kızlar....nurcandan hbr getirdim size şimdi aradım...
sesi çok iyi geliyodu doğum olmuş bebek yanlarındaymış bi sorun yok dedi...
emmeye çalışıyo dedi 2950 gr doğmuş minnoşumuz
aman nazar deymesin kızlar maşallah diye diye okuyun...
bende ziyaretine gidicektim ama karşıda eşimin dayısının hanımını gece acil ameliyata almışlar 1 2 saat sonra oraya gidecez inş geç dönmeyizde nurcanımı ve güzel kızını bu gece görürüm...
herkese çok slmı var nurcanın...
ayyy çok mutlu oldum yaa canım arkadaşım bebişini sorunsuzca doğurdu ve kucağına almasını nasip etti Allahım..
ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN...
nurcancım maaşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşuyorsun dualarım sizinle. rabbim tüm sıkıntılardan korusun inşallah. darısı bizlere olsun.,ben bugün tedirginim sanki bebek vajinama baskı yapıyor gibi geldi çok korktum ve okulda çok yoğunum
hadi gözümüz aydın maşallah kilosuda iyi kendide
herzamanseninle nurcandan haber getirdiğin için sağol canım çok sevindim Allah analı babalı büyütüsün bizlerdende selam götür nurcana Allah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bende ziyaretine gidicektim ama karşıda eşimin dayısının hanımını gece acil ameliyata almışlar 1 2 saat sonra oraya gidecez inş geç dönmeyizde nurcanımı ve güzel kızını bu gece görürüm...
ayyy çok mutlu oldum yaa canım arkadaşım bebişini sorunsuzca doğurdu ve kucağına almasını nasip etti Allahım..
ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN...
çok mutlu oldum darısı bizlere inşallah bugün ben çok sıkıntılıyım Allah korusun inşallah
neye sıkıntı yaptın cnm...
takma kafana...
ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN...
NEVRAA 1gün hastanede kalınıyo dimi???
herzaman seninle kiz dr geldim bende sekerim aclik 73 tokluk 99 ve hba1c 6.11 cikti dahiliye yonlerdidi heralde diyet vercek kizlar bilgisi olan varmi yaa cokmu yuksek
şekerin iyi çıkmış ... sonuç güzel diyetlik bir durumun yok
hba1c nedir bilmiyorum .. belki onla ilgili dahiliyeye yönlendirmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?