ohh ne güzel .. anneler günü hediyeni de almışsın kocişten ..... inşallah bir sonraki hediyeni meleğinden alırsın ..cnm çook sğl
seninde anneler günün kutlu olsun..
Allahım her kadına anneliği taddırsın kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inş...
kociş benim anneler günümü kutladı
herry den güzel bi gömlekle geldi ama malum benim kızın şişikliğinden sebep vücutta gzel durmayınca değişime uğrayacak..
ben hep takıldım ona anneler günü geliyo hediye almak lazım annelerimize diye oda gitmiş bana almış canım benim yaa
taze annecik seninde anneler günün kutlu olsun cnm benim..güzel anneler ve anne adayları anneler gününüz kutlu mutlu olsun
ohh ne güzel .. Anneler günü hediyeni de almışsın kocişten ..... Inşallah bir sonraki hediyeni meleğinden alırsın ..
canım parfüm kolonya hertürlü alkollu şeyden ve kozmatikten uzak dur banyou sık yapma az yap ve ılık su ile asla sıcak yok sürekli yatma yaşa yavaş evin içinde yürü rahimde kan akımı olsun ve ıhlamur vs. gibi bitkisel çaylardan maydanozdan uzak dur kivi yiyebilirsin fındık fıstıkta yiyebilirsin
cnm hayırlısı olsun inş bebişin sıkı sıkı tutunur annesine...
ananas yemeni tavsiye ederim 2 3 gün..
Kızlarrr... Nurcan ve nevra
hani aylar önce burada milupa nın internetteki sitesine üye olunca paket geliyo diye konuşmuştuk yaa
ben doldurmuştum ama emin değildim hamilelik setini işaretleyip işaretlemediğime ve gelmez diye düşündüm
üstündende kaç ay geçmişti..
Demin kapı çaldı kociş açtı ve aa kurye beni soruyo şaşırdım hemen aklıma geldi aa o setmi geldi acaba diye zaten bugünlerde akljmdan ne geçerse o oluyo...
Kociş aldı verdi gerçektende milupa nın o seti gelmiş
içinden çıkanlar
huggıes organik 8li ilk bebek bezi
nıvea nın ıslak mendili pişik kremi şampuan falan...
Milupa humana still tea emziren anneler için çay
hepsinden birer tane numune
ayy çok mutlu oldum bugün elime geçmesi daha çok hoşuma gitti
taze anneler hadi sizlerde milupanın sitesine girip üye olun...
Ayrıca bana gelen set hamileyim seti
bundan sonra hoşgeldin bebek seti,ilk kaşığım seti,büyüyoru mektubu ve ilk doğum günü seti yollayacakları yazıyo..
Ayrıca migros ve tansaşta kullanabileceğim nıveaznın ürünlerinde %25 30 indirimle alacağım ürünlerin kuponları var,,,hadi silerde üye olun...
ay bak negüzel olmuş bugün eline geçmesi çok hoş :))))) ay o kuponlar iyi oluyo bende bir ikki bişi aldım o kuponlarla ama tarihleri var dikkat ette tarihini aşmasın
canım üye olduktan sonra doldurmamız gereken bir şey var mı ben tam anlamadım daKızlarrr... Nurcan ve nevra
hani aylar önce burada milupa nın internetteki sitesine üye olunca paket geliyo diye konuşmuştuk yaa
ben doldurmuştum ama emin değildim hamilelik setini işaretleyip işaretlemediğime ve gelmez diye düşündüm
üstündende kaç ay geçmişti..
Demin kapı çaldı kociş açtı ve aa kurye beni soruyo şaşırdım hemen aklıma geldi aa o setmi geldi acaba diye zaten bugünlerde akljmdan ne geçerse o oluyo...
Kociş aldı verdi gerçektende milupa nın o seti gelmiş
içinden çıkanlar
huggıes organik 8li ilk bebek bezi
nıvea nın ıslak mendili pişik kremi şampuan falan...
Milupa humana still tea emziren anneler için çay
hepsinden birer tane numune
ayy çok mutlu oldum bugün elime geçmesi daha çok hoşuma gitti
taze anneler hadi sizlerde milupanın sitesine girip üye olun...
Ayrıca bana gelen set hamileyim seti
bundan sonra hoşgeldin bebek seti,ilk kaşığım seti,büyüyoru mektubu ve ilk doğum günü seti yollayacakları yazıyo..
Ayrıca migros ve tansaşta kullanabileceğim nıveaznın ürünlerinde %25 30 indirimle alacağım ürünlerin kuponları var,,,hadi silerde üye olun...
canım üye olduktan sonra doldurmamız gereken bir şey var mı ben tam anlamadım da
ayy siteyi hiç hatırlamıyorumkii
üye oluyosun bilgilerini dolduruyosun
sonralarda devam ederk hamilemisin bebeğin kaç yaşında gibi bişiler çıkıyodu ordan hamileyimi işaretliyodun
öyle sanırım..
baktım cnm tarihlerine
2012 nisan ayına kadar 1 sene var ooo
gittimi kız kardeşlerin gelmişsin.....
evet canım kahvaltıya geldiler onlar valla arabası olunca altında ta karşıdan maltepeden buraya geliyolar 15-20 dakkada ben anca otobüsle 2.5 saatte gidiyorum :)))))))))) he he ay tekrar gördümki bizi çok yoğun günler bekliyor yiğenlerim bi geldi 10 dakka sonra çocuk odasına bi gittim heryer karman çorman :)))))))))) bütün oyuncaklar dağılmış oyuncak kutusu bom boş :))))))))))) he h eeşimde diyoki senin kızda böle günde 10 kere dağıtacak sen toplayacan diyo gülüyo :=)))
nevraa cnm nasılsın tatlımmm
sayılı günler bitiyo şekerim
nasıl cimcime
kontrol ne zaman bi daha yarın mı gidiyodun
sabah leyin açkarnına valizlerle hastaneye gidiyoruz ......
direkt nstye gireceğim ..... sancılarım daha da yükselmişse kalp atışlarında değişme varsa bebişin öğlen saatlerinde sezeryan olacak ...
kalp atışları normalse eve dönücez ..... salı sabah 9 da kesin sezeryan ...
yanii ..ya yarın öğlen - yada salı sabah ...kısmet ...
annaaa minik yavru geliyoooo
cnm hayırlısıyla inş...
ayy çok güzel yaa en geç 2 güne kızın kollarında olacak....
hemen listemize ekleyecez seni minik kızına bizden slm lar götür cnm
doğuma girerken telaşlanma sakın sonuçta prensesi almak için gireceksin ve en güzeliyle en layığıyla
çıkacaksın,eğer telaşlanmazsan dualarına benide eklermisin cnm kızımı bende sağlıklı sıhhatli doğurup zamanında kucağıma almam için.....
saol canım ...
Hep aklımdasınız zaten ..sen nurcan diğer arkadaşlar .. dua edeceğim inş ...
yarın eve geri yollarlarsa salıya kalırsa doğum ; gece nete girer haber veririm ...
nete giremezssem zaten ameliyata almışlardır ...
nurcanada cep telefonumu yazdım ....
ah canımm ne uğraştırıyo seni yarın alsaya doğuma madem hazırlıklı gidecen he h esenin doktorda tam takıntı valla illaha dediği günde alacak :)))))))))) aman nese kızımız sağ sağlim gelsinde aartık bigün erken 1 gün geç önemi yok :)))))))))) Alahım ikinizide sağ sağlim kurtarsın inşallah canımsabah leyin açkarnına valizlerle hastaneye gidiyoruz ......
direkt nstye gireceğim ..... sancılarım daha da yükselmişse kalp atışlarında değişme varsa bebişin öğlen saatlerinde sezeryan olacak ...
kalp atışları normalse eve dönücez ..... salı sabah 9 da kesin sezeryan ...
yanii ..ya yarın öğlen - yada salı sabah ...kısmet ...
kızlarrr yaa ben şimdi 2 kereden başka test yaptırmadım ya doktorum gerek görmedi dış gebelikse diye korkutuyorlar beni şimdide bunu taktım kafama olabilir mi böyle bir şey yaa:18::18:
İYİ OLMUŞ CNM
senin içinde değişiklik olmuştur
hehe yeğenler öyle 2 gün önce bizimkide bendeydi ya evde bütün süsler erişeceği yerlerden toplandı
mutfak dolaplarımın içlerini boşalttı tatlı yaramazlar yaa
bizim kızlarında yeğenlerine çekeceği belli cnm
napalım onlar dağıtsın biz toplayacaz artık el mecbur
nevraa cnm nasılsın tatlımmm
sayılı günler bitiyo şekerim
nasıl cimcime
kontrol ne zaman bi daha yarın mı gidiyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?