306 hamilelğiniz hayırlı olsun.bence hangi hastane hangi doktor yazarsanız çok iyi olur.bizlere umut olursunuz
hayırlı olsun ..sağlıklı günlerde yatsın inş
saol canım ..inş Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
canım benim .. çok uzun duramıyorum zaten nette .. sancılar kasılmalar sıklaştı bu aralar ...
ama aklım hep burda hep sizde
canım senin çok az kalmış inşallah pazartesi gelsin bebişimiz hadi doğur nurcanıda yollicaz sonra hayırlısıylabence fazla bile kaldı zaten minnoş
tahmer sen neden bugün kan testi yapmadın ki daha emin olurdun bence yarın kan testi yaptırmalısın idrardan yükseldiğini anlayacağını sanmıyorum doktorunda değerini soracaktır zaten bol bol dinlen yediğine içtiğine dikkat et çok gezme
amiiiiiiiiiiiin canım doğar inallah ama sağ sağlim sonrada sizlerin minoşlar için gün sayıcaz :)))))))))
canım ben sizin kadar beklemicem ne güzel 33 35 haftalar arası benim doğum 35 hafta benim ,için 40 haftaymış mucize yani dahada erken doğabilir küvezde kalabilirlerde kalmayabilirlerde dediğin gibi hiç belli olmuyo sağlıklarına bağlı kilolarına değilmiş ama onu hiiiç dert etmiyorum çünkü sonuçta doktorlar küveze keyfi yatırmıyolar orda daha rahat olucaklarmış demekki ama inşallah hiç gerek kalmaz tabi
canım senin çok az kalmış inşallah pazartesi gelsin bebişimiz hadi doğur nurcanıda yollicaz sonra hayırlısıylabence fazla bile kaldı zaten minnoş
fıstık senin üçüzmüü
ben ikiz die biliyodum
Allah kolaylık versin cnm sana
saol cnm inş ....
nurcan da inş sağlıkla kavuşacak .. endişeler bitecek ....
canım ben sizin kadar beklemicem ne güzel 33 35 haftalar arası benim doğum 35 hafta benim ,için 40 haftaymış mucize yani dahada erken doğabilir küvezde kalabilirlerde kalmayabilirlerde dediğin gibi hiç belli olmuyo sağlıklarına bağlı kilolarına değilmiş ama onu hiiiç dert etmiyorum çünkü sonuçta doktorlar küveze keyfi yatırmıyolar orda daha rahat olucaklarmış demekki ama inşallah hiç gerek kalmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?