Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

çok saolun canlarımm 18 mayısa randevu verdi doktorum testi tekrarlama gerek yokmuş çok mutluyum kızlar düşmez artık bu değer değil mi yaaa

18 MAYISI UMUTLA BEKLE CNM BENİM
düşmez düşmez Allahın izni ile inş...
sen rahat ol
artık hareketletrine daha çok kısıtlama geliyo dikkatli ol
eee haydi kaç haftalık hamiş olduğunu ve tedavi merkezini yaz listemize ekleyelim seni..

umut tüp bebek merkezi ama ben kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyorum ama

sen fransadaydın dimi canım???
kurs gerçekten çok iyiymiş kendi isteğinle olan bişey mi yoksa her hamileye destek mi öyle de böyle de çok güzel bişey zaten sende nurcandan sonra doğurursun heralde

Evet ben fransada yasiyorum burda yaptim tup bebegi.
Dogum kursu butun isteyen hamilelere destek ucretsiz devletin kampanyasi.
Cok sey ogrendim dahada ogrenicem 2 hafta sonra evime gelecek. Dogumcu kadin hastane listemi bile yapti :)

Allahin izniyle ben nurcandan sonra dogum edicem.

çok saolun canlarımm 18 mayısa randevu verdi doktorum testi tekrarlama gerek yokmuş çok mutluyum kızlar düşmez artık bu değer değil mi yaaa

kız düşermi düşcek olsa yükselmezdi boş gebelik olnlar yükselmiyo o yüzden 2 kere test yapılıyo ş,md, seni kese ve kalp atışı görmeye çağırmıştır atık herzamanın dediği gibi şimdiden sonra daha da dikkat et transfer en kolay zamandı bebeğin seninle şimdi onunn için yaıcaksın her yaptığını

ay evet benim topiğimin ilk ikizleri yaramazlarım
benim kızdan bikaç hafta snra onlar gelicek inşallah Allahımın izni ile :))))))

kızlar çok mutluyum yaaa anlatamam yaa bişey sorcam banyo yapmamda genetal bölge temizliğinde problem olur mu birde bana biraz anlatın neler yapmam lazım....

kızlar çok mutluyum yaaa anlatamam yaa bişey sorcam banyo yapmamda genetal bölge temizliğinde problem olur mu birde bana biraz anlatın neler yapmam lazım....

canım rahmini yıkama sakın normalde bile sakıncalı doktorlar tavsiye etmiyor ki şuan rahmin açık artık hertürlü kimyasal bebeğine ulaşacak sakınbak banyonudaasla sıcak su ile yapma banyonda çok sıcak olmasın ılık olsun sonra kanaman olur sıcak hava buhar kasları rahatlatıp adet söktürür banynu yaparken vücudunu yıka durualn çık rahmine sabun şampuan fıskiye felan tutma

ama canım orayı temizlemem lazım nasıl yapcam çok rahatsızım yaaa

umut tüp bebek merkezi ama ben kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyorum ama
arama motoruna yaz kaç haftalık hamileyim diye oradan çıkan başlıklardan bul cnm son adet tarihini yazarak çıkıyo sonrada bana söyle

şuna bak yaa rahatladı yaa temizliği düşünyo hemen
cnm nurcanında dediği gibi ılık duş al...şu sıra parfüm deoderant koltuk altı rolonu ve saç fönünden uzak dur...

tamam canım dediklerinizi yapcam evet rahatladım valla ağda yapamıyorum diğer türlüde sorun olur mu bilmiyorum yaa canım çok güzel bi duyguymuş deli gibi sürekli bebişimle konuşuyorum

nevracım hayırlısıyla 38 bitmiş 39 girmişsin son birkaç gün hayırlısıyla, birşey sorucam niye bu kadar bekledi bu hafta niye almak istemedi doktorun 38.hafta sezeryan için çok uygun değil mi?
bilmiyorum kii.. erken dedi bana.. iyice gelişimini tamamllasın dedi

kızlarrr değerim 139 olmuşşşşşş

hadi gözünaydınnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…