Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

geceleri zombiyiz bizde .ama değer ....
ilk günler çok zor ..ama topikten kopmam genede.. kızımı uyuttum geldim :))))
öpüyorum bebişini ...

ben son ana kadar epidural diye girdim... tam iğne yapılacak tırstım yaaaa epiduraldan ---
bana genel aneztesi önerilince hemmmeennn kabul ettim valla...
birde söz aldım ...doktor bana ağrı pompası takıcam dedi .. ağrı çekmeyeceksin dedi ..kandırmış...:))))
uyandım ağrıı var ... odama aldılar ..ağrı pompasıııı nerdeee diye bağırmışım ..herkes gülmüş bana

yok keseceklerya o uyuşmazsa diye korkuyom
korkma cnm herşey hallolur...

kızz nevraa maşallah valla sana
doğurdun ama bizede vakit buluyosun
gözüm korkuyodu valla seni görünce rahatladım...
bebişinle günler nasıl geçiyo...

kızz nevraa maşallah valla sana
doğurdun ama bizede vakit buluyosun
gözüm korkuyodu valla seni görünce rahatladım...
bebişinle günler nasıl geçiyo...

uykusuz hergece.... yorgun ölesiye..... sabahlarım bazen günlercee.... laylaylom ... işte böyle geçiyor...
evvelsi gece ..sabaha kadar 7 kere kaka yaptı ...:))
yedir içir... kaka temizle ...gaz çıkar ..uyut ...
veee tekrar başa dön ...

uyuttuktan sonra kendinize vakit ayırın ben öyle yapıyorum .. birde ayaklarım şişmese iyi olurdu .. şimdi kapatayım ...uzatıp dinlenmem lazım ..kızım uyanmadan ..

kızlar albümüme bakın .kızıma maşallah deyin ..yarın silicem

Son düzenleme:

ama ne güzzel bu anlarını bile mutlulukla anlatabiliyosun ne mutlu...
Allahım bizede nasip etsin.
hemen albümünüze bakıyorum...

allaha emanet ya bence bişy olmaz senin doğum haftan için ne diyo doktorun???
hangi haftalar arası almayı düşünüyo???
31desin az kalmış bence ikizlerde 36 hafta diye biliyorum ama

Simdilik tarih belli degil. Normalde dogum tarihimiz 13 temmuz ama ikiz olunca en gec 2 hafta once alirlar.
13 hazirana kadar gidebilirsem iyi sonrasida allah buyuk

Bizim burdakihastane sezeryanda genel yapmiyorlar bebekleride etkiledigi icin o yuzden epidural.
Bakalim benimki nasil olacak hayirlisi olsun

kızlar vajinal akıntım bir türlü geçmiyordu doktor kültür almıştı bakteri üremiş staf aureus diye bişey şimdi de fitilin yanı sıra antibiyotik yazdı canım sıkıldı umarım bebeğime zarar vermez

cnm geçmiş olsun
ilaçlarını düzenli kullan umarım kısa zamanda dzelir,
korkma bebişe bişi olmaz Allahın izni ile..

Gecmis olsun korkma canim bebegine birsey olmaz. Hepimiz bazen ilac kullanmak zorunda kaliyoruz

Bizim burdakihastane sezeryanda genel yapmiyorlar bebekleride etkiledigi icin o yuzden epidural.
Bakalim benimki nasil olacak hayirlisi olsun
zaten bebeğe etki etmesindiye hemen çıkartıyorlar bebişi ...
saat10:10 da bayılırken baktım ameliyathanedeki saate ..
bebiş doğum saati 10:15
inş. hayırlısı olur seninde
merak etme .. benim mayıs anneleri topiğinde çok kişide oldu .. hiç probl. yok şimdi ... o ilaçtan kullananların bebişleri sapasağlam .. kalbini ferah tut...
ama çok su içeceksin

Nevra tekrar analı babalı büyüsün düleklerimi yazıyımmm..Bebişini kokla bizim için............

saol canım ...darısı sizlere

Simdilik tarih belli degil. Normalde dogum tarihimiz 13 temmuz ama ikiz olunca en gec 2 hafta once alirlar.
13 hazirana kadar gidebilirsem iyi sonrasida allah buyuk

yani 1 1.5 ayın kalmış seninde hayırlısıyla kurtul canım sende çoğu gitmiş azı kalmış sabır biraz daha benimde normalde 20 eylül ama ağustosta bekliyoruz

ay valla ben hiç duymadım ağrı pompası diye bişi ama benim doktor bebişi hemen emzirim ona hiç narkoz gitmesin diye benim içinde daha sağlıklı imiş epidural dedi ama ben acayip tırsıyom (((((((((((((
canım ilaçlarını kullan doktor zaten bebişine zarar getirecek bi ilaç vermez

ay maşallah kızına nevracım kaşlarda çatık bayağı ciddiyiz ha hayyyyyyyy okadar mide yanmasınada saçlar yerinde valla alakası yok diyo doktorlar ama bence var yani baksana nazıımın kızda öle şaçlar upuzun valla toka takılır şimdiden :))))))))
bakalım benim kızda saçlı doğarsa bu mide yanmasına inanacam yani hurafe değil :))))))))
şaka bi yana Allahım nazardan korusun uzun ve hayırlı ömürler versin kızınve ailene maaşallah çok tatlı

nevraa maşallah cnm yaa ne güzel bi cimcime bu maşallah maşallah
ama sert bakışlı dediğim dedik bi kız olacak sanırım
allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…