merhaba kızlar
bana dua edin lütfen yarın test günüm ve bende pozitif alanlardan olmak istiyorum
buraya gelip kocaman ' hamileyim' yazmak istiyorum
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
sizleri ve bebeklerinizi öpüyorum
merhaba kızlar
bana dua edin lütfen yarın test günüm ve bende pozitif alanlardan olmak istiyorum
amiiin inşallahtamam canım inşallah hiç sorun olmaz bebeklerimize
canım benim kıza hep az tekmeliyo ve cansız ama doktor sorun olmaz dedi aslında geceleri uyumazsam farkediyorum geceleri daha çok oynuyor belki sizinkide öledir ama için rahat etsin bi doktora git belki rasgelmişindir ben hareket etmioyosa heen koşuyodum doktora geçen aya kadar böle habire doktora koştum bu ay şimdi zten her hafta gittiğim için artık rahat bıraktım kendimi :)))))kizlar gunaydin bugun cok mutsuz kalktim basim siddetli agriyor ayrica bebegimde cok az hareketlilik var yaa buda benim canimi sikiyor onceden cikolata yedigimde durmuyordu simdi ise hic sabahtan bei cok hafif sekilde belkide 3 kere pit pit sekliyle vurdu bu normalmi yada doktora gitsemmi
:))))))))))))) ay ben yerim bu kızları ya bebişleriimizin hepsi ayrı tatlı bekliyoruz bak yeni resimler koy poz versin fıstık teyzelerine :)))))))ciddenyaaa..artık seninki de saçlı olursa .. bilki mide yanması saçtan:)))
aslında çok güleç .. onu halası çekmiş .. şimdi bayaa değişti yüzü .. sonra yeni resim ekleyeceğim haber veririm
saol canım ..darısı seninkinin resmine bakmamıza
ilk doğduğu gün çatık kaşlıydı kızım .. şimdi gülücükler atıyor kuzum ...
aminnn inş. canım ..cümlemizin ...seninkide kocaman olmuştur ..tam yemelik
saol teyzesi ... ellerinden öper
geçmiş olsun ...reflü çok zor ... ben doğurana son geceye kadar yandım ...
doğurduğum gibi geçti reflü ... az kaldı sabret canım ....
merhaba kızlar
ya kızlar ben bugün sözde eşimle gezmeğe çıktım ama resmen eziyetten beter oldu sanlki biri bana işgence etmiş gibiyim sabah bel ağrım vardı zaten evden çıkınca daha beter azdı şuan resmen belim kopuyor yatarken pek sıkıntı yok ama ayağa kalkınca her attığım adımda sanki kasığıma ve belime bişiler batıyo bugün yarın doğurcam sanki(((((((( ya tamda doktorla anlaştık 23 ü dedik süpriz yapmazın hiç sevmem böle süprizleri :))))
belli olmaz valla çantan hazır mı??? sanmıyorum ama son günlerindesin canım normal yani
ya kızlar ben bugün sözde eşimle gezmeğe çıktım ama resmen eziyetten beter oldu sanlki biri bana işgence etmiş gibiyim sabah bel ağrım vardı zaten evden çıkınca daha beter azdı şuan resmen belim kopuyor yatarken pek sıkıntı yok ama ayağa kalkınca her attığım adımda sanki kasığıma ve belime bişiler batıyo bugün yarın doğurcam sanki(((((((( ya tamda doktorla anlaştık 23 ü dedik süpriz yapmazın hiç sevmem böle süprizleri :))))
çantam hazırda ilk defa bu hafta sonu bacaklarımı felan almadım haftaya doğum yapıcam doğumdan sonra yarım yamalak çıkmasın diye bekliyim dedim bu hafta ama olmadı yarın ağdamı yapacam nolur nolmaz
çantam hazırda ilk defa bu hafta sonu bacaklarımı felan almadım haftaya doğum yapıcam doğumdan sonra yarım yamalak çıkmasın diye bekliyim dedim bu hafta ama olmadı yarın ağdamı yapacam nolur nolmaz
çantam hazırda ilk defa bu hafta sonu bacaklarımı felan almadım haftaya doğum yapıcam doğumdan sonra yarım yamalak çıkmasın diye bekliyim dedim bu hafta ama olmadı yarın ağdamı yapacam nolur nolmaz[
öncelikle hayırlı doğumlar olsun, hakketen bu ağda işini nasıl yapıorsunuz kendiniz mi yapıosunuz yoksa kuaför falan mı, ben kendim yapıodum ama gittikçe zorlaşıo kuaföre de gitmedim hiç zor bi olay benim için.. çok sıkıntıya sokuo bu kıl tüy işi beni..
cnm yaa a dikkat et kendine
yat uzan biraz bak geçer o zmana inş çok ayakta kaldığın içn öyle olmuştur belki
yarın kendini iyi hissedersen temizlenmezsin ama baktın hala iyi değilsin temizlenirsin cicim..
bende ağda konusunda senin gibi endişeleniyorum temiz olamamaktan... oluruz inşallah ama senin bişey kalmamış 1haftadan bişi olmaz bence yap temizliğini:)
ya aslında ben her hafta sonu alıyorum normalde öle fazla bi tüy çıkmıyor o yüzden her hafta sonu aldığım için tek tük çıkıyor aama genede acilen gitsem bir tane bile olsa kıl utanırım kendimden benim eşimde çok takıntılıdır bu tüy işinde hiç sevmezz birlikte olmasakrta gördümmü tiksinir o yüzden çok takılırım bu konuya kuaföre gimiyorum kendim alıyorum valla kuaföre para dayanmaz sadece vajinal bölgeye 30 tl alıyolar ben fonexden bi sir ada alıyorum 15-20 tl ye 1-2 ay idare ediyo beniçantam hazırda ilk defa bu hafta sonu bacaklarımı felan almadım haftaya doğum yapıcam doğumdan sonra yarım yamalak çıkmasın diye bekliyim dedim bu hafta ama olmadı yarın ağdamı yapacam nolur nolmaz[
öncelikle hayırlı doğumlar olsun, hakketen bu ağda işini nasıl yapıorsunuz kendiniz mi yapıosunuz yoksa kuaför falan mı, ben kendim yapıodum ama gittikçe zorlaşıo kuaföre de gitmedim hiç zor bi olay benim için.. çok sıkıntıya sokuo bu kıl tüy işi beni..
ya aslında ben her hafta sonu alıyorum normalde öle fazla bi tüy çıkmıyor o yüzden her hafta sonu aldığım için tek tük çıkıyor aama genede acilen gitsem bir tane bile olsa kıl utanırım kendimden benim eşimde çok takıntılıdır bu tüy işinde hiç sevmezz birlikte olmasakrta gördümmü tiksinir o yüzden çok takılırım bu konuya kuaföre gimiyorum kendim alıyorum valla kuaföre para dayanmaz sadece vajinal bölgeye 30 tl alıyolar ben fonexden bi sir ada alıyorum 15-20 tl ye 1-2 ay idare ediyo beni
tabii ürün almak mesele değil normalde bende kendim yapabiliorum ama şimdi bükülemiorum eğilemiorum göremiorum falan... sen nasıl görüosun malum yeri
kızlar umarım bende aranıza katılırım. rüyamda bebek patiği gördüm bi hevesle umutlandım. ama sonu yine hüzün....
h.g aramıza....
inş rüyan gerçekleşir cnm benim sakın mitsizliğe kapılma elbet gelecek minişin sen yeterki dualarını eksik etme...
denemeleriniz nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?