ne acıyacak
belden iğnemi?
geceleri zombiyiz bizde .ama değer ....senin nurcandan doğum bitmiş ikiside iyilermiş hbrin gelince hemen ekledim listeye cnm çok şükür kurtuldun bitanem...
nasıl güzel gnlerdir şimdi senin yaşadıkların Allahım bizlerede nasip etsin inş...
bende bebişte iyiyiz cnm bi sorunumuz yok şükür
canım arkadaşım duaların için çook teşekküer ederim cnm...
Allah kabul etsin inş...
evet canım az kaldı benim doğumada ben sezeryandan değil ama epidural olmasından korkuyom yoksa bana sezeryanağrıları hiiiiiç korkunç gelmiyo belkide oğlum öldüğü için ozaman ben hemen ayaklandım ağrı felan düşünemedim :)))))) bunda görücezbakalım :))))))))))
korkma cnm herşey hallolur...yok keseceklerya o uyuşmazsa diye korkuyom
geceleri zombiyiz bizde .ama değer ....
ilk günler çok zor ..ama topikten kopmam genede.. kızımı uyuttum geldim :))))
öpüyorum bebişini ...
ben son ana kadar epidural diye girdim... tam iğne yapılacak tırstım yaaaa epiduraldan ---
bana genel aneztesi önerilince hemmmeennn kabul ettim valla...
birde söz aldım ...doktor bana ağrı pompası takıcam dedi .. ağrı çekmeyeceksin dedi ..kandırmış...:))))
uyandım ağrıı var ... odama aldılar ..ağrı pompasıııı nerdeee diye bağırmışım ..herkes gülmüş bana
kızz nevraa maşallah valla sana
doğurdun ama bizede vakit buluyosun
gözüm korkuyodu valla seni görünce rahatladım...
bebişinle günler nasıl geçiyo...
uykusuz hergece.... yorgun ölesiye..... sabahlarım bazen günlercee.... laylaylom ... işte böyle geçiyor...
evvelsi gece ..sabaha kadar 7 kere kaka yaptı ...:))
yedir içir... kaka temizle ...gaz çıkar ..uyut ...
veee tekrar başa dön ...
uyuttuktan sonra kendinize vakit ayırın ben öyle yapıyorum .. birde ayaklarım şişmese iyi olurdu .. şimdi kapatayım ...uzatıp dinlenmem lazım ..kızım uyanmadan ..
kızlar albümüme bakın .kızıma maşallah deyin ..yarın silicem
allaha emanet ya bence bişy olmaz senin doğum haftan için ne diyo doktorun???
hangi haftalar arası almayı düşünüyo???
31desin az kalmış bence ikizlerde 36 hafta diye biliyorum ama
geceleri zombiyiz bizde .ama değer ....
öpüyorum bebişini ...
ben son ana kadar epidural diye girdim... tam iğne yapılacak tırstım yaaaa epiduraldan ---
birde söz aldım ...doktor bana ağrı pompası takıcam dedi .. ağrı çekmeyeceksin dedi ..kandırmış...:))))
uyandım ağrıı var ... odama aldılar ..ağrı pompasıııı nerdeee diye bağırmışım ..herkes gülmüş bana
kızlar vajinal akıntım bir türlü geçmiyordu doktor kültür almıştı bakteri üremiş staf aureus diye bişey şimdi de fitilin yanı sıra antibiyotik yazdı canım sıkıldı umarım bebeğime zarar vermez
kızlar vajinal akıntım bir türlü geçmiyordu doktor kültür almıştı bakteri üremiş staf aureus diye bişey şimdi de fitilin yanı sıra antibiyotik yazdı canım sıkıldı umarım bebeğime zarar vermez
zaten bebeğe etki etmesindiye hemen çıkartıyorlar bebişi ...Bizim burdakihastane sezeryanda genel yapmiyorlar bebekleride etkiledigi icin o yuzden epidural.
Bakalim benimki nasil olacak hayirlisi olsun
merak etme .. benim mayıs anneleri topiğinde çok kişide oldu .. hiç probl. yok şimdi ... o ilaçtan kullananların bebişleri sapasağlam .. kalbini ferah tut...kızlar vajinal akıntım bir türlü geçmiyordu doktor kültür almıştı bakteri üremiş staf aureus diye bişey şimdi de fitilin yanı sıra antibiyotik yazdı canım sıkıldı umarım bebeğime zarar vermez
Nevra tekrar analı babalı büyüsün düleklerimi yazıyımmm..Bebişini kokla bizim için............
Simdilik tarih belli degil. Normalde dogum tarihimiz 13 temmuz ama ikiz olunca en gec 2 hafta once alirlar.
13 hazirana kadar gidebilirsem iyi sonrasida allah buyuk
ay valla ben hiç duymadım ağrı pompası diye bişi ama benim doktor bebişi hemen emzirim ona hiç narkoz gitmesin diye benim içinde daha sağlıklı imiş epidural dedi ama ben acayip tırsıyomgeceleri zombiyiz bizde .ama değer ....
öpüyorum bebişini ...
canım ilaçlarını kullan doktor zaten bebişine zarar getirecek bi ilaç vermezkızlar vajinal akıntım bir türlü geçmiyordu doktor kültür almıştı bakteri üremiş staf aureus diye bişey şimdi de fitilin yanı sıra antibiyotik yazdı canım sıkıldı umarım bebeğime zarar vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?