çok saolun canlarımm 18 mayısa randevu verdi doktorum testi tekrarlama gerek yokmuş çok mutluyum kızlar düşmez artık bu değer değil mi yaaa
18 MAYISI UMUTLA BEKLE CNM BENİM
düşmez düşmez Allahın izni ile inş...
sen rahat ol
artık hareketletrine daha çok kısıtlama geliyo dikkatli ol
eee haydi kaç haftalık hamiş olduğunu ve tedavi merkezini yaz listemize ekleyelim seni..
sen fransadaydın dimi canım???
kurs gerçekten çok iyiymiş kendi isteğinle olan bişey mi yoksa her hamileye destek mi öyle de böyle de çok güzel bişey zaten sende nurcandan sonra doğurursun heralde
kızlarrr değerim 139 olmuşşşşşş
çok saolun canlarımm 18 mayısa randevu verdi doktorum testi tekrarlama gerek yokmuş çok mutluyum kızlar düşmez artık bu değer değil mi yaaa
Evet ben fransada yasiyorum burda yaptim tup bebegi.
Dogum kursu butun isteyen hamilelere destek ucretsiz devletin kampanyasi.
Cok sey ogrendim dahada ogrenicem 2 hafta sonra evime gelecek. Dogumcu kadin hastane listemi bile yapti :)
Allahin izniyle ben nurcandan sonra dogum edicem.
kız düşermi düşcek olsa yükselmezdi boş gebelik olnlar yükselmiyo o yüzden 2 kere test yapılıyo ş,md, seni kese ve kalp atışı görmeye çağırmıştır atık herzamanın dediği gibi şimdiden sonra daha da dikkat et transfer en kolay zamandı bebeğin seninle şimdi onunn için yaıcaksın her yaptığını
tebrik ederim tahmerçok saolun canlarımm 18 mayısa randevu verdi doktorum testi tekrarlama gerek yokmuş çok mutluyum kızlar düşmez artık bu değer değil mi yaaa
kızlar çok mutluyum yaaa anlatamam yaa bişey sorcam banyo yapmamda genetal bölge temizliğinde problem olur mu birde bana biraz anlatın neler yapmam lazım....
canım rahmini yıkama sakın normalde bile sakıncalı doktorlar tavsiye etmiyor ki şuan rahmin açık artık hertürlü kimyasal bebeğine ulaşacak sakınbak banyonudaasla sıcak su ile yapma banyonda çok sıcak olmasın ılık olsun sonra kanaman olur sıcak hava buhar kasları rahatlatıp adet söktürür banynu yaparken vücudunu yıka durualn çık rahmine sabun şampuan fıskiye felan tutma
arama motoruna yaz kaç haftalık hamileyim diye oradan çıkan başlıklardan bul cnm son adet tarihini yazarak çıkıyo sonrada bana söyleumut tüp bebek merkezi ama ben kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyorum ama
kızlar çok mutluyum yaaa anlatamam yaa bişey sorcam banyo yapmamda genetal bölge temizliğinde problem olur mu birde bana biraz anlatın neler yapmam lazım....
arama motoruna yaz kaç haftalık hamileyim diye oradan çıkan başlıklardan bul cnm son adet tarihini yazarak çıkıyo sonrada bana söyle
şuna bak yaa rahatladı yaa temizliği düşünyo hemen
cnm nurcanında dediği gibi ılık duş al...şu sıra parfüm deoderant koltuk altı rolonu ve saç fönünden uzak dur...
bilmiyorum kii.. erken dedi bana.. iyice gelişimini tamamllasın dedinevracım hayırlısıyla 38 bitmiş 39 girmişsin son birkaç gün hayırlısıyla, birşey sorucam niye bu kadar bekledi bu hafta niye almak istemedi doktorun 38.hafta sezeryan için çok uygun değil mi?
kızlarrr değerim 139 olmuşşşşşş
tamam canım dediklerinizi yapcam evet rahatladım vallaağda yapamıyorum diğer türlüde sorun olur mu bilmiyorum yaa canım çok güzel bi duyguymuş deli gibi sürekli bebişimle konuşuyorum
tüy dökücü krem sakın kullanma sakın..
gülüm haftanhayılı bebişin sağlıklı olsun öpüyoruz sizi
:
gülme ama ne yapcam o zaman
ağda ilk 3 ay yasak demişti benim dr zaten bana..tüy dökücü kremde yasak biliyorum
mecbur traşa başvurmuştum 3 ay geçti ağdaya başladım tekrar..
ağda ilk 3 ay yasak demişti benim dr zaten bana..tüy dökücü kremde yasak biliyorum
mecbur traşa başvurmuştum 3 ay geçti ağdaya başladım tekrar..
ben biey sorcam.ben ilk tutunduğunda gittim ağdaya onun yüzündende tutunmamış olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?