Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

dediğin gibi canım nasıl iyi olmasın

herzaman seninle kiz dr geldim bende sekerim aclik 73 tokluk 99 ve hba1c 6.11 cikti dahiliye yonlerdidi heralde diyet vercek kizlar bilgisi olan varmi yaa cokmu yuksek

cnm şekerin çok iyi maşallah
senin ilk testmiydi bu çok güzel çıkmış perhizlik bi durum yok yani....
hba nedir bilmem ama?

huhuuu
bilin bakalım size kimden slm getirdim...
öykü nisa hanımdan slm var teyzelerine...
geçte olsa nurcanı ziyarete uğrayabildim...
ikiside çok güzel görünüodu maşallah
ben gittiğimde yeni emmiş zilli kucağıma aldım çok tatlı bişi heryeri çok güzel...
nurcanda çok iyi görünüyodu
sizlere slmı var çok....

oo a.s iyi olduklarina cok seviniyorum yaa darisi ins bizlere .. herzaman seninle yok canim bu benim 3 testimdi 2 kere 50 gr seker yuklemesi yaptilar buseferki aclik ve tokluktu bende anlamadim bana kalsa ben gayet iyiyim vucudumda sislik yok kilo almadim halsiz degilim duzenli uyku modundayim bu nedir bakalim yarin nedicek dahileyeci herseyin hayirlsi bu bizden hem nevranin hemde nurcanin bebegine

cnm bence düşük bile ama bakalım dr ne diyecek...

herzaman seninle nurcan nasildi sancisi falan varmiydi .. nasil gecmis dogumu

çook iyiydi hatta bana dedi eğer seninde sezeryan olursa kesinlikle epidurali tercih et diye
hiç sancısı yoktu sordum iyiyim dedi.

doğumdan1.5 saat sonra ayağa kalkmış
daha önce kalkacakmışta kalkmasına izin vermemişler...

epidurali nasil oluyor hani bu belden assigi uyusturulanmi eger oysa iyi degil diyorlar yaa nurcanin massallahi var ozaman aman ayaklansinda bebisini kucagindan hic indirmesin

epidurali nasil oluyor hani bu belden assigi uyusturulanmi eger oysa iyi degil diyorlar yaa

epidurali nasil oluyor hani bu belden assigi uyusturulanmi eger oysa iyi degil diyorlar yaa nurcanin massallahi var ozaman aman ayaklansinda bebisini kucagindan hic indirmesin

evet cnm o belden aşağı uyuşturulan..
nesi sakıncalıymış cnm...
bende duymuştum belden aşağısının sakat kalma durumunu ama sonuçta diğer geneldede o risk var uyanamama gibi ayrıca narkozun etkisinden uyanırkende bi sürü sıkıntııs varmış....
benim bütün tanıdıklarım epidural oluyo bi sorun çıkmadı şimdiye kadar...
sen ne zararını biliyosun?

kızlar dün doktora gittim bebeğim iyi sorunum yokmuş o sıkıntım da geçti onunla birlikte kasılma olursa sorunmuş kanalım kapalıymış uzunluk iyiymiş bebek yukarıdaymış ve 1112 gram olmuş çok şükür

nurcanın iyi olmasına çok sevindim maaşallah bebişini de aldı kucağına. hepimiz o günleri görelim inşallah.

cnm hadi gözünaydın...bak sıkıntın boşaymış bebişinde çok iyi kilosuda çok iyi maşallah...

ohhh. ne güzel ...
bebeğin küveze girmemesine çok çok sevindim ...Bu sefer herşey çok güzel oldu ... Nurcan adına çok sevinçliyim ...
bende telefonda neler neler soracaktım ..ama sesi çok iyi geliyordu zaten ... birde uzun uzun telefonda tutmak istemedim kızı ....
nurcan gelsinde resmini yükler güzel kızının inş ...

maşallah bebeğine

bende duymuştum epiduralin sakıncalarını ama ben heyecanlanırım heralde ya yok yok bayılim ben herzamancım anneler listesine ekle artık nurcanı

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer--------umut tüp bebek----------7.hafta
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------31.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 24.hafta----------ERKEK
4-) efda----------brüksel tüp bebek------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----27.hafta -----KIZ---------Ceyda
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 31.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---30.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----24.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 22.hafta--------ERKEK
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 22.hafta--------KIZ
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----22.hafta------ERKEK
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------26.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------20.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
30-)rudi-----------brükseltüp bebek----------8.hafta------İKİZ
31-)doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15 [/QUOTE]
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40

günaydın kızlar ben pek giremiyorum artık bulantılar beni çok perişan ediyor her yer her şey kokuyor.ayyy nurcana çoook sevindim nasıl mutludur şimdiALLAHım analı babalı büyütsün inşallah.canlar yaa beni şimdi bağlı bulunduğum sağlık ocağından aradılar ben jeli falan yazdırıp alıyorum ya sistemde gebe görünüyorsunuz kayıt yaptırmam lazımmış ve şey sordular kan sayımı hemogram kilo falan ama bunlar yapılmadı yarın gelin burda bakalım dediler yaa neden doktorum istemediki bunları yaaaa

mrb kızlar bende 5 gün önce aldım sonucumu 16 gün testim 735 çıktı nasıl sizde doktor 3 yada 4 haftalık dedi inşallah Allahım devamını getirir

cnm merak ettim seni ama bulantılarının çok olduğunu bildiğim için giremiyosundur diye düşündümki doğruymuş...
sağlık ocağına kayıt yaptır cnm faydası olur zararı olmaz...
ayrıca o kan tahlilleri falan yaptırır dr un merak etme sen
banada kalp atışlarını duyduktan sonra yapılmıştı...sen sağlık ocağına git ama tahlillerini falan dr unun yaptırmasını bekle dr a ne zaman gideceksin bi daha hatırlat dr una muhakkak yaptıracaktır oda sana.
bu arada sen tüp bebek dr unamı devam edeceksin yoksa başka bi dr a mı?
mrb kızlar bende 5 gün önce aldım sonucumu 16 gün testim 735 çıktı nasıl sizde doktor 3 yada 4 haftalık dedi inşallah Allahım devamını getirir

cnm gözünaydın ne güzel bi hbr bu maşallah değerinde epey yüksek ne güzel..
bu topikte devam edeceksen yazışmalara listemize ekleriz senide istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…