Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım öncelikle ilgin cevabın için çok teşekkür ederim. öncelikle senin doğumdan sonra geçti mi bebeğe zararı varmı. bu beze geçer mi kalıcı mı? bana da doktor buz koy dedi sıcak su yanlış uygulama dedi. bir de procto glyvenol verdi. haftaya kontrol var bakalım sağolasın canım umarım kolayca atlatırım. annem yıllardır çekiyor umarım geçicidir.

günaydın canlar nasılsınız.NEVRA canım hayırlı olsun sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah.herzaman nerde yaaa dün de baktım yoktu inşallah iyidir.

Lila ben 2 bebekle yerimden kalkamaz oldum sen 3 taneyle yuzmeyi dusunuyorsun

hayatım su seni kaldırıyo ya daha rahat hareket ediyosun hamilenin yapabileceği hatta yapması gereken nadir sporlardan biri yüzme bütün kasların rahatlayıp gevşiyo havuzda takla açmicama göre bi sakıncası yokmuş... ay yerinden kalkamicak kadar ağırlaştın mı sen canıııımmm kıyamam yaaa benimde sol gögsümün altında bi sıkışma hisediyodum meğer oğlumun ayakları ordaymış o tepiklermiş

günaydın canlar nasılsınız.NEVRA canım hayırlı olsun sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah.herzaman nerde yaaa dün de baktım yoktu inşallah iyidir.

canım dünden beri yok acaba acil bi işi çıktıda şehirdışına mı çıktı yada internetinde bi sorun çıkmıştır herşey olabilir ama kötü şeyler getirmeyin aklınıza

Evet canim ben agirlastim bir aydir simdi biz 7 aylik olduk yuruyunce zorlaniyorum her tarafim agriyor bacak arasi, bellim tutmuyor.
Havuza gelince ben hareketsiz oldum 1 aydir hastanede yatiyorum doktor havuza gitmemi tavsiye etti bacaklarimi guclendirmek icin. Ama ben yinede korkuyorum

bende dünden beri aynı dertten muzdaribim ama kötüyü düünmek istemiyorum yinede herhangi birinizde teli olan varsa bi ararsa ççok memnun kalırım kızlar

canım sana doktorunmu dedi yüzebilirdsin diye yoksa se hamilelerin apabileceği sporlar açsındanmı böle diyon çünkü tekli hamilelikle çoğul olan farklı bak espoir kadıncağız evden bebeklerine kıyafet almayaa bile çıkamadığı halde sancıları geldi sende doktoruna sormadan nette felan araştırıp bişi yapma netteki bilgilerin geneli üst düzen bilgiler aıklayıcı değil

merhaba kızlar
tüm iyi dilekler için teşek . ediyoruz teyzeleri ... bugün 4. günümüz..alışıyoruz birbirimize ... ...bayılırken hepinize dua ettim enson.... yani doğumhanede unutmadım ... Allah yanımızda olsun..

dikişleri hala geçmedi ..kalkarken yatarken canım çok yanıyor ... göğuslerim şiş acı anlatamam ...
ayaklar davul ....
ama gende sabır diyorum ...
derviş nazım fırstnumbus ..ben ne zaman düzeleceğim kızlarrrrrrr...

nurcancım ne yaptın ..37. haftaya girmişsin hayırlı olsunnnnnnn ...

lila üçüzlerine dua ettim ....
espoir sanada bebişlere....
tupbaby bilgem kimseyi unutmadım ... kızım uyandı gene girerim

canım 1 haffta içinde toparlasın tamamen geçmez ama acılar felan hafifler yürümen birazdaha rahat olur şişliklerde kanaman devam ettikçe yavaş yavaş gidecektir negüzel 4 gün geçmiş bile ah Allahım negüzel birşeydir bu sanki şuan senin yerinde gibiyim okadar içten yaşıyorum hissediyorumki senin yavruna kavuşma sevincini rabbim kimseyi evlatsızlıkla evlat acısıyla sınasın
canım Allah razı olsun düşünü dua etmişsin bizde artık yolumuza tek devam ediyoruz artık cumaları kendim atlıyorum haftaları sen kurtuldun şükür :)))))) artık doktorumuza daha sık gidicez 23 ündede doğumum Allahımın izni ile :)))))))

bende numarası olan yoktur heralde dimi???

sen nasılsın??? nasıl gidiyo???

valla canım numarası olan varsa arasa keşke çok iyi olurdu.ben de iyiyim çok şükür canım dün itibari ile stres yapmamaya kesin karar verdim bebeişimle bol bol keyif yapıyoruz.iki gündür hafif baş dönmelerim var dengemi bozuyor arada onun dışında çok şükür bir şeyim yok kanamam olmasın diye bol bol dua ediyorum böyle işte canım 4 gün kaldı çarşamba kontrole gitcem.sen nasılsın günün nasıl geçiyor....

Sagol nevracim allah razi olsun dualarin icin.

Kızlar ne diyeceğim.az önce marketten çilek aldım.kasiyer kız çilekleri görünce bana hamilesiniz heralde, aman dikkat edin çilek yedikten sonra elinizi yüzünüze falan sürmeyin yada çatalla yiyin mutlaka dedi..sonra içime bir kurt düştü çünkü ben çileği elimle çok yedim tv karşısında falan ve mutlaka bir yerime dokunmuşumdur yerken.internette araştırdım çilek,ciğere dokunmak ve gül koklamak iyi değilmiş hamilelikte.gül koklarsan da bebekte gül izi olurmuş.ben hatırlıyorum da birkaç hafta önce babam gül getirmişti ve ben koklamıştım..ya sizce bunlar gerçek mi.benim inanasım gelimiyor ama forumlarda yok benim yengem kokladı şöyle oldu, yok benim teyzem çileğe dokundu böyle oldu diyenler var.hiç aklımda yoktu böyle birşey.siz ne düşünüyorsunuz.bir de size sorayım dedim...

tebrikler gözünaydın analı babalı ve sağlıkla büyüsün bebişiniz

her zaman seninle, ya bu fön niye yasak yada hangi döneme kadar yasak ben 23 deyim şimdi ve başında beri kullandım kullanmazsam ölürdüm herhalde sinüzit ve bronşit var hemen hasta oluyorum, bide şu çileği elinle yememe olayı nedir ben elle yedim sonra saçımı da kestirdim yeni. off bütün yapılmaması gerekenleri yapmışım galibaaaaa, ne olcak şimdi

selamm kızlarr
inşallah 3-4 gün sonra bende bu topicte yazmaya başlarım
16 Mayıs test tarihim

selamm kızlarr
inşallah 3-4 gün sonra bende bu topicte yazmaya başlarım
16 Mayıs test tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…