Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Iyi pazarlar arkadaslar.

Herzaman-seninle yine alis veris yapmisin bebisin oda takimi siparis ettin güle güle kullansin misil misil uyusun besiginde.

Nurcancim canim yarina az kaldi allah kurtarsin bebisini sag saglim kucagina alicaksin hayirlisiyla.
Insallah arkandan ben gelicem :))))

zaten odasında tutuyorum yüz örtüsü var .. gören odasında bakıyor ..salona almıyorum bebişi ...
yarın ararım ben seni ... aklım hep sende ...
iyi yapmışın canım bebişi bencede herkeze elde klda gezdirtmemek iyi yüz örtüsüde mutlaka gerekli
sağolasın canım düşünmen yeter Allah razı olsun :)))))))))))
gülüm sen bence hiiiiiç istifini bozma yat uyu eşinede söle hiiiiiç uyandırmasın eziyet olur sana bu aylar yoksa nekadar uyudun okadar çabk geçer bu 3 ay herzamanda yazmış çubuk kıraker ye tuzlu leblebi ye ki pek bişi farketmicek ama birazcıkta olsa bastırır canımın için sen en iyisi uyu paso 3 ayı bitir hepsi yavaş yavaş geçecek sonra son 3 ay gene eziyet mide yanmöaları:)))))))))
ay canım kızın güle güle iyi günlerde eskitsin inşallah gülüm benim çok sevindim odayı halletmene oda geldimmi de gerisi en kolayı bence oda yerleştimmi herşeyi düzenli koyabiliyosun bürtürlü birazı orda birazı burda olmuyo ay ne cici olacak odası :)))))))
bekleriz teyzesi :)))))))))))) gel tabi nasılsa bildiğin yer :)))))))

sağol canım benim inşallah sağ sağlim nasip olur peşimede senenin kızla opluşumuz var :))))))) senin peşindende herzaman geliyo valla kısa zamanda bayağı doğum olacak :)))))))))

bu şimdilik büyük olarak sondu cnm ha bide bebek arabası kaldı oda kolay zaten...
sğl cnm iyi dileklerin için...

sğl cnm benim inş inş...inş daha güzelleri sana nasip olur inş...25 gün sonra teslim edeceklermiş haziranın ortası yani hemen hemen...dediğin gibi gelinde güzelce bi yerleştirsem bebişime aldıklarımı inş..gelecem gelecem bi aksilik çıkmazsa inş...
evett kısa zamanda çok doğum olacak topikte...öncelik sende hadi yarın bi kurtulda..

canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın bebişin canım bu dediklerinin hepsi ne kadara mal oldu peki ayy ordaki odalarla takı saatler abajurlar falan çok şık inşallah ben de o günleri görürsem bizimkinin odasınıda dayısı yapacak ayyy çok ferah güzel bir odası olcak bebeğinin ne güzel.evet canım yaa tüm ev kokuyor fenayım kusmam yok inşallah olmaz ama bulantılar bazen çok fena oluyor

sğl cnm teşekkür ederim...
abajurlarıda çok hoştu ama bizim odadaki avizemiş çok hoş o yüzden almak istemedik sadece saat ve isim çerçevesini aldık
cnm bu bulantılardan kaçış yok her yer herşey kokar...ben buzdolabının kapağını açamıyodum..
ama bunlarda geçici

kızlar çubuk kraker falan yesemde bir süre kesiyor sonra yine aynı olsun çok şükür hamileyim yaaa çekerim be kızlar valla çekerim.birde canlar bir şey sorcam bu kullandığım jelin yan etkisi mi bu bulantılar yoksa gebelik mi?

yok cnm gebelik belirtileri.

tamam canım saol.eşim gitti ben yalnız kaldım ayy nasıl kötü oldum şimdi dün beni gezdirdi alış veriş yaptık bu günde temizliği yaptı kıyamam izin verdim arkadaşları ile maç izliycek ama öyle alışmışım ki bir an garip oldum
canım bu arada bir şey daha diycem ben bulantıdan süt içemiyorum artık bebeğe zararı olur mu ne yemem gerekir ne olur söyleyin bol bol tuzlayarak erik yiyorum başka ne yemeliyim?

cnm şuan ne yedin ne yemedin hiç önemli değil...
ama tuzun her daim zararı var onu azalt kesinlikle.
süt peynir yoğurt bunlar daha sonralarda önemli...

Nurcannnnnn moral hocammmmmmmmmmm!!! Rabbim kurtarsın seni.....Bebişinle ii haberlerii bekliyorummmmmmm....
sağol canım benim rabbim sizlerede nasip etsin sağ salim inşallah :)))))))
oh iyi canım çok geç gelmesin bebek olana kadar toparlarsın sen eşyaları merak etme

tuz yok bol bol su canım veee yoğurt süt tüketemiyorsan mutlaka yoğurt ye hergün 1 kase ama kesin kes tuz yok bak her yerin şişer varisler olur felan kafanı çok vuruursun sonra :)))))

datlım hayırlı olsun inaşallah dharısı almak iasteyen herkesde güle güle kullansın inşallah sağlıkla
daha ben bişi almadım ya ne çok şey varmış alınacak kıyafet alınca biter zannediyodum ama bitmiyomuş...

nurcan gitmeden okursan sanada allahım kolaylık versin sağsalim doğur al bebeğini gel evine inşallah dualarımız seninle

yarın öğlen saatler,nde bir bebeğimiz daha olacak inş ...
Nurcan sağlıkla git ; sağlıkla gel arkadaşım .... dualarımız seninle

kimsecikler yok topik boş .. ben nöbetteyim :)))
kızımı zor yatırdım .. bir türlü uyumak bilmedi ... uykuda viyk leyip duruyor :))) ara ara gidip bakıyorum ... uykumda var çok ...
eşimde şehir dışından gelmek üzere yakınlaşmış ..gidipte uyumak istemesemde dayanamayacağım ..biraz uzanayım ben .

sağol canım birazdan çıkıcam evden son bir bakimdedim topiğe :)))))))) ALLHIM sizleride kurtarsın
yarın öğlen saatler,nde bir bebeğimiz daha olacak inş ...
Nurcan sağlıkla git ; sağlıkla gel arkadaşım .... dualarımız seninle

sağol canım inşallah Alah razı olsun hepiniz kendinize iyi bakın

nurcan yazıp gitmiş yetişemedim. Bugün onun en güzel günü kıza kavuşacak inşallah Allah ikisinede sağlık versin

tamam canım tuz yemem artık sende doğuma gidiyormuşsun hadi hayılı olsun bir bebek daha geliyor ne güzel ALLAHım kolay doğum kısmet etsin sana canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…