kızlar benim sık sık acıkmam arada başım dönüyor gibi olması ve karınımın alt tarafındaolan hafif ağrılar psikolojik mi yoksa hamilelikten mi
nevracım bugün gitti dra belki bugün belkide yarın kesin doğumu olacak artık
Allahım onun sağlıklı sıhhatli sorunsuz doğum ve kolay doğumunun geçmesini nasip etsin inş...
bebeğinide sağlıklı sıhhatli sorunsuz bi şekilde kucağına alması nasip olsun inş...
ALLAHIM nurcanın yardımcısı olsun....
bugün bebiş geliyoooooo
canım ikiside olabilir bence başın döner ama sık acıkman için bişey diyemem o psikolojik bence
ağrıda olur daha bendede epey bi süre olmuştu
kızlar öğlene kadar nevra geldi geldi yoksada doğurmuştur inşallah
cnm sık sık acıkıyosan eğer çok yememeye dikkat et malum kilo kontrol var...kızlar benim sık sık acıkmam arada başım dönüyor gibi olması ve karınımın alt tarafındaolan hafif ağrılar psikolojik mi yoksa hamilelikten mi
ayyy evet yaaaacanım ikiside olabilir bence başın döner ama sık acıkman için bişey diyemem o psikolojik bence
ağrıda olur daha bendede epey bi süre olmuştu
kızlar öğlene kadar nevra geldi geldi yoksada doğurmuştur inşallah
amin canım rabbim nevrayıda kızınıdakorusun bizlerede sağ sağlim doğum nasip etsin inşalah
fıstık ablasına geçerse nete girer ama hbr verir bize..canım doğurmasada o ablasına geçer hastaneden hemen yazamaz bize
cnm sık sık acıkıyosan eğer çok yememeye dikkat et malum kilo kontrol var...
psikolojikte olabilir hamileliktende olabilir ama hamilelik belirtisi olarak erkende olabilir..
ayyy evet yaaaa
nurcanda tel numarası varmış 3 4 gibi aratırız
amin cnm amin...
nevrayı diyoruz eğer gelmezse 3 4 gibi ararmısın?hbr alalım..
cnm sık sık acıkıyosan eğer çok yememeye dikkat et malum kilo kontrol var...
psikolojikte olabilir hamileliktende olabilir ama hamilelik belirtisi olarak erkende olabilir..
ayyy evet yaaaa
nurcanda tel numarası varmış 3 4 gibi aratırız
amin cnm amin...
nevrayı diyoruz eğer gelmezse 3 4 gibi ararmısın?hbr alalım..
fıstık ablasına geçerse nete girer ama hbr verir bize..
arıcam canım akşam haber veririm size :))))) eğr doğum yaptıysa anca akşama başı boş kalır :)))
haber verirde kendiiside yazdıya akşam girerim anca diye o yüzden zaten doğursada akşama 4 gibi felan ararım başı kalabalık olur şimdi doğurmuşsa
evet cnm evet şimdi olmaz zaten...
ayy doğum yaptıysa bebişi görmüştür yaaa
ayyy Allahım bizede yaşat o duyguyu
merhaba kızlar ben baya rahatsızım kaç gündür faranjit grip. ama bugün biraz daha iyiyim 5 gün raporluyum bu hafta dinleneyim güzelce. sizler nasılsınız? bu arada ben 25. haftaya geldim
canım çok dikkat et artık son aylarınız siz hastalanınca bbebekte etkileniyor küçükken sorun olmuyor sizlerin hastalıkları ama bebiş büyüdükçe etki ediyor soğuk almanız felan bebişinize çok geçmiş olsun yat dinlen iyiyce hemencecik ileş Allahım acil şifa versin
kızzz nevraa gelmiş
kız sen ne arıyon burada
biz seni doğurttuk başında şuan çok kalabalık diye arayamadık akşama doğru ararız dedik sen nete gezion
yarına mı kaldı cnm doğum..
kızlar biz geldik hastaneden ..aynen geriyeee ... :)))))))))) gelir gelmez yazayım dedim
yarın sabah 8 de yatış yapılacak... 9 da sezeryana gireceğim ..acil 3-4 doğum vardı ...ayrıca kalabalıktı çok .. nst ye girdim .muayene oldum .suyuna baktı ... ..çok yoğunluk vardı ----asıl günüm yarın olduğu için ----- bugün stresle bekleme dedi .. 3 saatte bir kasılma sancı giriyor dedim ... yarına kadar bekler karnında dedi ..
...nst sonucuna göre doğum yarına kaldı .... bir gün daha beraberiz kızımla karnımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?