iyi yapmışın canım bebişi bencede herkeze elde klda gezdirtmemek iyi yüz örtüsüde mutlaka gereklizaten odasında tutuyorum yüz örtüsü var .. gören odasında bakıyor ..salona almıyorum bebişi ...
yarın ararım ben seni ... aklım hep sende ...
gülüm sen bence hiiiiiç istifini bozma yat uyu eşinede söle hiiiiiç uyandırmasın eziyet olur sana bu aylar yoksa nekadar uyudun okadar çabk geçer bu 3 ay herzamanda yazmış çubuk kıraker ye tuzlu leblebi ye ki pek bişi farketmicek ama birazcıkta olsa bastırır canımın için sen en iyisi uyu paso 3 ayı bitir hepsi yavaş yavaş geçecek sonra son 3 ay gene eziyet mide yanmöaları:)))))))))selam kızlar nasılsınız pek giremiyorum dün saat 15:30 da uyumuşum 19:30 da eşim zorla uyandırdı birde miğde bulantılarım çok artmaya başladı kızlar sanki her şey kokuyor eşim tüm evi temizliyor ama yok her şey kokuyor bana yani anlayacağınız pek kafamı kaldıramıyorum inşallah sizler de bebişlerde iyidr kendinize dikkat edin canlarımm
ay canım kızın güle güle iyi günlerde eskitsin inşallah gülüm benim çok sevindim odayı halletmene oda geldimmi de gerisi en kolayı bence oda yerleştimmi herşeyi düzenli koyabiliyosun bürtürlü birazı orda birazı burda olmuyo ay ne cici olacak odası :)))))))slm teyzolar...
biz kahvaltı sonrası eşimle çıktık masko yollarına düştük veeee
mobilyamızı sipariş verdik...
alttan yavru yataklı istedim ablam eşya saklamak için çok ideal dedi satıcıdan onuda yapmasını istedim ve ek fiyat istemedi..
bebişimin burada paylaştığım fotodaki modeli sipariş verdik
modelin takımı saat ve isim yazılı küçük çerçeve çok hoş olucak inş...
büyüyen yatak 3 kapılı dolap..
ve son anda kocişin fikir değiştirmesiyle oyuncak dolabı
(aslında isim kesinleşmemişti ama adam isterseniz daha sonrada yazdırırız diyince bizden hemen yok yok yazılsın oda dedik ve simde kesinleşmiş oldu)
bu arada uyku seti saten takımı beğenmiştim ve onu kesin alacaktım ve ayrıca coton bi model daha alacaktım ya
satıcı adam bak bunu şu özelliği var dedi dış yüzü saten iç yüzü pamuklu bebekler için ideal diyince hemen o modeli seçtim...
sadece kuzuma nevresim takımı alıcam yani..
ama ilerleyen zamanlarde baktım kullanışsız hemen bi uyku seti alıveririm.
sabahta peteği sökülmüştü usta geldi onu taktı heryer toz duman oldu odada şimdi odayı tekrar bi sil süpür işine girişicem...hepiniz öpüldünüz fıstıklar...
sğl cnm vakit yaklaştıkça alışverişlere başladık bizde....:)))
cnm uyku çok yapar hamilelikte...
ben sabah kahvaltı ediyodum yine yatıyodum
ayyy mide bulantılarında var demek
o konulara hiç girmeyelim...
Allah yardımcın olsun hiçbişeyin faydası yok o bulantılara...banada bütün ev kokardı çok feci bi durum sabah aç karna yataktan kalkmadan tuzlu çubuk kraker ye 3 4 tane mideni bastırsın hatta eti markanın ki daha tuzlu onu tavsiye ederim...
nurcanım
cnm arkadaşım inş herşey yolunda ilerleyecek bu sefer hiç korkma sen bebişin kucağında olacak
ben gelecem yarın yanınaküçük zillimizi görmeye ve senide tabi
Iyi pazarlar arkadaslar.
Herzaman-seninle yine alis veris yapmisin bebisin oda takimi siparis ettin güle güle kullansin misil misil uyusun besiginde.
Nurcancim canim yarina az kaldi allah kurtarsin bebisini sag saglim kucagina alicaksin hayirlisiyla.
Insallah arkandan ben gelicem :))))
bu şimdilik büyük olarak sondu cnm ha bide bebek arabası kaldı oda kolay zaten...Iyi pazarlar arkadaslar.
Herzaman-seninle yine alis veris yapmisin bebisin oda takimi siparis ettin güle güle kullansin misil misil uyusun besiginde.
Nurcancim canim yarina az kaldi allah kurtarsin bebisini sag saglim kucagina alicaksin hayirlisiyla.
Insallah arkandan ben gelicem :))))
iyi yapmışın canım bebişi bencede herkeze elde klda gezdirtmemek iyi yüz örtüsüde mutlaka gerekli
sağolasın canım düşünmen yeter Allah razı olsun :)))))))))))
gülüm sen bence hiiiiiç istifini bozma yat uyu eşinede söle hiiiiiç uyandırmasın eziyet olur sana bu aylar yoksa nekadar uyudun okadar çabk geçer bu 3 ay herzamanda yazmış çubuk kıraker ye tuzlu leblebi ye ki pek bişi farketmicek ama birazcıkta olsa bastırır canımın için sen en iyisi uyu paso 3 ayı bitir hepsi yavaş yavaş geçecek sonra son 3 ay gene eziyet mide yanmöaları:)))))))))
ay canım kızın güle güle iyi günlerde eskitsin inşallah gülüm benim çok sevindim odayı halletmene oda geldimmi de gerisi en kolayı bence oda yerleştimmi herşeyi düzenli koyabiliyosun bürtürlü birazı orda birazı burda olmuyo ay ne cici olacak odası :)))))))
bekleriz teyzesi :)))))))))))) gel tabi nasılsa bildiğin yer :)))))))
sağol canım benim inşallah sağ sağlim nasip olur peşimede senenin kızla opluşumuz var :))))))) senin peşindende herzaman geliyo valla kısa zamanda bayağı doğum olacak :)))))))))
slm teyzolar...
alttan yavru yataklı istedim ablam eşya saklamak için çok ideal dedi satıcıdan onuda yapmasını istedim ve ek fiyat istemedi..
(aslında isim kesinleşmemişti ama adam isterseniz daha sonrada yazdırırız diyince bizden hemen yok yok yazılsın oda dedik ve simde kesinleşmiş oldu)
bu arada uyku seti saten takımı beğenmiştim ve onu kesin alacaktım ve ayrıca coton bi model daha alacaktım ya
satıcı adam bak bunu şu özelliği var dedi dış yüzü saten iç yüzü pamuklu bebekler için ideal diyince hemen o modeli seçtim...
sabahta peteği sökülmüştü usta geldi onu taktı heryer toz duman oldu odada şimdi odayı tekrar bi sil süpür işine girişicem...hepiniz öpüldünüz fıstıklar...
sğl cnm vakit yaklaştıkça alışverişlere başladık bizde....:)))
cnm uyku çok yapar hamilelikte...
ben sabah kahvaltı ediyodum yine yatıyodum
ayyy mide bulantılarında var demek
o konulara hiç girmeyelim...
Allah yardımcın olsun hiçbişeyin faydası yok o bulantılara...banada bütün ev kokardı çok feci bi durum sabah aç karna yataktan kalkmadan tuzlu çubuk kraker ye 3 4 tane mideni bastırsın hatta eti markanın ki daha tuzlu onu tavsiye ederim...
nurcanım
cnm arkadaşım inş herşey yolunda ilerleyecek bu sefer hiç korkma sen bebişin kucağında olacak
ben gelecem yarın yanınaküçük zillimizi görmeye ve senide tabi
canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın bebişin canım bu dediklerinin hepsi ne kadara mal oldu peki ayy ordaki odalarla takı saatler abajurlar falan çok şık inşallah ben de o günleri görürsem bizimkinin odasınıda dayısı yapacak ayyy çok ferah güzel bir odası olcak bebeğinin ne güzel.evet canım yaa tüm ev kokuyor fenayım kusmam yok inşallah olmaz ama bulantılar bazen çok fena oluyor
kızlar çubuk kraker falan yesemde bir süre kesiyor sonra yine aynı olsun çok şükür hamileyim yaaa çekerim be kızlar valla çekerim.birde canlar bir şey sorcam bu kullandığım jelin yan etkisi mi bu bulantılar yoksa gebelik mi?
yok cnm gebelik belirtileri.
tamam canım saol.eşim gitti ben yalnız kaldım ayy nasıl kötü oldum şimdi dün beni gezdirdi alış veriş yaptık bu günde temizliği yaptıkıyamam izin verdim arkadaşları ile maç izliycek ama öyle alışmışım ki bir an garip oldum
canım bu arada bir şey daha diycem ben bulantıdan süt içemiyorum artık bebeğe zararı olur mu ne yemem gerekir ne olur söyleyin bol bol tuzlayarak erik yiyorum başka ne yemeliyim?
cnm şuan ne yedin ne yemedin hiç önemli değil...
ama tuzun her daim zararı var onu azalt kesinlikle.
süt peynir yoğurt bunlar daha sonralarda önemli...
tamam canım teşekkürlerrahatladım (sen olmasan ne yapardım ben)
ben cvplamazsam diğer arkadaşlar cvplardı cnm
[/QUbiliyorum canım SİZ olmasanız ne yapardım ben olarak düzelteyim o zaman
sağol canım benim rabbim sizlerede nasip etsin sağ salim inşallah :)))))))Nurcannnnnn moral hocammmmmmmmmmm!!! Rabbim kurtarsın seni.....Bebişinle ii haberlerii bekliyorummmmmmm....
oh iyi canım çok geç gelmesin bebek olana kadar toparlarsın sen eşyaları merak etmebu şimdilik büyük olarak sondu cnm ha bide bebek arabası kaldı oda kolay zaten...
sğl cnm iyi dileklerin için...
sğl cnm benim inş inş...inş daha güzelleri sana nasip olur inş...25 gün sonra teslim edeceklermiş haziranın ortası yani hemen hemen...dediğin gibi gelinde güzelce bi yerleştirsem bebişime aldıklarımı inş..gelecem gelecem bi aksilik çıkmazsa inş...
evett kısa zamanda çok doğum olacak topikte...öncelik sende hadi yarın bi kurtulda..
tamam canım saol.eşim gitti ben yalnız kaldım ayy nasıl kötü oldum şimdi dün beni gezdirdi alış veriş yaptık bu günde temizliği yaptıkıyamam izin verdim arkadaşları ile maç izliycek ama öyle alışmışım ki bir an garip oldum
canım bu arada bir şey daha diycem ben bulantıdan süt içemiyorum artık bebeğe zararı olur mu ne yemem gerekir ne olur söyleyin bol bol tuzlayarak erik yiyorum başka ne yemeliyim?
slm teyzolar...
sağol canım birazdan çıkıcam evden son bir bakimdedim topiğe :)))))))) ALLHIM sizleride kurtarsındatlım hayırlı olsun inaşallah dharısı almak iasteyen herkesde güle güle kullansın inşallah sağlıkla
daha ben bişi almadım ya ne çok şey varmış alınacak kıyafet alınca biter zannediyodum ama bitmiyomuş...
nurcan gitmeden okursan sanada allahım kolaylık versin sağsalim doğur al bebeğini gel evine inşallah dualarımız seninle
yarın öğlen saatler,nde bir bebeğimiz daha olacak inş ...
Nurcan sağlıkla git ; sağlıkla gel arkadaşım .... dualarımız seninle
sağol canım benim rabbim sizlerede nasip etsin sağ salim inşallah :)))))))
oh iyi canım çok geç gelmesin bebek olana kadar toparlarsın sen eşyaları merak etme
tuz yok bol bol su canım veee yoğurt süt tüketemiyorsan mutlaka yoğurt ye hergün 1 kase ama kesin kes tuz yok bak her yerin şişer varisler olur felan kafanı çok vuruursun sonra :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?