Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben doğum iznine 26 mayısta 32. hafta bitince ayrılacağım hemen daha çalışmak istemiyorum. bursadayım ve ürünler çoğu yerde beğendim al götür tarzı değil pek değişiklik yapmasanda en az 20 gün sonra geliyor biz katalog ürünü beğendik yapılıp gelicek öyle küçük beşik falan düşünüyorsan onlar hazır hemen ama odalar sipariş üzerine çalışılıyor biz büyüyen karyola tercih ettik sallanmıyor ve yanından komidini çıkardığında 90 185 tek kişilik bir karyola oluyor üç kapılıda dolap uzun bir süre tekrar oda düşünmeyelim diye buna karar verdik evde oda sıkıntımızda yoktu.

sağol nurcacım Alllah hepimize aldıklarımızı kullanmayı eskitmeyi kısmet etsin canım sen ne yaptın oda işini senin daha yakın bir ara bakıyordun.

sağol nurcacım Alllah hepimize aldıklarımızı kullanmayı eskitmeyi kısmet etsin canım sen ne yaptın oda işini senin daha yakın bir ara bakıyordun.
amin gülüm
canım ben oda beğendim ama benim bebeğin hastalıklı olma ihtimali olduğu için almıyoruz hiçbir doktor bunda olmaz deöedi çünkü gittiğim bütün doktorlar yarı yarıya ihtimal veriyorlar bizde oğlumuzda olduğu gibi herşey elimizde kalsın istemiyoruz ama herşeyin modelini beğendik bitane küçük beşik sipariş verdik mahellede tanıdık bi beşikdükkanına adam getiricek istediğimiz model ve rengi yaşasa eşim igdip alacak hemen yaşamazsa adam ben hertürlü saarım onu bişi olmaz getiriyim dükkanda dursun dedi artık onda idare eder 3-4 ay zaten sonrada odasını alırız oraya geçer :))))))))))) ama herşeyinin modeli belli ah bi doğsa neler alcak annesi ona :)))))))

ceydadım bende çilek te gördüm harıka bır takjım bakalım bende birazdan bankaya gidecem ordan ugrayacagım magzaya inş resimdeki gibi güzel ve kullanışlıdır

nurcancım herşey allahtan bizde sonlarını ne olacak bilmiyoruz .. ama toplu dua kabul derler yaaaa ben kalpten sana şu duayı edebilirim .. rabbim bebeğini bir ömür boyunca sağlıklı kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin ama pozitif ol inan o seni güldürmek için sana rabbinden çok güzel bir hediye olarak gelecek ve sende ona begendıgın herseyı alacaksın annesı inş

canım inşallah sağsalim kucağına alıcaksın kızını tecrübeniz kötü evet böyle davranmakta haklısınız herşey yolunda hayırlısıyla olsunda eşya alınır dediğin gibi.

sağol gülüm inşallah hepimiz sağ sağlim doğururuz hepinizin duaları için sağolun Allahım buaadar insanın duası hürmetne inşallah bukez sağ sağlim kızımı bana nasip edecek ayın 23 ü gibi sanırım doğumum 20 siydi ama erteleyelim dedi doktor bizde buhafta kabuşl edicez dediği tarihi :)))))
canım inşallah sağsalim kucağına alıcaksın kızını tecrübeniz kötü evet böyle davranmakta haklısınız herşey yolunda hayırlısıyla olsunda eşya alınır dediğin gibi.

inşallah canım innşallah dediğin gibi oda felan kolay yeterki yavrularımız gelsin bizlere sağ sağlim rabbim sizeride kolaylıkla kurtarsın

cnm mrb...
sen iyi olda az az girsende olur malum son gnlerin artık
ayy ben bile senin için gün sayıyorum
Allahım yardımcın olsun inş.
demek normal doğumda yapılabiliyomuş
ama ben yinede tehlikeye atmak istemem bebeği zaten zor bulmadıkmı?
cnm ben bile oda bakmaya başladım sende başla yavaştan
gelemsi 1 ay havalandırması 1 ay derken vakit kalmayacak
oh oh ne güzel sipariş verilmiş...güle güle kullanmayı nasip etsin Allahım inş...
ne kadara aldınız cnm.
fıstık dediğim gibi sende bakın artık çünkü yerleştirmeye başlaman en az 1.5 2 sonra olacak...
marka pek yok bu bebek maobilyalarımda ben maskoya baktım oradan seçtim bitane
bide modesaya bakıcam karar verip siparişi verecez
tabi cnm son durumdaki şartlar neyi gösterirse öyle hareket etmek lazım...
he he benim bu çocuklar beni çıkarmadı hiç bunalımdan canım5 yıldır bunalımdayım :))))))))) rabim hayırlısıı versisssin hakkımda

seni hemencecik bunalımdan çıkmaya davet ediyorum HEMEN
KIZINI BÖYLE KARŞILAMANA BEN BİLE İZİN VEREMEM TOPARLANDA GEL KARŞIMA

tamam ablacım :)))))) yok kız bişeyim iyiyim şimdi :)))))))))))) sadece anneme bağırdımya ona üzülüyom ama o unutur bir iki ügne :)))))))))))) he he

merhaba canlar dün giremedim eşim ve yanımda kalan arkadaşım izin vermiyorlar nasılsınız bebişler nasıl inşallah iyisinizdir geçmişi okuyamadım kızlar size şey demeye geldim eşimin ısrarı üzerine bu gün yine idrar testi yaptık değer yükseldiyse daha koyu çıkar diyeee veee ilk 3 dakikada çıktı yani değerim yükseliyordur değil mi kızlarrrr...

hadi kzı iyiden iyiye alış ve sevin hamişsin...
inş yarınki değerinde kat kat yüksek çıkar ve listemize ekleriz seni hemen..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------36. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------29.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 24.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 39.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----25.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 28.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---27.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----22.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 22.hafta--------ERKEK
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 22.hafta--------KIZ
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----22.hafta------ERKEK
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------21.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------20.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
30-)rudi-----------brükseltüp bebek----------8.hafta------İKİZ
doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

[/quote][/quote][/quote][/quote]

umarım birgün benide yazarsınız buralara...

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 [/QUOTE][/QUOTE]

ayy inşallah canım gerçekten ekler misiniz beni de
aaa kız delimisin sen yazacak tabi en güzelinden hemde
sen yarın yükseliyo diye hbr ver bize yeterki
[/quote][/quote][/quote]

umarım birgün benide yazarsınız buralara...[/QUOTE]
inş inş en kısa zamanda senide yazacaz buraya ben inanıyorum
mrhb kızlar bende yenı halıeyım 1 aylıkk:=))) çok sukurrrrr

aaa gözünaydın cnm
çok sevindim
tüp bebekle hamile kaldı değilmi
bilgilerini nerede tedavi olduğunu yaz bize senide ekleyelim yarın listemize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…