Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nurcancım maaşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşuyorsun dualarım sizinle. rabbim tüm sıkıntılardan korusun inşallah. darısı bizlere olsun.,ben bugün tedirginim sanki bebek vajinama baskı yapıyor gibi geldi çok korktum ve okulda çok yoğunum

evet bugun nurcancigimin mutlu gunu allahimin izniyle ins gule gule git gule gule don rabbim bu heycanini bu sevincini ins bosa cikarmaz sen ve bebegin icin ayetel kursu okudum dualar sizi korusun bir melek bas ucunuzdaolsun sevincli haberini bekliyoruz .... haber verin kizlar nurcan ve melegi icin dua edelim

kızlar....nurcandan hbr getirdim size şimdi aradım...
sesi çok iyi geliyodu doğum olmuş bebek yanlarındaymış bi sorun yok dedi...
emmeye çalışıyo dedi 2950 gr doğmuş minnoşumuz
aman nazar deymesin kızlar maşallah diye diye okuyun...
bende ziyaretine gidicektim ama karşıda eşimin dayısının hanımını gece acil ameliyata almışlar 1 2 saat sonra oraya gidecez inş geç dönmeyizde nurcanımı ve güzel kızını bu gece görürüm...
herkese çok slmı var nurcanın...
ayyy çok mutlu oldum yaa canım arkadaşım bebişini sorunsuzca doğurdu ve kucağına almasını nasip etti Allahım..
ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN...

hadi gözümüz aydın maşallah kilosuda iyi kendide

herzamanseninle nurcandan haber getirdiğin için sağol canım çok sevindim Allah analı babalı büyütüsün bizlerdende selam götür nurcana Allah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım biraz ayakta kaldıysan yorulduysan ondanda olabilir eve gelince ayaklarını havaya dikte yat bide artık küçük diil bebeğin büyüyo inşallah:)

hadi gözümüz aydın maşallah kilosuda iyi kendide

herzamanseninle nurcandan haber getirdiğin için sağol canım çok sevindim Allah analı babalı büyütüsün bizlerdende selam götür nurcana Allah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

çok şükürler olsun ikiside iyilermiş...
sesi yorgun geliyodu ama ee olacak o kadar....kolay değil prenses getirdi dünyaya
cicişler slmınızı götürücem inş geç dönmezsem eğer...

çok mutlu oldum darısı bizlere inşallah bugün ben çok sıkıntılıyım Allah korusun inşallah

çokk şükür... o ne kadar korkuyorsa bende okadar tedirgindim ..maşallah .... Allah nazardan korusun ...
bende arayacağım birazdan

herzaman seninle kiz dr geldim bende sekerim aclik 73 tokluk 99 ve hba1c 6.11 cikti dahiliye yonlerdidi heralde diyet vercek kizlar bilgisi olan varmi yaa cokmu yuksek

kızlar nurcanla konuştum ... sesi çok iyi geliyordu ... morali iyiydi ...
nasıl iyi olmasın dimi ....
Allah her ikisininde sağlık durumlarını iyi olarak daim etsin ...
Kurtuldu artık ... bebişi kollarında ...
sezeryan sancısı bile görmüyordur gözü ....

herzaman seninle kiz dr geldim bende sekerim aclik 73 tokluk 99 ve hba1c 6.11 cikti dahiliye yonlerdidi heralde diyet vercek kizlar bilgisi olan varmi yaa cokmu yuksek

şekerin iyi çıkmış ... sonuç güzel diyetlik bir durumun yok
hba1c nedir bilmiyorum .. belki onla ilgili dahiliyeye yönlendirmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…