Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım çok kötüydüm kalkamıyorum bulantım çok fazla ama seni çok merak ettim duramadım çookk sevindim çok dikkat et olur mu canımm.ohh git bakalım keyif yapın kızınla

canım çok kötüydüm kalkamıyorum bulantım çok fazla ama seni çok merak ettim duramadım çookk sevindim çok dikkat et olur mu canımm.ohh git bakalım keyif yapın kızınla
cnm çok geçmiş olsun sanada
unutmaki bunlar bebeğinin seninle olduğunun belirtileri tatlımmm
ve emin olki yakın bi zamanda geçecek
hepimiz geçtik aynı yoldan çok zor bi süreç ilk 3 ay bak ondan sonra n asıl rahatlayacaksın
keyiflere dalıyoruz kızımla çufffffffff
ya kizlar bisi sorcam bu hastane cantasi nezaman hayirliyim ...simdiden yikiyip utulesemmi yoksa cokmu erken

cnm eğer hazırsa hastane için herşeyin yıka ütüle hazırla çantanı derim ben...
ben aylara dağılımlı hamilelik topiklerini geziyorum bak temmuz annelerinde 2 doğum var erken erken gelmiş bebişler...temmuzda olmasını beklerken bu ayda yai
eğer hastane çıkışın tamamsa sennin pijaman alındıysa çantanızda varsa yıka ütüle koy kenara kokmaz bişi olmaz..
bende pijama ve bebek çantasını alabilsem hazırlıyacam dursun kenarda

canim benim bende gezindim evet erken dogum yapanlarda var cok sukur herseyimi hazirladim iste yikama ve utu kaldi allahtanki hastane cantam par k yatak almistim onla takim geldi hee buarada anneler cokguzel bir besik kullanisli tavsiye edebilriim cok sik hepsibuarada.com aldim bir bakin isterseniz

bende oda siparişini verdim bi sallamalı beşik kaldı onuda beğenemiyorum..senin aldığını bi kopyalasana cnm görelim...

eet canım 88liyim radyasyona çokta yapacak bişi yok aslında ben eve kaktüs aldım tvnin karşısına koydum ama bilmiyorum ne kadar etkili olur???
bugün ayrıntılı ult. girdik çok şükür hepsinin keyfi ve sağlıkları yerinde kilolarıda 497 510 567 gramlar kızımın biri diğerininde yemeğini yiyo büyük ihtimal:)
canım dikkat et kendine akıntı benimde çok oluyo beyaz renkte ama bide hani belinin falan üşüttüğünde batar ya benimde karnım ööle batıyo bazen doktor seni rahatsız etmiyosa bi sorun yok dedi
kızlar şu anda kızımın biri kafasını daldırmış göğsümün 4parmak altında acaip hissediliyo aynaya bakıp güldüm ilk defa dışardan bööle gördüm kafası nasıl belli anlatamam dolandıklarını falan hissediyorum siz nasıl hissediyosunuz anlatsanıza

allahım sağlığınızı versin ikinizinde bende bebikleri görünce dikiş falan umursamam heralde
tatlım kızının resmine baktım çok ciddi söylüyorum uzun zamandır bu kadar tatlı bi bebek görmemiştim
41 kere maşallah tam prenses

günaydın güzel anneler hepinize iyi hafa sonları diliyorum bu arada 88li misiniz oo daha 23 ben 83 lüyüm baya geç kalmışım :)

mrb kızlar sizlare bir sorum olcak kan degeri kaç olunca keseyi görüyorsun birde tüp bebekte kaç haftalık oldugunasıl hesaplanıyor son adet tarihindenmi yoksa transfer günündenmi lütfen cveplarınızı bekliyorum benim perşembe günü 1926 çıkmıtı

Günaydin kizlar.

Nurcancim çok sükür bebegin iyi. Allah bundan daha kötü dert vermesin.
Ben bebegin resmini göremedim (((

canım kan değerini bilmem ama 6hafta olunca görmüştüm ben bazen 5 haftada görende oluyo değerin güzel çıkmış bence ikiz olabilir mi??? son adet tarihinden hesaplanıyo canım hayırlı olsun bu arada

selam kızlar bu saate kadar çok kötüydüm ama şu anda biraz geçer gibi oldu bulantılar ama akşama tekrar başlıyor.
HERZAMANSENİNLE canım benim milupadan hamileyim setim geldi bu gün ay nasıl mutlu oldum anlatamam teşekkür ederim canım burasını söylediğin için.
NEVRA NURCAN bebişleriniz yanınızda inşallah keyifleriniz iyidir ALLAHım hep sağlık huzur versin sizlere.
ve diğer arkadaşlar geçmişi pek okuyamıyorum inşallah herkes iyidir...

ah nevram gerçekten nasılda geçiyor :))))) Allahım kızlara hepsine yaşatsın bu duyguyu gerçektende nasıl da geçmiş aslında yavrum kucağımda ve şimdiden günler geçiyor :)))))) hele bide sağlıklı olunca ooooooh Allahım böle güzel hediyeleri bizlere verdiya ne büyük sevabımız varmış meğer Allahın sevgili kullarıymışız bizi bu yavrularla taclandırdı
bana mı yapcan yaparım demiştin :)))
canım kalp atılını duy yaparrım tabi bak ben ne diyosam yaparım sana benşm topiğime geleceksin seninde adın bu listeye yazılacak dedim bak burdasın o çizelgede senin sayfanda gözükecek ve hergün bebişinin sağlıkla büyüdüğünü gösterecek :))))))
ya kizlar bisi sorcam bu hastane cantasi nezaman hayirliyim ...simdiden yikiyip utulesemmi yoksa cokmu erken
canım bence hazırla sen
sağol canım benim eminim senin minişlerde çooooooook güzel olacaklar :))))))))))) hem sende 2 prenses var bak :)))))))
canım değerine göre kesseyi görmen lazım haftanda son adet tarihinden hesaplanıyo nette hesaplayıcılar var
Günaydin kizlar.

Nurcancim çok sükür bebegin iyi. Allah bundan daha kötü dert vermesin.
Ben bebegin resmini göremedim (((
sağol canım şğkğr kızımın sağlıklı oldupu netleşti ve kötü günler bitti şükür
ben seni arkadaş olarak eklim gör bebişi canım :))))))
sağol canım şükür iyiyiz
kizlar belime agrilar giriyor ne oluyo boyle yaa yaw evdede tekim esim yurt disinda bisi yoktur dimi

canım uzan dinlenince geç.iyorsa faazla ciddi olduğunu sanmıyorum ama uzandığıondada devam ediyorsa bi doktora git istersen

kizlar belime agrilar giriyor ne oluyo boyle yaa yaw evdede tekim esim yurt disinda bisi yoktur dimi

Insallah birsey yoktur. Benim bellimde agriyor çok ayakta oturdugum zaman yada ayakta birde ben agirlastim göbegim agirlik yapti için bellimevuruyor.
Sadece bellin mi agriyor ?

nurcan espoir allah razi olsun cevaplariniza ama belimde yatsamda agri var ablamlari aradim bakalim onlarda uzaktalarmis gec gelecekler suan varya esime nedesem haktir is icin gidiyor ama burda ben zorda kaldim tek basima dusuncesiz insan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…