Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

inşallah canım dualarım seninle

ins canim allah dualarini kabul etsin ins muradina kavusur ve bebeginle olursun

tamam canım inşallah hiç sorun olmaz bebeklerimize
amiiin inşallah
canım benim kıza hep az tekmeliyo ve cansız ama doktor sorun olmaz dedi aslında geceleri uyumazsam farkediyorum geceleri daha çok oynuyor belki sizinkide öledir ama için rahat etsin bi doktora git belki rasgelmişindir ben hareket etmioyosa heen koşuyodum doktora geçen aya kadar böle habire doktora koştum bu ay şimdi zten her hafta gittiğim için artık rahat bıraktım kendimi :)))))
:))))))))))))) ay ben yerim bu kızları ya bebişleriimizin hepsi ayrı tatlı bekliyoruz bak yeni resimler koy poz versin fıstık teyzelerine :)))))))

amin canım rabbim gönlüne göre versin hayırlısı ile inşallah

ya kızlar ben bugün sözde eşimle gezmeğe çıktım ama resmen eziyetten beter oldu sanlki biri bana işgence etmiş gibiyim sabah bel ağrım vardı zaten evden çıkınca daha beter azdı şuan resmen belim kopuyor yatarken pek sıkıntı yok ama ayağa kalkınca her attığım adımda sanki kasığıma ve belime bişiler batıyo bugün yarın doğurcam sanki (((((((( ya tamda doktorla anlaştık 23 ü dedik süpriz yapmazın hiç sevmem böle süprizleri :))))

belli olmaz valla çantan hazır mı??? sanmıyorum ama son günlerindesin canım normal yani

belli olmaz valla çantan hazır mı??? sanmıyorum ama son günlerindesin canım normal yani

çantam hazırda ilk defa bu hafta sonu bacaklarımı felan almadım haftaya doğum yapıcam doğumdan sonra yarım yamalak çıkmasın diye bekliyim dedim bu hafta ama olmadı yarın ağdamı yapacam nolur nolmaz

çantam hazırda ilk defa bu hafta sonu bacaklarımı felan almadım haftaya doğum yapıcam doğumdan sonra yarım yamalak çıkmasın diye bekliyim dedim bu hafta ama olmadı yarın ağdamı yapacam nolur nolmaz

cnm yaa a dikkat et kendine
yat uzan biraz bak geçer o zmana inş çok ayakta kaldığın içn öyle olmuştur belki
yarın kendini iyi hissedersen temizlenmezsin ama baktın hala iyi değilsin temizlenirsin cicim..

bende ağda konusunda senin gibi endişeleniyorum temiz olamamaktan... oluruz inşallah ama senin bişey kalmamış 1haftadan bişi olmaz bence yap temizliğini:)

cnm yaa a dikkat et kendine
yat uzan biraz bak geçer o zmana inş çok ayakta kaldığın içn öyle olmuştur belki
yarın kendini iyi hissedersen temizlenmezsin ama baktın hala iyi değilsin temizlenirsin cicim..

bende ağda konusunda senin gibi endişeleniyorum temiz olamamaktan... oluruz inşallah ama senin bişey kalmamış 1haftadan bişi olmaz bence yap temizliğini:)

ya aslında ben her hafta sonu alıyorum normalde öle fazla bi tüy çıkmıyor o yüzden her hafta sonu aldığım için tek tük çıkıyor aama genede acilen gitsem bir tane bile olsa kıl utanırım kendimden benim eşimde çok takıntılıdır bu tüy işinde hiç sevmezz birlikte olmasakrta gördümmü tiksinir o yüzden çok takılırım bu konuya kuaföre gimiyorum kendim alıyorum valla kuaföre para dayanmaz sadece vajinal bölgeye 30 tl alıyolar ben fonexden bi sir ada alıyorum 15-20 tl ye 1-2 ay idare ediyo beni

Son düzenleme:

tabii ürün almak mesele değil normalde bende kendim yapabiliorum ama şimdi bükülemiorum eğilemiorum göremiorum falan... sen nasıl görüosun malum yeri

tabii ürün almak mesele değil normalde bende kendim yapabiliorum ama şimdi bükülemiorum eğilemiorum göremiorum falan... sen nasıl görüosun malum yeri

aynamvar canım büyük tuvalet aynalarından onu koyuyorum diğer gebeliğimdede öle yapmıştım ozamanda her hafta alıyodum zaten sık sık alınca kolay oluyo sende bak ayna al ayna ile yap

Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

hava çok sıkıcı araba olsaydı çıkar bebiklerime bişiler bakardım daha bişi almadım lcw dio herkes orda bebek kıyafeti var mı ya???başka hangi mağazalardan yaptınız alışverişi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…