Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ohh ne güzel .. anneler günü hediyeni de almışsın kocişten ..... inşallah bir sonraki hediyeni meleğinden alırsın ..

güzel anneler ve anne adayları anneler gününüz kutlu mutlu olsun
taze annecik seninde anneler günün kutlu olsun cnm benim..

ohh ne güzel .. Anneler günü hediyeni de almışsın kocişten ..... Inşallah bir sonraki hediyeni meleğinden alırsın ..

evet cnm hediyemi bu sene kocişten aldım
inş seneye kızımın elinden almam nasip olur...inş...
Hepimiz için geçerli bu..

Kızlarrr... Nurcan ve nevra
hani aylar önce burada milupa nın internetteki sitesine üye olunca paket geliyo diye konuşmuştuk yaa
ben doldurmuştum ama emin değildim hamilelik setini işaretleyip işaretlemediğime ve gelmez diye düşündüm
üstündende kaç ay geçmişti..
Demin kapı çaldı kociş açtı ve aa kurye beni soruyo şaşırdım hemen aklıma geldi aa o setmi geldi acaba diye zaten bugünlerde akljmdan ne geçerse o oluyo...
Kociş aldı verdi gerçektende milupa nın o seti gelmiş
içinden çıkanlar
huggıes organik 8li ilk bebek bezi
nıvea nın ıslak mendili pişik kremi şampuan falan...
Milupa humana still tea emziren anneler için çay
hepsinden birer tane numune
ayy çok mutlu oldum bugün elime geçmesi daha çok hoşuma gitti
taze anneler hadi sizlerde milupanın sitesine girip üye olun...
Ayrıca bana gelen set hamileyim seti
bundan sonra hoşgeldin bebek seti,ilk kaşığım seti,büyüyoru mektubu ve ilk doğum günü seti yollayacakları yazıyo..
Ayrıca migros ve tansaşta kullanabileceğim nıveaznın ürünlerinde %25 30 indirimle alacağım ürünlerin kuponları var,,,hadi silerde üye olun...

cnm hayırlısı olsun inş bebişin sıkı sıkı tutunur annesine...
ananas yemeni tavsiye ederim 2 3 gün..

çok tsk ederim, anneler gününüz kutlu olsun çiçeği burnunda annecikler darısı başımıza inşallah

ay bak negüzel olmuş bugün eline geçmesi çok hoş :))))) ay o kuponlar iyi oluyo bende bir ikki bişi aldım o kuponlarla ama tarihleri var dikkat ette tarihini aşmasın

canım üye olduktan sonra doldurmamız gereken bir şey var mı ben tam anlamadım da

baktım cnm tarihlerine
2012 nisan ayına kadar 1 sene var ooo
gittimi kız kardeşlerin gelmişsin.....

evet canım kahvaltıya geldiler onlar valla arabası olunca altında ta karşıdan maltepeden buraya geliyolar 15-20 dakkada ben anca otobüsle 2.5 saatte gidiyorum :)))))))))) he he ay tekrar gördümki bizi çok yoğun günler bekliyor yiğenlerim bi geldi 10 dakka sonra çocuk odasına bi gittim heryer karman çorman :)))))))))) bütün oyuncaklar dağılmış oyuncak kutusu bom boş :))))))))))) he h eeşimde diyoki senin kızda böle günde 10 kere dağıtacak sen toplayacan diyo gülüyo :=)))

İYİ OLMUŞ CNM
senin içinde değişiklik olmuştur
hehe yeğenler öyle 2 gün önce bizimkide bendeydi ya evde bütün süsler erişeceği yerlerden toplandı
mutfak dolaplarımın içlerini boşalttı tatlı yaramazlar yaa
bizim kızlarında yeğenlerine çekeceği belli cnm
napalım onlar dağıtsın biz toplayacaz artık el mecbur
nevraa cnm nasılsın tatlımmm
sayılı günler bitiyo şekerim
nasıl cimcime
kontrol ne zaman bi daha yarın mı gidiyodun

nevraa cnm nasılsın tatlımmm
sayılı günler bitiyo şekerim
nasıl cimcime
kontrol ne zaman bi daha yarın mı gidiyodun

sabah leyin açkarnına valizlerle hastaneye gidiyoruz ......
direkt nstye gireceğim ..... sancılarım daha da yükselmişse kalp atışlarında değişme varsa bebişin öğlen saatlerinde sezeryan olacak ...

kalp atışları normalse eve dönücez ..... salı sabah 9 da kesin sezeryan ...

yanii ..ya yarın öğlen - yada salı sabah ...kısmet ...

annaaa minik yavru geliyoooo
cnm hayırlısıyla inş...
ayy çok güzel yaa en geç 2 güne kızın kollarında olacak....
hemen listemize ekleyecez seni minik kızına bizden slm lar götür cnm
doğuma girerken telaşlanma sakın sonuçta prensesi almak için gireceksin ve en güzeliyle en layığıyla
çıkacaksın,eğer telaşlanmazsan dualarına benide eklermisin cnm kızımı bende sağlıklı sıhhatli doğurup zamanında kucağıma almam için.....

saol canım ...

Hep aklımdasınız zaten ..sen nurcan diğer arkadaşlar .. dua edeceğim inş ...
yarın eve geri yollarlarsa salıya kalırsa doğum ; gece nete girer haber veririm ...
nete giremezssem zaten ameliyata almışlardır ...

nurcanada cep telefonumu yazdım ....

sende çook sğl cnm...
tamam cnm hbrlerini bekliyoruz...
yarın gece gelmezsen prenses doğdu diye müjde veririz topiğimizde..sende müsait olduğunda nurcana bi tel yada msj atarsan seviniriz...
Allah yardımcın olsun cnm kolay bi doğum geçirmen için bu gece dualarımda seni anacağım...

kızlarrr yaa ben şimdi 2 kereden başka test yaptırmadım ya doktorum gerek görmedi dış gebelikse diye korkutuyorlar beni şimdide bunu taktım kafama olabilir mi böyle bir şey yaa:18::18:

ah canımm ne uğraştırıyo seni yarın alsaya doğuma madem hazırlıklı gidecen he h esenin doktorda tam takıntı valla illaha dediği günde alacak :)))))))))) aman nese kızımız sağ sağlim gelsinde aartık bigün erken 1 gün geç önemi yok :)))))))))) Alahım ikinizide sağ sağlim kurtarsın inşallah canım
kızlarrr yaa ben şimdi 2 kereden başka test yaptırmadım ya doktorum gerek görmedi dış gebelikse diye korkutuyorlar beni şimdide bunu taktım kafama olabilir mi böyle bir şey yaa:18::18:

canım o söleyen kişilere deki eğer boş kimyasal gebelik felan olsaymış değerim yükselmezmiş de şuanda canım başına gelebilecek en kötü 2 şey var bebek keseye yapışık olur büyümez ölür yada hiç kalp atışı duyulmaz yani bebekvar ama gene elişmemiş fakat butip sorunlar zaten genelde test değerlerinden anlaşılıyo ya artış olmuyor yada çok az artıyor o tabiki ihtimaller hep var ama senin değerinin katlanması iyi normalde 2 katı katla nır 2 gün ara ile yaptığında seninki 2 katı geçti ki hızlı yükselenlerin ikiz olma ihtimalide çok yüksek ilk test gününe göre değerin çok iyi katladı bence hiiiiiç kork ma milletin laflarınada kafayı takma herkezede hamileyim deme nazar değer Allah göstermesin bi kalp atışını duy en azından

vallahi iyi oldu hem biraz zaman geçti hemde çocukları gördüm birde kuzanimin düğünü vardı ayın 15 inde ama ben gidemiceğim için gelmişken ablamlara takısınıda verdim valla bi taşla bir sürü kuş evdede ablama verceğim eşyalarda vardı oğlanın odasını boşalttım bazı şeleri verdim ablama mecbur yani tam oldu gelmeleri :)))))))
ay sıpalar ya valla yaramazlarki ne yaramaz hele bitane var tam oflu babasının tarafa çekmiş nerde şeytanlık orda o diyom ben banada pek düşkün bir akıllı bir aakıllı bi okadarda fitne fesat :)))) çok özlemiştim valla :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…