Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

teşekkürler canım

ayy ne güzel inşallah bende görürüm o günleri canım RABBİM kolay bir doğum geçirtsin inşallah şimdiden hayırlı olsun...

saol cnm ... inş. artmaz.. artık artarsa gece gideriz acile .. :))))
ayy ne güzel inşallah bende görürüm o günleri canım RABBİM kolay bir doğum geçirtsin inşallah şimdiden hayırlı olsun...

inşallah canım .... Allah hepimizin yanında olsun

espoir taburcu oluyormuşsun .. çok sevindim ...annen yanında olacağı için yorulmazsın evde pek .. inş ... geri kalanı sorunsuz geçer hamileliğinin

amn aman iyi olsunlarda sende eve geçip şöyle bi rahatla cnm yaa çok zor günler geçirdin resmen...
hadi annende geliyomuş günlerin daha güzel geçer cnm benim...
teşekkürler canım

bişi değil cnm 4+4 müşsün bak öğrendik tablondan
nerede tedavi olmuştun yazda listeye ekleyelim seni..

umut tüp bebek canım benimki yeni olduğu için mi takvimim küçük oldu

canım yaa ne güzel yarın kavuşma günü çok heyecan verici. ben bile heycanladım darısı bizlere. sağlıkla al kucağına canım

kızlar yaaa ben yine bir şey sorcam yaa ben cips manyağıyım öyle baharatlı deil sade cipsler var yaaa her gün yerim eşim 2 gündür kızıyor çok tuzlu ve yağlı diye zararı olur mu canlar

13 mayis 7 aylik olucaz. 7ci ayimi doldurmami bekledik. Artik evde beklicez dogum gununu :)
Annem gelicek ama evine gunduzleri gelir yanima. Hastane icin esyalarimi alir.

Nevracim dogumun yarina kaldi hadi hayirlisi olsun. Gunun geldi daha biz beklemedeyiz darisi bize.

kızlar yaaa ben yine bir şey sorcam yaa ben cips manyağıyım öyle baharatlı deil sade cipsler var yaaa her gün yerim eşim 2 gündür kızıyor çok tuzlu ve yağlı diye zararı olur mu canlar
cipsin zararlı olduğunu duymuştum .. çogu anne adayı uzak duruyor cipsten ... çok aşerdiysen tadına bak ...ama bence heleki ilk zamanlar organ gelişimi sırasında yemene içmene çok dikkat et ...
cips geçen hafta yedim ben .. çok canım çekti .. artık bişey olmaz diye ..
genede sen bilirsin
Nevracim dogumun yarina kaldi hadi hayirlisi olsun. Gunun geldi daha biz beklemedeyiz darisi bize.

evet cnm öyle oldu ....
amannnınn .. beklemede kal zaten ... bu aralar çok öneml,i senin ... uslu uslu beklesinler annesi ...
en az 5 -6 hafta daha

umut tüp bebek canım benimki yeni olduğu için mi takvimim küçük oldu

küçük olmaması gerekiyodu cnm acaba listeyi seçerken küçük olanımı seçtin...
bu arada cips yasak ama canın istediğinde ye 15 20de 1
bebişi buldun zaralılara ve yasaklara ara ver fıstık
unutmakibebiş hepsinden daha değerli..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------36. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------29.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 24.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 39.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----25.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 28.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---27.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----22.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 22.hafta--------ERKEK
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 22.hafta--------KIZ
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----22.hafta------ERKEK
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------21.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------20.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
30-)rudi-----------brükseltüp bebek----------8.hafta------İKİZ
31-)tahmer--------umut tüp bebek-----------5.hafta
doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 [/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

yok canım keserim tabiki hatta kestim bile artık cips yok ne olur kusuruma bakmayın ne yapalım artık bize yol göstereceksiniz

valla canım direk verdiğin adrese girdim önüme gelenlerden seçtim neden böle oldu anlamadım

yok canım keserim tabiki hatta kestim bile artık cips yok ne olur kusuruma bakmayın ne yapalım artık bize yol göstereceksiniz

valla canım direk verdiğin adrese girdim önüme gelenlerden seçtim neden böle oldu anlamadım

çok canın isterse ye ama çok az..
bide diyelim bugün yedin bi daha taa 1 ay sonra falan...
yasaklar hemen hemen belli zaten cnm
bildiğimizi sana söyleriz bizde...
olsun cnm buda güzel hiç yoktan iyidir.

çok canın isterse ye ama çok az..
bide diyelim bugün yedin bi daha taa 1 ay sonra falan...
yasaklar hemen hemen belli zaten cnm
bildiğimizi sana söyleriz bizde...
olsun cnm buda güzel hiç yoktan iyidir.

tamam canım inan ne derseniz dikkate alıp uyguluyorum.canım uğraştım ama yok bu kadar oluyo bu da yeter

tamam canım inan ne derseniz dikkate alıp uyguluyorum.canım uğraştım ama yok bu kadar oluyo bu da yeter

canım aslında çokda kasma kendini biraz allaha emanet et... onu yersem şööle olur mu bunu yersem bööle olur mu diye sağlıklı ve doğal beslenmeye çalış vitaminli falan zaten kontrolünde doktorunda sana anlatacaktır ne güzel yazın herşeyin tazesi var marketlerde en çokda ben eriğe sevinmiştim zaten:) neyse beklendiklerimi yazıpda canınızı istemesin

öylede canım kafama takılan bir şeyi sorunca daha rahat hissediyorum kendimi valla erik yeme başladım bile yaa şu keseyi bir görsem daha çok rahatlıycam ilk hamileliğim ya belki ondan böyleyim ne yapayım çok heycanlıyım her an aklımda bebeğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…