Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

çok saol canım yok öyle pek kimseye duyurmuyoruz zaten çok saol canım valla rahatladım...

Merhaba kizlar, hepinizi tebrik ederim, rabbim hayirlis ile kucaginiza almayi ansip etsin ins.

Bende Nisan 6 'da transfer oldum, Cok sukur 12.gun degerim 424 Cikti. 14.gun 964 oldu, 17 gun 3000kusur oldu, 3080'di sanirsam, bir hafta sonra tekrar kan verdim son degerden sorna 20.000 kusur oldu.. degerlerin artisi normal dedi hemsirem cok iyi dedi, 11 Mayis'a ultrasound verdiler,

Simdi tecrubeli anne adaylari benim sorum ebnde karin agrisi var oyle siddetli, sancili degil ama baya siklikla oluyor, guruldamada oluyo bazen, bugun aradim hemsire aile doktoruna git dedi, ama aile doktoru carsambdan once kesinlikle vermez burasi yurtdisi malesef, yaa zaten oyle sidddetli bir agri degil ama yinede dun biraz okudum, arastirdim dis gebelik filandada karin agrisi olabiliyomus korktum, benim gibi aranizda karin agrisi yasayan oldumu? Simdiye kadar hic kanama, lekelenme olmadi. GOgusler dolgun, migde bulanmasi var ama kusma filan yok sabahlari oluyo sadece, migdem agzima gelcek gib oluyo ama su ictimmide boyle oluyo bazen, Kusma yok... Cok yazdim kizlar bi yorum yaparsaniz sevinirim...

canım hadi güzel haberlerle belkide bebeğinle gelirsin ewine allaha emanet ol sabah kalk abdestini al duanı oku kkdaki kızlara diyerektende bize dua et:) allahım senide kolay kurtarsın inşallah

kızlar ya ben biraz zayıftım yani hiç ööle göbekli bi insan olmadım şimdide karnım şişiyo ya çok gergin ve beni rahatsız edecek derecede 2bardak su içsem rahatım kaçıyo dün gecede hiç uyumadım şimdiden başlamaz dimi bu rahatsızlık çünkü ööle çokda büyük bi göbeğim yok mesela millete 3tane olduğunu bile söylemiyorum genede aa minicik karnın diyolar şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum

her zaman bizim haftalarımız yakın ya canım sen şimdi ilaç ne kullanıyosun???

canım benim karın ağrılarım 10.haftaya kadar dewam etmişti hatta hergün galiba adet olucam diyerek lavaboya bakıyodum ama dinlendiğimde geçiyodu hiiiiiççç tasalanma bişicik olmaz ayrıca dış gebelikte değerinde bu kadar güzel artmazdı zaten ama tabi sen yinede bi doktora git bide ılık bi duş aldığımda çok rahatlıyodum inşallah bişey çıkmaz kalbini ferah tut

kızlarrr yaa ben şimdi 2 kereden başka test yaptırmadım ya doktorum gerek görmedi dış gebelikse diye korkutuyorlar beni şimdide bunu taktım kafama olabilir mi böyle bir şey yaa:18::18:
cnm seninki çok güzel katlandı değerin yani
dış gebelik olma ihtimali 0
hiö düşünme bunları
ultrasıon gününü bekle rahatla cnm...
hihihi yaramaz yeğenler
baştacılar yinede...
iyi olmuş cnm gelmeleri ne güzel..

cnm karın ağrıları guruldamalar bunlar normal hatt kiminde uzun süre adet belirtileri devam edenler bile var...
sen sakın kafana takma hiçbişeyi çünkü değerin çok çok çok gzel katlanmış sağlıklı bi gebelik gibi gözüküyo
sende ultrason gününü bekle ve mercimeğini gör için rahatlasın

3 tane yavru taşıyosun cnm demek şimdiden sonra çıkacak karnın benimde şu 4 haftada çok belirginleşti
20 gün önce görenlerle dün görenler nee şişmişin diye konuşuyolar ee kolay değil canlı taşıyoruz
ki sen 3 tane taşıyosun
dr un bişi demiyosa milleti hiç takma kafana
onlar sıkıntı vermekten başka bişi yapmazlar....

fıstıklar bugün anneler günü ama kocişten başka herkes bizim süslü kıza çalışmış yaa sabah kayınvalide 2 tane altlı üstlü takım demine eşimin yeğeni ts cluptan mont,teyzesi c&a dan pembiş mont
millet annler günün kutlu olsun diyo poşet veriyo açıyorum bana sanıyom zilliye çıkıyo
size bi ara foto sergisi daha açabiliriz...

inş . canım .... bende sizlere dua edicem ..saol duaların için ....
en önemlişey dua çünkü
kızlarrr yaa ben şimdi 2 kereden başka test yaptırmadım ya doktorum gerek görmedi dış gebelikse diye korkutuyorlar beni şimdide bunu taktım kafama olabilir mi böyle bir şey yaa:18::18:
dış gebelikte değerler yüksek olur diye duymuştum .. senin düşük bile ..sanmıyorum ...
moralini bozma ...
yaaa bencede ... yarın herşey tamam gidiyorum .. olsun bitsin inşallah ... ctesi aradım .. salı beni birdaha çağırmasın .. net tarihi değiştirsin diye .. yoktu kadın ...
bakalım yarın ne olacak
canım hadi güzel haberlerle belkide bebeğinle gelirsin ewine allaha emanet ol sabah kalk abdestini al duanı oku kkdaki kızlara diyerektende bize dua et:) allahım senide kolay kurtarsın inşallah

saol canım inşallah ... öyle zaten ..abdest alıp dua edip namazımı kılıp çıkarım ... bakalım ... eve geri gelirsek akşam konuşuruz gene ... ama inş ..yarın yaparlar ...
sizlerede tabiki dua edicem .. hep aklımda zaten

doğru söylüyosun canım oyyy canım herşeyin miniği çok güzel dimi??? güle güle giysin inşallah annesi bende milupada bi form doldurmuştum ama daha gelmedi bişey... unutmuşum ben onu demekki geliyomuş her zman sana ilaç sormuştum ama...

canım herşey istediğin gibi olsun inşallah

ayy cnm kusura bakma yazacaktım unutup gitt
ben sabahları açkarna gyno ferro sanol demir ilacı kullanıyorum yarım saat sonra kahvaltı ediorum
akşam yemeklerden sonrada elevit içiyorum...
mide ekşimem yanmam oluncada rennie şurup kullanıyorum o kadar...

hımmm tamam bende de aynı ama demirde santafer e geçtim gece yatarken içiyorum midem bulanıyo diye kalsiyuma başlamadın galiba ama bence bundan sonra verir bana sütünü düzenli içiyosan hiç yazmiim demişti bende 2 bardak içiyorum unutmadığım sürece çünkü ilk 3ay hiç bi vitamin alamamıştım şimdide açığı kapatmaya çalışıyorum bide daha erken çıkacakları için erken başlicaz magnezyum kalsiyuma falan

her gittiğimde kullandığım ilaçları soruyo
ben yoğurt hergün yemeye özen gözteriyorum yoğurt olmazsa ayran oda olmazsa süt
yani gnde 3ünden biri kesin oluyo..
peynir hayatımın vazgeçilmezi zaten çok severim...
bu gittiğimde kalsiyumu sorayım bakalım...
magneyumu ise neden verecek onu bilmiyorum
ya bide geceleri ben kramplarla uyanıyorum çok işkence bişi yaa yeni başladı gidince dr uma söylicem belki o zaman magnezyum verir..

canım karın ağrısı normal ilk zamanlar belki hafif bi iltehap çıkabilir idrarda doktorun bi antibiotik verir geçer canım korkma benceşiddetli değilse
oh oh kaptı cicileri senin kız gene :))))) sergini heyecanla bekliyoruz

hadi Allaha emanet olun inşallah duacınızcanım

kizlar verdiniz cevaplar icin hepinize tesekurler, allah razi olsun icim ferahladi vallah insallah hicbisey olmiycak, hayirlisi ile bakalim, sizler kac haftalik hamilesiniz masalalh hepinize, rabbim hayirlisi ile kucagimizada almayi nasip eyler ins.

Gunaydin arkadaslar.
Hepinize iyi haftalar gecirmenizi diliyorum.

Nevracim az kalmis bebegine kavusmak icin allah kurtarsin insallah sag saglim kucagina alirsin.

kizlar verdiniz cevaplar icin hepinize tesekurler, allah razi olsun icim ferahladi vallah insallah hicbisey olmiycak, hayirlisi ile bakalim, sizler kac haftalik hamilesiniz masalalh hepinize, rabbim hayirlisi ile kucagimizada almayi nasip eyler ins.
bişi değil cnm benim...
ben 25 haftalık hamileyim,,,
Gunaydin arkadaslar.
Hepinize iyi haftalar gecirmenizi diliyorum.

Nevracim az kalmis bebegine kavusmak icin allah kurtarsin insallah sag saglim kucagina alirsin.
sğl cnm seninde iyi hafta geçirmeni diliyoruz...
bu arada annenler geldimi türkiyeden?
ikizler napıo?
günaydın kızlarr yaaa canlar bende şu sizlerde olan takvimden yapmak istiyorum bana da öğretirmisiniz?

fıstık ben senin için bi sayfadan kopyala yapıştır yapıcam...

nevracım bugün gitti dra belki bugün belkide yarın kesin doğumu olacak artık
Allahım onun sağlıklı sıhhatli sorunsuz doğum ve kolay doğumunun geçmesini nasip etsin inş...
bebeğinide sağlıklı sıhhatli sorunsuz bi şekilde kucağına alması nasip olsun inş...
ALLAHIM nurcanın yardımcısı olsun....
bugün bebiş geliyoooooo

tebriklerrrrrrrrrrrr sılacım mesajını okyuyunca tüylerim diken diken oldu geçen mayısta beraber başlamıştık tedaviye senin olmamıştı nasip bu seneki mayısaymış demekkk çok sevindim inan bnm kızım 3 aylık oldu darısı başına inşlhhh sağ salim kıcağına almayı nasip etsin allh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…