takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
kızlar biz geldik hastaneden ..aynen geriyeee ... :)))))))))) gelir gelmez yazayım dedim
yarın sabah 8 de yatış yapılacak... 9 da sezeryana gireceğim ..acil 3-4 doğum vardı ...ayrıca kalabalıktı çok .. nst ye girdim .muayene oldum .suyuna baktı ... ..çok yoğunluk vardı ----asıl günüm yarın olduğu için ----- bugün stresle bekleme dedi .. 3 saatte bir kasılma sancı giriyor dedim ... yarına kadar bekler karnında dedi ..
...nst sonucuna göre doğum yarına kaldı .... bir gün daha beraberiz kızımla karnımda
saol cnm ... inş. artmaz.. artık artarsa gece gideriz acile .. :))))cnm bi sorun yoksa olsun yarın olsun bişi olmaz.
kasılman inş artmazda yarına güzel bi doğumm geçirirsin cnm...
merak ettik seni valla
nst dede sorun çıkmadıysa bişi olmaz cnm
hadi son gecenizi güzel geçirin cnm
ayy ne güzel inşallah bende görürüm o günleri canım RABBİM kolay bir doğum geçirtsin inşallah şimdiden hayırlı olsun...
amn aman iyi olsunlarda sende eve geçip şöyle bi rahatla cnm yaa çok zor günler geçirdin resmen...Herzaman seninle ikizleri sormusun allaha sukur iyiler.
Bu cuma taburcu olucaz. Evimizde dinlenip gec doguma giderim insallah.
Annem bu pazar gelicek allahin izniyle. Gideli 3 ay oldu zaman ne cabuk gecmis ama bana sorarsiniz bir omur gibi hic bitmicek sanki
teşekkürler canım
amn aman iyi olsunlarda sende eve geçip şöyle bi rahatla cnm yaa çok zor günler geçirdin resmen...
hadi annende geliyomuş günlerin daha güzel geçer cnm benim...
bişi değil cnm 4+4 müşsün bak öğrendik tablondan
nerede tedavi olmuştun yazda listeye ekleyelim seni..
kızlar biz geldik hastaneden ..aynen geriyeee ... :)))))))))) gelir gelmez yazayım dedim
yarın sabah 8 de yatış yapılacak... 9 da sezeryana gireceğim ..acil 3-4 doğum vardı ...ayrıca kalabalıktı çok .. nst ye girdim .muayene oldum .suyuna baktı ... ..çok yoğunluk vardı ----asıl günüm yarın olduğu için ----- bugün stresle bekleme dedi .. 3 saatte bir kasılma sancı giriyor dedim ... yarına kadar bekler karnında dedi ..
...nst sonucuna göre doğum yarına kaldı .... bir gün daha beraberiz kızımla karnımda
cipsin zararlı olduğunu duymuştum .. çogu anne adayı uzak duruyor cipsten ... çok aşerdiysen tadına bak ...ama bence heleki ilk zamanlar organ gelişimi sırasında yemene içmene çok dikkat et ...kızlar yaaa ben yine bir şey sorcamyaa ben cips manyağıyım öyle baharatlı deil sade cipsler var yaaa her gün yerim eşim 2 gündür kızıyor çok tuzlu ve yağlı diye zararı olur mu canlar
Nevracim dogumun yarina kaldi hadi hayirlisi olsun. Gunun geldi daha biz beklemedeyiz darisi bize.
umut tüp bebek canımbenimki yeni olduğu için mi takvimim küçük oldu
kızlar yaaa ben yine bir şey sorcamyaa ben cips manyağıyım öyle baharatlı deil sade cipsler var yaaa her gün yerim eşim 2 gündür kızıyor çok tuzlu ve yağlı diye zararı olur mu canlar
küçük olmaması gerekiyodu cnm acaba listeyi seçerken küçük olanımı seçtin...
bu arada cips yasak ama canın istediğinde ye 15 20de 1
bebişi buldun zaralılara ve yasaklara ara ver fıstık
unutmakibebiş hepsinden daha değerli..
küçük olmaması gerekiyodu cnm acaba listeyi seçerken küçük olanımı seçtin...
bu arada cips yasak ama canın istediğinde ye 15 20de 1
bebişi buldun zaralılara ve yasaklara ara ver fıstık
unutmakibebiş hepsinden daha değerli..
yok canım keserim tabiki hatta kestim bile artık cips yok ne olur kusuruma bakmayın ne yapalım artık bize yol göstereceksiniz
valla canım direk verdiğin adrese girdim önüme gelenlerden seçtim neden böle oldu anlamadım
çok canın isterse ye ama çok az..
bide diyelim bugün yedin bi daha taa 1 ay sonra falan...
yasaklar hemen hemen belli zaten cnm
bildiğimizi sana söyleriz bizde...
olsun cnm buda güzel hiç yoktan iyidir.
tamam canım inan ne derseniz dikkate alıp uyguluyorum.canım uğraştım ama yok bu kadar oluyo bu da yeter
canım aslında çokda kasma kendini biraz allaha emanet et... onu yersem şööle olur mu bunu yersem bööle olur mu diye sağlıklı ve doğal beslenmeye çalış vitaminli falan zaten kontrolünde doktorunda sana anlatacaktır ne güzel yazın herşeyin tazesi var marketlerde en çokda ben eriğe sevinmiştim zaten:) neyse beklendiklerimi yazıpda canınızı istemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?