Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

canııııımmmm hayırlı olsuuunnn
değerin kaç çıktı???
darısı isteyenlere inşallah

Son düzenleme:
merhaba kızlar biz bu sabah kontrolumuzu gittik Allah şükür herşey yolunda boyumuz 39 cm. kilomuzda 1450 gr. bende boş durmamışım 2 kilo daha almışım. iki hafata sonra tekrar gidicez raporumu başlatıcak doktor sonra evde hazırlıklar başlasın

kızlar umarım bende aranıza katılırım. rüyamda bebek patiği gördüm bi hevesle umutlandım. ama sonu yine hüzün....
inşallah yakında aramıza gelirsin sende canım
ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

oh oh maaşallah bak bu ttopiğe gelene uğurlu geliyo topic kim transferinden sonra buraya devam etse sonunda hamiş haberi getiriyo rabbim kucağına almayı nasip etsin değerin kaç çıktı gülüm

kızlar bende buraya pulpy gibi gebeyim yazmak istiyrm.tüp bebek tedavisindeyim cmrts yumoşarım toplandı bu hafta transferim var bana dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bende buraya pulpy gibi gebeyim yazmak istiyrm.tüp bebek tedavisindeyim cmrts yumoşarım toplandı bu hafta transferim var bana dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrr

transferden sonrada buraya devam edim ozmn nurcannnnnn

Allahım inşallah hayırlı transferler nasip etsin yavrun sana sıkı sıskı tutunsun
devam et kız kim geldiyse hamiş kaldı sanada dua ederiz rabbim belki birimizin hürmetine kabul eder :))))) birsürü hamiş karı var burda :)))

tahmer
kız sen neredesin yaa ne dün ne bugün gelemedin toipiğe
en son 2 gn önce uğramışın kk ya
kötü bi durum olmasında biz bekleriz...

merhaba canım çok şükür kötü bir durum yok nette sorun vardı bu gün çözüldü telefondanda giremedim bir türlü.siz nasılsınız ay ben çok özledim sizi çok yalnız hissettim kendimi.canım yaaa benim hiç ağrım falan kalmadı göğüslerimdeki aşırı ağrı dışındada bir belirti yok çok korkuyorum bir şeymi oluyor diye bu arada bu gün moralim çok buzuk çok ağladım ben iğnelerimi yakınımdaki bir sağlık ocağında oluyordum zaten hemşireler falan çok zoraki yapıyorlardı hatta öğle arası olmadan doktor kapıyı bile kitlemişti bir keresinde ben zorla açtırmıştım bu iğnenin yapılması lazım diye bu gün gittim aile hekiminiz bura değil çookk uzak bir yer sölediler orda diye yapmadılar ukala doktorda diyor ki abartmayın yürüyerek gidebilirsiniz demez mi moralim sıfır onunla tartıştım mı orda neyse bu günki iğnemi yaptılar zorla sonra tam çıkcam bir tane kadın geldi o da tüp bebek yaptırmışda bana soruyor kanaman oldu mu diye hayır dedim bana ayy benimde bir damla bile olmamıştı düştü aman yürüme iş yapma falan ayyy iyice kötü oldum eşim arayıp ne yaptın deyince bir ağladım bir ağladımanlatamam hala da moralim bozuk nereye yaptırcam iğnemi bilmiyorum ama onları şikayet etcem ayyy çok uzattım kusura bakmayın ne yapayım size anlatacak çoookk şey var daha bebişler ve siz nasılsınız...

sen çok yaşa emiii hamiş karılarr nolur bana dua edinn.adım tuğbaaaaabende hamiş olayımmm

ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

wuawwww çok güzel bi sonuç buuu ne gzel yaa hamiş hbrleri alıyoruz ne kadar güzel
şükürler olsun
güne gittim bende ama hep aklım sendeydi varya yazmıştır artık falan diye
kahrolası telimden kk ya giremiyorum hata veriyo
sizlerde kk ya telden giren varmı?

hava çok sıkıcı araba olsaydı çıkar bebiklerime bişiler bakardım daha bişi almadım lcw dio herkes orda bebek kıyafeti var mı ya???başka hangi mağazalardan yaptınız alışverişi???
cnm lcw de pek çeşit yok yani her lcw de
wenice de güzel modeller var
malesef canım bebeğim bu ayda gelmedi. hayırlısı artık umarım gelecek ayy olurr
inş en kısa zamanda gelir cnm sıkma canını
ohh maşallah bebiş güzel kilolanmış...
cnm hayırlı bi tedavin olsun inş...inş bol bol kaliteli embriyon oluşur cnm yaa

tşk ederim canım
değerim 202 çıktı doktorum çok iyi bi değer dedi ama
bilmiyorum?
sizinkiler kaç çıkmıştı?
çok güzel bi değer
beni 42 çıkmıştı ama çok şkür yükseldi gün geçtikçe
aayy o benimmmm :)yazdım ama sen yoksun
gelince okursun müjdeli haberiiii :)
hep gidene kadar bekledim ama seni var ya
ayyy merak ettim seni yaa
iyi bari iyiymişsin..ne uyuz bi dr o öyle başka yere yaptırabilirsen başka yere yaptır cnm iğneni..
ben senin haftanda kanamalarım başlamıştı ve kocişimin işi hastanede olduğu için bana hergün ambulansla hemşire gönderiyodu sağolsun..
canım ben anormal bi kızım biliyosun:)))
benimki 2334 çıkmıştı

kızım sen anormal değilsin
sen 3 tane minnak taşıyosun bırakta o kadar yüksek çıksın
sana kaç tane transfer edilmişti fıstık

canım ya kanama olmaması iyi değil mi yani ay benim hiç kanamam kasıkda ağrı falan yok ayyy bir şey mi oludu yaaaa

slm fıstık teyzoşlar nasılsınız..
biz gittik ana kız güne geldik
ay bi yedim bi yedimki şiştim yaa
oradanda kociş hastaneye çağırdı istediğim dişçi hastanedeymiş
muayene oldum 20lik dişimde et sarkması vardı onu gösterdim
o sorun değilde 4 5 dolgu gerek sana dedi mevbur doğumu bekleyecez sıkıntı yoksa dedi
ben zaten tüp bebek tedavisine başlamadan yine muayenemi olmuştum dişe o zamanda başka dr 2 3 dolgu yapılması gerek yapalımmı dedi bende yok yok istemem haftaya bayramı geçireyim gelir başlarız dedim bayram geçti adetim erken geldi ve dolgulara başlamadan tüp bebeğe başladık dişler kaldı
şimdi diyorumki salak kafam o kadar gidip o koltuğa oturmuşun yaptırsana doğumdan sonra ben nasıl başa çıkacaksan artık..Allah yardımcım olsun...

canım ya kanama olmaması iyi değil mi yani ay benim hiç kanamam kasıkda ağrı falan yok ayyy bir şey mi oludu yaaaa

kızz deli kanama olmaması tabi iyi
kanama olursa elbet bi sorun varki ondan oluyo
al benim oldu bebişimin eşi aşağı rahim ağzındaydı bu yüzden kanamam oldu kaç kez ne sıkıntılar çektim
ama dr dedi bebek büyüdükçe oda yukarı çıkar
bakma bana ben şunun şurasında 1 2 aydır gezmelere çıkabiliyorum
ev hapsim vardı kaç ay...sadece kontrollere gidip geliyodum

ayyy canım saolunnn yaaa korkuyorum işte bir yarın kaldı çarşamba görcem inşallah.oh oh sende keyifler yapmışsın ne güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…