kizlar nasilsiniz nasil gidiyor benim oturmada poroplem var var hatta oturamiyorum acayip aciyor kuyruk kemigimidir nedir acayip aciyor
günaydın güzel anneler. bugün daha ağrısız bir gece geçirdim bebeğimin bugünlerde tekmelere daha kibar neden bilmiyorum durgun biraz. belki annesi sıkıntılı rahatsız diye öyle olmuştur. bu arada kkızlar içinizde antibiyotik kullanmak zorunda kalan oldu mu ? ben cefax 500mg ve pimafucin fitil kullanmak zorundayım
canım ben kullandım 3. ayımdı sanırım intehaptan dolayı kullandım bende
kizlar gunaydin bugun cok mutsuz kalktim basim siddetli agriyor ayrica bebegimde cok az hareketlilik var yaa buda benim canimi sikiyor onceden cikolata yedigimde durmuyordu simdi ise hic sabahtan bei cok hafif sekilde belkide 3 kere pit pit sekliyle vurdu bu normalmi yada doktora gitsemmi
ciddenyaaa..artık seninki de saçlı olursa .. bilki mide yanması saçtan:)))ay maşallah kızına nevracım kaşlarda çatık bayağı ciddiyiz ha hayyyyyyyy okadar mide yanmasınada saçlar yerinde valla alakası yok diyo doktorlar ama bence var yani baksana nazıımın kızda öle şaçlar upuzun valla toka takılır şimdiden :))))))))
bakalım benim kızda saçlı doğarsa bu mide yanmasına inanacam yani hurafe değil :))))))))
şaka bi yana Allahım nazardan korusun uzun ve hayırlı ömürler versin kızınve ailene maaşallah çok tatlı
saol canım ..darısı seninkinin resmine bakmamızaben daha yeni gördüüümm
oyyyyy çok datlı yeriiimmmm
maşallah 2 aylık bebek gibi duruyo
allahım esirgesin
nevraa maşallah cnm yaa ne güzel bi cimcime bu maşallah maşallah
ama sert bakışlı dediğim dedik bi kız olacak sanırım
allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş...
aminnn inş. canım ..cümlemizin ...seninkide kocaman olmuştur ..tam yemeliknevra kızını gördüm şimdi maşlhhhhhhhh
yhaaa o ne ciddiyet yerim ben onu allah güzel bir ömür nasip etsin kızınla birlikte ailenize
saol teyzesi ... ellerinden öperGunaydin kizlar hepinize iyi pazarlar.
Nevraaa kizin cok tatli masallahsaclarda simsiyah.
Benim midem yeni yeni yanmaya basladi reflu'den gaviscon kullaniyorum benim bebislerin fazla saci olmicak
cnm hafi gözün aydın bak gecelerin düzene girmeye başlamış...günaydın güzel anneler. bugün daha ağrısız bir gece geçirdim bebeğimin bugünlerde tekmelere daha kibar neden bilmiyorum durgun biraz. belki annesi sıkıntılı rahatsız diye öyle olmuştur. bu arada kkızlar içinizde antibiyotik kullanmak zorunda kalan oldu mu ? ben cefax 500mg ve pimafucin fitil kullanmak zorundayım
cnm merak etme yeri daraldığı için hareketlerinde azalma olmuş olabilirçççkizlar gunaydin bugun cok mutsuz kalktim basim siddetli agriyor ayrica bebegimde cok az hareketlilik var yaa buda benim canimi sikiyor onceden cikolata yedigimde durmuyordu simdi ise hic sabahtan bei cok hafif sekilde belkide 3 kere pit pit sekliyle vurdu bu normalmi yada doktora gitsemmi
ciddenyaaa..artık seninki de saçlı olursa .. bilki mide yanması saçtan:)))
aslında çok güleç .. onu halası çekmiş .. şimdi bayaa değişti yüzü .. sonra yeni resim ekleyeceğim haber veririm
saol canım ..darısı seninkinin resmine bakmamıza
ilk doğduğu gün çatık kaşlıydı kızım .. şimdi gülücükler atıyor kuzum ...
aminnn inş. canım ..cümlemizin ...seninkide kocaman olmuştur ..tam yemelik
saol teyzesi ... ellerinden öper
geçmiş olsun ...reflü çok zor ... ben doğurana son geceye kadar yandım ...
doğurduğum gibi geçti reflü ... az kaldı sabret canım ....
yaptım ve oldu ..sizlere de tavsiye ediyorum ... bir ninni - bir şarkı -yada masal okuyun yavrunuza karnınızdayken ..ama hergün ve sürekli ...
kızım tepki verdi hep karnımda .. doğunca da kızıma aynı ninniyi şarkıyı okuyorum ..resmen dinliyor ... aynı şekilde tekmeler atıyor şimdi de ..hatırlıyorlar anne karnındaki sesleri ....
bebeklerinizle karnınızda iletişim kurun ... eşiniz akşamları onunla konuşsun ...babasının sesine tepki veriyorlar sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?