geçmiş olsun, hemoroid problemiyle hamilelikte çok zor zamanlar geçirdim..bu konuyla ilgili burada bir topik var( gebelik bölümünde), istersen bir göz at.. oradaki arkadaşların dediklerinden de çok yararlandım.. ılık ılık sürekli duşa girdim, ayrıca günde 4-5 kez belden aşağısını yıkadım ama ılık.. doktorum kortos diye bir krem verdi, kullandım çok işe yaramadı.. ama ben internetten anusol diye bir krem aldım, önceden de hemoroidde kullanmıştım, o işe yaradı, ılık duş çok faydalı oldu, bir de o topikte bir arkadaş demişti, gece pamuğa bol zeytinyağı döküp hemoroidin üstüne koyup uyudum, ağrısını hafifletmişti, çok zor oluyor, o yüzden aklıma gelen ve uyguladığım herşeyi yazdım.. çok geçmiş olsun..
Lila ben 2 bebekle yerimden kalkamaz oldum sen 3 taneyle yuzmeyi dusunuyorsun
günaydın canlar nasılsınız.NEVRA canım hayırlı olsun sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah.herzaman nerde yaaa dün de baktım yoktu inşallah iyidir.
canım dünden beri yok acaba acil bi işi çıktıda şehirdışına mı çıktı yada internetinde bi sorun çıkmıştır herşey olabilir ama kötü şeyler getirmeyin aklınıza
yok canım kötü şeyler getirmedim aklıma da merak ettim sadece...
hayatım su seni kaldırıyo ya daha rahat hareket ediyosun hamilenin yapabileceği hatta yapması gereken nadir sporlardan biri yüzme bütün kasların rahatlayıp gevşiyo havuzda takla açmicama göre bi sakıncası yokmuş... ay yerinden kalkamicak kadar ağırlaştın mı sen canıııımmm kıyamam yaaa benimde sol gögsümün altında bi sıkışma hisediyodum meğer oğlumun ayakları ordaymışo tepiklermiş
bende dünden beri aynı dertten muzdaribim ama kötüyü düünmek istemiyorum yinede herhangi birinizde teli olan varsa bi ararsa ççok memnun kalırım kızlargünaydın canlar nasılsınız.NEVRA canım hayırlı olsun sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah.herzaman nerde yaaa dün de baktım yoktu inşallah iyidir.
hayatım su seni kaldırıyo ya daha rahat hareket ediyosun hamilenin yapabileceği hatta yapması gereken nadir sporlardan biri yüzme bütün kasların rahatlayıp gevşiyo havuzda takla açmicama göre bi sakıncası yokmuş... ay yerinden kalkamicak kadar ağırlaştın mı sen canıııımmm kıyamam yaaa benimde sol gögsümün altında bi sıkışma hisediyodum meğer oğlumun ayakları ordaymışo tepiklermiş
merhaba kızlar
tüm iyi dilekler için teşek . ediyoruz teyzeleri ... bugün 4. günümüz..alışıyoruz birbirimize ... ...bayılırken hepinize dua ettim enson.... yani doğumhanede unutmadım ... Allah yanımızda olsun..
dikişleri hala geçmedi ..kalkarken yatarken canım çok yanıyor ... göğuslerim şiş acı anlatamam ...
ayaklar davul ....
ama gende sabır diyorum ...
derviş nazım fırstnumbus ..ben ne zaman düzeleceğim kızlarrrrrrr...
nurcancım ne yaptın ..37. haftaya girmişsin hayırlı olsunnnnnnn ...
lila üçüzlerine dua ettim ....
espoir sanada bebişlere....
tupbaby bilgem kimseyi unutmadım ... kızım uyandı gene girerim
bende numarası olan yoktur heralde dimi???
sen nasılsın??? nasıl gidiyo???
merhaba kızlar
tüm iyi dilekler için teşek . ediyoruz teyzeleri ... bugün 4. günümüz..alışıyoruz birbirimize ... ...bayılırken hepinize dua ettim enson.... yani doğumhanede unutmadım ... Allah yanımızda olsun.
dikişleri hala geçmedi ..kalkarken yatarken canım çok yanıyor ... göğuslerim şiş acı anlatamam ...
ayaklar d
merhaba kızlar
tüm iyi dilekler için teşek . ediyoruz teyzeleri ... bugün 4. günümüz..alışıyoruz birbirimize ... ...bayılırken hepinize dua ettim enson.... yani doğumhanede unutmadım ... Allah yanımızda olsun..
ayaklar davul ....
ama gende sabır diyorum ...
derviş nazım fırstnumbus ..ben ne zaman düzeleceğim kızlarrrrrrr...
nurcancım ne yaptın ..37. haftaya girmişsin hayırlı olsunnnnnnn ...
tebrikler gözün aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi...
cnm şüküürlerinide duyalım eh şöle
ben bilerek kızdım sana sitemlenme sakın diye
bu arada ılık banyo yapabilirsin cnm hiç duş alma demiyoruz sana
ama fön yasak...1 2 gne al duşunu bide dr a giderken alırsın
dr a gidincede sorarsın..neler yasak neler değil diye
bu arada hep soracam unutuyom sen nerede oturuyon
yada sordummu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?