kızlaarr...
ben yarın öğlen evden 2 3gün yokum pteside dönebilirim salıda olabilir çarşambada hiç belli değil...
ablama gidiyorum....
annemlede bebişime alışverişe gidicez beraber
gittiğim yerde net var ama yakışıklı yeğenimden fırsat bulamayabilirim yazmaya
hbriniz olsun beni merak etmeyin...güzel anneler ve minişleri...
cnm çok geçmiş olsun sanadacanım çok kötüydüm kalkamıyorum bulantım çok fazla ama seni çok merak ettim duramadım çookk sevindim çok dikkat et olur mu canımm.ohh git bakalım keyif yapın kızınla
ya kizlar bisi sorcam bu hastane cantasi nezaman hayirliyim ...simdiden yikiyip utulesemmi yoksa cokmu erken
cnm çok geçmiş olsun sanada
unutmaki bunlar bebeğinin seninle olduğunun belirtileri tatlımmm
ve emin olki yakın bi zamanda geçecek
hepimiz geçtik aynı yoldan çok zor bi süreç ilk 3 ay bak ondan sonra n asıl rahatlayacaksın
keyiflere dalıyoruz kızımla çufffffffff
cnm eğer hazırsa hastane için herşeyin yıka ütüle hazırla çantanı derim ben...
ben aylara dağılımlı hamilelik topiklerini geziyorum bak temmuz annelerinde 2 doğum var erken erken gelmiş bebişler...temmuzda olmasını beklerken bu ayda yai
eğer hastane çıkışın tamamsa sennin pijaman alındıysa çantanızda varsa yıka ütüle koy kenara kokmaz bişi olmaz..
bende pijama ve bebek çantasını alabilsem hazırlıyacam dursun kenarda
canim benim bende gezindim evet erken dogum yapanlarda var cok sukur herseyimi hazirladim iste yikama ve utu kaldi allahtanki hastane cantam par k yatak almistim onla takim geldi hee buarada anneler cokguzel bir besik kullanisli tavsiye edebilriim cok sik hepsibuarada.com aldim bir bakin isterseniz
hihihi dayanamadım aldım pc mi yanıma tv karşımda keyifli bi gece....
kocişede izin verdim dışarıda..gelir birazdan
88lisin sende o zaman
ben şu radyasyon olayından koruyamıyorum kendimi ve çok kızıyorum...
canım ben mecbur kalktım ayağa hemen zaten hergün yollardayım hastaneye git gel koşuşturuyorum yine geçen doğum gibi oldu yavruma bişi olcak diye dikişleri unuttum :)))))))) yanımda kaynanam var ama yardıma gelmedi öle bi yemek yapıyo okadar bebeğe ben ve eşim koşturuyoruz herşeye :))))) ama sağlıklıya umrumda değil dikişler :))))))))))))))
bu arada resim koydum canım profile
bende oda siparişini verdim bi sallamalı beşik kaldı onuda beğenemiyorum..senin aldığını bi kopyalasana cnm görelim...
günaydın güzel anneler hepinize iyi hafa sonları diliyorum bu arada 88li misiniz oo daha 23 ben 83 lüyüm baya geç kalmışım :)
mrb kızlar sizlare bir sorum olcak kan degeri kaç olunca keseyi görüyorsun birde tüp bebekte kaç haftalık oldugunasıl hesaplanıyor son adet tarihindenmi yoksa transfer günündenmi lütfen cveplarınızı bekliyorum benim perşembe günü 1926 çıkmıtı
ah nevram gerçekten nasılda geçiyor :))))) Allahım kızlara hepsine yaşatsın bu duyguyu gerçektende nasıl da geçmiş aslında yavrum kucağımda ve şimdiden günler geçiyor :)))))) hele bide sağlıklı olunca ooooooh Allahım böle güzel hediyeleri bizlere verdiya ne büyük sevabımız varmış meğer Allahın sevgili kullarıymışız bizi bu yavrularla taclandırdınurcan yaaa.. doğdu doğacak .. ne zaman gün aldık kaç haftalık derken ...bak nasıl geçti zaman seninki 4 günlük oldu bile ....
İnş.. diğer arkadaşlarında bebek haberlerini zamanında ve sağlıkla alalım ...
...
canım kalp atılını duy yaparrım tabi bak ben ne diyosam yaparım sana benşm topiğime geleceksin seninde adın bu listeye yazılacak dedim bak burdasın o çizelgede senin sayfanda gözükecek ve hergün bebişinin sağlıkla büyüdüğünü gösterecek :))))))bana mı yapcanyaparım demiştin :)))
canım bence hazırla senya kizlar bisi sorcam bu hastane cantasi nezaman hayirliyim ...simdiden yikiyip utulesemmi yoksa cokmu erken
sağol canım benim eminim senin minişlerde çooooooook güzel olacaklar :))))))))))) hem sende 2 prenses var bak :)))))))allahım sağlığınızı versin ikinizinde bende bebikleri görünce dikiş falan umursamam heralde
tatlım kızının resmine baktım çok ciddi söylüyorum uzun zamandır bu kadar tatlı bi bebek görmemiştim
41 kere maşallah tam prenses
canım değerine göre kesseyi görmen lazım haftanda son adet tarihinden hesaplanıyo nette hesaplayıcılar varmrb kızlar sizlare bir sorum olcak kan degeri kaç olunca keseyi görüyorsun birde tüp bebekte kaç haftalık oldugunasıl hesaplanıyor son adet tarihindenmi yoksa transfer günündenmi lütfen cveplarınızı bekliyorum benim perşembe günü 1926 çıkmıtı
sağol canım şğkğr kızımın sağlıklı oldupu netleşti ve kötü günler bitti şükürGünaydin kizlar.
Nurcancim çok sükür bebegin iyi. Allah bundan daha kötü dert vermesin.
Ben bebegin resmini göremedim(((
sağol canım şükür iyiyizselam kızlar bu saate kadar çok kötüydüm ama şu anda biraz geçer gibi oldu bulantılar ama akşama tekrar başlıyor.
HERZAMANSENİNLE canım benim milupadan hamileyim setim geldi bu gün ay nasıl mutlu oldum anlatamam teşekkür ederim canım burasını söylediğin için.
NEVRA NURCAN bebişleriniz yanınızda inşallah keyifleriniz iyidir ALLAHım hep sağlık huzur versin sizlere.
ve diğer arkadaşlar geçmişi pek okuyamıyorum inşallah herkes iyidir...
kizlar belime agrilar giriyor ne oluyo boyle yaa yaw evdede tekim esim yurt disinda bisi yoktur dimi
kizlar belime agrilar giriyor ne oluyo boyle yaa yaw evdede tekim esim yurt disinda bisi yoktur dimi
Nurcancim kabul ettim yorumumu yazdim ama burda tekrar masallahdiyorum pamuk prensese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?