nurcan cnm hoşgeldin
ohhhh şükürler olsunki bebişimizde sorun kalmadı Allahıma binlerce şükür...
:herzaman seninle şeker sınırda çıkmış ..sanırım diyete dikkat edersen düzene girecek ...
kafana takma ...
ayşe hoşgeldin .. hamileliğin hayırlı olsun
canım ben mecbur kalktım ayağa hemen zaten hergün yollardayım hastaneye git gel koşuşturuyorum yine geçen doğum gibi oldu yavruma bişi olcak diye dikişleri unuttum :)))))))) yanımda kaynanam var ama yardıma gelmedi öle bi yemek yapıyo okadar bebeğe ben ve eşim koşturuyoruz herşeye :))))) ama sağlıklıya umrumda değil dikişler :))))))))))))))
bu arada resim koydum canım profile
kızlar çizelge düzenllediğimiz sitenin link ne idi :))))))))
şükür canım bi nefes aldık
sen ne yaptın gittinmi doktora
Lilypie - First birthday tickers bu siteden canım ....
resme şimdi bakıcam ...
boşver bebek iyi olsunda dikişler 2-3 güne düzelir biraz ... ama genede kendine dikkat et ... sen iyi ol kii bebeğine bakabilesin
cnm evet sınırd çıktı şükür..
dün biraz diyete mola verdim ama yinede dikkat ederek geçirecem son aylarımı
bu arada akıntım çok diye yazmıştım dr la görüştüm hiç kesilmesini bekleme olur dedi kasıklarımdaki sızı lar içinde sürekli değilse hiç sorun yok rahat ol dedi bu kadar kızlar..
akıntı oluyo tam kesilmez dedi
bende önce fitil vermiştiniz onu kullanayımmı dedim sen bilirsin kullanabilrsin dedi
yanma koku yoksa ve renksiz beyz ise korkma dedi
ben akıntı diyince kasılma ve kahverengimi diye sordu
kahverengi akıntıya bile normal diyecekti sanki öle geldi bana
bi sorun yokmuş yani...
NURCAN cım maşallah yumuk prensese . Allah nazardan saklasınn .Allah bağışlasın ...
evet dikkat et bencede cnm ... şeker önemli ...
akıntında son aylarda birazcık fazlalaşır normal ... ama idrarda yanma ..yada genital bölgende kaşıntı olursa ..yada akıntı rengi değişirse .. doktoruna haber ver ...
ya cnm sanada söyliyeyim idrarımı yaparken yanma yok ama bazen sanki vajinam oturuken falan yanma hissi gibi bi his var,buda yanma belirtisimi ama idrar yaparken yok.kaşıntım falan hiç yok akıntımda beyaz renkteNURCAN cım maşallah yumuk prensese . Allah nazardan saklasınn .Allah bağışlasın ...
evet dikkat et bencede cnm ... şeker önemli ...
akıntında son aylarda birazcık fazlalaşır normal ... ama idrarda yanma ..yada genital bölgende kaşıntı olursa ..yada akıntı rengi değişirse .. doktoruna haber ver ...
cnm benim ne tatlı olmuş kızınn yaa hastanede gördüğümden bile değişmiş fotolardada belli zatenyok canım normal merak etme dediği gibi kokarsa ve yeşiilimsi ise kork ama diğerleri pek ciddi olmuyo
kıslar bişey sorucam
tüp bebekle hamileliği normal hamililek gibi mi hesaplıyoruz
nurcan yaaa.. doğdu doğacak .. ne zaman gün aldık kaç haftalık derken ...bak nasıl geçti zaman seninki 4 günlük oldu bile ....
İnş.. diğer arkadaşlarında bebek haberlerini zamanında ve sağlıkla alalım ...
...
kızlar çizelge düzenllediğimiz sitenin link ne idi :))))))))
ya cnm sanada söyliyeyim idrarımı yaparken yanma yok ama bazen sanki vajinam oturuken falan yanma hissi gibi bi his var,buda yanma belirtisimi ama idrar yaparken yok.kaşıntım falan hiç yok akıntımda beyaz renkte
cnm benim ne tatlı olmuş kızınn yaa hastanede gördüğümden bile değişmiş fotolardada belli zaten
nazar deymesin tüh tüh tüh maşallah prensesimizee
ayşecim cnm istersen ben sana nasıl yapılıo anlatayım yazılı var elimde kopyalarım hemenbana mı yapcanyaparım demiştin :)))
sağol canım benim :)))))))))))
ayşecim cnm istersen ben sana nasıl yapılıo anlatayım yazılı var elimde kopyalarım hemen
ayyy sizin çizelgenize kurban olurum ben..
tamam cicim yollarım....tamaaaam sen bana özelden msj at ben keseyi görünce yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?